BUREAU JOLIMO-FLATOBEL

Contactgegevens BUREAU JOLIMO-FLATOBEL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BUREAU JOLIMO-FLATOBEL: address, phone, fax, email, website, opening hours

BUREAU JOLIMO-FLATOBEL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BIESPUTSTRAAT 13B9; 1040; ETTERBEEK/ETTERBEEK, België

Telefoon (phone): 27333729 (+32-27333729) 27333729 (+32-27333729)

Fax (fax): +32 (65) 162-54-98 +32 (65) 162-54-98

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BUREAU JOLIMO-FLATOBEL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BUREAU JOLIMO-FLATOBEL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BUREAU JOLIMO-FLATOBEL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BUREAU JOLIMO-FLATOBEL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BUREAU JOLIMO-FLATOBEL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BUREAU JOLIMO-FLATOBEL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BUREAU JOLIMO-FLATOBEL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BUREAU JOLIMO-FLATOBEL
Products information BUREAU JOLIMO-FLATOBEL

BTW identificatienummer (tax): BE06072113037
Ondernemingsnummer: 5311584472
Hoofdstad (capital): 320,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 522,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2010

Producten die in BUREAU JOLIMO-FLATOBEL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Immobili?nkantoren

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BUREAU JOLIMO-FLATOBEL
(Get full report from official database of BE for BUREAU JOLIMO-FLATOBEL)

Aanvulling soorten activiteiten voor BUREAU JOLIMO-FLATOBEL
Addition kinds of activities for BUREAU JOLIMO-FLATOBEL

229700. Niet-geweven stoffen | Nonwoven fabrics
17419901. metselen | Bricklaying
27210100. Periodieken, alleen publiceren | Periodicals, publishing only
38290308. Plumb bobs | Plumb bobs
57120000. Meubelwinkels | Furniture stores
75210203. Parkeerstructuur | Parking structure

Werken bij BUREAU JOLIMO-FLATOBEL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BUREAU JOLIMO-FLATOBEL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BUREAU JOLIMO-FLATOBEL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BUREAU JOLIMO-FLATOBEL. Looking for open vacancies in other companies

  • TIJDELIJK WERK regio Kortrijk (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: FORUM JOBS KORTRIJK

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor verschillende klanten regio Kortrijk gaan wij op zoek naar tijdelijke werkkrachten. Ben je op zoek naar tijdelijk werk? 1 dag in de week, meerdere dagen of enkele weken? Laat dit dan zeker weten! Zo kunnen wij de mogelijkheden voor jou bekijken.

  • Transportplanner Frankrijk voor snelle opstart (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Voor onze klant regio Waregem zijn we op zoek naar een tijdelijke transportplanner Frankrijk (juli 2018 - december 2018):  Als transportplanner Frankrijk sta je in voor volgend takenpakket:  *Je bent verantwoordelijk voor het efficiënt inplannen van de ritten van de chauffeurs *Je hebt dagelijks contact met klanten, interne chauffeurs, externe transporteurs en jouw team  *Je biedt ondersteuning aan de chauffeurs *Je zoekt oplossingen om de klanten op een tijdige manier te bedienen *Je ontvangt de externe leveranciers en je duidt aan waar zij hun goederen kunnen lossen

  • afwasser (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    afwassen zowel manueel als met de vaatwas keuken proper houden en kuisen af en toe wat helpen met groenten wassen in de keuken vuilbakken ledigen

  • Internationale verzender (ZWIJNAARDE)

    Regio: ZWIJNAARDE

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als internationale verzender zorg je er voor dat de goederen probleemloos hun internationale bestemming bereiken. Je werkt samen met onze Europese partners om voor je klanten de beste transportoplossing te zoeken. Dit ga je doen: - Je bent de link tussen onze klanten en transportpartners; - Je staat in contact met klanten, collega's en internationale transporteurs; - Je maakt rittenplanningen op; - Je verzamelt de nodige info om zendingen aan te maken en vragen van klanten te beantwoorden - Op basis van je kennis van de markt en rekening houdend met de prijs, de duur en de betrouwbaarheid van het type vervoer, maak je voor je klant de - juiste keuze in transportoplossing; - Je hebt kennis van ADR en douaneformaliteiten, of je wil je dit graag aanleren - Je klantgerichte aanpak is je grootste troef.

  • Onderhoudselectriciens (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: t-interim Aarschot

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in de regio van Westerlo zijn wij dringend op zoek naar elektriciens. Je voert repititief werk uit. Je staat in voor het leggen van sterkspanningskabels tussen de 400 tot 700V. De aansluiting hiervan gaat gepaard met strikte instructies. Je kan makkelijk elektrische schema's lezen en je hebt een sterke kennis van industriële elektriciteit. Indien je kan werken met de rolbrug is dit zeker een pluspunt! Je hebt geen hoogtewerkerattest nodig, wel een VCA attest. Indien je dit niet hebt moet je het zo snel mogelijk behalen.

  • BEDIENDE MET KENNIS VERZEKERINGEN (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: FORUM JOBS

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf te Ieper zijn wij op zoek naar een bediende op de administratieve afdeling. Jouw taken: Openen en beheren van nieuwe schadedossiers (brand, familiale en auto) - van A tot Z. Het verwerken van schadeaangiftes. Schadevergoedingsprocedures opstarten en opvolgen. Indexeren van digitale post van een verzekeringsmaatschappij.

  • Student arbeider (HERENTHOUT)

    Regio: HERENTHOUT

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf in Herenthout zijn wij op zoek naar twee studenten die  Je staat in om allerlei klusjes uit te voeren  Een van de twee zal met de camionette rijden 

  • Spelhost dinerspellen (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: DINERSPEL.NL

    Type: Studentenjob

    Dinerspel.nl is een Nederlandse producent van dinerspellen zoals moorddiners. Wij zijn ook actief in Vlaanderen en zoeken met name in Genk studenten om onze spellen te begeleiden.

  • DV00494 Ingenieur aandrijvingstechnieken (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: Darwin

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor het dimensioneren van de elektrische aandrijfsystemen (o.a. servo componenten en andere actuatoren) Je doet het softwareontwerp van de motion control functies Je bent verantwoordelijk voor het testen, meten en aanpassen van de verschillende toepassingen tot op de machine, o.a. met behulp van Matlab Je stelt de technische specificaties, lastenboeken en schema’s op, rekening houdende met de veiligheidsrichtlijnen

  • Dierenoppassers - Dogwalkers (Regio Veurne)

    Regio: Regio Veurne

    Bedrijf: ANIMALICIOUS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij een grote dierenvriend? Ben je betrouwbaar en kan je nauwkeurig werken? Kunnen mensen écht op jou rekenen en zoek je een toffe bijverdienste? Lees dan snel verder! Cat-Alicious dierenoppas aan huis is België 's grootste onderneming die een dienstverleningsconcept voor de 'huis-aan-huis’ verzorging van huisdieren aanbiedt, tijdens de afwezigheid van de bewoners. Cat-Alicious kan worden ingeschakeld wanneer de bewoners op vakantie gaan, maar ook wanneer het huis als gevolg van een ziekenhuisopname of zakenreis onbeheerd moet achtergelaten worden.Voor deze situaties heeft Cat-Alicious een pakket ‘services aan huis” ontwikkeld, waardoor de bewoner niet meer op de goodwill van buren, vrienden of familie moet rekenen. Verder kunnen de huisdieren ook in hun eigen vertrouwde omgeving blijven, wat wetenschappelijk bewezen beter is voor het dier zelf, daar vele dieren stress ervaren als ze in een dierenpensions of vreemde omgeving moeten verblijven. Cat-Alicious bezoekt naar gelang de wensen van de klant de dieren 1 of meerdere keren per dag. Zo maakt de woning van de klant een bewoonde indruk wat eventuele inbrekers dan weer kan afschrikken. Wij voederen de dieren, maken hun sanitaire ruimte schoon en geven de dieren aandacht, liefde en knuffels. Toedienen van medicatie, legen van de postbus, plantjes water geven e.d. zit ook in ons takenpakket. Naast de dierenoppasdienst bestaat Cat-Alicious ook uit een uitlaatdienst voor honden. Klanten die overdag zich niet kunnen vrijmaken, schakelen ons in om de honden uit te laten voor een fijne wandeling. Voor de verdere uitbouw van ons groeiende bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste dierenverzorgers met een passie voor dieren!

  • KAPPER-KAPSTER LEERCONTRACT in HEUSDEN (HEUSDEN)

    Regio: HEUSDEN

    Bedrijf: HAIRCLUB

    Type: Leercontract

    Je komt in dienst als leercontract of stage kapper/kapster bij Kreatos in Heusdenl. Je kan vlot met klanten omgaan, en je hebt een goed, verzorgd voorkomen. Je bent geboeid door het kappersberoep en je droomt ervan allround kapper/ster te worden. Je bent gemotiveerd om bij te leren.

  • Flexi afwasser maandag - en dinsdagavond/ 2 weken (LEEST)

    Regio: LEEST

    Bedrijf: HET BRUGHUIS

    Type: Flexijob

    Voor Het Brughuis te Leest zoeken we een afwasser op maandag- en dinsdagavond om de 2 weken. Je staat in voor het afwassen van de borden en keukenmateriaal.

Zoek naar antwoorden van BUREAU JOLIMO-FLATOBEL in sociale netwerken
Look for responds of BUREAU JOLIMO-FLATOBEL in social networks

Lees alle opmerkingen voor BUREAU JOLIMO-FLATOBEL. Laat een reactie achter voor BUREAU JOLIMO-FLATOBEL. BUREAU JOLIMO-FLATOBEL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BUREAU JOLIMO-FLATOBEL. Leave a respond for BUREAU JOLIMO-FLATOBEL. BUREAU JOLIMO-FLATOBEL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BUREAU JOLIMO-FLATOBEL op de google maps. Adres en contacten BUREAU JOLIMO-FLATOBEL
Location of BUREAU JOLIMO-FLATOBEL on the google maps. Address and contacts of BUREAU JOLIMO-FLATOBEL

Andere gerelateerde bedrijven als come BUREAU JOLIMO-FLATOBEL BUREAU JOLIMO-FLATOBEL: Van Loocke D | DE ZEGEKLOKKE | Doyen M | Le Must | R. VANDERSTRAETEN

Other related companies as BUREAU JOLIMO-FLATOBEL: Van Loocke D | DE ZEGEKLOKKE | Doyen M | Le Must | R. VANDERSTRAETEN

BUREAU JOLIMO-FLATOBEL is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BUREAU JOLIMO-FLATOBEL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06072113037. Het bedrijf BUREAU JOLIMO-FLATOBEL bevindt zich op het adres: BIESPUTSTRAAT 13B9; 1040; ETTERBEEK/ETTERBEEK. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 320,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 522,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Immobili?nkantoren. Producten gemaakt in BUREAU JOLIMO-FLATOBEL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BUREAU JOLIMO-FLATOBEL is Openbare Financiën, Belasting en Monetair Beleid, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BUREAU JOLIMO-FLATOBEL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BUREAU JOLIMO-FLATOBEL, openstaande posities, locatie van BUREAU JOLIMO-FLATOBEL op de kaart.

BUREAU JOLIMO-FLATOBEL is a company, that was registered 2010 in N\A region, Belgium. Full name of company is BUREAU JOLIMO-FLATOBEL, company assigned to the tax number BE06072113037. The company BUREAU JOLIMO-FLATOBEL is located at the address: BIESPUTSTRAAT 13B9; 1040; ETTERBEEK/ETTERBEEK. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 320,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 522,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Immobili?nkantoren. Products created in BUREAU JOLIMO-FLATOBEL were not found.
The main activity of BUREAU JOLIMO-FLATOBEL is Public Finance, Taxation and Monetary Policy, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of BUREAU JOLIMO-FLATOBEL is not available. You also can look at reviews of BUREAU JOLIMO-FLATOBEL, open positions, location of BUREAU JOLIMO-FLATOBEL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BUREAU JOLIMO-FLATOBEL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BUREAU JOLIMO-FLATOBEL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BUREAU JOLIMO-FLATOBEL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BUREAU JOLIMO-FLATOBEL, employees, financial statistics.