A.M.Y.fashion accessories

Particuliere bedrijvenEten en Drinken Plaatsen • A.M.Y.fashion accessories
Private companiesEating and Drinking Places • A.M.Y.fashion accessories

Contactgegevens A.M.Y.fashion accessories: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data A.M.Y.fashion accessories: address, phone, fax, email, website, opening hours

A.M.Y.fashion accessories

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Boulevard Jamar 19; 1060; Bruxelles (Saint-Gilles), België

Telefoon (phone): 02 520 27 77 (+32-02 520 27 77) 02 520 27 77 (+32-02 520 27 77)

Fax (fax): 02 520 27 77 (+32-02 520 27 77) 02 520 27 77 (+32-02 520 27 77)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) A.M.Y.fashion accessories: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "A.M.Y.fashion accessories"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "A.M.Y.fashion accessories"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van A.M.Y.fashion accessories, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen A.M.Y.fashion accessories. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of A.M.Y.fashion accessories, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees A.M.Y.fashion accessories. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti A.M.Y.fashion accessories
Products information A.M.Y.fashion accessories

BTW identificatienummer (tax): BE05397552490
Ondernemingsnummer: 8618469238
Hoofdstad (capital): 255,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 452,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2011

Producten die in A.M.Y.fashion accessories zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Imitation jewelry - Mfg.& Whol.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor A.M.Y.fashion accessories
(Get full report from official database of BE for A.M.Y.fashion accessories)

Aanvulling soorten activiteiten voor A.M.Y.fashion accessories
Addition kinds of activities for A.M.Y.fashion accessories

25110103. Chiffoniers en chifforobes | Chiffoniers and chifforobes
28330105. Organische farmaceutische chemicaliën: bulk, ongecompliceerd | Organic medicinal chemicals: bulk, uncompounded
33669902. Bronsgieterij, nec | Bronze foundry, nec
39440303. Bingo boards (games) | Bingo boards (games)
51990500. Leer, lederwaren en pels | Leather, leather goods, and furs

Werken bij A.M.Y.fashion accessories: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in A.M.Y.fashion accessories: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor A.M.Y.fashion accessories. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for A.M.Y.fashion accessories. Looking for open vacancies in other companies

  • Cnc frezer (m/v) (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM Sint-Niklaas

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant, dat zijn ‘Masters in Mechanics’. Gespecialiseerd in machinebouw op maat, draai- en freeswerk, plaatconstructies in staal en RVS, complexe buisleidingen met gecertificeerde laswerken, engineering, 3D-lasermetingen en automatiseringsprojecten van a tot z. •Je staat in voor het instellen, programmeren, bedienen en onderhoud van een CNC freesmachine. •Je bent verantwoordelijk voor het nauwkeurig plaatsen van het werkstuk, rekening houdend met de aard van de bewerkingen, het programma en de slijtage van de werktuigen (frezen, boren, beitels).

  • Eindejaarsmedewerkers/ Creatief medewerkers (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Konvert Interim Roeselare

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Konvert Interim is op zoek naar mensen die vrij zijn vanaf nu tot halfweg januari voor een tijdelijke opdracht. De firma verzorgt de relatiegeschenken en bloemstukken voor grote en kleine firma`s die deze met het eindejaar wensen op te sturen. Cadeautjes zoals een doos met enkele flessen wijn, een mandje met verzorgingsproducten, bloemen, ... ze verpakken alles naar wens van de klant en daarvoor zoeken ze extra personeel. De firma zoekt verschillende profielen: creatievelingen, floristen, chocolatiers, magazijniers (met heftruckattest), ... Taken: - Orderpicken van goederen - Alles verpakken volgens de vooropgestelde manier - Je zorgt ervoor dat het eindproduct verzorgd bij de klant kan terecht komen

  • Bediende administratief-commercieel (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: ADECCO SINT-NIKLAAS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een hooggewaardeerd autobedrijf in Bornem zijn wij op zoek naar een bediende administratief-commercieel. Het bedrijf staat voor visionaire veranderingen binnen de autowereld met unieke designs waar kwaliteit voorop staat. Je takenpakket is als volgt: Telefonisch en via mail diverse vragen van de producten en diensten rond elektrische mobiliteit. Je staat in ovor het verwekren van testritaanvragen, offerteaanvragen en aanvragen tot aankoop. Je ondersteunt de verwerking en opvolging van facturatie van alle elektrische wagens.

  • OPERATOR FREESMACHINE (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een toonaangevende firma in Maldegem die instaat voor de productie en de verkoop van PVC-materialen zijn wij nog op zoek naar een OPERATOR voor de freesmachine te bedienen. Je bent samen met je collega\\\'s verantwoordelijk voor het instellen, bedienen en bijsturen van de productielijn voor het frezen van de PVC wandtegels onder leiding van de ploegchef. De firma voorziet een interne opleiding om je met de machine(s) te leren werken. Daarna ga je zelfstandig aan de slag. Gemotiveerd zijn, initiatief durven nemen, problemen in kaart brengen en dit rapporteren naar je ploegchef toe, ... behoren tot je takenpakket. Het belangrijkste aan de job is dat de continuïteit kan gewaarborgd worden, zodat de machines niet stilvallen.

  • PRODUCTIEOPERATOR KUNSTSTOF 2 PLOEGEN (M/V) (KLUISBERGEN)

    Regio: KLUISBERGEN

    Bedrijf: Synergie Oudenaarde Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je zal aan de slag gaan in een bedrijf dat kunststof verwerkt en dus in de chemiesector actief is. Je staat in voor het bedienen van de machine en het bevoorraden van productiemateriaal aan de machine. Je voert kwaliteitscontrole uit op de afgewerkte producten en zal nog kleine nabewerkingen doen achteraf. Je gaan in 2 ploegen aan de slag.

  • Administratief bediende Operations-afdeling (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Synergie Waregem Careers

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een internationaal bedrijf uit de regio van Kortrijk zijn wij op zoek naar een administratief Operations Assistant: Als deel van de administratieve dienst binnen Operations, ondersteun je de afdelingen 'bulk', 'afval en inpak' en 'magazijn' omtrent alle taken rond dossierverwerking. Op termijn is het de bedoeling dat jij instaat voor de opleiding in verband met dossierverwerking. Je denkt mee aan optimalisaties van de dossierverwerkingen en werkt hiervoor samen met de betrokken diensten. Je staat in voor het uitvoeren van de reconciliatie, hierbij zal de Support Engineer jouw back-up zijn. Je bent verantwoordelijk voor de voorbereiding en controle van de productiedossiers. Daarnaast voer je ook allround administratieve taken uit en sta je in voor een correcte opvolging van offertes, bestellingen, stockbeheer,... .

  • Student supermarkt vast op zondag, Kessel-Lo (KESSEL-LO)

    Regio: KESSEL-LO

    Bedrijf: Synergie Aarschot Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een supermarkt in Kessel-Lo zijn we op zoek naar student die vast zou werken op zondag van 7u tot 13u bij de zuivel.

  • Monteur (BOCHOLT)

    Regio: BOCHOLT

    Bedrijf: HE-CO

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor een kwaliteitsvolle plaatsing en afwerking van het eindproduct (of onderdelen ervan), binnen de vooropgestelde termijn, conform de plannen en de veiligheidsvoorschriften.

  • automecanicien (WINGENE)

    Regio: WINGENE

    Bedrijf: vind! Tielt

    Type: Vaste Job

    We zijn op zoek naar een mecanicien voor personenwagens en lichte vrachten. De taken zijn uiteenlopend: groot en klein onderhoud, (de)montage van stukken, diagnoses stellen, kleine herstellingswerken.

  • STORINGTECHNIEKER PLOEGEN (m-v) (Regio Tielt)

    Regio: Regio Tielt

    Bedrijf: MAXICON

    Type: Vaste Job

    Om onze teams bij diverse van onze klanten te versterken zijn wij op zoek naar gedreven technici die gebeten zijn van techniek! Zoek je werkzekerheid, variatie en uitdaging in je job? Dan is Maxicon de uitgelezen werkgever voor jou! Als storingstechnieker sta je in voor het elektromechanisch onderhoud bij onze klanten zowel preventief als curatief. Je staat in voor het opsporen en verhelpen van elektrische defecten van technische installaties en hun componenten zoals motoren, sensoren, frequentieomvormers, ... Je neemt ook zelf het initiatief om de machines efficiënter te laten werken. Op mechanisch vlak sta je in voor het preventief onderhoud aan het machinepark.

  • ACCOUNTMANAGER BOUW WEST- EN OOST-VLAANDEREN (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Select HR

    Type: Vaste Job

    Als Accountmanager sta je in voor volgende taken: Na grondige opleiding sta je in voor het behoud en de verdere uitbouw van het klantenbestand, dat voornamelijk uit bestaat groothandelaars Je stelt de producten voor, geeft technisch advies en maakt offertes, die je kan afronden in een order. Voor de offertes werk je nauw samen met de binnendienst en studiedienst Jouw succes bestaat uit regelmatige klant- en projectbezoeken, een goede relatie opbouw en vooral het geven van deskundig advies In deze functie rapporteer je aan de Sales Manager Trefwoorden: technisch, account manager, vertegenwoordiger, bouw, groothandelaars, ...   Bedrijfsprofiel: Voor een klant actief in projectbouw zijn we op zoek naar een accountmanager (m/v) voor West-Vlaanderen en een stuk van Oost-Vlaanderen.    

  • Computer Recruitment Services - Information Risk Analyst (IRPA) (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Nk382 Information Risk analyst (IRPA) : Banking, Brussels     Background   The Business Continuity and Assurance team within the Cyber Security Department defines, establishes and provides information assurance. The team manages regulatory adherence for security, supports security response to external RFPs, manages client queries regarding security policies/controls, provides assurance in response to client due diligence, and manages the first-line internal controls framework. These sub-functions collaborate across security capabilities, with IT and business teams and functions such as HR, Risk Management and Compliance.     Role  Based on our consolidated of IT Assets Inventory, the objective of the project is to obtain a differentiated view of business applications risk profile according to their Confidentiality, Integrity and Availability, aligned with bank's risk management methodology: evaluating the inherent risk of the application from a business perspective; assessing separately the financial impact, the regulatory impact and the client impact in case of respectively confidentiality, integrity or availability incident; ultimately slotting the applications in one of the 5 buckets of different risk profile. Assessments will be conducted through workshops with business owners of the applications, business managers, Risk Management and enterprise architects. This project is key to support the prioritisation for the deployment of the bank's security initiatives.    Profile   Handles standard situation by relying on existing procedures and methods, covering several but known domains of expertise. Relies on existing processes and policies to take decisions. Focuses on execution in his domain, according to defined processes and methods. Runs and maintains the operational process. Works autonomously on standard activities or non-complex demands. Organises, co-ordinates and plans activities independently. Priorities are set by the job. Uses expertise to challenge the goals and scope of new requests and evaluates the impact of these new requirements. Knowledge of security risk management, risk governance. Strong oral and written skills to translate complex risk requirements. Experience with security and controls frameworks, such as ISO 27001, COBIT5, Sans Top 20 Controls and NIST CyberSecurity Framework. Experience with audit good practice. Knowledge of onsite risk assessments and managing targeted risk remediation activities.   You must be an EU national to be considered for this role   Reference: Nk382 Location: Brussels Language: English Duration: 6 months Start date: ASAP Rate: 550-575 euros per day

Zoek naar antwoorden van A.M.Y.fashion accessories in sociale netwerken
Look for responds of A.M.Y.fashion accessories in social networks

Lees alle opmerkingen voor A.M.Y.fashion accessories. Laat een reactie achter voor A.M.Y.fashion accessories. A.M.Y.fashion accessories bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for A.M.Y.fashion accessories. Leave a respond for A.M.Y.fashion accessories. A.M.Y.fashion accessories on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie A.M.Y.fashion accessories op de google maps. Adres en contacten A.M.Y.fashion accessories
Location of A.M.Y.fashion accessories on the google maps. Address and contacts of A.M.Y.fashion accessories

Andere gerelateerde bedrijven als come A.M.Y.fashion accessories A.M.Y.fashion accessories: CENTEA | GILBERT WEYNE | CDS L & M Dumont | LEMAITRE | Monument (Caf茅 du)

Other related companies as A.M.Y.fashion accessories: CENTEA | GILBERT WEYNE | CDS L & M Dumont | LEMAITRE | Monument (Caf茅 du)

A.M.Y.fashion accessories is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is A.M.Y.fashion accessories, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05397552490. Het bedrijf A.M.Y.fashion accessories bevindt zich op het adres: Boulevard Jamar 19; 1060; Bruxelles (Saint-Gilles). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 255,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 452,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Imitation jewelry - Mfg.& Whol.. Producten gemaakt in A.M.Y.fashion accessories zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van A.M.Y.fashion accessories is Eten en Drinken Plaatsen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van A.M.Y.fashion accessories is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van A.M.Y.fashion accessories, openstaande posities, locatie van A.M.Y.fashion accessories op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

A.M.Y.fashion accessories is a company, that was registered 2011 in N\A region, Belgium. Full name of company is A.M.Y.fashion accessories, company assigned to the tax number BE05397552490. The company A.M.Y.fashion accessories is located at the address: Boulevard Jamar 19; 1060; Bruxelles (Saint-Gilles). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 255,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 452,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Imitation jewelry - Mfg.& Whol.. Products created in A.M.Y.fashion accessories were not found.
The main activity of A.M.Y.fashion accessories is Eating and Drinking Places, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of A.M.Y.fashion accessories is not available. You also can look at reviews of A.M.Y.fashion accessories, open positions, location of A.M.Y.fashion accessories on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over A.M.Y.fashion accessories, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf A.M.Y.fashion accessories, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about A.M.Y.fashion accessories, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company A.M.Y.fashion accessories, employees, financial statistics.