ILWA - MEUL MEUBELEN

Particuliere bedrijvenLeder- en leerproducten • ILWA - MEUL MEUBELEN
Private companiesLeather and Leather Products • ILWA - MEUL MEUBELEN

Contactgegevens ILWA - MEUL MEUBELEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ILWA - MEUL MEUBELEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

ILWA - MEUL MEUBELEN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): SINT-NIKLAASSTRAAT 37; 9170; SINT-GILLIS-WAAS (GRAND), België

Telefoon (phone): 37735573 (+32-37735573) 37735573 (+32-37735573)

Fax (fax): +32 (3) 116-59-23 +32 (3) 116-59-23

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ILWA - MEUL MEUBELEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ILWA - MEUL MEUBELEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ILWA - MEUL MEUBELEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ILWA - MEUL MEUBELEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ILWA - MEUL MEUBELEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ILWA - MEUL MEUBELEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ILWA - MEUL MEUBELEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ILWA - MEUL MEUBELEN
Products information ILWA - MEUL MEUBELEN

BTW identificatienummer (tax): BE06030090332
Ondernemingsnummer: 1981353759
Hoofdstad (capital): 907,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 615,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2010

Producten die in ILWA - MEUL MEUBELEN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Ilwa Keukens

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ILWA - MEUL MEUBELEN
(Get full report from official database of BE for ILWA - MEUL MEUBELEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor ILWA - MEUL MEUBELEN
Addition kinds of activities for ILWA - MEUL MEUBELEN

345201. Pins | Pins
14420201. Grind mijnbouw | Gravel mining
25429902. Partities voor vloerbevestiging, geprefabriceerd: behalve hout | Partitions for floor attachment, prefabricated: except wood
27590601. imprinting | Imprinting
38450120. Ultrasone medische apparatuur, behalve schoonmaak | Ultrasonic medical equipment, except cleaning

Werken bij ILWA - MEUL MEUBELEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ILWA - MEUL MEUBELEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ILWA - MEUL MEUBELEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ILWA - MEUL MEUBELEN. Looking for open vacancies in other companies

  • Onderhoudstechnieker (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: ASAP HOUTHALEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde onderhouds-/storingstechnieker voor het preventief en curatief onderhoud van diverse verpakkingsmachines.

  • Dakwerker hellende daken (ICHTEGEM)

    Regio: ICHTEGEM

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf gelegen in Ichtegem Zijn wij op zoek naar een DAKWERKER HELLENDE DAKEN. Functie: - Het leggen van pannen/dakbedekking - Het plaatsen van een overzet dak, dakpanelementen en klassieke dakpannen - Het plaatsen van dakgoten in zink, koper of kunststof 

  • Operator 2 ploegen (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Een aantrekkelijk bedrijf in Dendermonde is op zoek naar een operator met technisch inzicht om machines in te stellen en toezicht te houden op de productie. Je werkt mee aan de productie van printplaten. Je komt terecht in een jong team

  • Meewerkende assistent ploegbaas - 2 ploegen - logistiek (RUMST)

    Regio: RUMST

    Bedrijf: ASAP XL Cummins

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor Cummins in Rumst zijn we op zoek naar een assistent ploegbaas. 90% van de taak draai je mee als meewerkende magazijnier. De overige tijd ondersteun je mee je ploegbaas en als deze afwezig is, vervang je hem. Hierdoor dien je enerzijds goed mee te draaien in teamverband, anderszijds dien je afstand te bewaren want indien je deze vervangt, wordt je geacht om je team aan te sturen. Hoofdtaak: - verwerken van inkomende goederen - werken met een handscanner - correcte input in het warehousesysteem - ervaring met machines (reachtruk, heftruck,...) is een pluspunt backup: - vervangen van de ploegbaas gedurende zijn afwezigheid (ziekte, vakantie, opleiding,...) - team aansturen (+-10 a 15 personen) - overzicht houden van de productiviteit die behaald moet worden - correcte input in de datasystemen - basiskennis Excel en Engelse taal is vereist Indien interesse, stuur zeker je cv door naar [email protected]

  • Heftruckchauffeur daguren (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als magazijnier ben je verantwoordelijk voor: -Het (ver)plaatsen van containers -Het uitvoeren van een aantal kwaliteitscontroles -Het voorzien van alle verpakkingen voor de verschillende machines -Het plaatsen van ingepakte paletten in een rek of vrachtwagen   Je werkt in mooie daguren en hebt een afwisselende job. Bedrijfsprofiel: Voor een voedingsbedrijf, regio Lokeren, zoeken wij een heftruckchauffeur ter versterking van het team.

  • Jobstudent maart en april Mystery Shopping (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Konvert Office Gent

    Type: Studentenjob

    Ben jij 15 of 16 jaar in 2018 en wil je graag werken in de periode van maandag 04/02/19 tot en met zaterdag 02/03/19. De tweede periode zal lopen van maandag 01/04/19 tot en met zaterdag 27/04/19. Kan je af en toe op woensdagnamiddag of zaterdag werken? Dan hebben wij DE studentenjob voor jou! Als mystery shopper zal je aan de hand van een voorgeschreven scenario een bezoek moeten brengen aan bepaalde winkelpunten. Je zal dit op een anonieme manier moeten doen en niet te opvallend. Dit alles gebeurt in het bijzijn van een meerderjarige mystery shopper die met jou naar winkelpunten rijdt. Voor de ouders is er ook een brief voorzien met enkele richtlijnen in. Het is wel belangrijk dat je als student beschikbaar bent in de tweede week van januari (namiddag) om naar een (betaald) infomoment te gaan. De winkelpunten die je zal bezoeken bevinden zich in de regio Gent. Wij zijn op zoek naar 4 gemotiveerde jobstudenten.

  • Maintenance Engineer (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: StepStone

    Type: Studentenjob

    www.stepstone.be/vacatures----1671509-inline.html?cid=Partner_VDAB Experis is de jongste divisie binnen de Manpowergroup en focust zich op Finance, Engineering & IT. Met het oog op jouw persoonlijke ontwikkeling gaat ons gespecialiseerd team op zoek naar de meest boeiende jobs onder een vast contract. Als Young Potential word je in een eerste fase opgeleid door een ervaren team ingenieurs en programmeurs Na deze grondige opleiding krijg je verschillende internationale klanten en opdrachten toegewezen Je bent hierbij verantwoordelijk voor de montage, kalibratie en het onderhoud van deze hoogtechnologische machines Voor de klanten geld je als aanspreekpunt en je helpt hen op een professionele wijze verder Verder help je mee aan interne projecten en werk je mee aan optimalisatie

  • Monteur kranen en hydraulische systemen vrachtwagens (HEULE)

    Regio: HEULE

    Bedrijf: ALUMAC CONSTRUCT

    Type: Vaste Job

    je staat in voor het hydraulisch onderhoud aan kranen, kippers, containersystemen, ... alsook het opsporen van defecten en herstellen ervan Afstellen van nieuwe laadkranen op vrachtwagens depannages ter plaatse bij klant of in het atelier herstellen van laadkleppen

  • Endocrinoloog (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: 2THACT

    Type: Zelfstandige activiteit

    In dit ziekenhuis krijg je de kans om een goede basiszorg op vlak van endocrinologie te kunnen voorzien. Hierbij zal je bijgestaan worden door een gemotiveerd en goed werkend team van diabetes educatoren. Tevens en is er een goede samenwerking met andere diensten in het ziekenhuis alsook met huisartsen uit de streek. Binnen dit ziekenhuis is er zeker ruimte om eigen accenten te leggen binnen de dienst endocrinologie en is potentieel om dieper in te gaan op osteoporose en/of schildklier chirurgie. Vanuit deze functie zal je de dienst endocrinologie verder kunnen vorm geven en managen.

  • KINDERBEGELEIDER (WERFRESERVE BERLAAR-KESSEL) (BERLAAR)

    Regio: BERLAAR

    Bedrijf: KLAVERTJE 4

    Type: Werfreserve

    Vzw Klavertje 4 is een organisatie die 2 kinderdagverblijven beheert : DE KLEINE LOTUS in BERLAAR en 'T VLINDERTJE in KESSEL. Beide kinderdagverblijven zijn vergund door Kind en Gezin. vzw Klavertje 4 ressorteert onder Scholengroep Fluxus. Voor beide kinderdagverblijven wordt een werfreserve opgesteld voor nieuwe voltijdse en deeltijdse kinderbegeleiders. Als medewerker van een klein team zal je instaan voor de begeleiding en verzorging van kinderen tussen 0 en 3 jaar oud. Samen met je collega's kijk je naar wat kinderen boeit, naar wat kinderen nodig hebben en speel je hierop in.

  • Mystery Shopper (Provincie Antwerpen)

    Regio: Provincie Antwerpen

    Bedrijf: M-Eye

    Type: Werfreserve

    Aan de hand van een specifiek scenario, evalueer je voor ons de klantenbeleving bij onze klanten. Na jouw bezoek, vul je online een volledige checklist in. Deze opdrachten vinden plaats in heel België en zijn heel afwisselend van aard. Jij bepaalt zelf welke je interessant vindt en welke je kan inplannen in jouw agenda.

  • Chauffeur Huisartsenwachtpost regio Veurne (Regio Veurne)

    Regio: Regio Veurne

    Bedrijf: AMBULANCE FIRST CARE

    Type: Flexijob

    Als chauffeur van de huisartsenwachtpost werk je in het weekend en op feestdagen. Je begeleidt dokters naar hun afspraken overdag en 's nachts. Enkele belangrijke competenties: Stressbestendig Rustgevend Beleefd en vriendelijk Verzorgd voorkomen Ervaring en kennis van het wegennetwerk

Zoek naar antwoorden van ILWA - MEUL MEUBELEN in sociale netwerken
Look for responds of ILWA - MEUL MEUBELEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor ILWA - MEUL MEUBELEN. Laat een reactie achter voor ILWA - MEUL MEUBELEN. ILWA - MEUL MEUBELEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ILWA - MEUL MEUBELEN. Leave a respond for ILWA - MEUL MEUBELEN. ILWA - MEUL MEUBELEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ILWA - MEUL MEUBELEN op de google maps. Adres en contacten ILWA - MEUL MEUBELEN
Location of ILWA - MEUL MEUBELEN on the google maps. Address and contacts of ILWA - MEUL MEUBELEN

Andere gerelateerde bedrijven als come ILWA - MEUL MEUBELEN ILWA - MEUL MEUBELEN: COIFFURE PETRA | PRINTLINK | G PEETERS SA | PIROULI | Remata

Other related companies as ILWA - MEUL MEUBELEN: COIFFURE PETRA | PRINTLINK | G PEETERS SA | PIROULI | Remata

ILWA - MEUL MEUBELEN is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ILWA - MEUL MEUBELEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06030090332. Het bedrijf ILWA - MEUL MEUBELEN bevindt zich op het adres: SINT-NIKLAASSTRAAT 37; 9170; SINT-GILLIS-WAAS (GRAND). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 907,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 615,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Ilwa Keukens. Producten gemaakt in ILWA - MEUL MEUBELEN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ILWA - MEUL MEUBELEN is Leder- en leerproducten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ILWA - MEUL MEUBELEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ILWA - MEUL MEUBELEN, openstaande posities, locatie van ILWA - MEUL MEUBELEN op de kaart.

ILWA - MEUL MEUBELEN is a company, that was registered 2010 in N\A region, Belgium. Full name of company is ILWA - MEUL MEUBELEN, company assigned to the tax number BE06030090332. The company ILWA - MEUL MEUBELEN is located at the address: SINT-NIKLAASSTRAAT 37; 9170; SINT-GILLIS-WAAS (GRAND). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 907,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 615,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Ilwa Keukens. Products created in ILWA - MEUL MEUBELEN were not found.
The main activity of ILWA - MEUL MEUBELEN is Leather and Leather Products, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of ILWA - MEUL MEUBELEN is not available. You also can look at reviews of ILWA - MEUL MEUBELEN, open positions, location of ILWA - MEUL MEUBELEN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ILWA - MEUL MEUBELEN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ILWA - MEUL MEUBELEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ILWA - MEUL MEUBELEN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ILWA - MEUL MEUBELEN, employees, financial statistics.