PEPS' IMMO

Contactgegevens PEPS' IMMO: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data PEPS' IMMO: address, phone, fax, email, website, opening hours

PEPS' IMMO

Regio (region): N\A, België

Adres (address): EMILE MAXLAAN 42; 1030; SCHAARBEEK/SCHAERBEEK, België

Telefoon (phone): 27342740 (+32-27342740) 27342740 (+32-27342740)

Fax (fax): +32 (84) 444-42-19 +32 (84) 444-42-19

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) PEPS' IMMO: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "PEPS' IMMO"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "PEPS' IMMO"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van PEPS' IMMO, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen PEPS' IMMO. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of PEPS' IMMO, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees PEPS' IMMO. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti PEPS' IMMO
Products information PEPS' IMMO

BTW identificatienummer (tax): BE01611663818
Ondernemingsnummer: 8181213378
Hoofdstad (capital): 111,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 882,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1998

Producten die in PEPS' IMMO zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Immobili?nkantoren

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor PEPS' IMMO
(Get full report from official database of BE for PEPS' IMMO)

Aanvulling soorten activiteiten voor PEPS' IMMO
Addition kinds of activities for PEPS' IMMO

025299. Kip eieren, nec | Chicken eggs, nec
24210202. Zaagsel en spaanders | Sawdust and shavings
24219906. Timmerhout: ruw, gezaagd of geschaafd | Lumber: rough, sawed, or planed
35699900. Algemene industriële machines, nec, nec | General industrial machinery, nec, nec
52610201. Kunstmest | Fertilizer
92290103. Openbare Veiligheidsstatistiekencentrum, Overheid | Public safety statistics center, government

Werken bij PEPS' IMMO: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in PEPS' IMMO: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor PEPS' IMMO. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for PEPS' IMMO. Looking for open vacancies in other companies

  • Beheerder Auto | Verzekeringsmaatschappij Berchem (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent het aanspreekpunt voor de makelaar voor mondelinge en schriftelijke beheersvragen binnen de tak auto. Je maakt niet-gestandaardiseerde bijaktes op. Je garandeert een oplossingsgerichte, efficiënte en correcte dienstverlening naar onze makelaar en klant binnen de vooropgestelde doorlooptijd. Je staat in voor het opvragen van de vereiste informatie bij de makelaar of klant en overlegt met je collega's om concrete dossiers te kaderen zodat deze binnen de afgesproken termijnen verwerkt kunnen worden.

  • Monteur banden tijdelijk winterseizoen (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: ADECCO KORTRIJK INDUSTRIE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een gerenomeerd automerk zijn we op zoek naar een tijdelijk bandenmonteur voor de garage te Kortrijk. Je staat in voor het monteren en demonteren van de banden, dit voor een periode van een 4-tal maanden.

  • Autowasser (VEURNE)

    Regio: VEURNE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je zal instaan voor volgende taken : Onderhoud van personenwagens en lichte bedrijfsvoertuigen tot 3.5 ton. Rijklaar maken van nieuwe en occasiewagens.

  • Monteur/Operator fijn werk regio Aalst - dagwerk (ERPE-MERE)

    Regio: ERPE-MERE

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een toonaangevend bedrijf regio Aalst gaan wij op zoek naar een gemotiveerde Monteur/Operator samenbouw (m/v). Een greep uit jouw takenpakket: Eenvoudige samenbouw, inpakken en verzenden van toestellen Eenvoudige, routinematige samenbouw van de toestellen volgens de genoemde documenten en voorschriften Kableren van de toestellen Computergestuurd testen van afgewerkte toestellen Het verpakken en verzenden van toestellen

  • Teamleider Verpakking Vaste Nacht M/V (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: Start People Roeselare

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor de dagelijkse organisatievan de activiteiten van een groep arbeiders (10-15 mensen) in het verpakkingsproces en ziet toe op het naleven van planning en kwaliteit van het werk Je helpt bij technische interventies, onderhoud en herstellingen Je staat in voor de orde en netheid van de werkomgeving Je stuurt een groep mensen aan om een efficiënte verpakking van producten te realiseren

  • student verkoper herfstvakantie (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: ADECCO BRUGGE SALES

    Type: Studentenjob

    Zoek jij een studentenjob tijdens de herstvakantie 2018? Voor een zeer mooie koekjes- en chocolade winkel te Brugge zoeken wij dynamische studenten Taken klantenonthaal, degustaties van producten, advies winkelinrichting, productuitstalling, ontvangst leveringen, voorraadbeheer afrekenen aan de kassa

  • Studenten Horeca Winterfeesten (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Studentenjob

    Heb jij zin om als student een centje bij te verdienen op de Gentse Winterfeesten en ben je vrij in de periode van 07/12/2018 tot en met 06/01/2019? Wij zijn op zoek naar gemotiveerde studenten met horeca-ervaring die kunnen worden ingeschakeld voor zowel barwerk, verkoop als schaatsverhuur. Ben jij veel dagen vrij in de periode van de Gentse Winterfeesten? En heb je nog voldoende uren over om als student te werken? Contacteer ons dan zo snel mogelijk op [email protected] of 09 218 09 80!

  • Sorteerder/Schrootbrander (snijbrander) (SCHELLE)

    Regio: SCHELLE

    Bedrijf: WERKVORMM

    Type: Vaste Job

    Wij zijn opzoek naar een sorteerder/schrootbrander met beperkte ervaring hetzij in metaalafbraak hetzij in het snijbranden. Minimale basiscompetenties: - Taal: Nederlands of Engels of Frans - basiskennis snijbranden - gemotiveerd om in alle weersomstandigheden in openlucht en op externe werven aan de slag te gaan Aanbod: - on the job training van 6 maanden - na succesvolle periode vaste indiensttreding - aanleren van verschillende snijbrandtechnieken - aanleren van doorgedreven veiligheidsvoorschriften

  • Bereider van vegan-producten (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: IOOP

    Type: Vaste Job

    IOOP is een kleine onderneming, gespecialiseerd in de ambachtelijke bereiding van biologische Seitan (MAYA) en Tofu (SEVEN ARROWS) en een gamma aan afgeleide producten. We zijn er fier op dat een groeiend aantal mensen, die macrobiotisch of vegetarisch/veganistisch willen leven, onze producten verkiezen om op een smakelijke en evenwichtige manier te voorzien in hun eiwitbehoefte. Daarom is het belangrijk dat onze producten 2 maal per week vers worden uitgeleverd naar onze klanten. Vind meer info op onze website! http://www.maya-seitan.be We willen graag een nieuwe collega opnemen in ons team. Takenpakket: bereiden van seitan ,tofu en tempeh bereiden van afgeleide producten frituren opruimen en poetsen volgens de normen binnen de voedingssector portioneren en verpakken van de producten ...

  • Technisch Tekenaar/Ontwerper (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: AAMEC

    Type: Vaste Job

    Ontwerpen van industriële machines en installaties voor automotive toepassingen De Engineer/tekenaar is verantwoordelijk voor het ontwerpen en ontwikkelen van installaties. Tevens maakt de engineer/tekenaar de tekeningen voor een in opdracht verkregen project en analyseert de tekeningen met betrekking tot knelpunt in de uitvoering van het project. Stelt een volledig dossier samen van benodigde werkdocumenten en draagt zorg voor de revisie van tekeningen en het bijhouden van het dossier.

  • Klinisch Psycholoog Hasselt (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: FARESA

    Type: Zelfstandige activiteit

    • je geeft evidence-based therapie, gebaseerd op een grondige anamnese en diagnostiek en verzorgt een vlekkeloze en frequente clientopvolging • je richt je op volwassenen • je organiseert interne en externe trainingen • je versterkt Faresa als centrum in contacten met andere hulpverleners • je neemt deel aan intervisie, supervisie en teamvergaderingen • je houdt je kennis up -to-date door bijscholing • je bouwt actief mee aan Faresa • master in de klinische psychologie, postgraduaatopleiding in de gedragstherapie of in opleiding • bijkomende masters, specialisaties, postgraduaatopleidingen of expertise in diagnostiek is een plus • je hebt de voor- en de nadelen van een statuut als zelfstandige reeds afgewogen • een zelfstandige activiteit in hoofdof bijberoep waarbij wekelijks minimum twee of drie blokken van 4 uur worden gepresteerd.

  • FREELANCE INTERIM HR MANAGER (Vlaanderen)

    Regio: Vlaanderen

    Bedrijf: Motmans & Partners HR Resources

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bedrijfsvoorstelling Motmans & Partners, met kantoren in Hasselt, Herentals en Antwerpen, is een sterke dienstverlener op het vlak van Human Resources. Onze ervaren consultants bieden maatwerk op vlak van Werving & Selectie, Talent Management, HR-beleid en loopbaanbegeleiding. Wij blijven groeien en breiden ons aanbod momenteel uit met HR Outsourcing en HR Interim Management oplossingen. Functie of opdracht • Vanuit jouw opgebouwde HR-ervaring vul je, op basis van je zelfstandig statuut, tijdelijke opdrachten in bij onze klanten. • Geen 2 opdrachten zijn dezelfde: de duurtijd kan variëren van 2 maanden tot 2 jaar, zowel voltijds als deeltijds zijn mogelijk, omstandigheden verschillen erg (vervanging, crisis-management, opvangen van piekmomenten, enz..), opdrachten situeren zich in de meest uiteenlopende sectoren en organisaties. • Inhoudelijk kunnen opdrachten een HR-generalistisch karakter hebben of zich situeren binnen één specifiek HR-subdomein (talent attraction, comp & ben, payroll, training & development, etc..).

Zoek naar antwoorden van PEPS' IMMO in sociale netwerken
Look for responds of PEPS' IMMO in social networks

Lees alle opmerkingen voor PEPS' IMMO. Laat een reactie achter voor PEPS' IMMO. PEPS' IMMO bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for PEPS' IMMO. Leave a respond for PEPS' IMMO. PEPS' IMMO on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie PEPS' IMMO op de google maps. Adres en contacten PEPS' IMMO
Location of PEPS' IMMO on the google maps. Address and contacts of PEPS' IMMO

Andere gerelateerde bedrijven als come PEPS' IMMO PEPS' IMMO: B HENRY ET CIE | TUINAANLEG WOUTERS | KRIBBE DE MEERE | A De Lahaye | ALFABET PRE-PRESS

Other related companies as PEPS' IMMO: B HENRY ET CIE | TUINAANLEG WOUTERS | KRIBBE DE MEERE | A De Lahaye | ALFABET PRE-PRESS

PEPS' IMMO is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is PEPS' IMMO, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01611663818. Het bedrijf PEPS' IMMO bevindt zich op het adres: EMILE MAXLAAN 42; 1030; SCHAARBEEK/SCHAERBEEK. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 111,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 882,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Immobili?nkantoren. Producten gemaakt in PEPS' IMMO zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van PEPS' IMMO is Elektriciteit, Gas en Sanitair, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van PEPS' IMMO is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van PEPS' IMMO, openstaande posities, locatie van PEPS' IMMO op de kaart.

PEPS' IMMO is a company, that was registered 1998 in N\A region, Belgium. Full name of company is PEPS' IMMO, company assigned to the tax number BE01611663818. The company PEPS' IMMO is located at the address: EMILE MAXLAAN 42; 1030; SCHAARBEEK/SCHAERBEEK. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 111,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 882,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Immobili?nkantoren. Products created in PEPS' IMMO were not found.
The main activity of PEPS' IMMO is Electric, Gas and Sanitary Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of PEPS' IMMO is not available. You also can look at reviews of PEPS' IMMO, open positions, location of PEPS' IMMO on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over PEPS' IMMO, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf PEPS' IMMO, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about PEPS' IMMO, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company PEPS' IMMO, employees, financial statistics.