THOMAS WERNER BVBA

Contactgegevens THOMAS WERNER BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data THOMAS WERNER BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

THOMAS WERNER BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Legen Heirweg 30 9890 Gavere - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-93-84-39-49 32-93-84-39-49

Fax (fax): 32-93-84-68-04 32-93-84-68-04

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) THOMAS WERNER BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "THOMAS WERNER BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "THOMAS WERNER BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van THOMAS WERNER BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen THOMAS WERNER BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of THOMAS WERNER BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees THOMAS WERNER BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti THOMAS WERNER BVBA
Products information THOMAS WERNER BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE08492950439
Ondernemingsnummer: 6394287109
Hoofdstad (capital): 574,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 292,000 EUR
Werknemers (employees): 1 to 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2015

Producten die in THOMAS WERNER BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Building debris - recycling

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor THOMAS WERNER BVBA
(Get full report from official database of BE for THOMAS WERNER BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor THOMAS WERNER BVBA
Addition kinds of activities for THOMAS WERNER BVBA

018101. Planten, bladeren en struikgewassen | Plants, foliage and shrubberies
354900. Metaalbewerkingsmachines, niet inbegrepen | Metalworking machinery, nec
08310100. Verzamelen van bosproducten | Gathering of forest products
20840100. wijnen | Wines
35520210. Loopers, textielmachines | Loopers, textile machinery
39530000. Markeringsapparaten | Marking devices
50839901. Hydroponische apparatuur en benodigdheden | Hydroponic equipment and supplies
81110210. Arbeids- en arbeidsrecht | Labor and employment law

Werken bij THOMAS WERNER BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in THOMAS WERNER BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor THOMAS WERNER BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for THOMAS WERNER BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Pistoolspuiter (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: Go4Jobs Evergem

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent verantwoordelijk voor de goede afwerking voor het spuiten van ramen en deuren in hout.

  • OPERATOR CLEANING (BURCHT)

    Regio: BURCHT

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je zorgt voor de cleaning van wagens en containers en dit zowel voor onze chemie als bulk- en foodklanten. Het is evident dat je de veiligheidsvoorschriften naleeft en de procedures correct volgt. Je zorgt tevens voor de administratieve verwerking van de cleaningactiviteiten. Zo geef je in wat je precies hebt uitgevoerd, hoe lang dit heeft geduurd en welk materiaal je verbruikt hebt. Je rapporteert rechtstreeks aan de teamleader cleaning.

  • BEDIENER AUTOMATISCH PICKINGSYSTEEM (M/V) 2 PLOEGEN - Roeselare (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: FORUM FOOD ROESELARE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    BEDIENER AUTOMATISCH PICKINGSYSTEEM (M/V)  2 PLOEGEN -  Roeselare Voor een groot voedingsbedrijf regio Roeselare zijn wij op zoek naar een medewerker om de producten in te scannen. U bent verantwoordelijk voor het klaarzetten van klantenorders met behulp van de automatische pickingmachine, u vult het automatisch lagensysteem aan en lost eventuele kleine storingen op, afgewerkte paletten verplaats je met een heftruck en indien nodig helpt u ook in de handmatige picking.

  • Tuinier (TIELT-WINGE)

    Regio: TIELT-WINGE

    Bedrijf: RUNTIME (VG.479/BUOS)

    Type: Interim met optie "vast werk"

    U takenpakket betaat uit volgende taken: Lezen van plannen, Communicatie verzorgen met klanten, Uitzetten van maten/lijnen volgens plan, Uitzetten van planten volgens plan (lezen van Latijnse plantennamen), Probleem oplossend kunnen werken, Planten van struiken en bomen, Snoeien van hagen en planten, Snoeien op hoogte (0 tot 4 meter), Visueel herkennen van planten (op termijn), Hanteren van machines en motoren (handfrees, motoculteur, haagschaar, kettingzaag, bosmaaier, grasmaaier, bladblazer,...), Vooruit kunnen plannen voor meerdere mensen (op termijn), Sturing geven aan collega's , Uitvoerend werken + werken kunnen afleveren binnen vooraf bepaalde termijn, Rijvaardigheid manoeuvreren met aanhangwagen (op termijn)

  • Junior boekhouder (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: WaW

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je zal de hoofdboekhouder ondersteunen in de dagdagelijkse activiteiten :  Opvolgen van alle boekhoudkundige activiteiten voor de verschillende entiteiten van de onderneming Inboeken van facturen, instaan voor de BTW aangiftes, afsluitingen en andere wettelijke verplichtingen.    Uitvoeren van diverse controles en analyses  Voorbereiding externe audits  …  

  • Poetsvrouw/Poetsman met de beste loonsvoorwaarden - Regio Heers (HEERS)

    Regio: HEERS

    Bedrijf: Schoonmaakzorg

    Type: Dienstenchequebaan

    Welkom bij Schoonmaakzorg, een dienstenchequebedrijf met reeds 10 jaar ervaring in de schoonmaaksector. Bij ons ligt de nadruk op het menselijk aspect. Onze passie is mensen helpen. Het doet ons deugd mensen aan het werk te zetten met diezelfde passie en te streven naar de perfecte match tussen klant en huishoudhulp! Ons motto: Samen Respect, Samen Sterk! Zit jij te popelen om mensen te helpen, hun zorgen te verlichten door als poetshulp een handje toe te steken in het huishouden? Poetsen, boodschappen doen, al dan niet samen met jouw klant. Wassen en strijken staan jou niet in de weg? Dan ben jij "de geschikte huishoudhulp" die wij zoeken om ons schoonmaak-team te ondersteunen! Aarzel niet en solliciteer nu, want sterk werk blinkt!

  • Huishoudhulp/poetshulp regio Eke-Nazareth-De Pinte (EKE)

    Regio: EKE

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Oordegem/Massemen/Westrem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (OORDEGEM)

    Regio: OORDEGEM

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Hands On Project Manager / COO (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: THE SAFE GROUP

    Type: Vaste Job

    Je houdt ten alle tijden het volledig overzicht over de operationele werking van het bedrijf. Je weet wie waar mee bezig is en kent de status van elk project. Je bepaalt samen met het het senior management de procesflow van de projecten Je zorgt voor een perfecte intake, operations en afsluiting van alle verschillende types projecten Lopende projecten worden rigoureus opgevolgd, het is jouw taak ervoor te zorgen dat alles on track blijft en er nooit iets vergeten wordt. Je houdt alle “stakeholders” van een project piekfijn op de hoogte

  • Test & Support Engineer (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Optimile

    Type: Vaste Job

    Over ons Optimile is een Gents softwarebedrijf dat Mobiliteit-als-een-dienst aanbiedt. Het innovatieve MaaS (Mobility-as-a-Service)-concept, ligt aan de grondslag van het bedrijf. MaaS zorgt ervoor dat gebruikers overstappen van persoonlijke transportmiddelen naar mobiliteitsoplossingen die aangeboden worden als een dienst. Door alle mobiliteitsoplossingen te combineren in één app, kunnen klanten van het ene transportmiddel naar de andere overschakelen en worden ze zo geïnformeerd over de meest efficiënte, economische of ecologische manier om hun eindbestemming te bereiken. Optimile creëert een innovatief product in een nieuwe markt en internationale context. We bieden onze software (zoals een platform, app, …) niet alleen white-labeled aan externe partijen, tevens bestaat er ons eigen merk ‘Mobiflow’. Via dit merk lanceren we onze mobiliteitsdienst op de Belgische markt. Hoe zal je werkdag eruit zien? U bent de sleutelpersoon voor het beheren, testen en meten van de functionaliteiten in front-end systemen zoals het webplatform en de mobiele applicatie De klanten van Optimile ondersteunen en de klanten van Mobiflow helpen bij technische problemen Evalueren van onze producten en waardevolle feedback geven aan het ontwikkelteam om onze dienstverlening te optimaliseren Het delen van onze verworven kennis door onze interne documentatie regelmatig bij te werken

  • Freelance adviseurs gezocht (Regio Vilvoorde - Zaventem) (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: Fair Price Consulting

    Type: Zelfstandige activiteit

    We hebben nieuwe vacatures! Ben jij een mondig persoon en ben je vlot in omgang? Dan is deze vacture misschien iets voor jou! Bij FAIR PRICE CONSULTING zijn we weer op zoek naar gemotiveerde vertegenwoordigers die op zelfstandige basis wensen te werken om ons Vlaamstalig team te versterken: België is een land van véél ondernemers. Deze ondernemers zijn divers en uniek, maar hebben allemaal één ding gemeen: ZE WILLEN ALLEMAAL DE BESTE PRIJS VOOR HUN ENERGIE EN TELEFONIE! FAIR PRICE CONSULTING presenteert deze ondernemers steeds de beste tarieven op de markt. Kun je mensen makkelijk overtuigen met jouw enthousiasme en wil je jezelf graag ontwikkelen in een professionele werkomgeving? Dan daagt FAIR PRICE CONSULTING je uit om de Vlaamse ondernemers van voordelige prijzen te voorzien! NIEUW! Extra domoticadiensten en webdesign toegevoegd aan ons aanbod!

  • TRAINEE INTERNE HR DIENST (BE765005) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Hudson Belgium nv/sa

    Type: Leercontract

    Hudson is binnen een wereldwijd netwerk marktleider in Talent Management Solutions, Rekrutering & Selectie, Leadership Development, Competentiemanagement, Assessment & Development Centers, Compensation & Benefits, Organisatieontwikkeling, enz. Als marktleider streven we ernaar om 's werelds beste te zijn bij het helpen van werkgevers om succes te boeken met mensen. Hudson België, met kantoren in Brussel, Antwerpen, Gent en Hasselt is een onderdeel van de beursgenoteerde internationale Hudson Group. TRAINEE INTERNE HR DIENST Functie Actief proces van Rekrutering en Selectie opvolgen: searchen van kandidaten (via onze database, jobsites, sociale media, etc.), telefonisch screenen van kandidaten, administratief ondersteunen van het rekruteringsproces, etc. Learning and Development initiatieven mee ondersteunen (zowel logistiek als meer inhoudelijk). Personeelsdossiers opvolgen. Deelname aan diverse HR projecten (bvb. Corporate Social Responsibility activiteiten, Induction programma voor nieuwkomers…). Updaten van tools, presentaties en documenten in kader van Rekrutering & Selectie, Training & Development, Performance Management, etc.

Zoek naar antwoorden van THOMAS WERNER BVBA in sociale netwerken
Look for responds of THOMAS WERNER BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor THOMAS WERNER BVBA. Laat een reactie achter voor THOMAS WERNER BVBA. THOMAS WERNER BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for THOMAS WERNER BVBA. Leave a respond for THOMAS WERNER BVBA. THOMAS WERNER BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie THOMAS WERNER BVBA op de google maps. Adres en contacten THOMAS WERNER BVBA
Location of THOMAS WERNER BVBA on the google maps. Address and contacts of THOMAS WERNER BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come THOMAS WERNER BVBA THOMAS WERNER BVBA: LUCIEN DE SUTTER | FERRARA | Commando | PAPETERIE STORME DIFFUSION | VAN HERCK, RIK

Other related companies as THOMAS WERNER BVBA: LUCIEN DE SUTTER | FERRARA | Commando | PAPETERIE STORME DIFFUSION | VAN HERCK, RIK

THOMAS WERNER BVBA is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is THOMAS WERNER BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08492950439. Het bedrijf THOMAS WERNER BVBA bevindt zich op het adres: Legen Heirweg 30 9890 Gavere - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 1 to 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 574,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 292,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Building debris - recycling. Producten gemaakt in THOMAS WERNER BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van THOMAS WERNER BVBA is Kleding en accessoires, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van THOMAS WERNER BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van THOMAS WERNER BVBA, openstaande posities, locatie van THOMAS WERNER BVBA op de kaart.

THOMAS WERNER BVBA is a company, that was registered 2015 in N\A region, Belgium. Full name of company is THOMAS WERNER BVBA, company assigned to the tax number BE08492950439. The company THOMAS WERNER BVBA is located at the address: Legen Heirweg 30 9890 Gavere - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 1 to 10 employees work in this company. Capital - 574,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 292,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Building debris - recycling. Products created in THOMAS WERNER BVBA were not found.
The main activity of THOMAS WERNER BVBA is Apparel and Accessory Stores, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of THOMAS WERNER BVBA is not available. You also can look at reviews of THOMAS WERNER BVBA, open positions, location of THOMAS WERNER BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over THOMAS WERNER BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf THOMAS WERNER BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about THOMAS WERNER BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company THOMAS WERNER BVBA, employees, financial statistics.