Di Prata Pascal

Contactgegevens Di Prata Pascal: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Di Prata Pascal: address, phone, fax, email, website, opening hours

Di Prata Pascal

Regio (region): Charleroi, België

Adres (address): Rue Longue Bourse 48 6061 Montignies-Sur-Sambre (Charleroi), België

Telefoon (phone): +32 (53) 616-24-25 +32 (53) 616-24-25

Fax (fax): +32 (3) 289-98-57 +32 (3) 289-98-57

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Di Prata Pascal: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Di Prata Pascal"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Di Prata Pascal"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Di Prata Pascal, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Di Prata Pascal. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Di Prata Pascal, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Di Prata Pascal. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Di Prata Pascal
Products information Di Prata Pascal

BTW identificatienummer (tax): BE05607116699
Ondernemingsnummer: 1167266845
Hoofdstad (capital): 802,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 801,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2012

Producten die in Di Prata Pascal zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Electric contractors - Housewiring

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Di Prata Pascal
(Get full report from official database of BE for Di Prata Pascal)

Aanvulling soorten activiteiten voor Di Prata Pascal
Addition kinds of activities for Di Prata Pascal

0139. Veldgewassen, behalve contantkorrels | Field crops, except cash grain
382305. On-stream gas / vloeistof analyse instrumenten, industriële | On-stream gas/liquid analysis instruments, industrial
26210605. Wenskaart papier | Greeting card paper
31110603. Parchment leer | Parchment leather
35319910. Wellpoint systemen | Wellpoint systems
36430202. Cutouts, schakel en zekering | Cutouts, switch and fuse

Werken bij Di Prata Pascal: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Di Prata Pascal: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Di Prata Pascal. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Di Prata Pascal. Looking for open vacancies in other companies

  • Verkoper toonbank sanitair (m/v) (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een specialist in de distributie van sanitair, centrale verwarming en waterbehandelingen. Je onthaalt de klanten. (loodgieters, verwarmingsspecialisten, ...) Je staat in voor de verkoop, het technisch advies en levert een gepersonaliseerde service en dienst na verkoop aan de klant. Je zorgt voor de correcte afhandeling van binnenkomende goederen en stockeert deze op de correcte plaats in de winkel. Je zorgt dat de winkel er professioneel en net uitziet.

  • Onderhoudstechnieker (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: Konvert Interim Aalst

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een firma in de buurt van Aalst zijn wij opzoek naar een onderhoudstechnieker voor industriële machines. Je zal verantwoordelijk zijn voor het preventief onderhoud maar ook voor herstellingen en aanpassingen door te voeren op het moment dat er zich problemen voordoen.

  • Polyvalent arbeider / inpakker (ZWEVEGEM)

    Regio: ZWEVEGEM

    Bedrijf: ADECCO AVELGEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    ADECCO AVELGEM zoekt een polyvalent medewerker / inpakker voor een voedingsbedrijf te Zwevegem. Jouw taken bestaan uit : * Inpakken van vleeswaren * Etiketteren van producten * Klaarzetten van bestellingen * Meehelpen in de productie * Op orde houden van de productieruimte * Je springt bij waar nodig.

  • Huishoudhulp regio Nevele (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: Tempo-Team Dienstencheques Gent

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een afwisselende job in het huishouden en is poetsen je passie? Dan ben jij de kandidaat die wij graag aan het werk zetten! Voor enkele gezinnen in Nevele zijn we op zoek naar een gemotiveerde huishoudhulp. Je krijgt een volledig wettelijk statuut en na 3 maand een contract van onbepaalde duur. Randstad voorziet ook in enkele extralegale voordelen en opleidingen. Je staat in voor allerlei huishoudelijke taken bij één of meerdere particulieren thuis: schoonmaken, strijken, ramen lappen,... Je organiseert je werk zelfstandig en respecteert de gewoontes van het gezin waarbij je werkt. Je hebt vaste werkuren in samenspraak met jouw klanten. Uurrooster bespreekbaar deeltijds of voltijds.

  • Parkingwachter Bellewaerde (ZILLEBEKE)

    Regio: ZILLEBEKE

    Bedrijf: Randstad Inhouse Services

    Type: Studentenjob

    In Bellewaerde sta je in voor het aanduiden van de plaatsen op de parking en houdt tevens toezicht. Indien nodig beman je zelf de kassa.

  • Enthousiaste student(e), weekendwerker- Regio Evergem (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Voor een bakkerij gelegen in Evergem ben ik op zoek naar een vlotte student(e)/ weekendwerker voor de verkoop van voedingswaren. Je zal instaan voor de verkoop, het aanvullen van de winkel en het onderhoud ervan. Klanten bedienen en met een kassasysteem werken zijn jouw ding! Werkuren: Weekendwerk, vakantiewerk en eventueel woensdagnamiddag De opening van de winkel in voorzien vanaf eind oktober - begin november.

  • Professioneel schilder (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: COLORA

    Type: Vaste Job

    Als ervaren schildersvakman ondersteun je onze colora-klant bij zijn verfklus. Je geeft tips en toont voor hoe hij op een kwalitatieve manier schildert. Dankzij jouw hulp werkt de klant z’n project af als een echte professional. Wil een klant helemaal ontzorgd worden, dan word je ingeschakeld om kleine of middelgrote schilderwerken zelfstandig uit te voeren. Je werkt op afspraak en je klanten bevinden zich in de Brugse regio.

  • Boekhoudkundige beheerder Makelaarsrekeningen (m/v) (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: FEDERALE VERZEKERING

    Type: Vaste Job

    U staat binnen het departement Inning in voor de opvolging van de makelaarsrekeningen. Uw taken zullen onder andere de volgende zijn: - het controleren van de boekingen van de premies en de commissielonen ; - het versturen van de verschillende boekingsborderellen, samen met de bewijsdocumenten (vervaldagberichten, bijvoegsels bij de contracten, enz.) ; - het opstellen en versturen van de rekeninguittreksels; - het gebruiken en doen evolueren van een systeem voor opvolging van de betalingsvoorwaarden ; - de boekingen van de betalingen en de rappelbrieven voor de vervallen contracten ; - het opstellen van een geïntegreerd en betrouwbaar rapporteringssysteem ; - optreden als contactpersoon voor de makelaars binnen Federale Verzekering.

  • JUNIOR ACCOUNTANT M/V (Regio Geel-Mol)

    Regio: Regio Geel-Mol

    Bedrijf: INTELECT

    Type: Vaste Job

    Voor een bedrijf in de bouwsector, zijn we op zoek naar een gemotiveerde Junior Accountant. Je zal doorheen jouw carrière verder opgeleid worden binnen boekhouding. Je start bij het begin en staat o.a. mee in voor het inboeken van aan- en verkoopfacturen. Met andere woorden ondersteun je de hoofdboekhouders op verschillende boekhoudkundige vlakken.

  • Zelfstandige logopediste (MEISE)

    Regio: MEISE

    Bedrijf: LOGOPEDIE LISA DAENEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ik ben op zoek naar een gemotiveerde en enthousiaste logopediste om mijn snelgroeiende praktijk te versterken. Je komt terecht in een moderne, dynamische praktijk. Binnen de praktijk sta je in voor onderzoek en behandeling van kinderen en volwassenen met taal-, stem-, articulatie- en leerstoornissen, alsook myofunctionele en neurogene stoornissen. Indien je een bepaalde specialisatie hebt of wil ontwikkelen, kan er in overleg besproken worden welke stoornissen bij jou terecht kunnen. Wat bied ik aan? - Een leuk en nieuw ingericht lokaal met het nodige therapiemateriaal en een printer - Administratieve ondersteuning en begeleiding - Een deeltijdse rooster: dinsdag, donderdag, zaterdag en eventueel zondag - Een gezellige werksfeer - Ruimte voor eigen inbreng - Vermelding op de website van de praktijk Zowel pasafgestudeerden als logopedisten met ervaring zijn welkom. Wil je meer weten over de praktijk, neem dan zeker eens kijkje op mijn site: www.logopedielisadaenen.be.

  • Freelance docent 'sportpsychologie' (locatie:Gent) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: CENTRUM VOOR AVONDONDERWIJS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Het Centrum Voor Avondonderwijs VZW heeft een team van professionele docenten die actief zijn als zelfstandig ondernemer en freelance docent. Onze docenten zijn werkzaam als ondernemer binnen hun vakgebied en kennen hun specialisatie door en door. We zoeken steeds nieuwe docenten die hun passie voor hun vak willen doorgeven. Op dit moment zijn we op zoek naar een freelance docent sportpsychologie Om aan CVA te kunnen lesgeven heb je als docent minimaal 2 jaar ervaring als zelfstandige. Bij voorkeur beschik je over de nodige pedagogische kwalificaties of ervaring met het geven van coachings / trainings. Praktijkervaring is uiteraard het belangrijkste criterium om bij ons aan de slag te gaan! Als docent ben je een geboren spreker en kan een groep enthousiast maken voor jouw vak. Je kan een les op een gestructureerde manier opbouwen en verschillende didactische methodes toepassen om de leerdoelen te bereiken. Voor de klas geef je blijk van voldoende zelfvertrouwen en vakkennis.

  • Vivid Resourcing - Windows Server Engineer (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Overall role purpose The Windows Server Engineer is part of the Windows Server/VMware department, which is itself a department within IT. The Windows Server/VMware department provides design, monitoring, operation and implementation of Windows backend and vSphere based services. Ensuring optimum availability, disaster recovery, security and performance of the infrastructure within a global scope. Duties Guarantee the seamless availability of our infrastructure portfolio in a complex and dynamic environment. Providing and supporting services on a global scale, while adhering to technical standards and strict company security guidelines. Execute specialized tasks involved in designing, installing and maintaining Windows & VMware servers located at the clients main Data Centers. This in order to provide global customers a fully operational environment for the hosted business applications at the highest availability rate, featuring the best cost/benefit ratio with minimum. - Note: The design element is particularly crucial to this project, someone who has recent experience in designing infrastructure related to the Microsoft Windows services Design and control the implementation of Windows & VMware backend services to ensure that business requirements can be met throughout the short and longer term. Document all implementation processes & administration tasks. Requirements Thorough knowledge of Windows Server, Windows Failover Clustering and their related environments. Thorough knowledge of Active Directory. Excellent experience in 3rd line support engineering Awareness of security standards. Min. 5 years' of Infra IT experience. You have good communication and planning skills You are fluent in English (spoken and written) Details Start Date: Immediate Location: Brussels Rate: Negotiable, depending on experience with Clustering and high level design on 3rd line engineering If you are interested, interviews can be scheduled immediately.

Zoek naar antwoorden van Di Prata Pascal in sociale netwerken
Look for responds of Di Prata Pascal in social networks

Lees alle opmerkingen voor Di Prata Pascal. Laat een reactie achter voor Di Prata Pascal. Di Prata Pascal bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Di Prata Pascal. Leave a respond for Di Prata Pascal. Di Prata Pascal on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Di Prata Pascal op de google maps. Adres en contacten Di Prata Pascal
Location of Di Prata Pascal on the google maps. Address and contacts of Di Prata Pascal

Andere gerelateerde bedrijven als come Di Prata Pascal Di Prata Pascal: Trappenhuis ('t) | CHRISTIANE BRASSEUR | Zoller M | Viooltje ('t) | Lange Wapper

Other related companies as Di Prata Pascal: Trappenhuis ('t) | CHRISTIANE BRASSEUR | Zoller M | Viooltje ('t) | Lange Wapper

Di Prata Pascal is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio Charleroi, België. De volledige naam van het bedrijf is Di Prata Pascal, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05607116699. Het bedrijf Di Prata Pascal bevindt zich op het adres: Rue Longue Bourse 48 6061 Montignies-Sur-Sambre (Charleroi). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 802,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 801,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Electric contractors - Housewiring. Producten gemaakt in Di Prata Pascal zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Di Prata Pascal is Kleding en accessoires, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Di Prata Pascal is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Di Prata Pascal, openstaande posities, locatie van Di Prata Pascal op de kaart.

Di Prata Pascal is a company, that was registered 2012 in Charleroi region, Belgium. Full name of company is Di Prata Pascal, company assigned to the tax number BE05607116699. The company Di Prata Pascal is located at the address: Rue Longue Bourse 48 6061 Montignies-Sur-Sambre (Charleroi). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 802,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 801,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Electric contractors - Housewiring. Products created in Di Prata Pascal were not found.
The main activity of Di Prata Pascal is Apparel and Accessory Stores, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Di Prata Pascal is not available. You also can look at reviews of Di Prata Pascal, open positions, location of Di Prata Pascal on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Di Prata Pascal, Charleroi: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Di Prata Pascal, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Di Prata Pascal, Charleroi: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Di Prata Pascal, employees, financial statistics.