BUREAU MACNASH

Contactgegevens BUREAU MACNASH: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BUREAU MACNASH: address, phone, fax, email, website, opening hours

BUREAU MACNASH

Regio (region): N\A, België

Adres (address): MESSIDORLAAN 306; 1180; UKKEL/UCCLE, België

Telefoon (phone): 23471147 (+32-23471147) 23471147 (+32-23471147)

Fax (fax): +32 (68) 367-55-39 +32 (68) 367-55-39

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BUREAU MACNASH: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BUREAU MACNASH"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BUREAU MACNASH"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BUREAU MACNASH, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BUREAU MACNASH. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BUREAU MACNASH, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BUREAU MACNASH. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BUREAU MACNASH
Products information BUREAU MACNASH

BTW identificatienummer (tax): BE05718353271
Ondernemingsnummer: 8394348144
Hoofdstad (capital): 412,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 838,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2003

Producten die in BUREAU MACNASH zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Immobili?nkantoren

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BUREAU MACNASH
(Get full report from official database of BE for BUREAU MACNASH)

Aanvulling soorten activiteiten voor BUREAU MACNASH
Addition kinds of activities for BUREAU MACNASH

171101. Boiler en oven aannemers | Boiler and furnace contractors
794802. Race track operatie | Race track operation
15420105. Winkelcentrum bouw | Shopping center construction
23290300. Mannen en jongens atletische uniformen | Men's and boys' athletic uniforms
28160300. Zwarte pigmenten | Black pigments
34449910. Kookplaten, plaat | Stove boards, sheet metal
76991802. China en glas reparatie | China and glass repair

Werken bij BUREAU MACNASH: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BUREAU MACNASH: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BUREAU MACNASH. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BUREAU MACNASH. Looking for open vacancies in other companies

  • reachtruckbestuurders - heftruckchauffeurs m/v (RUISBROEK)

    Regio: RUISBROEK

    Bedrijf: ADECCO BORNEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, actief in de brouwerij- en voedingssector, zijn we op zoek naar reachtruckbestuurders en heftruckchauffeurs m/v Je zal tewerkgesteld worden ter vervanging van vaste werknemers bij verlof of ziekte (in Breendonk en/of Ruisbroek) Takenpakket: Je staat in voor het klaarzetten van leveringen en afhalingen Je laadt en lost vrachtwagens Je bent verantwoordelijk voor het correct stockeren van goederen Je zorgt voor orde en netheid op de werkplek Je start met een interimcontract

  • Chauffeur CE - trekker / oplegger - Voor iemand die veel uren wil werken! (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: ADECCO ROESELARE INDUSTRIE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zijn dringend op zoek naar een gemotiveerde vrachtwagenchauffeur te Roeselare, dit voor de ophaling van paardenmest en kippenmest bij diverse maneges in België, Nederland en Frankrijk! Hoe ziet jouw dag als vrachtwagenchauffeur eruit: Je vertrekt vanuit je eigen woonplaats en rijdt rechtstreeks naar de eerste manege waar je aan de hand van een kraan de paardenmest oplaadt. Je rijdt terug naar de klant waar je de mest lost. Je doet een 3-tal klanten/maneges per dag. Dit kan zijn in België, Nederland of Noord-Frankrijk. Specifieke taken als vrachtwagenchauffeur bestaan uit: Laden van vrachtwagen door middel van laadkraan Elke dag kennis nemen van de uit te voeren opdrachten, deze plannen en eventueel bespreken met de chef en/of collega's om op een efficiënte manier te kunnen werken. Het vervoer van de goederen verzekeren om deze tijdig en veilig op de juiste bestemming te krijgen, rekening houdend met de wegcode. De dienstwagen onderhouden, zowel aan de buiten- als aan de binnenkant, essentiële onderdelen controleren en ze bij defect zelf herstellen of laten herstellen. Deze problemen doorgeven aan de ploegverantwoordelijke rollend materieel of verantwoordelijke aankoop grondstoffen (PM). Een beperkt aantal administratieve taken nodig voor de uitvoering van de eigen opdracht uitvoeren, zoals tachograaf, specifieke transportdocumenten, … . Correct gebruik van de weegbrug. Inspringen bij werkoverlast en vervangen van afwezige collega's.

  • vertegenwoordiger Noord-Frankrijk (MOESKROEN)

    Regio: MOESKROEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een dynamisch bedrijf in volle expansie ben ik op zoek naar een vertegenwoordiger. Jouw afspraken worden ingepland door een commercieel bediende en je zal in jouw toegewezen regio verantwoordelijk worden voor de aan jou toegewezen klanten. Je staat in voor het demonstreren van het toestel aan de klant zowel B2B als B2C samen met de commercieel bediende sta je in voor het uitbreiden van de klantenportefeuille binnen de medische & sportwereld je volgt jouw bezoeken administratief en commercieel op je neemt actief deel aan netwerkactiviteiten en beurzen je denkt creatief mee om de sales van de onderneming naar een hoger niveau te brengen

  • Installateur van databekabeling (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor één van onze klanten in de regio van Diest zijn we op zoek naar een gemotiveerde en flexibele medewerker. Je wordt ingeschakeld voor het uitvoeren van databekabelingswerken: Trekken van (glasvezel)kabels Uitvoeren van aansluitingen Je vertrekt steeds in een team van twee naar de verschillende werven, verspreid in gans België.

  • Huishoudhulpen in Riemst/Tongeren/Lanaken (Regio Tongeren-Maasmechelen)

    Regio: Regio Tongeren-Maasmechelen

    Bedrijf: Trixxo Home

    Type: Dienstenchequebaan

    Heb je zin om mensen te helpen met hun huishouden en ben je sociaal ingesteld en daarbij zin om je eigen werkuren te bepalen in samenspraak met ons... dan ben jij de persoon die wij zoeken!!! Mogelijke plaatsen van tewerkstelling zijn Riemst, Tongeren of Lanaken.

  • Exclusieve huishoudhulp(M/V) te Deinze 21 u per week (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en ben je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 21 uren per week voor een gastgezin wonende te Deinze .Voor dit gastgezin zijn we op zoek naar iemand die graag in een mooie omgeving instaat voor het onderhoud van het huis. U werkt zelfstandig en u kan grondig de gevraagde taken uitvoeren, u zorgt voor een routine in het werk zodat er geen zaken vergeten worden.Dit gastgezin wacht vol ongeduld op een discrete en betrouwbare, enthousiaste huishoudhulp, die hun huishouden runt alsof het haar eigen huishouden betreft. Naast het onderhoud kan ook de was en het koken tot uw takenpakket behoren, alsmede het doen van boodschappen. U werkt op maandag,woensdag en vrijdag ,in blokken van 3 uren en dit telkens in de voormiddag.Op dinsdag en donderdag werkt u in de namiddag van 13.30-19.30 u. De hulp bij dit gastgezin kan gecombineerd worden met hulp bij andere gezinnen in de buurt. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet.

  • Huishoudhulp regio Sint-Laureins - voltijds / deeltijds (SINT-LAUREINS)

    Regio: SINT-LAUREINS

    Bedrijf: HOME FOR YOU

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor verschillende gezinnen in de ruime regio van Sint-Laureins zijn wij op zoek naar een huishoudhulp. Je zal instaan voor verschillende huishoudelijke taken, zoals de schoonmaak van een woning, strijkwerk, wassen, boodschappen,... bij jouw vaste klanten. UREN BESPREEKBAAR! Bezoek ook onze website: www.home-for-you.be

  • DIAGNOSETECHNIEKER (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: G.M.S. LEUVEN

    Type: Vaste Job

    Foutendiagnose maken inzake ingewikkelde technische problemen. De oorzaak van een bepaalde technische fout vaststellen. Probleemdiagnose stellen onder testomstandigheden. Grondig documenteren van de diagnosestappen. Adviseren en steunen van het personeel van de werkplaats.

  • Support Engineer Engineering Tools (AutoCAD, PDMS, ...) regio Antwerpen (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: PEOPLE FOR PROJECTS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je maakt deel uit van het Support team. Je ondersteunt de eindgebruikers met tools zoals AutoDESK (AutoCAD en Plant3D), AVEVA PDMS/E3D of Hexagon.

  • therapeut lymfedrainage (HEFFEN)

    Regio: HEFFEN

    Bedrijf: DE SADELEIR

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor ons praktijkhuis in Willebroek en Heffen zijn we op zoek naar een therapeut lymfedrainage. Je werkt samen met sportcoach, kinesist, psycholoog, studiecoach, seksuoloog, ... Meer info over de praktijkhuizen op: www.praktijkhuispleintje.be www.praktijkhuissen.be

  • .NET Developer (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1670838-inline.html?cid=Partner_VDAB Voor een KMO met meer dan 65 jaar actief in de sector van  kantoormachines en kantoorinrichting, zijn wij op zoek naar een .NET Developer m/v: Voor een project, een bedrijfseigen softwarepakket van kassasystemen, zal jij in staan voor de programmatie volgens vraag van de klant.  Het spreekt voor zich dat je hiervoor een goede kennis hebt van .NET om zelfstandig te programmeren en te ontwikkelen.  

  • Werfreserve busbegeleid(st)er en/of werfreserve internaatsbus (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: Secundaire Scholen Sint-Ferdinand(BuSO)

    Type: Werfreserve

    Voor de Secundaire scholen Sint Ferdinand willen we een werfreserve aanleggen voor busbegeleid(st)ers voor de dagelijkse ritten en/of voor de internaatsbus. Momenteel zijn er reeds busbegeleid(st)ers in dienst. Door het aanleggen van een werfreserve willen we een pool van busbegeleiders bijhouden waardoor we snel en adequaat kunnen inspelen op mogelijke vervangingen van onze huidige busbegeleid(st)ers. Bijgevoegd wordt de taak van de busbegeleiding toegelicht, indien je hiervoor interesse hebt om tijdelijk/ eventueel langere periode een vervanging te willen opnemen, ontvangen we graag je sollicitatie. Taken begeleiding: - Staat in voor de orde, netheid en tucht in de bus - Bedient de manuele deuren en ramen - Helpt de leerlingen in- en uitstappen - Is aanwezig op de bus voor de eerste leerling opstapt - Is verantwoordelijk voor het invullen van het aanwezigheidsblad - Verlaat het voertuig niet onnodig tijdens de rit - Laat het voertuig niet stoppen op niet-voorziene haltes - Laat geen personen of niet vermelde leerlingen opstappen (wel gemandateerden) - Kijkt, nadat de leerlingen de bus verlaten hebben, na of er niemand is achtergebleven. Inhoud: - Dagelijkse ritten: Busbegeleid(st)er: dagelijkse busbegeleiding voorzien van jongeren die ’s morgens bij hun thuis opgehaald worden en naar school worden gebracht (uren: +/- 7u tot 8u35). Busbegeleiding van jongeren die van school terug naar huis worden gebracht (15u20 tot +/- 17u), op weekbasis is er een tewerkstelling van maximum 30u, de bruto vergoeding bedraagt circa 12.00 € per uur. BIj een vervanging van een busbegeleid(st)er kan het ook tijdelijk over een opdracht van minder dan 30u gaan. De soort vervanging bepaald het werkregime. - Internaat bus: deze haalt op maandag morgen de kinderen op en brengt deze vrijdag na school naar huis, ongeveer ritten van +/- 6u per week aan dezelfde vergoeding als de dagelijkse ritten.

Zoek naar antwoorden van BUREAU MACNASH in sociale netwerken
Look for responds of BUREAU MACNASH in social networks

Lees alle opmerkingen voor BUREAU MACNASH. Laat een reactie achter voor BUREAU MACNASH. BUREAU MACNASH bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BUREAU MACNASH. Leave a respond for BUREAU MACNASH. BUREAU MACNASH on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BUREAU MACNASH op de google maps. Adres en contacten BUREAU MACNASH
Location of BUREAU MACNASH on the google maps. Address and contacts of BUREAU MACNASH

Andere gerelateerde bedrijven als come BUREAU MACNASH BUREAU MACNASH: FLORAPRINT BELGIUM | J. FILLET | Elsie | KRIBBE KORNUIT | Estievenart M

Other related companies as BUREAU MACNASH: FLORAPRINT BELGIUM | J. FILLET | Elsie | KRIBBE KORNUIT | Estievenart M

BUREAU MACNASH is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BUREAU MACNASH, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05718353271. Het bedrijf BUREAU MACNASH bevindt zich op het adres: MESSIDORLAAN 306; 1180; UKKEL/UCCLE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 412,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 838,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Immobili?nkantoren. Producten gemaakt in BUREAU MACNASH zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BUREAU MACNASH is Eten en Drinken Plaatsen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BUREAU MACNASH is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BUREAU MACNASH, openstaande posities, locatie van BUREAU MACNASH op de kaart.

BUREAU MACNASH is a company, that was registered 2003 in N\A region, Belgium. Full name of company is BUREAU MACNASH, company assigned to the tax number BE05718353271. The company BUREAU MACNASH is located at the address: MESSIDORLAAN 306; 1180; UKKEL/UCCLE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 412,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 838,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Immobili?nkantoren. Products created in BUREAU MACNASH were not found.
The main activity of BUREAU MACNASH is Eating and Drinking Places, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of BUREAU MACNASH is not available. You also can look at reviews of BUREAU MACNASH, open positions, location of BUREAU MACNASH on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BUREAU MACNASH, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BUREAU MACNASH, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BUREAU MACNASH, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BUREAU MACNASH, employees, financial statistics.