Onzam-Ex Ets

Contactgegevens Onzam-Ex Ets: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Onzam-Ex Ets: address, phone, fax, email, website, opening hours

Onzam-Ex Ets

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue de l'Eglise Saint-Gilles 41; 1060; Bruxelles (Saint-Gilles), België

Telefoon (phone): 02 538 77 75 (+32-02 538 77 75) 02 538 77 75 (+32-02 538 77 75)

Fax (fax): +32 (4) 198-88-59 +32 (4) 198-88-59

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Onzam-Ex Ets: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Onzam-Ex Ets"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Onzam-Ex Ets"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Onzam-Ex Ets, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Onzam-Ex Ets. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Onzam-Ex Ets, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Onzam-Ex Ets. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Onzam-Ex Ets
Products information Onzam-Ex Ets

BTW identificatienummer (tax): BE05505493164
Ondernemingsnummer: 6231414794
Hoofdstad (capital): 969,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 559,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2006

Producten die in Onzam-Ex Ets zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Import - Export

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Onzam-Ex Ets
(Get full report from official database of BE for Onzam-Ex Ets)

Aanvulling soorten activiteiten voor Onzam-Ex Ets
Addition kinds of activities for Onzam-Ex Ets

2064. Snoep en andere zoetwarenproducten | Candy and other confectionery products
333901. Lood en zink | Lead and zinc
514908. Gedroogd of ingeblikt voedsel | Dried or canned foods
35410108. Reaming machines | Reaming machines
51119901. Fijn papier | Fine paper

Werken bij Onzam-Ex Ets: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Onzam-Ex Ets: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Onzam-Ex Ets. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Onzam-Ex Ets. Looking for open vacancies in other companies

  • ADMINISTRATIEF MEDEWERKER (ZWIJNDRECHT)

    Regio: ZWIJNDRECHT

    Bedrijf: Select HR Gent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als ADMINISTRATIEF MEDEWERKER WAGENPARK beheer je een vloot van een 1000-tal wagen en ben je verantwoordelijk voor volgende taken: Opvolgen en opmaken van tankkaarten voor werknemers; Inplannen van korte termijn huurwagens; Controleren van binnenkomende auto's op eventuele beschadiging; Opvolgen van ongevallen dossiers;  Correct ingeven van gegevens in het 'car fleet systeem'; Ondersteunen in allround administratieve taken op de HR afdeling;   Bedrijfsprofiel: Samen met onze klant, een internationale speler in zijn domein, gaan wij op zoek naar een ADMINISTRATIEF MEDEWERKER die instaat voor het wagenpark.

  • Productiemedewerker fijn werk (M/V) (HAACHT)

    Regio: HAACHT

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor het fijnere productiewerk. Zit je zonder ervaring in de productie, maar heb je ervaring met hobby's waarbij je geconcentreerd fijne handelingen moet uitvoeren? Dan kom je zeker in aanmerking!

  • Huishoudhulp/Poetshulp Alken (met dienstencheques) (ALKEN)

    Regio: ALKEN

    Bedrijf: PUUUR SINT-TRUIDEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk.Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ookeindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen … Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • Huishoudhulp 24u/week (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: AMBY KNOKKE

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een afwisselende job en streef je naar erkenning en voldoening in je werk? Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde kandidaten.

  • Monteur- technicus (Regio Overpelt-Hamont-Achel-Lommel)

    Regio: Regio Overpelt-Hamont-Achel-Lommel

    Bedrijf: EUROQUIP

    Type: Studentenjob

    Hou jij van problemen oplossen, klusjes en kleine reparaties doen, kwaliteitscontrole..... op reeds geinstalleerde installaties dan bij jij de persoon die wij zoeken. Kom eens luisteren wat wij te bieden hebben en wie weet...? 50+ plussers worden zeker aangeraden om te solliciteren. Wie zijn wij: Euroquip is op twintig jaar tijd in de Benelux uitgegroeid tot een trendsetter op het gebied van brandstofpompen , smeer- en weegsystemen en overdrukunits. Onze klantenkring is zeer divers en situeert zich in de bouw, transport, grondverzet, wegenbouw, landbouw, voeding, … Euroquip biedt je een zeer afwisselende job aan, zowel op het gebied van producten als werklocaties. De brandstofpompen, smeer- en weegsystemen en overdrukcabines worden door Euroquip ontwikkeld, verkocht, geplaatst en onderhouden.

  • Jobstudent persoonlijk assistent PAB (STEKENE)

    Regio: STEKENE

    Bedrijf: T-INTERIM SINT-NIKLAAS

    Type: Studentenjob

    Voor Robin een jonge kerel met het autismespectrum syndroom zijn wij op zoek naar een assistent om  samen met hem  activiteiten te doen tijdens zijn vrije tijd. Robin heeft het autismespectrum syndroom en communiceert via zijn spraakcomputer. We zoeken een assistent voor  3 dagen 4 uur per week en dit voor de maanden juli en augustus. Dagen en uren zijn bespreekbaar.

  • IT-Manager (m/v) (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: SITRA

    Type: Vaste Job

    Als IT-manager sta je, samen met jouw team, in voor het onderhouden en optimaliseren van het informaticasysteem op een efficiënte manier. Je staat bovendien in nauw contact met de directie en zal met de afdeling IT een belangrijke schakel zijn in de verdere groei van ons bedrijf. Je draagt bij tot de ontwikkeling, invoering , toepassing en evaluatie van nieuwe systemen. Hierbij geef je advies over elke te nemen investering en blijf je zelf ook uitkijken naar nieuwe technologieën. Je bent hierbij bereid om jezelf voortdurend bij te scholen alsook de werknemers. Tot slot geef je leiding aan een team van 4 IT-medewerkers en rapporteer je aan de COO.

  • Technicus - verwarming, sanitair, ventilatie, HVAC (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant te Herentals zijn we op zoek naar een technieker - verwarming, sanitair, ventilatie, HVAC Installatie van verwarming, sanitair, ventilatie, HVAC in appartementen en woningen Werven regio Antwerpen - Limburg - Vlaams Brabant

  • Shopverantwoordelijke computer winkel (PUTTE)

    Regio: PUTTE

    Bedrijf: Spot Group

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor de commerciële en operationele management van computerwinkel Je neemt initiatieven om de omzet en winstcijfers te optimaliseren Je motiveert het team om de commerciële doelstellingen te behalen Je bewaakt de klantvriendelijkheid en netheid van de winkel en het team Je zorgt er voor dat je team zijn taken en verantwoordelijkheden perfect en vlekkeloos uitvoert Je verwelkomt, informeert, adviseert en gebeleidt de klanten bij hun aankoop

  • Vrachtwagenchauffeur CE - koeltransport (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: ULU TRANSPORT

    Type: Vaste Job

    Wij zijn dringend op zoek naar een chauffeur CE voor nationaal en internationaal (Nederland - Duitsland) koeltransport. Overnachtingen tijdens weekdagen mogelijk; afhankelijk van de rittenopdrachten en woonplaats chauffeur.

  • Validation Engineer (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: AKKA BELGIUM

    Type: Vaste Job

    Je stelt validatiedocumenten en testprotocollen op in een farmaceutische productieomgeving, je staat in voor de goedkeuring van deze documenten. Je behandelt niet-conformiteiten, je staat in voor de analyse van deze afwijkingen. Je werkt mee aan de implementatie van CAPA’s. Je communiceert vlot met andere afdelingen, en biedt waar nodig de nodige ondersteuning binnen jouw expertise.

  • Stagair(e) Human Resources (DIEGEM)

    Regio: DIEGEM

    Bedrijf: NH HOTEL GROUP

    Type: Leercontract

    Onze Human Resources afdeling is centraal georganiseerd voor al onze NH hotels in België. De HR kantoren bevinden zich in NH Brussels Airport-Diegem. . Een stage op de HR afdeling omvat taken in de 4 belangrijkste HR-peilers; werving & selectie, personeelsadministratie, opleiding & vorming en HR projecten

Zoek naar antwoorden van Onzam-Ex Ets in sociale netwerken
Look for responds of Onzam-Ex Ets in social networks

Lees alle opmerkingen voor Onzam-Ex Ets. Laat een reactie achter voor Onzam-Ex Ets. Onzam-Ex Ets bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Onzam-Ex Ets. Leave a respond for Onzam-Ex Ets. Onzam-Ex Ets on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Onzam-Ex Ets op de google maps. Adres en contacten Onzam-Ex Ets
Location of Onzam-Ex Ets on the google maps. Address and contacts of Onzam-Ex Ets

Andere gerelateerde bedrijven als come Onzam-Ex Ets Onzam-Ex Ets: RESTAURANT DA NOI | RIK (COIFFURE) | COIFFURE MONIQUE | YVES DE ROSMORDUC | Van Dierendont K

Other related companies as Onzam-Ex Ets: RESTAURANT DA NOI | RIK (COIFFURE) | COIFFURE MONIQUE | YVES DE ROSMORDUC | Van Dierendont K

Onzam-Ex Ets is een bedrijf dat 2006 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Onzam-Ex Ets, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05505493164. Het bedrijf Onzam-Ex Ets bevindt zich op het adres: Rue de l'Eglise Saint-Gilles 41; 1060; Bruxelles (Saint-Gilles). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 969,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 559,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Import - Export. Producten gemaakt in Onzam-Ex Ets zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Onzam-Ex Ets is Verenigde Staten Postal Service, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Onzam-Ex Ets is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Onzam-Ex Ets, openstaande posities, locatie van Onzam-Ex Ets op de kaart.

Onzam-Ex Ets is a company, that was registered 2006 in N\A region, Belgium. Full name of company is Onzam-Ex Ets, company assigned to the tax number BE05505493164. The company Onzam-Ex Ets is located at the address: Rue de l'Eglise Saint-Gilles 41; 1060; Bruxelles (Saint-Gilles). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 969,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 559,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Import - Export. Products created in Onzam-Ex Ets were not found.
The main activity of Onzam-Ex Ets is United States Postal Service, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Onzam-Ex Ets is not available. You also can look at reviews of Onzam-Ex Ets, open positions, location of Onzam-Ex Ets on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Onzam-Ex Ets, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Onzam-Ex Ets, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Onzam-Ex Ets, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Onzam-Ex Ets, employees, financial statistics.