TAPIFINA

Contactgegevens TAPIFINA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data TAPIFINA: address, phone, fax, email, website, opening hours

TAPIFINA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): NIEUWE STEENWEG 11; 9140; TEMSE, België

Telefoon (phone): 52460628 (+32-52460628) 52460628 (+32-52460628)

Fax (fax): +32 (69) 602-36-23 +32 (69) 602-36-23

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) TAPIFINA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "TAPIFINA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "TAPIFINA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van TAPIFINA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen TAPIFINA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of TAPIFINA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees TAPIFINA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti TAPIFINA
Products information TAPIFINA

BTW identificatienummer (tax): BE04946563720
Ondernemingsnummer: 2584228515
Hoofdstad (capital): 541,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 433,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1990

Producten die in TAPIFINA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): IJzerwaren,bouw- and verfmaterialen; Plaatsen van vloer- and muurbekleding; Schilders; Textiel; Verlichting and huishoudartikelen; Vloer- and muurbekleding

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor TAPIFINA
(Get full report from official database of BE for TAPIFINA)

Aanvulling soorten activiteiten voor TAPIFINA
Addition kinds of activities for TAPIFINA

285104. Removers en schoonmakers | Removers and cleaners
769923. Gereedschapshersteldiensten | Tool repair services
20329901. Babyvoeding, inclusief vlees: verpakt in blikjes, potten, enz. | Baby foods, including meats: packaged in cans, jars, etc.
27540703. Uitnodigingen: gravure printing | Invitations: gravure printing
32970200. Cement vuurvaste materialen | Cement refractories
48229900. Telegraaf en andere communicatie, nec | Telegraph and other communications, nec
73890402. Kledingperservice | Apparel pressing service
76990303. Tank- en ketelreiniging | Tank and boiler cleaning service
83519902. Hoofdcentrum, behalve in combinatie met school | Head start center, except in conjuction with school

Werken bij TAPIFINA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in TAPIFINA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor TAPIFINA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for TAPIFINA. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur C/CE met CODE 95 (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: Konvert Interim Sint-Niklaas

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Jouw dagtaak begint rond 4u 's morgens met het laden van de vrachtwagen. Je start je route altijd vanuit ons distributiecentrum te Temse en levert onze goederen veilig en op tijd af bij onze klanten. Dagelijks heb je zo'n 25 à 30 stops.

  • x Lijnoperator REGIO SCHOTEN (Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel)

    Regio: Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel

    Bedrijf: TRIXXO JOBS BVBA

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor één van onze klanten zijn wij opzoek naar lijnoperatoren. ✔ Taken: Produceren van de geplande producten in de gevraagde volumes door het aansturen van een productielijn d.m.v. de optimale inzet van mensen en middelen. · Coördineren van de uitvoering van de productie binnen de toegewezen productielijn · Treffen van alle nodige voorbereidingen voor een goede opstart van de productiewerkzaamheden in de toegewezen ploeg. · Zorgen voor de juiste uitvoering van gelijktijdig lopende activiteiten · Aansturen van de directe medewerkers · Ingrijpen bij technische storingen aan installaties · Controleren hygiëne (HACCP), netheid en veiligheid in de productieomgeving

  • Ploegbaas (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: Start People

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Schuilt er in jouw een stevige ploegbaas? Dan ben je de geschikte persoon om: leiding te geven aan een ploeg van 2 à 3 arbeiders. diverse werken uit te voeren: kleine metselwerken, beton- en bekistingswerken, betonherstellingen, verwerken van blauwe hardsteen,… verantwoordelijkheid op te nemen voor de kwalitatieve en rendabele uitvoering van het werk.

  • HUISHOUDHULP regio Ruddervoorde (RUDDERVOORDE)

    Regio: RUDDERVOORDE

    Bedrijf: Net.werk! vso

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil jij ook werken voor het best betalende dienstencheque bedrijf waar je als huishoudhulp gewaardeerd wordt voor je werk? Dan verwelkomen wij jou graag! Je poetst vooral graag en dit voor gunstige voorwaarden en bij dankbare klanten. Bij ons wordt anciënniteit meegenomen. Wij geven ook maaltijdcheques van 7 euro per dag! Er wordt rekening gehouden met jouw balans tussen werk en privé, want je bepaalt zelf je werkdagen. Je werk dicht bij huis, want wij zoeken klanten in de regio waar je woont en houden rekening met de vervoersmiddelen waarover je beschikt. Je wordt begeleid door onze jobcoach die steeds op zoek gaat naar een goede match tussen huishoudhulp en klant. Ook zonder ervaring of diploma ben je welkom! Als huishoudhulp sta je in voor het onderhoud van woningen bij onze klanten. Je werkt individueel bij meerdere gezinnen. Licht huishoudelijke taken zoals wassen, strijken, een boodschap doen of eventueel koken kunnen ook gevraagd worden in het kader van de dienstencheques. Stel u kandidaat en u krijgt snel reactie of feedback! (trefwoorden: huishoudhulp, dienstencheque, dienstencheques, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, kuisen, schoonmaken, poetsen)

  • HUISHOUDHULP (M/V) GISTEL (GISTEL)

    Regio: GISTEL

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • Student Orderpicker Food boxen (HOBOKEN)

    Regio: HOBOKEN

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Studentenjob

    Onze opdrachtgever verdeelt "Food Boxen" die wekelijks aan huis worden geleverd. Jouw taak bestaat uit het samenstellen van deze boxen aan de hand van een productenlijst. Belangrijk hierbij is nauwkeurigheid, orde en hygienisch werken!

  • Document Controller (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Solid Talent nv

    Type: Vaste Job

    Ben je administratief sterk? Heb je technische affiniteit ? Ben je uitermate nauwkeurig? Dan ben jij de Document Controller die we zoeken voor regio Antwerpen: Je staat in voor de opvolging van de documentatie van industriële projecten. Je staat in voor de distributie van aangepaste records van goedgekeurde documenten, plannen en tekeningen. Je verzamelt de nodige certificaten en houdt de geldigheid nauwgezet in het oog. Je denkt mee in het optimaliseren van de mappenstructuur en gebruik van Sharepoint. Je staat in contact met collega's en eindklanten om de nodige informatie te verzamelen en zorgt zo voor een volledig en correct einddossier. Je staat in voor het onderhouden en beheren van documenten: technische documenten, tekeningen en commerciële documenten. Je staat in voor de input van documenten in standaardregisters en ervoor zorgen dat informatie accuraat is. Je verzamelt informatie van de werven m.b.t. "as-built" tekeningen, lasplan, WPS/PQR, test- en inspectieplan, materiaalcertificaten, rapportage,... Je zorgt voor het tijdig overhandigen van het kwaliteitsdossier aan projectverantwoordelijke en eventueel bijsturen om tijdige oplevering te garanderen.

  • Helpdeskmedewerker NACHT 4 x per week (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Konvert Office Roeselare

    Type: Vaste Job

    Konvert Office Roeselare is voor een klant gelegen in de regio Roeselare op zoek naar een bediende Helpdesk in de nacht. Je zal instaan voor de telehelpdesk, waarbij je telefonisch in contact staat met de verschillende parkings. Hierbij zal je problemen van klanten op een rustige manier snel en efficiënt moeten behandelen.

  • Mekanieker dagwerk (ZONNEBEKE)

    Regio: ZONNEBEKE

    Bedrijf: vind! Ieper

    Type: Vaste Job

    Na een inwerkperiode sta je zelfstandig in voor curatief en preventief onderhoud van het machinepark. Je komt in contact met alle aspecten van de mechanica gaande van het maken van constructies op basis van een technische tekening, het onderhouden van de productiemachines, het herstellen en reviseren van machineonderdelen, enz.

  • Klusjesman Antwerpen Boom Aartselaar (Regio Boom-Aartselaar)

    Regio: Regio Boom-Aartselaar

    Bedrijf: UW RECHTERHAND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een klusbedrijf die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals deuren, zonwering, dakramen, kasten, traprenovatie, tuinhuizen, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

  • Klinisch Psycholoog volwassenen Brussel (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: FARESA

    Type: Zelfstandige activiteit

    • Je versterkt het FARESA team met je kennis en expertise als klinisch psycholoog • Je doet aan begeleiding/behandeling op een wetenschappelijk verantwoorde wijze • Je handelt vanuit de gedragstherapeutische principes • Je zet je in voor individuele begeleiding en werkt een groepsaanbod uit • Je bent bereid om te werken in de vestiging Brussel van Faresa • Je bent bereid om FARESA mee te helpen dragen in het brede hulpverlenerslandschap • Je werkt volgens: rol Collega: 1x/maand team, goede communicatie onderling, meedenken en -ontwikkelen van visie en praktisch denken voor FARESA rol Expert: evidenced based werken, supervisies bijwonen, bereidheid tot bijscholing, studiedagen, lezingen bijwonen, workshops geven, contact met huisartsen/verwijzers, behandelingsgerelateerde administratie bijhouden rol Ambassadeur: Netwerken om potentiële instroom te vergroten, zetelen in psychologenkringen, vakverenigingen, FARESA profileren op sociale media

  • KAPPER-KAPSTER LEERCONTRACT in Haaltert (HAALTERT)

    Regio: HAALTERT

    Bedrijf: HAIRCLUB

    Type: Leercontract

    Je komt in dienst als leercontract of stage kapper/kapster bij Kreatos. Je kan vlot met klanten omgaan, en je hebt een goed, verzorgd voorkomen. Je bent geboeid door het kappersberoep en je droomt ervan allround kapper/ster te worden. Je bent gemotiveerd om bij te leren.

Zoek naar antwoorden van TAPIFINA in sociale netwerken
Look for responds of TAPIFINA in social networks

Lees alle opmerkingen voor TAPIFINA. Laat een reactie achter voor TAPIFINA. TAPIFINA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for TAPIFINA. Leave a respond for TAPIFINA. TAPIFINA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie TAPIFINA op de google maps. Adres en contacten TAPIFINA
Location of TAPIFINA on the google maps. Address and contacts of TAPIFINA

Andere gerelateerde bedrijven als come TAPIFINA TAPIFINA: Huygebaert K & Co BVBA | BANANAS | DHONDT STUDIO PLUS | Creoxine NV | ALKAVISION

Other related companies as TAPIFINA: Huygebaert K & Co BVBA | BANANAS | DHONDT STUDIO PLUS | Creoxine NV | ALKAVISION

TAPIFINA is een bedrijf dat 1990 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is TAPIFINA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04946563720. Het bedrijf TAPIFINA bevindt zich op het adres: NIEUWE STEENWEG 11; 9140; TEMSE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 541,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 433,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is IJzerwaren,bouw- and verfmaterialen; Plaatsen van vloer- and muurbekleding; Schilders; Textiel; Verlichting and huishoudartikelen; Vloer- and muurbekleding. Producten gemaakt in TAPIFINA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van TAPIFINA is Vissen, Jagen en Vangen, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van TAPIFINA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van TAPIFINA, openstaande posities, locatie van TAPIFINA op de kaart.

TAPIFINA is a company, that was registered 1990 in N\A region, Belgium. Full name of company is TAPIFINA, company assigned to the tax number BE04946563720. The company TAPIFINA is located at the address: NIEUWE STEENWEG 11; 9140; TEMSE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 541,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 433,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is IJzerwaren,bouw- and verfmaterialen; Plaatsen van vloer- and muurbekleding; Schilders; Textiel; Verlichting and huishoudartikelen; Vloer- and muurbekleding. Products created in TAPIFINA were not found.
The main activity of TAPIFINA is Fishing, Hunting and Trapping, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of TAPIFINA is not available. You also can look at reviews of TAPIFINA, open positions, location of TAPIFINA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over TAPIFINA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf TAPIFINA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about TAPIFINA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company TAPIFINA, employees, financial statistics.