Pastel & Chocolat

Contactgegevens Pastel & Chocolat: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Pastel & Chocolat: address, phone, fax, email, website, opening hours

Pastel & Chocolat

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Vierset-Godin 2; 4500; Huy, België

Telefoon (phone): 085 23 49 51; 085 61 36 13 (+32-085 23 49 51; 085 61 36 13) 085 23 49 51; 085 61 36 13 (+32-085 23 49 51; 085 61 36 13)

Fax (fax): 085 25 49 51 (+32-085 25 49 51) 085 25 49 51 (+32-085 25 49 51)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Pastel & Chocolat: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Pastel & Chocolat"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Pastel & Chocolat"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Pastel & Chocolat, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Pastel & Chocolat. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Pastel & Chocolat, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Pastel & Chocolat. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Pastel & Chocolat
Products information Pastel & Chocolat

BTW identificatienummer (tax): BE02629547119
Ondernemingsnummer: 2846801757
Hoofdstad (capital): 582,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 858,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1988

Restaurants

Product categorie (product category): Ice-cream parlours

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Pastel & Chocolat
(Get full report from official database of BE for Pastel & Chocolat)

Aanvulling soorten activiteiten voor Pastel & Chocolat
Addition kinds of activities for Pastel & Chocolat

101101. Ijzererts mijnbouw | Iron ore mining
249100. Houtbescherming | Wood preserving
509401. Edelstenen en metalen | Precious stones and metals
573600. Muziekinstrumenten winkels | Musical instrument stores
23939902. Kussens, behalve lente en tapijt: aangekochte materialen | Cushions, except spring and carpet: purchased materials
31110306. Afwerking van leer | Finishing of leather
39990901. Honingraatfundamenten (bijenteeltbenodigdheden) | Honeycomb foundations (beekeepers' supplies)
51220300. Drugs en drugsgebruikers | Drugs and drug proprietaries
60199901. Centrale liquiditeitsfaciliteit | Central liquidity facility
64110100. Verzekeringsinformatie en adviesdiensten | Insurance information and consulting services

Werken bij Pastel & Chocolat: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Pastel & Chocolat: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Pastel & Chocolat. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Pastel & Chocolat. Looking for open vacancies in other companies

  • Uitzendconsulent Konvert Interim Tielt (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: Konvert Office Brugge

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor ons kantoor te Tielt zoeken we een (bij voorkeur) ervaren Uitzendconsulent (m/v). Als uitzendconsulent(e) ben je de link tussen werkzoekenden en bedrijven. Enkele van jouw belangrijkste taken: •Actief zoeken naar geschikte kandidaten voor onze vacatures maar ook geschikte vacatures zoeken voor onze kandidaten. •Telefonische prospectie om onze dienstverlening aan bedrijven kenbaar te maken. •Je begeleidt en volgt je kandidaten op tijdens hun sollicitatieproces en tewerkstelling. •Je zorgt voor een correcte administratieve opmaak en opvolging van contracten en prestaties. En dit alles doe je met een aanstekelijke glimlach!

  • Operator (MOESKROEN)

    Regio: MOESKROEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM MOESKROEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    CNC snijden en ponsen - CNC plooien - instellen, programmeren en bedienen - in proces controle - 1e lijn depannage 2 weken ploegwerk: 5u-13u / 13u-21u 1 week dagwerk: 7u30 - 16u

  • CNC Operator M/V (ARENDONK)

    Regio: ARENDONK

    Bedrijf: ADECCO TURNHOUT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben jij naar een nieuwe uitdaging als CNC operator? Voor een bedrijf te Arendonk dat zich toespitst op het maken van houten meubilair voor de gezondheidssector, is Adecco op zoek naar een CNC operator. Je zal intern opgeleid worden en daarna zelfstandig in het werkhuis aan de slag gaan.Je staat te werken in dagdienst en maakt af en toe overuren tijdens drukke periodes. Je komt in een aangenaam en jong team terecht waar teamspirit heerst!

  • Onderhoudselectriciens (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: t-interim Aarschot

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in de regio van Westerlo zijn wij dringend op zoek naar elektriciens. Je voert repititief werk uit. Je staat in voor het leggen van sterkspanningskabels tussen de 400 tot 700V. De aansluiting hiervan gaat gepaard met strikte instructies. Je kan makkelijk elektrische schema's lezen en je hebt een sterke kennis van industriële elektriciteit. Indien je kan werken met de rolbrug is dit zeker een pluspunt! Je hebt geen hoogtewerkerattest nodig, wel een VCA attest. Indien je dit niet hebt moet je het zo snel mogelijk behalen.

  • Onderhoudsmecanicien Trailers (m/v) (ZEEBRUGGE)

    Regio: ZEEBRUGGE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    * Je staat in voor de diverse herstellingen aan trailers / containers binnen de werkplaats in Zeebrugge * Je voert ook onderhoud uit op de diverse voertuigen * Je werkt nauw samen met de collega's en teamverantwoordelijke * Naargelang je mogelijkheden kan je ook gevraagd worden om andere functies uit te voeren

  • Jobstudent bediening bungeetrampoline (schoolvakanties) (KOKSIJDE)

    Regio: KOKSIJDE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Wij zoeken een jobstudent(e) met verantwoordelijkheidszin om toezicht te houden aan bungeetrampoline Kinderen wegen en de gepaste uitrusting geven. Uren liggen van 14-18u aan Sunparks Oostduinkerke

  • Student Bachelor bouwkunde - 1 dag per week (RUISELEDE)

    Regio: RUISELEDE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een landmetersbureau zoeken we een student Bouw. Je ondersteunt de ingenieur door volgende taken te doen: plaatsbeschrijvingen opmaken algemeen administratief werk bureauwerk zoals tekeningen afwerken met autocad, verslagen opmaken, ... meetwerk (met GPS)

  • Chauffeur CE Glasbokken(VAC075) (SPRIMONT)

    Regio: SPRIMONT

    Bedrijf: 24/7 CHAUFFEURSDIENSTEN

    Type: Vaste Job

    Onze klant is een familiebedrijf uit Malle welke gespecialiseerd is diverse transporten. Als chauffeur CE bent u verantwoordelijk voor het transport van glasbokken met een combinatie (vaste wagen – wipkar). U levert aan diverse werven in de Benelux en Noord-Frankrijk. Gemiddeld heeft u 5 stops per dag. U lost de glasbokken zelf met de vaste autolaadkraan. Hierbij vertrekt u dagelijks rond 4 à 5 uur ’s ochtends en werkt u ca. 12 à 13 uur per dag. U regelt zelf de planning als het gaat over het ophalen van de lege bokken. U eindigt steeds in de fabriek in Sprimont waar uw vrachtwagen weer geladen wordt voor de volgende dag. De vrachtwagen blijft dan ook hier staan. Chauffeurs moeten een grote mate van zelfstandigheid hebben en zich goed verstaanbaar kunnen maken in het Frans en het Nederlands. Je vertrekt flexibel tussen 4u - 5u. Je werkt ongeveer +/- 12 à 13 u/dag.

  • Medewerker administratie & secretariaat (ERPS-KWERPS)

    Regio: ERPS-KWERPS

    Bedrijf: AEF-INVEST

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor de administratieve taken. Je beheert de werkopdrachten (aanmaken van en opvolging projecten, leveranciers en klanten). Je beheert de stock van vloertegels en zorgt dat deze tijdig wordt aangevuld (maken en opvolgen bestellingen). Je bent verantwoordelijk voor de systematische update van leveranciers en klantendatabase en voor de te ondernemen acties die u in de verschillende programma´s invoert. Opmaak en controle van allerhande rapporten en dossiers. Opvolgen van de kalenders (zorgen dat de nodige documenten tijdig worden opgestuurd naar de juiste instanties, afspraken ...) Je werkt binnen de kantooruren.

  • Aankoper bouwsector (WORTEGEM-PETEGEM)

    Regio: WORTEGEM-PETEGEM

    Bedrijf: WILLY NAESSENS GROUP

    Type: Vaste Job

    Als aankoper krijg je een plan van een werf en het is aan jou om het juiste materiaal aan te kopen. Je selecteert potentiële leveranciers en je zorgt dat je een goede prijs/kwaliteitsverhouding kan behalen.

  • IT Teamleader Application & Development (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: TABAKNATIE

    Type: Vaste Job

    Als Teamleader Applications & Development ga je aan de slag in ons hoofdkantoor in het centrum van Antwerpen. Als leidinggevende ben je verantwoordelijk voor een team dat de programmatie, integratie, en onderhoud van onze bedrijfseigen IT-pakketten verzorgt. Je ondersteunt en stimuleert jouw team om zowel individueel als in groepsverband te groeien waardoor de dienstverlening van een hoge kwaliteit blijft. Je werkt samen met en coordineert externe partners en consultants die de dienstverlening aanvullen. Je definieert en bouwt mee aan de volgende generatie bedrijfssoftware. Verantwoordelijkheden Aansturen, ondersteunen en het bieden van oplossingen voor jouw teamleden op basis van je kennis en expertise. Teamleden coachen en bijsturen waar nodig. Sturing geven binnen projecten (prioriteiten stellen). Over de voortgang en uitvoering van dagdagelijkse activiteiten en de technische invulling waken. Regelmatig rapporteren aan de IT manager en stakeholders. Planningen bepalen naar aanleiding van de doelstellingen. Kwalitatieve software (laten) ontwikkelen en integreren met moderne technieken, tooling en technologie. Projecten en taken van je collega’s binnen het Application & Development-team opvolgen. Aanspreekpunt voor afdelingsoverschrijdend overleg en projecten. Adviseren van management en andere afdelingen over software mogelijkheden en vernieuwingen

  • Osteopaat (STEKENE)

    Regio: STEKENE

    Bedrijf: FLINK!

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je werkt als zelfstandig osteopaat binnen een enthousiast, multidisciplinair team. Meer info over onze werking op www.flinkteam.be.

Zoek naar antwoorden van Pastel & Chocolat in sociale netwerken
Look for responds of Pastel & Chocolat in social networks

Lees alle opmerkingen voor Pastel & Chocolat. Laat een reactie achter voor Pastel & Chocolat. Pastel & Chocolat bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Pastel & Chocolat. Leave a respond for Pastel & Chocolat. Pastel & Chocolat on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Pastel & Chocolat op de google maps. Adres en contacten Pastel & Chocolat
Location of Pastel & Chocolat on the google maps. Address and contacts of Pastel & Chocolat

Andere gerelateerde bedrijven als come Pastel & Chocolat Pastel & Chocolat: Thomée T | Gutwirth Ph | Caspar | BUYSE CONSTRUCT | ANDRE OOSTERLINCK

Other related companies as Pastel & Chocolat: Thomée T | Gutwirth Ph | Caspar | BUYSE CONSTRUCT | ANDRE OOSTERLINCK

Pastel & Chocolat is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Pastel & Chocolat, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02629547119. Het bedrijf Pastel & Chocolat bevindt zich op het adres: Rue Vierset-Godin 2; 4500; Huy. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 582,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 858,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Ice-cream parlours. Lijst met producten zijn Restaurants.
De hoofdactiviteit van Pastel & Chocolat is Kleding, Afgewerkte Producten van Stoffen & Vergelijkbare Materialen, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Pastel & Chocolat is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Pastel & Chocolat, openstaande posities, locatie van Pastel & Chocolat op de kaart.

Pastel & Chocolat is a company, that was registered 1988 in N\A region, Belgium. Full name of company is Pastel & Chocolat, company assigned to the tax number BE02629547119. The company Pastel & Chocolat is located at the address: Rue Vierset-Godin 2; 4500; Huy. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 582,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 858,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Ice-cream parlours. List of products are Restaurants.
The main activity of Pastel & Chocolat is Apparel, Finished Products from Fabrics & Similar Materials, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Pastel & Chocolat is not available. You also can look at reviews of Pastel & Chocolat, open positions, location of Pastel & Chocolat on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Pastel & Chocolat, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Pastel & Chocolat, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Pastel & Chocolat, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Pastel & Chocolat, employees, financial statistics.