C. DEWEZ

Contactgegevens C. DEWEZ: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data C. DEWEZ: address, phone, fax, email, website, opening hours

C. DEWEZ

Regio (region): N\A, België

Adres (address): TENBOSCH 129; 1050; ELSENE/IXELLES, België

Telefoon (phone): 25384280 (+32-25384280) 25384280 (+32-25384280)

Fax (fax): +32 (68) 145-69-44 +32 (68) 145-69-44

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) C. DEWEZ: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "C. DEWEZ"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "C. DEWEZ"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van C. DEWEZ, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen C. DEWEZ. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of C. DEWEZ, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees C. DEWEZ. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti C. DEWEZ
Products information C. DEWEZ

BTW identificatienummer (tax): BE04401916503
Ondernemingsnummer: 4598297119
Hoofdstad (capital): 425,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 805,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1985

Activités: Sérigraphies.

Product categorie (product category): Imprimeries and copyshops

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor C. DEWEZ
(Get full report from official database of BE for C. DEWEZ)

Aanvulling soorten activiteiten voor C. DEWEZ
Addition kinds of activities for C. DEWEZ

27410402. Muziek, boek: alleen publiceren, niet op de site gedrukt | Music, book: publishing only, not printed on site
32920302. Ketelbedekking (warmte-isolerend materiaal), behalve vilt | Boiler covering (heat insulating material), except felt
34120000. Metalen vaten, trommels en emmers | Metal barrels, drums, and pails
35319910. Wellpoint systemen | Wellpoint systems
39999909. Dock apparatuur en benodigdheden, industriële | Dock equipment and supplies, industrial
50990703. souvenirs | Souvenirs

Werken bij C. DEWEZ: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in C. DEWEZ: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor C. DEWEZ. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for C. DEWEZ. Looking for open vacancies in other companies

  • Operator zagerij (ROTSELAAR)

    Regio: ROTSELAAR

    Bedrijf: ASAP LEUVEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor het bedienen van automatische bandzaagmachines en manuele zaagmachines. Het verpakken en verdelen van gezaagde materialen volgens de werkorders in de productie. De kwaliteit en de juiste lengte van de onderdelen bepalen.

  • Conventioneel/CNC draaier/frezer (PITTEM)

    Regio: PITTEM

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant: Het machinepark omvat kleine en grote conventionele en CNC-draaibanken, een kotterbank, carroussel draaibank (dia. 4 meter) en CNC-bedfreesmachine.

  • Elektricien (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant zijn wij op zoek naar een polyvalent elektricien voor de afdeling "facility". Je werkt hierbij op verschillende  locaties in Vlaanderen. Als allround elektricien, installeer je alle elektrische nutsvoorzieningen in woningen zoals verdeelkasten, verlichting, verwarming, signalisatie, videofonie, parlofonie en databekabeling en voorziet de voeding hiervan. Je zal tewerkgesteld worden bij verschillende klanten (nieuwbouw en bestaande woningen) in een team van twee personen. Wat houdt jouw takenpakket precies in? Je plaatst leiding tracés van de installatie plaatsen volgens plan Je sluit schakelaars en wandcontactdozen aan Je plaatst bedrading en sluit elektrische kringen aan Je legt buizen en kabels voor de verschillende stroomkringen bij in- en opbouw en je kableert Je plaatst verdeelkasten en sluit ze aan Verder sta je in voor diverse residentiële verlichtingssystemen, lokale datanetwerken, parlofonie, videofonie, CATV, belinstallaties en telefonie; Je plaatst inbouwdozen en centraaldozen bij inbouw en holle wanden; Je voert ruwbouwwerkzaamheden uit waaronder kappen en slijpen van sleuven, boren van gaten in diverse vloeren en wanden.

  • Medewerker mobiel pizzakraam | Weekdagen | Weekend (MELSELE)

    Regio: MELSELE

    Bedrijf: Synergie Beveren Interim

    Type: Studentenjob

    Op zoek naar een leuke bijverdienste? Dan ben je hier op het juiste adres! Attorno brengt de overheerlijke Italiaanse keuken naar verschillende (privé)feesten over het hele land. Door hun uitzonderlijke succesformule, geruggensteund door een uiterst hip imago, gaan ze nu op zoek naar enkele medewerkers die zich in het weekend / op weekavonden kunnen vrijmaken. Jouw takenpakket is behoorlijk uiteenlopend; Je helpt met het opstellen van het mobiel pizzakraam bij particulieren; Je belegt en bakt de pizza's op authentieke houtovens; Je zorgt voor de (bij voorkeur vlekkeloze) bediening en staat in voor een professionele service; Na afloop van het feest help je mee met het reinigen van de ovens en de afbraak van het kraam.

  • Tijdelijke opdracht winkelbediende herenwinkel (oktober) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: RANDSTAD

    Type: Studentenjob

    Je werkt voor een deel in de stock om de kledij voor te bereiden in de winkel, daarnaast help je mee bij de verkoop van de kledij. Je geeft advies waar nodig en helpt de klanten op een vriendelijke en klantgerichte manier. Je bent iemand die graag de handen uit de mouwen steekt. Daarnaast stel je jou flexibel op naar werkuren toe.

  • Student Charcuterie te Retie (RETIE)

    Regio: RETIE

    Bedrijf: ADECCO BEVEREN-WAAS

    Type: Studentenjob

    Student verkoper/verkoopster supermarkt in Retie weekend werk en schoolvakanties Je staat in voor de verkoop van vlees, vleeswaren, kaas en traiteurproducten in een supermarkt. Bereiden of voorverpakken van producten. Je voornaamste taak is het bedienen en adviseren van klanten.

  • Bijlesgever kwantitatieve beleidsmethode (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor kwantitatieve beleidsmethode aan studenten van de hogeschool of universiteit. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • Dossierbeheerder verzekeringen (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: SIMPLY SELECT

    Type: Vaste Job

    Als onafhankelijk verzekeringsmakelaar regio Melle zijn wij reeds 30 jaar vertrouwenspersoon naar onze klanten toe ( particulieren en ondernemingen). Bij ons kan je terecht voor zowel kredieten, beleggingen als verzekeringen. Ons doel is om samen met onze klanten te gaan naar de ultieme oplossing op lange termijn. Voor het beheer van onze portefeuille zijn wij op zoek naar een Administratief Medewerker Verzekeringen voor ons kantoor te Aalst. Wat wordt jouw uitdaging? Jouw dagdagelijkse taken kun je als volgt samenvatten: Je staat in voor het administratief beheer van verzekeringsdossiers doch steeds met een klantgerichte en commerciële ingesteldheid. Je zorgt voor correcte opmaak van offertes en polissen en onderhandelt met maatschappijen over voorwaarden en tarieven. Je maakt polissen en bijvoegsels op. Je voert alle administratieve taken nauwkeurig uit en verzekert zo de continuïteit van de dienstverlening. Je behandelt een klantendossier voor upsell- en cross-sell mogelijkheden, je hebt commerciële klantcontacten (voornamelijk via telefoon, e-mail en aan de balie) en volgt een vast toegewezen klantendossier op. Je behandelt briefwisseling en verzorgt de administratie. Je zorgt hierbij steeds voor een professionele en heldere communicatie met de klanten en geeft hen raad bij de verdere opvolging van hun vragen.

  • Business Intelligence / SQL Specialist (SINT-DENIJS-WESTREM)

    Regio: SINT-DENIJS-WESTREM

    Bedrijf: ALSIC

    Type: Vaste Job

    ALSIC is op zoek naar een Business Intelligence / SQL specialist, voor nieuwe en reeds bestaande (uit te breiden) projecten. Wegens de projectmatige aanpak van ALSIC zijn wij op zoek naar mensen die conceptueel kunnen denken, een oplossing kunnen definiëren en mee kunnen helpen realiseren, in en samen met een team. U heeft ervaring met het ontwikkelen van ETL processen voor het extraheren van informatie uit verschillende type databronnen en bent in staat om conceptueel na te denken en het uitwerken van het datawarehouse (DWH) met eventueel bijhorende cubes. Termen zoals feitentabellen, cubes, OLAP, OLTP zijn je niet vreemd en behoren tot je basiskennis en worden dagdagelijks of frequent door je toegepast. ALSIC biedt de mogelijkheid om in te staan voor de ontwikkeling van het ganse traject van een project. Opstellen analyse (staging area, feitentabellen, cubes, e.d.), ETL processen ontwikkelen, cubes ontwikkelen, opstellen en uitwerken rapportering, enz. Het werken in een team spreekt jou aan, maar je kan tevens autonoom werken, in deze technisch gevarieerde en uitdagende omgeving.

  • logopedist(e) (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: LOGOSENSE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Behandeling en diagnostiek van o stotteren o leerstoornissen o neurogene communicatiestoornissen o stemstoornissen o articulatiestoornissen o taalontwikkelingsstoornissen o …

  • Zaalmedewerker restaurant - flexijob (ZELZATE)

    Regio: ZELZATE

    Bedrijf: Konvert Interim Zelzate

    Type: Flexijob

    Konvert Zelzate zoekt een horecamedewerker voor een restaurant gelegen te Zelzate. Je bedient de klanten. Ervaring in de horeca is mooi meegenomen!

  • Bijverdienste/FLEXI kamermeisje - kelnerin (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: HOTEL KOFFIEBOONTJE

    Type: Flexijob

    Voor ons hotel zijn wij op zoek naar een kamermeisje die ook kan inspringen in onze brasserie tea-room als hulp bij de zaalbediening. Flexijob // Extra

Zoek naar antwoorden van C. DEWEZ in sociale netwerken
Look for responds of C. DEWEZ in social networks

Lees alle opmerkingen voor C. DEWEZ. Laat een reactie achter voor C. DEWEZ. C. DEWEZ bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for C. DEWEZ. Leave a respond for C. DEWEZ. C. DEWEZ on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie C. DEWEZ op de google maps. Adres en contacten C. DEWEZ
Location of C. DEWEZ on the google maps. Address and contacts of C. DEWEZ

Andere gerelateerde bedrijven als come C. DEWEZ C. DEWEZ: BBL | Willemen Koffers Belgi? BVBA | Europ Video | RONALD CLAESSENS | BUREAU PRE-TEXT

Other related companies as C. DEWEZ: BBL | Willemen Koffers Belgi? BVBA | Europ Video | RONALD CLAESSENS | BUREAU PRE-TEXT

C. DEWEZ is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is C. DEWEZ, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04401916503. Het bedrijf C. DEWEZ bevindt zich op het adres: TENBOSCH 129; 1050; ELSENE/IXELLES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 425,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 805,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Imprimeries and copyshops. Lijst met producten zijn Activités: Sérigraphies..
De hoofdactiviteit van C. DEWEZ is Eten en Drinken Plaatsen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van C. DEWEZ is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van C. DEWEZ, openstaande posities, locatie van C. DEWEZ op de kaart.

C. DEWEZ is a company, that was registered 1985 in N\A region, Belgium. Full name of company is C. DEWEZ, company assigned to the tax number BE04401916503. The company C. DEWEZ is located at the address: TENBOSCH 129; 1050; ELSENE/IXELLES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 425,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 805,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Imprimeries and copyshops. List of products are Activités: Sérigraphies..
The main activity of C. DEWEZ is Eating and Drinking Places, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of C. DEWEZ is not available. You also can look at reviews of C. DEWEZ, open positions, location of C. DEWEZ on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over C. DEWEZ, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf C. DEWEZ, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about C. DEWEZ, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company C. DEWEZ, employees, financial statistics.