EXPL. & PARTICIP. MIJ BNL

Particuliere bedrijvenVervoer per lucht • EXPL. & PARTICIP. MIJ BNL
Private companiesTransportation by Air • EXPL. & PARTICIP. MIJ BNL

Contactgegevens EXPL. & PARTICIP. MIJ BNL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data EXPL. & PARTICIP. MIJ BNL: address, phone, fax, email, website, opening hours

EXPL. & PARTICIP. MIJ BNL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): LEOPOLD DE WAELPLAATS 21; 2000; ANTWERPEN, België

Telefoon (phone): 33854276 (+32-33854276) 33854276 (+32-33854276)

Fax (fax): +32 (14) 845-50-48 +32 (14) 845-50-48

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) EXPL. & PARTICIP. MIJ BNL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "EXPL. & PARTICIP. MIJ BNL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "EXPL. & PARTICIP. MIJ BNL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van EXPL. & PARTICIP. MIJ BNL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen EXPL. & PARTICIP. MIJ BNL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of EXPL. & PARTICIP. MIJ BNL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees EXPL. & PARTICIP. MIJ BNL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti EXPL. & PARTICIP. MIJ BNL
Products information EXPL. & PARTICIP. MIJ BNL

BTW identificatienummer (tax): BE07127624511
Ondernemingsnummer: 8488555908
Hoofdstad (capital): 177,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 498,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2008

Producten die in EXPL. & PARTICIP. MIJ BNL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Immobili?nkantoren

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor EXPL. & PARTICIP. MIJ BNL
(Get full report from official database of BE for EXPL. & PARTICIP. MIJ BNL)

Aanvulling soorten activiteiten voor EXPL. & PARTICIP. MIJ BNL
Addition kinds of activities for EXPL. & PARTICIP. MIJ BNL

725101. Schoenreparatiewinkels | Shoe repair shops
20990602. Suikerpoeder, uit gekochte ingrediënten | Sugar powdered, from purchased ingredients
28990205. Rode olie (oliezuur) | Red oil (oleic acid)
35590000. Speciale industriële machines, nec | Special industry machinery, nec
47419902. Graan snij dienst voor spoorweg zending | Grain trimming service for railroad shipment
73639910. Usher service | Usher service

Werken bij EXPL. & PARTICIP. MIJ BNL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in EXPL. & PARTICIP. MIJ BNL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor EXPL. & PARTICIP. MIJ BNL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for EXPL. & PARTICIP. MIJ BNL. Looking for open vacancies in other companies

  • Tijdelijk Bediende Facturatie (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Start People

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Brugge zijn wij op zoek naar een tijdelijk bediende facturatie ( 8 weken). - Je bent verantwoordelijk voor de facturatie van de uitgevoerde werken. - Je volgt de werken op aan de hand van de rapporten van de techniekers: o Je bekijkt voor welke werken er een factuur mag opgemaakt worden o Indien er nog geen factuur mag opgemaakt worden, achterhaal je de oorzaak. - Je communiceert met de eindklant over facturen en je behandelt de klachten van de klanten. - Je overlegt indien nodig met de techniekers.

  • Monteur Handpallettrucks M/V (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: ASAP ANTWERPEN TECHNICS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Het assembleren van handpallettrucks (100/150 per dag): montage van hendel pomp en frames. Voorbereiden van transport en/of afhalingen voor klanten. De toegeleverde componenten wegzetten en controleren. Uithalen van de componenten uit de rekken voor montage.

  • Storingstechnieker VASTE NACHT GEEL (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: SafeTec Antwerpen 4801

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zijn op zoek naar een storingstechnieker voor de VASTE NACHT. Voor onze klant gespecialiseerd in onderhoudswerkzaamheden aan installaties gaan wij op zoek naar een storingstechnieker -U zal instaan voor het verhelpen van storingen volgens de opgelegde werkinstructies -U voert de geplande onderhoudswerkzaamheden uit volgens werkorders en brengt verbeteringen aan waar nodig -U draagt de verantwoordelijkheid voor het technisch aspect van de installaties -U zorgt voor de installatie en instellingen van nieuwe onderdelen -U zorgt voor de continuïteit in de werking van de installaties -U hebt een goede kennis van zowel elektriciteit als mechanica

  • Huishoudhulp in Kapellen-Kalmthout-Essen (KAPELLEN)

    Regio: KAPELLEN

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s.

  • Student decoratiewinkel 31/10 (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: ADECCO AALTER

    Type: Studentenjob

    Voor een internationale winkelketen met een vestiging in Eeklo zijn wij op zoek naar een gemotiveerde jobstudent(e) om te werken op woensdag 31/10 van 9u30-18u! Je helpt de klanten aan de kassa op een verantwoordelijke en punctuele manier. Je geeft de klanten een warm welkom, laat hen thuis voelen en adviseert hen in ons breed aanbod van producten. Je maakt deel uit van het team, waar we altijd zorg dragen voor elkaar. Je zorgt voor een aantrekkelijke presentatie van de producten volgens onze richtlijnen. Voor jou is ook het werk achter de schermen belangrijk. Dit betekent dat je de voorraad- en personeelsruimte ordelijk houdt.

  • Student boekhouding (ZWIJNAARDE)

    Regio: ZWIJNAARDE

    Bedrijf: Go4Jobs Merelbeke

    Type: Studentenjob

    Je staat in voor: - Bankverrichtingen en diverse boekingen - Afstemming bestellingen met aankopen - Opstellen van creditnota's - Beheer leveranciers en betalingen

  • Jobstudent Buurtslagers Delhaize Sint-Amandsberg (SINT-AMANDSBERG)

    Regio: SINT-AMANDSBERG

    Bedrijf: Meat&More

    Type: Studentenjob

    Functieomschrijving Je helpt in het slagersatelier met de bereiding van vleesproducten en schotels. Je staat in voor de verpakking van vers bereide gerechten en je etaleert ze meteen in de koeltoonbank. Je reinigt jouw werkruimte volgende de geldende regels. Met vragen kunnen onze klanten ook bij jou terecht.

  • jobstudent The Coffee Club station Leuven (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Panos Rail Leuven 1

    Type: Studentenjob

    Als student werk je mee in de The Coffee Club in het station van Leuven op het Martelaerenplein. Je steekt de handen uit de mouwen, bedient de klanten, rekent af en vult producten aan. Je zorgt voor een uitstekende service en bent service en bent klantvriendelijk. Je bent inzetbaar op zaterdag en 1 dag in de week

  • Beheerder Groepsverzekeringen (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: StepStone

    Type: Studentenjob

    www.stepstone.be/vacatures----1668561-inline.html?cid=Partner_VDAB Om onze interne afdeling “Groepsverzekeringen” te versterken, zijn we momenteel op zoek naar een Beheerder Groepsverzekeringen (m/v) Je staat in voor het beheer van A tot Z van dossiers “groepsverzekeringen”. Je neemt deel aan het voorbereiden, opstellen en beheren van de polissen en de pensioenreglementen. Tevens heb je veelvuldige contacten met de klanten en ons eigen commerciële netwerk.

  • Orderpicker koele omgeving (SINT-KATELIJNE-WAVER)

    Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Greenyard zoekt gedreven orderpickers te Sint Katelijne Waver.   Als orderpicker sta je in voor een correcte goederenverzameling, alsook het sorteren van verschillende bestellingen per winkel. Dit doe je met een voicepicksysteem en een BT. Je wordt tewerkgesteld in een vaste ploeg. Deze zijn als volgt: 6u 14u 7u - 15u 10u - 18u 12u - 20u 18u - 2u 22u - 6u Wil jij graag aan de slag als orderpicker binnen een groot bedrijf? Aarzel dan zeker niet om te solliciteren.   Bedrijfsprofiel: VIO Interim is reeds 9 jaar actief op de uitzendmarkt. Niet zomaar een interimkantoor in productie, logistiek, sales en services. Wij streven er naar om jou een job op maat aan te bieden en op die manier een glimlach op jouw gezicht te toveren. Greenyard is een globale marktleider in verse en bereide groenten & fruit en in groeimedia. Greenyard heeft activiteiten wereldwijd en bedient een globale klantenbasis die onder andere de belangrijkste retailers in Europa omvat.

  • Erkend Distributeur Agréé (Regio Aalter-Deinze)

    Regio: Regio Aalter-Deinze

    Bedrijf: GIIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

  • Flexijob / jobstudent winkelbediende (weekend) (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: TJORLINA

    Type: Flexijob

    Als flexijober binnen onze bakkerij zal jij ingezet worden voor: Het bedienene van klanten in de winkel. De toonbank klaarzetten en onderhouden. De winkel op orde houden. Betalingen ontvangen aan de hand van een elektronisch kassasysteem.

Zoek naar antwoorden van EXPL. & PARTICIP. MIJ BNL in sociale netwerken
Look for responds of EXPL. & PARTICIP. MIJ BNL in social networks

Lees alle opmerkingen voor EXPL. & PARTICIP. MIJ BNL. Laat een reactie achter voor EXPL. & PARTICIP. MIJ BNL. EXPL. & PARTICIP. MIJ BNL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for EXPL. & PARTICIP. MIJ BNL. Leave a respond for EXPL. & PARTICIP. MIJ BNL. EXPL. & PARTICIP. MIJ BNL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie EXPL. & PARTICIP. MIJ BNL op de google maps. Adres en contacten EXPL. & PARTICIP. MIJ BNL
Location of EXPL. & PARTICIP. MIJ BNL on the google maps. Address and contacts of EXPL. & PARTICIP. MIJ BNL

Andere gerelateerde bedrijven als come EXPL. & PARTICIP. MIJ BNL EXPL. & PARTICIP. MIJ BNL: INTERPROM-KNIPPER | SAVAGE TH. | DENIS HENDERIKX | ALAIN CAPART | K. VAN DE MEULEBROUCKE

Other related companies as EXPL. & PARTICIP. MIJ BNL: INTERPROM-KNIPPER | SAVAGE TH. | DENIS HENDERIKX | ALAIN CAPART | K. VAN DE MEULEBROUCKE

EXPL. & PARTICIP. MIJ BNL is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is EXPL. & PARTICIP. MIJ BNL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07127624511. Het bedrijf EXPL. & PARTICIP. MIJ BNL bevindt zich op het adres: LEOPOLD DE WAELPLAATS 21; 2000; ANTWERPEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 177,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 498,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Immobili?nkantoren. Producten gemaakt in EXPL. & PARTICIP. MIJ BNL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van EXPL. & PARTICIP. MIJ BNL is Vervoer per lucht, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van EXPL. & PARTICIP. MIJ BNL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van EXPL. & PARTICIP. MIJ BNL, openstaande posities, locatie van EXPL. & PARTICIP. MIJ BNL op de kaart.

EXPL. & PARTICIP. MIJ BNL is a company, that was registered 2008 in N\A region, Belgium. Full name of company is EXPL. & PARTICIP. MIJ BNL, company assigned to the tax number BE07127624511. The company EXPL. & PARTICIP. MIJ BNL is located at the address: LEOPOLD DE WAELPLAATS 21; 2000; ANTWERPEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 177,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 498,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Immobili?nkantoren. Products created in EXPL. & PARTICIP. MIJ BNL were not found.
The main activity of EXPL. & PARTICIP. MIJ BNL is Transportation by Air, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of EXPL. & PARTICIP. MIJ BNL is not available. You also can look at reviews of EXPL. & PARTICIP. MIJ BNL, open positions, location of EXPL. & PARTICIP. MIJ BNL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over EXPL. & PARTICIP. MIJ BNL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf EXPL. & PARTICIP. MIJ BNL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about EXPL. & PARTICIP. MIJ BNL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company EXPL. & PARTICIP. MIJ BNL, employees, financial statistics.