6 Electro BVBA

Contactgegevens 6 Electro BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data 6 Electro BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

6 Electro BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Zandbergstraat 38 8530 Harelbeke, België

Telefoon (phone): +32 (67) 565-87-24 +32 (67) 565-87-24

Fax (fax): +32 (57) 755-25-51 +32 (57) 755-25-51

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) 6 Electro BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "6 Electro BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "6 Electro BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van 6 Electro BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen 6 Electro BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of 6 Electro BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees 6 Electro BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti 6 Electro BVBA
Products information 6 Electro BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE07252319335
Ondernemingsnummer: 7723358154
Hoofdstad (capital): 375,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 249,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2011

Producten die in 6 Electro BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Electric contractors - Housewiring

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor 6 Electro BVBA
(Get full report from official database of BE for 6 Electro BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor 6 Electro BVBA
Addition kinds of activities for 6 Electro BVBA

9223. Correctionele instellingen | Correctional institutions
24939900. Gekonstitueerde houtproducten, n.v. | Reconstituted wood products, nec
28650107. Kleur meren of toners | Color lakes or toners
36120310. Lichtbuis transformatoren | Luminous tube transformers
39149908. Toiletartikelen, NSK | Toilet ware, nsk
47890301. Cabines, getrokken paard: te huur | Cabs, horse drawn: for hire
72410000. Kapper winkels | Barber shops
75320405. Tops (canvas of plastic), installatie of reparatie: auto | Tops (canvas or plastic), installation or repair: automotive

Werken bij 6 Electro BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in 6 Electro BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor 6 Electro BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for 6 Electro BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Monteur koepels & lichtstraten (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT KORTRIJK

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Zo, de laatste stukken van de verpakking werden opgeruimd. Zoals steeds wil je nadat de laatste koepel geplaatst werd de werf netjes achterlaten. Trots kijk je nog eens terug op het mooie werk dat je hebt verricht. Samen met je collega’s stap je in de bedrijfswagen en rijd je terug naar Harelbeke, waar het bedrijf gelegen is. Vandaag waren het vooral koepels bij particulieren die geplaatst werden, morgen staan er enkele lichtstraten in een nieuw magazijn op de planning. Er zitten er zelfs enkele tussen die je ook zal moeten aansluiten aan de motor. Die opgedane elektrische kennis zal je dus opnieuw nodig hebben. Heerlijk toch die afwisseling! Eenmaal terug in het bedrijf laden jullie het materiaal voor morgen al in de bestelwagen, zodat je morgen in alle vroegte kan vertrekken naar de eerste klant van die dag. Ondertussen maak je nog een praatje met de collega’s van de namiddagploeg in de productie-afdeling. Ze zijn volop bezig met het assembleren van de koepels die jij binnenkort gaat monteren. Tevreden maar moe van de lange werkdag vertrek je naar huis, waar je je thermos al klaar zet, want morgen is het terug vroeg dag.

  • Verpleegkundige Projectstaffing WZC (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Care Talents Kortrijk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In dit project kom je terecht in een moderne WZC in een bruisende buurt regio Brugge. Patiëntgericht te werk gaan, en iedereen met respect behandelen is er heel belangrijk.  Jouw taken zijn: - zorgen voor de hygiëne en het comfort van de bewoners - allerlei verpleegtechnische taken zoals bloedafnames, wondzorg, insuline,... - het garanderen van de rust van de bewoners - een vlotte interdisciplinaire samenwerking garanderen  - etc.  Bedrijfsprofiel: Ben jij een nurse of a new generation? Wil je als verpleegkundige een maximale ervaring opdoen met een sterk bedrijf dat achter jou staat? Dan is projectstaffing beslist iets voor jou! Je komt terecht bij Care Talents in een team van enthousiaste en ervaren verpleegkundigen die allemaal houden van afwisseling en variatie. Elk teamlid heeft er bewust voor gekozen om zijn of haar verpleegkundige carrière anders uit te bouwen. Je zal werken in een aaneenschakeling van projecten en bergen ervaring opdoen! Als projectstaffing verpleegkundige werk je projectmatig in verschillende zorgdomeinen en bouw je alvast een sterk zorgportofolio op. Jouw projecten hebben een looptijd van minimum 2 maanden tot maximum 1 jaar. Je opdrachtgevers liggen alvast in jouw eigen regio en bestaan uit ziekenhuizen, woonzorgcentra en thuisverplegingsorganisaties.  De projecten worden jou toegewezen op basis van jouw profiel en competenties.  Begint het bij jou ook al te kriebelen om ons team te komen versterken?

  • POLYVALENT MEDEWERKER M/V (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: DAOUST BRUGGE

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Onze klant is dringend op zoek naar een ervaren horecamedewerker. Met een glimlach ontvang je de klanten en volg je hun bestellingen op. Daarnaast coördineer je de keuken en bar. Je zorgt voor een correcte kassa & kasdagboek. Je hebt de verantwoordelijkheid van jouw klein & dynamisch team en je staat in voor het personeelsbeleid. Voor onze klant zijn wij dringend op zoek naar een polyvalent horeca medewerker. Je werkt in een hip / jong team, met een glimlach ontvang je de klanten en volg je hun bestellingen op. Daarnaast coördineer je de keuken en bar. Je zorgt voor een correcte kassa & kasdagboek. Je hebt de verantwoordelijkheid van jouw klein & dynamisch team en je staat in voor het personeelsbeleid.

  • Handlanger (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor de job als stoelmonteur zoeken we handige harry's voor 2 soorten werk: 1) je bent de persoon die instaat voor de bekleding van de busstoelen. Je staat hierbij aan de machine die de bestikte stof over de stoel trekt met jouw hulp. De Stof wordt binnenstebuiten over de stoel getrokken en jij duwt hierbij mee de stoel tegen de machine. Daarna kijk je of de stoel deftig bekleed en is en indien nodig trek je deze verder goed met alle voorzichtigheid. Je werkt bij deze job boven de schouders. 2) Je bent de persoon die instaat voor de montage van de beklede stoelen (per 2) op de frames die later in de bus worden gemonteerd door een collega. Wanneer je de stoelen op hun frame geplaatst hebt, voorzie je deze indien nodig ook van de nodige pompjes e.d. die ervoor zorgen dat de stoelen versteld kunnen worden (meer achteruit zitten, vooruit, beenondersteuning,...). Dit is fysiek zwaar werk daar je in staat moet zijn de stoelen op hun frame te krijgen. Uiteraard zijn er collega's die je daarbij kunnen helpen! Ben jij een handige harry en schrikt fysiek zwaarder werk je niet af? Dan ben jij misschien wel de kandidaat die morgen meebouwt aan onze bussen!

  • Mechanieker vrachtwagens te Lommel (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: ASAP XL Essers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als vrachtwagenmechanieker start je in dagpost om daarna om te schakelen naar het 2-ploegen systeem. Je hebt reeds kennis van de mechaniek en bijhorende ophanging van de vrachtwagen. Na een uitgebreide opleiding door een ervaren collega ben je klaar voor het echte werk. Je zal de kneepjes van het vak aangeleerd krijgen en kan nadien zelfstandig aan de slag. Na een positieve uitzendperiode maak je kans op een contract van onbepaalde duur. Tewerkstelling van maandag tot vrijdag.

  • Machinist rupskraan (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ervaring met een rupskraan van minimum 20 ton en bereid om je collega's manueel te helpen met het leggen van buizen en funderingen? Je komt terecht in een toonaangevend wegenbouwbedrijf in de Kempen!

  • Kapper/Kapster (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als kapster sta je in voor het totale pakket. Wassen knippen kleuren drogen brushen stylen ... behoren tot jouw taken

  • Jobstudent houtbewerking (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: t-interim Gent

    Type: Studentenjob

    Je zal tewerkgesteld worden in een houtatelier, waar je samen met andere jobstudenten zal ingezet worden voor onderstaande taken. Taken: schuren, lijmen, hout versnijden met lasermachine, logo's inbranden met machine, ... Bedrijfsprofiel: Het bedrijf is gelegen in Destelbergen, dichtbij Gent  Dampoort. 

  • All-round Monteur (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: E-EUROTECH

    Type: Vaste Job

    Wij zijn dringend op zoek naar een geschikte kandidaat ter ondersteuning van onze technische dienst.

  • FREELANCE STUDIECOACH STATISTIEK regio Kortrijk (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: RE-MIND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ons pedagogisch team heeft freelance versterking nodig om de groeiende vraag naar bijlessen statistiek te kunnen invullen in de regio Kortrijk. We zoeken gevarieerde profielen die voor ons aan de slag gaan. Het aantal lesuren per week is variabel en door de coach te bepalen. Overdag, ’s avonds maar ook in het weekend leerlingen & studenten ondersteunen is zeker mogelijk. De job kan dus als bijberoep uitgeoefend worden & is perfect combineerbaar met het studentenleven. Klinkt interessant? Is het zeker en vast!

  • Logopedist (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: Logopediepraktijk Babbelut

    Type: Zelfstandige activiteit

    We zijn op zoek naar een enthousiaste en gemotiveerde logopedist. Je werkt op zelfstandige basis voornamelijk met kinderen met articulatie- taal- en leerproblemen.

  • Product Developer Bio-Plastics Packaging (HOOGSTRATEN)

    Regio: HOOGSTRATEN

    Bedrijf: DE STER

    Type: Werfreserve

    FUNCTION We are looking for a very entrepreneurial Product Developer with a passion for creating sustainable food packaging and tableware, a solid interest/understanding of bio-plastics and strong presentation skills. He/She is expected to combine this with a thorough understanding of how to translate material properties into packaging products with the required properties. You will manage and execute bio-plastic packaging developments in line with the deSter eco-strategy from initial idea to final delivery and effectively balance the commercial, technical and design aspects during these new product developments. Key area of focus will be developments in line with our circular economy approach. Your target is the development of food packaging products for both our foodservice and airline segments made of recyclable and/or recycled material, compostable materials and/or materials based on natural resources. Responsible for new bio-plastic product development process. • Manage the new developments from start to market introduction. • Focusing mostly on specifically defined development projects that target the expansion of our product packaging portfolio and defining how to put these developments into the market. • Development of complete product ranges with required properties from different bio-plastic materials • Define the right sustainable-solution that fits the specific market and customer need. • Understand the product lifecycles of the different market segments and integrate this knowledge into new developments. (Operations, product usage, waste management, logistics) • Converting the initial idea into a clear development brief as input for design, other product developers, product engineering, material engineering, procurement and suppliers. • Define the right market positioning of the product and provide clear input on key features and key selling points to create the right marketing story. (in cooperation with the marketing manager) Responsible for the product specification definition of the developments • Determine the right conditions of use for new developments and define quality levels. • Make sure the specifications are in line with customer expectations on eco-impact, usage, operations and logistics • Responsible for the product approval and introduction of the product. Check if prototype samples are in line with the agreed specifications before launching the product. • Adjust specifications and products based on market feedback and learnings from quality • Propose specs changes to enhance profitability • Support quality in finding the root causes and solutions for quality non-conformities The person will report to the Manager Sustainable Packaging & Materials. SKILLS AND EXPERIENCE Product development or engineering education – Master or similar by work experience Minimum 3-5 years of work experience in product development of (preferably) food packaging Good knowledge of bio-plastics and affinity with the related production techniques (mainly injection moulding and thermoforming) Entrepreneurial mindset Experience with different development routes and a good feeling which approach will be best suited for different situations. Product development process know-how. (how to develop a product, how to put it on the market…) Feeling and understanding of design (product design and graphical design) Knowledge of food packaging for foodservice. Experience in customer presentations and communication. Strong project management skills Computer and software knowledge (powerpoint, excel, word) Knowledge of graphical software is a plus

Zoek naar antwoorden van 6 Electro BVBA in sociale netwerken
Look for responds of 6 Electro BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor 6 Electro BVBA. Laat een reactie achter voor 6 Electro BVBA. 6 Electro BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for 6 Electro BVBA. Leave a respond for 6 Electro BVBA. 6 Electro BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie 6 Electro BVBA op de google maps. Adres en contacten 6 Electro BVBA
Location of 6 Electro BVBA on the google maps. Address and contacts of 6 Electro BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come 6 Electro BVBA 6 Electro BVBA: TEGELSHOPPING | BUREAU PIERRE & VACANCES | Fabienne Coiffure | RICHARD BRUNEEL | Moto 1

Other related companies as 6 Electro BVBA: TEGELSHOPPING | BUREAU PIERRE & VACANCES | Fabienne Coiffure | RICHARD BRUNEEL | Moto 1

6 Electro BVBA is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is 6 Electro BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07252319335. Het bedrijf 6 Electro BVBA bevindt zich op het adres: Zandbergstraat 38 8530 Harelbeke. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 375,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 249,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Electric contractors - Housewiring. Producten gemaakt in 6 Electro BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van 6 Electro BVBA is Automobielbedrijven en benzinestations, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van 6 Electro BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van 6 Electro BVBA, openstaande posities, locatie van 6 Electro BVBA op de kaart.

6 Electro BVBA is a company, that was registered 2011 in N\A region, Belgium. Full name of company is 6 Electro BVBA, company assigned to the tax number BE07252319335. The company 6 Electro BVBA is located at the address: Zandbergstraat 38 8530 Harelbeke. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 375,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 249,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Electric contractors - Housewiring. Products created in 6 Electro BVBA were not found.
The main activity of 6 Electro BVBA is Automotive Dealers and Gasoline Service Stations, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of 6 Electro BVBA is not available. You also can look at reviews of 6 Electro BVBA, open positions, location of 6 Electro BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over 6 Electro BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf 6 Electro BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about 6 Electro BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company 6 Electro BVBA, employees, financial statistics.