SERVICE-& ADVIESKANTOOR

Particuliere bedrijvenVoedingswinkels • SERVICE-& ADVIESKANTOOR
Private companiesFood Stores • SERVICE-& ADVIESKANTOOR

Contactgegevens SERVICE-& ADVIESKANTOOR: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data SERVICE-& ADVIESKANTOOR: address, phone, fax, email, website, opening hours

SERVICE-& ADVIESKANTOOR

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RIETORCHISSTRAAT 8B; 9041; GENT, België

Telefoon (phone): 93569453 (+32-93569453) 93569453 (+32-93569453)

Fax (fax): +32 (82) 257-79-68 +32 (82) 257-79-68

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) SERVICE-& ADVIESKANTOOR: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "SERVICE-& ADVIESKANTOOR"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "SERVICE-& ADVIESKANTOOR"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van SERVICE-& ADVIESKANTOOR, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen SERVICE-& ADVIESKANTOOR. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of SERVICE-& ADVIESKANTOOR, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees SERVICE-& ADVIESKANTOOR. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti SERVICE-& ADVIESKANTOOR
Products information SERVICE-& ADVIESKANTOOR

BTW identificatienummer (tax): BE03711700439
Ondernemingsnummer: 9488037109
Hoofdstad (capital): 209,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 267,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2010

Producten die in SERVICE-& ADVIESKANTOOR zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Immobili?nkantoren; Verzekeringsmakelaars and experts

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor SERVICE-& ADVIESKANTOOR
(Get full report from official database of BE for SERVICE-& ADVIESKANTOOR)

Aanvulling soorten activiteiten voor SERVICE-& ADVIESKANTOOR
Addition kinds of activities for SERVICE-& ADVIESKANTOOR

239906. Hangmatten en andere netto-producten | Hammocks and other net products
411999. Lokaal personenvervoer, nec, nec | Local passenger transportation, nec, nec
35240101. Cultivators (tuingereedschap) | Cultivators (garden tractor equipment)
36710101. Reproductie van beeldbuis | Picture tube reprocessing
51229903. Medische rubberen goederen | Medical rubber goods
60110000. Federale reserve banken | Federal reserve banks
83610300. Woonzorg voor gehandicapten | Residential care for the handicapped

Werken bij SERVICE-& ADVIESKANTOOR: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in SERVICE-& ADVIESKANTOOR: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor SERVICE-& ADVIESKANTOOR. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for SERVICE-& ADVIESKANTOOR. Looking for open vacancies in other companies

  • CNC-operator (m/v) (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM Lokeren

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Het bedrijf in Lokeren zag zijn eerste levenslicht in 1984 en is de voorbije jaren uitgegroeid tot één van de belangrijkste spelers op de internationale markt in het produceren en ontwikkelen van aluminium systemen voor ramen, deuren, veranda’s, schuifsystemen en gordijngevels. Productinnovatie, design, technische bekwaamheid en kwaliteit dragen we heel hoog in het vaandel. Wij zijn op zoek naar een CNC-operator. Dit houdt in: - Profielen opmeten na bewerking - Dimensies op tekeningen kunnen interpreteren - Profielen op en van de CNC machine halen - Gereedschappen vervangen bij breuk en terug kunnen opmeten - Machine onderhouden (wekelijkse reiniging) Dit is in ploegensysteem: vroeg-avond-nacht.

  • Senior Accountant - Brussel (NEDER-OVER-HEEMBEEK)

    Regio: NEDER-OVER-HEEMBEEK

    Bedrijf: ACCOUNTEMPS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Heb jij al wat ervaring binnen de boekhouding en ben je gretig om deze te kunnen delen met een team? Ben je eventueel ook geïnteresseerd om je te verdiepen in HR administratie? Dan heeft Accountemps de ideale interim opportuniteit voor jou. De klant is een marktspeler in de mechanische wereld en heeft zijn kantoor in Brussel. Jouw takenpakket: Het voeren van een correcte en tijdige financiële en HR administratie; Registratie van in- en uitstroom financiële middelen zoals facturen, geldstromen, etc.; Controle van de facturatie; Het ondersteunende werk van de maand- en jaarafsluiting, de balansen en rapportage; Het beheren en actualiseren van de personeelsdossiers en het afhandelen van de administratieve procedures. By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

  • Bandenmonteur (DOEL)

    Regio: DOEL

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als bandenmonteur bestaat jouw takenpakket uit: *Montage van banden ( vrachtwagens, landbouw & industrie ). *Uitvoeren van herstellingen. *Uitvoeren van uitlijningen. *Uitvoeren van depannages.

  • onderhoudstechnieker (LO-RENINGE)

    Regio: LO-RENINGE

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim met optie "vast werk"

    herstellen van machines onderhouden van machines reinigen van toestellen

  • Diagnosetechnieker (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Preventief onderhouden van het machinepark Storingen verhelpen en proactief meedenken voer langetermijnoplossingen Opstarten van nieuwe machines en installaties het opmaken van onderhoudsinstructies en het begeleiden van operatoren Veiligheidsvoorschriften bewaken en de correcte nalevering ervan opvolgen Uitgevoerde interventies correct rapporteren

  • Gepassioneeerde machine-operator (m/v) (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Passion Works Better!

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een sterk groeiend en bloeiend bedrijf actief in cosmetica en huishoudproducten, zijn wij op zoek naar enkele nieuwe, enthousiaste collega's om hun team te versterken! Je staat in voor de bediening van één of meerdere installaties (opstarten, stilleggen, afstellen, parameters bijstellen). Je staat ook in voor het eerstelijnsonderhoud en controleert de productiekwaliteit. Je zorgt voor een propere en hygiënische werkomgeving. We bieden je een vaste job in een groeiend bedrijf met een interessante verloning. Je maakt deel uit van een tof team in een bedrijf met een aangename werksfeer!

  • Student Verpleegkundige in thuisverpleging - afdeling Leuven (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: WIT-GELE KRUIS AFDELING LEUVEN

    Type: Studentenjob

    De werkdag van een thuisverpleegkundige begint vaak bij het krieken van de dag. Je bezoekt patiënten in hun thuisomgeving en geeft hen de nodige wondzorgen, inspuitingen, helpt hen bij het wassen en geeft hen waar nodig ook andere specifiek technische zorgen. De patiënt voelt zich op zijn gemak omdat zijn/haar vertrouwde verpleegkundige bij hem thuis kan langskomen, hij/zij een kwaliteitsvolle verzorging krijgt en daarbovenop ook een vlotte babbel. Je stimuleert de patiënt tot zelfzorg en volgt je patiënten op van opstart tot beëindiging van de zorg; je staat m.a.w. in voor de totaalzorg. Regelmatig wordt met het hele team overlegd om de patiënten op de meest kwaliteitsvolle en efficiënte manier te verzorgen. Je overlegt eveneens met huisartsen en andere zorgpartners. In het administratieve gedeelte worden onze verpleegkundigen ondersteund door de nieuwste tools (elektronisch verpleegdossier op mobiele tablet die meegenomen wordt op ronde). De afdeling omvat Leuven, & Herent.

  • PROFESSIONEEL AANKOPER (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: PEOPLE PARTNER

    Type: Vaste Job

    Via een gerichte en intensieve opleiding zal je de producten, de klantenbehoeften en de markttendensen leren kennen. Als aankoper word je verantwoordelijk voor een optimaal assortiment aan gebruiksgoederen. Je rapporteert rechtstreeks aan de directie. Internationaal opsporen (o.a. via beurzen) van de meest interessante artikelen per productgroep Prijsafspraken onderhandelen met leveranciers Opvolging en beheer van de bestellingen/voorraden, factuurcontrole, opvolging verkoop, opvolging eventuele retour. C orrect communiceren over nieuwe producten, promoties en andere relevante informatie naar de verschillende winkels en/of marketingafdeling Controle op bestellingen Input bij uitwerking van folders en promoties

  • Boekhouder met ervaring (KOEKELARE)

    Regio: KOEKELARE

    Bedrijf: Talentus Oostende

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor het beheer van het aankoop-, verkoop- en financieel dagboek; Je beheert alle kosten binnen de organisatie en je creëert een grafisch overzicht; Je werkt gestructureerd, ordelijk en efficiënt. Bedrijfsprofiel: Onze klant is een gevestigd en erkend vleesbedrijf dat zich specialiseert in het portioneren en bereiden van vlees op maat van de klant.

  • Klusjesman regio Leuven (Regio Leuven)

    Regio: Regio Leuven

    Bedrijf: UW RECHTERHAND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een schrijnwerker die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals deuren, zonwering, dakramen, kasten, traprenovatie, tuinhuizen, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

  • (STAGIAIR) ACCOUNTANT met ambitie - optie zelfstandig - ZELZATE (ZELZATE)

    Regio: ZELZATE

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1672103-inline.html?cid=Partner_VDAB Om de groei van een kwalitatief accountantskantoor regio Zelzate met meerdere vestigingen te kunnen waarborgen, gaan we op zoek naar een toffe dossierbeheerder om het 25-koppige team te vervoegen. JIJ BIEDT: Jouw enthousiasme Jouw kennis en ervaring Jouw toffe persoonlijkheid DIT KANTOOR BIEDT: Kwalitatieve diensten voor interessante klanten (vrije beroepers tot internationale vennootschappen) Werkzekerheid binnen een leuke en stimulerende omgeving: amusement en carrière komen hier samen! Wat zal je doen? Je hebt steeds een team van junior dossierbeheerders die jou graag helpen bij de voorbereidende taken. Je fungeert zelf als klantenadviseur en hebt dan ook voldoende tijd om jouw afwerkende en controlerende taken te volbrengen. Je staat de klant met raad en daad bij en zorgt ervoor dat zij niet meer met vragen blijven zitten.

  • Computer Recruitment Services - Infra & Automation Engineer (Network) (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Nk376 Infra & automation engineer (Network);Banking,Brussels   The client is looking for a motivated candidate in network infrastructure domain for new challenges in their domain.     Role   The candidate will be asked to perform the following tasks Writing scripts in Python with good REST APIs knowledge to automate the network management. Writing Ansible Playbook, modules Provide support and training to network LAN/WAN/Security/UC administrator to use available tools to trouble shoot the network. Quarterly review of Patches (or urgent security patches) Modifications/Additions to support documentation as required Testing on Development environment before move into Prod. Doing proof of concept of new applications / application module Follow market tools evolution, up to date with our integrator, software vendor. Create scheduled reports or ad-hoc reports. Improve friendliness / usage of the tools for LAN/WAN/Security/Unified Communication administrator. Ensure tools are ready to use and correctly monitored   Profile Good communications skills and ability to leverage tools to produce effective reports for clients and management.   Primary administrative skills in some of the following in order of importance: Python scripting, REST APIs Writing Ansible Playbooks, Modules Network management protocols Syslog, SNMP, CDP, NetFlow, IPSLA... Linux OS (Shell, Perl)  Experience with these products is a plus but not a requirement: CCNA Sevone (capacity monitoring) Netscout EMC Smarts Able to effectively prioritize tasks in accordance with business needs Excellent customer service focus and analytical problem solving abilities English written, and oral communication skills Self-motivated, with keen attention to detail We offer a dynamic and challenging multicultural work environment and a very interesting infrastructure environment following new technology    You must be an EU national to be considered for this role.   Reference: NK 376 Location: Brussels Rate: 550-570 euros per day Duration: 12 months Start date: ASAP Language: English

Zoek naar antwoorden van SERVICE-& ADVIESKANTOOR in sociale netwerken
Look for responds of SERVICE-& ADVIESKANTOOR in social networks

Lees alle opmerkingen voor SERVICE-& ADVIESKANTOOR. Laat een reactie achter voor SERVICE-& ADVIESKANTOOR. SERVICE-& ADVIESKANTOOR bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for SERVICE-& ADVIESKANTOOR. Leave a respond for SERVICE-& ADVIESKANTOOR. SERVICE-& ADVIESKANTOOR on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie SERVICE-& ADVIESKANTOOR op de google maps. Adres en contacten SERVICE-& ADVIESKANTOOR
Location of SERVICE-& ADVIESKANTOOR on the google maps. Address and contacts of SERVICE-& ADVIESKANTOOR

Andere gerelateerde bedrijven als come SERVICE-& ADVIESKANTOOR SERVICE-& ADVIESKANTOOR: ALE DISON | ERGO | YVAN PIERREHUMBERT | F.C. ETOILES D'ERE | INGRID HUYBRECHTS

Other related companies as SERVICE-& ADVIESKANTOOR: ALE DISON | ERGO | YVAN PIERREHUMBERT | F.C. ETOILES D'ERE | INGRID HUYBRECHTS

SERVICE-& ADVIESKANTOOR is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is SERVICE-& ADVIESKANTOOR, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03711700439. Het bedrijf SERVICE-& ADVIESKANTOOR bevindt zich op het adres: RIETORCHISSTRAAT 8B; 9041; GENT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 209,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 267,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Immobili?nkantoren; Verzekeringsmakelaars and experts. Producten gemaakt in SERVICE-& ADVIESKANTOOR zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van SERVICE-& ADVIESKANTOOR is Voedingswinkels, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van SERVICE-& ADVIESKANTOOR is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van SERVICE-& ADVIESKANTOOR, openstaande posities, locatie van SERVICE-& ADVIESKANTOOR op de kaart.

SERVICE-& ADVIESKANTOOR is a company, that was registered 2010 in N\A region, Belgium. Full name of company is SERVICE-& ADVIESKANTOOR, company assigned to the tax number BE03711700439. The company SERVICE-& ADVIESKANTOOR is located at the address: RIETORCHISSTRAAT 8B; 9041; GENT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 209,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 267,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Immobili?nkantoren; Verzekeringsmakelaars and experts. Products created in SERVICE-& ADVIESKANTOOR were not found.
The main activity of SERVICE-& ADVIESKANTOOR is Food Stores, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of SERVICE-& ADVIESKANTOOR is not available. You also can look at reviews of SERVICE-& ADVIESKANTOOR, open positions, location of SERVICE-& ADVIESKANTOOR on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over SERVICE-& ADVIESKANTOOR, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf SERVICE-& ADVIESKANTOOR, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about SERVICE-& ADVIESKANTOOR, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company SERVICE-& ADVIESKANTOOR, employees, financial statistics.