VERMYLEN

Contactgegevens VERMYLEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VERMYLEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

VERMYLEN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DES M?L?ZES 3; 1050; ELSENE/IXELLES, België

Telefoon (phone): 26475806 (+32-26475806) 26475806 (+32-26475806)

Fax (fax): +32 (10) 712-48-30 +32 (10) 712-48-30

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VERMYLEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VERMYLEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VERMYLEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VERMYLEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VERMYLEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VERMYLEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VERMYLEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VERMYLEN
Products information VERMYLEN

BTW identificatienummer (tax): BE03499114990
Ondernemingsnummer: 5876281738
Hoofdstad (capital): 374,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 784,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2013

Producten die in VERMYLEN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Immobili?nkantoren

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VERMYLEN
(Get full report from official database of BE for VERMYLEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor VERMYLEN
Addition kinds of activities for VERMYLEN

762900. Elektrische reparatiewinkels | Electrical repair shops
20529910. Oesterkoekjes | Oyster crackers
22730301. Kunst pleinen, textielvezel | Art squares, textile fiber
36210300. Controleapparatuur voor elektrische bussen en locomotieven | Control equipment for electric buses and locomotives
51720102. Gassen, vloeibare petroleum (propaan) | Gases, liquefied petroleum (propane)
73891106. Muziekopname producent | Music recording producer

Werken bij VERMYLEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VERMYLEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VERMYLEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VERMYLEN. Looking for open vacancies in other companies

  • Verpleegkundige Angst- en Stemmingsstoornissen (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    De afdeling Angst- en Stemmingsstoornissen is op zoek naar een verpleegkundige, mag ook een student zijn die afgestudeerd is als verpleegkundige binnen de psychiatrie of met stage ervaring in de psychiatrie, om hen tijdens de maand augustus te ondersteunen. Je kan eventueel aan de hand van je eigen beschikbaarheden bijwerken op deze afdeling. Je staat in voor de begeleiding van de patiënten op de afdeling, het toedienen van de basiszorg, medicatie en het toezicht houden op de afdeling tijdens de verschillende activiteiten. De afdeling angst- en stemmingsstoornissen werkt in vroeg- dag en laatdiensten. Je wordt verloond volgens de barema's van UZ Gent en enige relevante anciënniteit wordt overgenomen.

  • Chauffeur G loonwerk (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Werkers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je taken is rijden met landbouwmachines, voor zaaien en oogsten van verschillende groenten en maaien van gras. - Indien je ervaring hebt met het onderhouden van machines, behoort dit ook tot je taken, anders is het fulltime chauffeur. Je bestuurt voornamelijk een tractor met een aanhangwagen (zaaimachines en oogstmachines). Mogelijke teelten: bieten, ajuinen, knolselder en gras. Heel het jaar door is er werk: najaar rooien van de bieten + knolselder. In de winter zout strooien, februari, maart en april zaaien van bieten. In mei renovatie van voetbalvelden. Juni-september: maaien van wegbermen, stro pikdorsen. September: maaien van de wegbermen ajuinen oogsten.

  • Kinderbegeleider (DRONGEN)

    Regio: DRONGEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn op zoek naar flexibele kinderverzorg(st)ers om in de brede regio van Gent (straal van 20km) te werken. Je kan je vlot verplaatsen naar Gent, Wondelgem, Evergem, Zwijnaarde, Gentbrugge, Destelbergen... Je geeft zelf aan welke dagen je beschikbaar bent om ingeschakeld te worden en we houden hier rekening mee bij de planning. Als kinderbegeleider sta je in voor de verzorging en begeleiding van kindjes tussen 0 en 3. Belangrijk is dat je vlot bent in het omgaan met kinderen, in communicatie met ouders en dat je goed kan werken in team. Je zal de kinderen begeleiden bij het leren van dagelijkse handelingen en (spel)activiteiten voor hen organiseren.

  • Allround lasser (Regio Tielt)

    Regio: Regio Tielt

    Bedrijf: Q JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een grote speler in de outsourcingswereld, zijn wij op zoek naar een allround lasser. Je zal vooral met de TIG lassen. Het kan voorkomen dat je in ploeg moet werken. Je kan plan lezen.

  • Loodgieter (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Heb je ervaring als loodgieter / all-round arbeider in de regio Antwerpen? Wij zoeken iemand op een vaste werf (ziekenhuis regio Antwerpen) om aan de slag te gaan als loodgieter! Onze klant kijkt uit naar een ervaren loodgieter die meteen zelfstandig aan de slag kan gaan.

  • Chauffeur CE (NIEUWPOORT)

    Regio: NIEUWPOORT

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in regio Nieuwpoort zijn wij op zoek naar een chauffeur ce (m/v)

  • Student Weekendverkoper (M/V) | Sint-Niklaas (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Synergie Waasland Careers

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant gelegen te Sint-Niklaas zijn wij opzoek naar een enthousiaste en klantgerichte student om tijdens de weekends te werken als verkoper. Deze staat in voor de begeleiding en het verstrekken van advies in de showroom.

  • Studentenjob hartje Aalst (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: FORUM CALL AALST

    Type: Studentenjob

    Het nieuwe Customer Care Center in Aalst heeft ondertussen met succes zijn eerste verjaardag gevierd en we zijn op zoek naar studenten die doorheen het jaar hun commerciële talenten willen verder ontplooien hier in het hartje van Aalst. Als commercieel talent neem je via de telefoon contact op met nieuwe en bestaande klanten. Je bekijkt hun situatie, luistert naar wat ze nodig hebben, speelt daarop in, legt uit wat je aanbiedt en... verkoopt. Bovendien zit je samen met de klant om eventuele problemen op te lossen of vragen te beantwoorden. Kortom: je krijgt de kans om het contact met de klant te onderhouden, hun verder te helpen met eventuele problemen/vragen en jouw commercialiteit volop aan te sterken. Je krijgt verschillende boeiende projecten voorgeschoteld. Bij elk nieuw project krijg je waardevolle skills aangeleerd die onmisbaar zijn voor commerciële talenten.

  • Bijlesgever wiskunde (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor wiskunde aan leerlingen van de hogeschool en/of universiteit. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • engineer / technieker (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Select HR Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Als Technieker / Engineer sta je in voor : Het algemeen onderhoud van de productielijnen, pompen, kleppen... in het atelier of on-site bij de klanten. Je lost elektrische en mechanische storingen op. Je vervangt mechanische onderdelen. Je voert preventieve en curratieve controles uit. Je vervangt pneumatische en hydraulische onderdelen. Bedrijfsprofiel: Onze klant legt zich toe op maintenance activiteiten, revisie van pompen, onderhoud van roterende machines en verspanning voor hun klanten, dit zowel over heel België als ook in het buitenland.   Om hun team te versterken zijn zij op zoek naar Techniekers / Engineers, zowel op vaste werven als op de baan.

  • COMMERCIËLE BINNENDIENST - (SCHOOLVERLATER MOGELIJK) (AALBEKE)

    Regio: AALBEKE

    Bedrijf: DERMAUT RECRUITMENT & SELECTION

    Type: Vaste Job

    Naast een allround administratief takenpakket sta je in voor het dagelijks opvolgen van klantendossiers, orderinput en opvolgen van bestellingen. Daarnaast ben je het eerste aanspreekpunt voor klanten en leveranciers, dit zowel telefonisch als via mail. Hierbij kan je klanten zeer goed te woord staan in het Nederlands, Frans en Engels.

  • Freelance Corporate Opdrachten | TriFinance (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1670134-inline.html?cid=Partner_VDAB Ben je een expert in Finance? Heb je een analytische geest en denk je oplossingsgericht? Dan willen we je graag ontmoeten! Om onze verdere groei te waarborgen, zijn wij via deze vacature op zoek naar freelance professionals voor hands-on en operationele projecten. Ben je een expert in Finance? Heb je een analytische geest en denk je oplossingsgericht? Dan willen we je graag ontmoeten! Om onze verdere groei te waarborgen, zijn wij via deze vacature op zoek naar freelance professionals voor hands-on en operationele projecten. Je hebt een Economische opleiding Je hebt 5 tot 10 jaar Finance ervaring (in boekhouding, controlling, treasury) Je bent kritisch ingesteld en toont zin voor initiatief Je bent een team player die ook onafhankelijk kan werken Je bent communicatief en commercieel ingesteld Je beheerst het Nederlands, Frans en/of  Engels Je hebt een goede kennis van ERP en MS Excel Je kan je vinden in onze bedrijfsfilosofie en bent bereid deze waarden (open communicatie, transparantie, ...) als een TriFinance ambassadeur uit te stralen naar onze klanten  Je vindt feedback geven en feedback krijgen waardevol en bent bereid om ons mentoring proces te volgen

Zoek naar antwoorden van VERMYLEN in sociale netwerken
Look for responds of VERMYLEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor VERMYLEN. Laat een reactie achter voor VERMYLEN. VERMYLEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VERMYLEN. Leave a respond for VERMYLEN. VERMYLEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VERMYLEN op de google maps. Adres en contacten VERMYLEN
Location of VERMYLEN on the google maps. Address and contacts of VERMYLEN

Andere gerelateerde bedrijven als come VERMYLEN VERMYLEN: PLASTIBERT & CIE NV | Olivier Daichin Bis | LOYSON | CHARLES DE SELLIERS DE MORANVILLE | REN? RIXHON

Other related companies as VERMYLEN: PLASTIBERT & CIE NV | Olivier Daichin Bis | LOYSON | CHARLES DE SELLIERS DE MORANVILLE | REN? RIXHON

VERMYLEN is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is VERMYLEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03499114990. Het bedrijf VERMYLEN bevindt zich op het adres: RUE DES M?L?ZES 3; 1050; ELSENE/IXELLES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 374,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 784,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Immobili?nkantoren. Producten gemaakt in VERMYLEN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van VERMYLEN is Niet-classificeerbare vestigingen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VERMYLEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VERMYLEN, openstaande posities, locatie van VERMYLEN op de kaart.

VERMYLEN is a company, that was registered 2013 in N\A region, Belgium. Full name of company is VERMYLEN, company assigned to the tax number BE03499114990. The company VERMYLEN is located at the address: RUE DES M?L?ZES 3; 1050; ELSENE/IXELLES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 374,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 784,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Immobili?nkantoren. Products created in VERMYLEN were not found.
The main activity of VERMYLEN is Nonclassifiable Establishments, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of VERMYLEN is not available. You also can look at reviews of VERMYLEN, open positions, location of VERMYLEN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over VERMYLEN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VERMYLEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VERMYLEN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VERMYLEN, employees, financial statistics.