United Belgian Mills NV

Contactgegevens United Belgian Mills NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data United Belgian Mills NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

United Belgian Mills NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Sint-Katelijnevest 54 Box 10; 2000; Antwerpen, België

Telefoon (phone): 03 232 23 33 (+32-03 232 23 33) 03 232 23 33 (+32-03 232 23 33)

Fax (fax): 03 234 07 49 (+32-03 234 07 49) 03 234 07 49 (+32-03 234 07 49)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) United Belgian Mills NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "United Belgian Mills NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "United Belgian Mills NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van United Belgian Mills NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen United Belgian Mills NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of United Belgian Mills NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees United Belgian Mills NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti United Belgian Mills NV
Products information United Belgian Mills NV

BTW identificatienummer (tax): BE06910644531
Ondernemingsnummer: 1057952880
Hoofdstad (capital): 316,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 307,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2018

Millers

Product categorie (product category): Import - Export

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor United Belgian Mills NV
(Get full report from official database of BE for United Belgian Mills NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor United Belgian Mills NV
Addition kinds of activities for United Belgian Mills NV

20630105. Poedersuiker, van suikerbietjes | Powdered sugar, from sugar beets
32510208. Partitie tegel, klei | Partition tile, clay
38279901. Aiming circles (brandbeheersapparatuur) | Aiming circles (fire control equipment)
49530303. Slibafvoerplaatsen | Sludge disposal sites
51910108. Fosfaatsteen, grond | Phosphate rock, ground
58120000. Eten plaatsen | Eating places
84220200. Arboreta en botanische tuinen | Arboreta and botanical gardens

Werken bij United Belgian Mills NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in United Belgian Mills NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor United Belgian Mills NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for United Belgian Mills NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Bandenkraanmachinist (m/v) - Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ACTIEF GENT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Op zoek naar een job als kraanmachinist? Lees dan zeker verder! Als bandenkraanmachinist voer je graafwerken uit met moderne graafkranen. Daarnaast zorg je in een ploeg van 2 a 3 collega's voor de volledige afwerking van de bovenbouw. Ook zal je een grote verantwoordelijkheid dragen wat betreft de publieke veiligheid.

  • Schadebeheerder BRAND (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je komt als schadebeheerder terecht in het team BRAND. In deze functie bent je verantwoordelijk voor het beheer van schadedossiers van A tot Z Jouw taken; Je beheert de toegewezen schadedossiers en staat in voor een snelle, correcte en kwalitatieve afhandeling. Je bent een aanspreekpunt voor makelaars, klanten en slachtoffers en zorgt voor een duidelijke en correcte communicatie aan alle partijen. Binnen jouw regelingsvolmacht neem je juridisch onderbouwde en geargumenteerde standpunten in en werk je zelfstandig en op proactieve wijze je dossiers af. Je bouwt een goede samenwerking op met derde partijen en beheert autonoom je dossiers. Je past onze schadeprocessen toe en hebt een signaalfunctie i.v.m. mogelijke verbeteringen van procedures, werkwijzen en samenwerking met externe medewerkers. Desgevallend neem je deel aan projecten die bijdragen tot de implementatie van vernieuwings- en verbeteringstrajecten.

  • Orderpicker chemie te Geel (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: ADECCO GEEL

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Heb jij ervaring als magazijnier of orderpicker en ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging in de chemiesector? Dan ben jij misschien wel de persoon die wij zoeken. Voor een chemisch bedrijf te Geel, gespecialiseerd in opslag en verdeling van chemicaliën, zijn wij op zoek naar gemotiveerde orderpickers. Na positieve screening kom je terecht op de poollijst en kan een mogelijke opstart snel verlopen. Als orderpicker chemie zal je aan de hand van bestellijsten en een handscanner de juiste goederen picken en sorteren. Je zal er werken in een 2 ploegen stelsel en dagelijks zo'n 12 km wandelen tijdens de shift.

  • GEMOTIVEERDE HUISHOUDHULP (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: BREESE DIENSTENONDERNEMING

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zoeken een gemotiveerde huishoudhulp! Je zal algemene huishoudelijke taken uitvoeren bij de klanten / gezinnen thuis (poetsen, wassen, strijken, ...).

  • Student promo Oostende (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: ADECCO HOSPITALITY

    Type: Studentenjob

    Voor Panama zijn we op zoek naar studenten die gedurende het hele jaar promo-opdrachten kunnen uitvoeren in Oostende. Dit is voor een uitgebreid gamma aan topmerken.

  • brandertechnieker (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Talentus Waregem

    Type: Vaste Job

    De brandertechniekers staan in voor het herstellen en opstarten van cv-ketels, stoom en thermische oliesystemen. Op basis van een beurtenrolsysteem ben je als brandertechnieker ook van wacht. Bedrijfsprofiel: Je komt terecht in een Belgische familiebedrijf met een ambitie om te groeien en steeds beter te worden. We spreken hier over een KMO die groot genoeg is om  het werk perfect af te leveren maar daarnaast net nog klein genoeg is om alles heel kwaliteitsvol af te handelen. Elke werknemer moet in dit bedrijf zichzelf kunnen zijn en zich kunnen ontplooien. Er heerst een open communicatie.

  • Poetsmedewerker - kamermeisje / kamerjongen (RUMST)

    Regio: RUMST

    Bedrijf: CAROTEL DRIVE-IN HOTEL

    Type: Vaste Job

    Je staat hoofdzakelijk in voor het poetsen van de volledige inrichting maar vooral het reinigen van hotelkamers, vervangen van bed- en badlinnen en het grondig poetsen van de kamers en badkamers. Daarnaast zorg je voor het vlot beantwoorden van de binnenkomende telefoons. Verder voorzie je onze gasten van drank/snacks via roomservice-kast.

  • Allround Commercieel Expediteur (m/v) (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: Square City

    Type: Vaste Job

    Vandaag zoeken we een Allround Commercieel Expediteur (m/v) in de regio Antwerpen voor een kleinere set-up met een onbeperkt aantal mogelijkheden. Onze opdrachtgever is actief in een groeiend logistiek segment en heeft een sterke groei in het vooruitzicht. De Missie: Jij bent verantwoordelijk voor het uitwerken van prijzen voor logistieke diensten. Je negotieert prijzen met de klanten en stelt procedures op. Je behandelt expeditiedossiers van A tot Z, waarbij je je eigen accounts beheert. Je beschikt over volledige autonomie om je functie op termijn uit te bouwen. Je creativiteit ga je ombuigen in het op maat aanbieden van oplossingen voor je klanten. Deze extra service is voor jou een evidentie om de juiste oplossing met de juiste toegevoegde waarde te kunnen bieden. Je houdt van duidelijk targets die in het hier en nu plaatsvinden, maar daarnaast kijk je ook op de lange termijn naar een win-win situatie voor je klanten. Je gaat contracten opstellen en deze controleren en opvolgen. Je buigt je over alle orderbevestigingen, facturatie leidt alles in goede banen.

  • Allround System Engineer (PUTTE)

    Regio: PUTTE

    Bedrijf: Spot Group

    Type: Vaste Job

    Als Allround System Engineer ben je verantwoordelijk voor de installatie en service van ICT infrastructuren bij onze klanten. Je staat in voor technische oplossingen op vlak van systeembeheer, virtualisatie, AD, Applicaties, storage, Security en audio-visuele toepassingen. Je bent bij voorkeur vertrouwd met de oplossingen van Microsoft, VMware, Citrix, ... Je neemt klantendossiers ter harte, denkt mee met de klant en adviseert hen in de optimalisatie in hun ICT park alsook de mogelijke evolutie naar cloud oplossingen. Je staat ook in voor een volledige documentatie van het geleverde werk alsook de administratie rond je prestaties.

  • lijnbuschauffeur (WACHTEBEKE)

    Regio: WACHTEBEKE

    Bedrijf: VAN DE VOORDE

    Type: Vaste Job

    openbare lijndienst

  • Kinderpsychiater (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: FARESA

    Type: Zelfstandige activiteit

    • je bent erkend kinder- en jeugdpsychiater • je beschikt over een postgraduaatopleiding in de gedragstherapie of systeemtherapie of in opleiding • bijkomende masters, postgraduaatopleidingen of specialisaties strekken tot aanbeveling • je werkt op zelfstandige basis • je richt je op kinderen en jongeren • je werkt mee aan de uitbreiding van ons diagnostisch en behandelend aanbod • je adviseert het team met betrekking tot psychodiagnostisch onderzoek en formuleert samen met het team de conclusies en adviezen • je zorgt voor de nodige attesten en/ of doorverwijzigingen in het kader van psychodiagnostisch onderzoek en medicatiegebruik • je denkt mee na over het beleid van de praktijk • je versterkt Faresa als centrum in contacten met andere hulpverleners • je neemt deel aan teamvergaderingen • je houdt je kennis up to date door bijscholing

  • Bijlesgever/Coach voor ITALIAANS (m/v) regio MOL (UKKEL)

    Regio: UKKEL

    Bedrijf: My Sherpa

    Type: Flexijob

    Jouw doel: ervoor zorgen dat jouw leerlingen hun doel bereiken door aan elke leerling een aangepaste methode aan te reiken en hen bijkomende uitleg te geven, evenals tips en tricks om te slagen. Je kiest zelf in welke regio je werkt, hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent. Je zal bijlessen geven aan leerlingen uit het lager, secundair of hoger onderwijs.

Zoek naar antwoorden van United Belgian Mills NV in sociale netwerken
Look for responds of United Belgian Mills NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor United Belgian Mills NV. Laat een reactie achter voor United Belgian Mills NV. United Belgian Mills NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for United Belgian Mills NV. Leave a respond for United Belgian Mills NV. United Belgian Mills NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie United Belgian Mills NV op de google maps. Adres en contacten United Belgian Mills NV
Location of United Belgian Mills NV on the google maps. Address and contacts of United Belgian Mills NV

Andere gerelateerde bedrijven als come United Belgian Mills NV United Belgian Mills NV: SACRE | DETHIER | GT-Publiart NV | JEAN-PAUL BREDA | Intercar

Other related companies as United Belgian Mills NV: SACRE | DETHIER | GT-Publiart NV | JEAN-PAUL BREDA | Intercar

United Belgian Mills NV is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is United Belgian Mills NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06910644531. Het bedrijf United Belgian Mills NV bevindt zich op het adres: Sint-Katelijnevest 54 Box 10; 2000; Antwerpen. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 316,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 307,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Import - Export. Lijst met producten zijn Millers.
De hoofdactiviteit van United Belgian Mills NV is Openbare Financiën, Belasting en Monetair Beleid, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van United Belgian Mills NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van United Belgian Mills NV, openstaande posities, locatie van United Belgian Mills NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

United Belgian Mills NV is a company, that was registered 2018 in N\A region, Belgium. Full name of company is United Belgian Mills NV, company assigned to the tax number BE06910644531. The company United Belgian Mills NV is located at the address: Sint-Katelijnevest 54 Box 10; 2000; Antwerpen. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 316,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 307,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Import - Export. List of products are Millers.
The main activity of United Belgian Mills NV is Public Finance, Taxation and Monetary Policy, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of United Belgian Mills NV is not available. You also can look at reviews of United Belgian Mills NV, open positions, location of United Belgian Mills NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over United Belgian Mills NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf United Belgian Mills NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about United Belgian Mills NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company United Belgian Mills NV, employees, financial statistics.