Jamaigne-Wintgens

Particuliere bedrijvenTextielmolenproducten • Jamaigne-Wintgens
Private companiesTextile Mill Products • Jamaigne-Wintgens

Contactgegevens Jamaigne-Wintgens: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Jamaigne-Wintgens: address, phone, fax, email, website, opening hours

Jamaigne-Wintgens

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Tapennes 3; 4520; Wanze (Vinalmont), België

Telefoon (phone): 085 21 57 24 (+32-085 21 57 24) 085 21 57 24 (+32-085 21 57 24)

Fax (fax): +32 (81) 991-66-37 +32 (81) 991-66-37

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Jamaigne-Wintgens: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Jamaigne-Wintgens"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Jamaigne-Wintgens"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Jamaigne-Wintgens, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Jamaigne-Wintgens. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Jamaigne-Wintgens, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Jamaigne-Wintgens. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Jamaigne-Wintgens
Products information Jamaigne-Wintgens

BTW identificatienummer (tax): BE06323699951
Ondernemingsnummer: 1190612792
Hoofdstad (capital): 279,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 777,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2013

Producten die in Jamaigne-Wintgens zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Ice-cream parlours

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Jamaigne-Wintgens
(Get full report from official database of BE for Jamaigne-Wintgens)

Aanvulling soorten activiteiten voor Jamaigne-Wintgens
Addition kinds of activities for Jamaigne-Wintgens

449200. Sleep- en sleepbootdienst | Towing and tugboat service
497199. Irrigatiesystemen, niet inbegrepen | Irrigation systems, nec
28191012. Zwavelchloride | Sulfur chloride
35310512. Tampers, aangedreven | Tampers, powered
50720101. bouten | Bolts
65130000. Operators in het appartementencomplex | Apartment building operators
79290105. Drum en bugle corps (boor teams) | Drum and bugle corps (drill teams)
87420403. Voedsel- en drankconsultant | Food and beverage consultant

Werken bij Jamaigne-Wintgens: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Jamaigne-Wintgens: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Jamaigne-Wintgens. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Jamaigne-Wintgens. Looking for open vacancies in other companies

  • Wiellader (RUMST)

    Regio: RUMST

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als machinist voer je graafwerken uit en verplaats je grote hoeveelheden aarde. Je vervoert materialen, zoals aarde, grint, rotsen of stenen. Je nivelleert en dicht terreinen. Je plaatst geprefabriceerde bouwelementen boven of onder de grond. Soms sta je mee in voor de aanleg, het onderhoud en het herstel van wegen. Je voert graafwerken uit voor de aanleg van rioleringen, waterafvoer en andere leidingen. Je egaliseert terreinen. Je spreidt materiaal open, zoals zand en steenslag. Je hoogt aardewegen op en verhardt ze.

  • Heftruckchauffeur in de vaste nachtploeg (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Randstad Inhouse Essers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor de firma H.Essers zoeken we heftruckchauffeurs. Samen met je collega's in het magazijn ben je verantwoordelijk voor de verschillende logistieke taken. Je job bestaat voornamelijk uit inbound, outbound, stockeren en manuele taken, afhankelijk van de afdeling waar je werkt. Je komt terecht in een kleiner team en er wordt telkens een opleiding op de werkvloer voorzien. Momenteel zijn we op zoek naar heftruckchauffeurs in de vaste nachtploeg van 23 u30 tot 08 u

  • 1st Line Support Engineer M/V (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Support Engineer verleen je informaticaondersteuning voor hard- softwaretoepassingen aan klanten, zowel telefonisch als via e-mail. Ligt het netwerk plat of laat de bedrijfssoftware het afweten? Raakt iemand niet ingelogd of staat er een migratie van de mailserver op de planning? De klant rekent op jou! Je maakt gebruik van een ticketingtool: je maakt zelf tickets aan bij incidenten of volgt tickets op. Dat wil zeggen dat je best wel stressbestendig moet zijn. Maar hé, je bent een redder in IT-nood. Piece of cake dus!

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio koningshooikt – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (KONINGSHOOIKT)

    Regio: KONINGSHOOIKT

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau. (trefwoorden: dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame)

  • Verkoopster Lingerie Outlet (BEGIJNENDIJK)

    Regio: BEGIJNENDIJK

    Bedrijf: Tempo-Team

    Type: Studentenjob

    Voor een lingerie outlet in Begijnendijk zijn wij op zoek naar extra's en studenten voor 19/10 tem 22/10. Uurrooster: Vrijdag en zaterdag 10u - 18u. Zondag 11u - 18u. Maandag 13u - 18u. Er zijn nog andere verkoopsweekenden tijdens het jaar waarop je kan ingezet worden. Je helpt op de outlet om alle lingerie terug op de juiste plaats te hangen. Je zorgt ervoor dat de winkel er netjes bij ligt. Je helpt de klanten waar nodig. Je kan je één of meerdere dagen vrijmaken.

  • Assemblage medewerker (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: NEA JOBS

    Type: Vaste Job

    Voor een bedrijf te Genk dat actief is in de metaalsector zijn we op zoek naar assemblage medewerkers. Je staat in voor het assembleren van de metalen onderdelen. Plan lezen gaat vlot en dankzij je technische achtergrond ben je in staat om een perfect eindproduct te assembleren.

  • HEAD OF TECHNICAL DESIGN (BE762604) (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: ALUVISION

    Type: Vaste Job

    Aluvision nv is een jonge, dynamische en sterk groeiende Belgische onderneming met internationale uitstraling, gespecialiseerd in hoogwaardige aluminium designoplossingen voor standenbouw, showrooms en displays. Dankzij de expertise, de professionele aanpak en het enthousiasme van zijn zeventigtal medewerkers levert Aluvision topprestaties bij klanten wereldwijd. De hoofdzetel bevindt zich vandaag in Deinze, maar naar aanleiding van verdere groeiplannen is een verhuis gepland naar het Evolis Business Park in Kortrijk. In het kader van hun continue groei is Aluvision momenteel op zoek naar een ambitieuze (m/v): HEAD OF TECHNICAL DESIGN Ervaren technisch tekenaar met sterke coachingvaardigheden en commerciële feeling Functie Als Head of Technical Design ben je verantwoordelijk voor een team van een vijftiental tekenaars die offerteaanvragen vertalen naar werkbare technische tekeningen en concrete offertes. Je ondersteunt je teamleden met technische begeleiding en advies en volgt projecten nauwgezet op van A tot Z. Je ziet toe op de technische correctheid en haalbaarheid van offertes en zorgt dat deze productieklaar zijn. Om een vlotte interne werking te garanderen, overleg je dagelijks met de Customer Service Manager, Productiemanager en R&D Manager. Je zorgt voor een efficiënte werkorganisatie en brengt verbeteringen aan om zo efficiënt doch kwaliteitsvol werk af te leveren met het team. Je houdt de vinger aan de pols wat betreft technische vernieuwingen en geeft actief input aan het R&D team. Je onderhoudt telefonische en schriftelijke contacten met klanten wereldwijd, ten einde een optimale service te garanderen. Je rapporteert rechtstreeks aan de zaakvoerders.

  • Voltijds keukenhulp (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: Bistro Ter Bogaerde a/d molen

    Type: Vaste Job

    Voltijds keukenhulp gezocht voor bistro. Voorbereiden en onze chef bijstaan tijdens de dienst

  • Medior .NET Developer (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: Akkoo

    Type: Vaste Job

    Wat verwachten wij van jou?  Als .NET developer wil je je kennis verder ontwikkelen tot een professionele .NET developer. Je kan er ook nog steeds van genieten om de moeilijkste uitdagingen samen met je team te herleiden tot eenvoudige oplossingen. Bijkomend vind je dat het tijd is om je kennis uitgebreid te delen met anderen, je kent je vak tenslotte door en door. De lifecycle van software is helemaal jouw ding van het opzetten van omgevingen, het ontwikkelen van de oplossing tot het continuous deployment en alles wat ertussen of -naast gebeurt. Test-driven development en clean code helpen je in deze van begin tot einde. Terwijl je coachende skills, creatieve aanpak en je oplossing gedreven mentaliteit elke uitdaging herleiden tot een succes.

  • Enthousiaste vrachtwagenchauffeur C - Ginstberg - Oosterzele (OOSTERZELE)

    Regio: OOSTERZELE

    Bedrijf: EVIDEL

    Type: Vaste Job

    Als vrachtwagenchauffeur bij Ginstbronnen sta je dagelijks in voor het correct leveren van de bestellingen van onze Ginstberg waters en frisdranken bij onze klanten, drankenhandelaars en zorgcentra. Hierbij is ook het correct invullen van de leverbon van belang. De bestellingen worden door jezelf klaargemaakt, gestapeld vanuit het magazijn en geladen op de vrachtwagen met behulp van een heftruck. Je helpt onze klanten om de goederen netjes in hun magazijn te plaatsen. Daarnaast werken we samen in team. Andere taken zoals het stapelen en sorteren van leeggoed, ordenen van de goederen,reinigen van het rollend materiaal worden ook door de chauffeur uitgevoerd. Fysieke arbeid schrikt je niet af. Ons bedrijf valt onder paritair comité 118 van de voedingsnijverheid. Je start elke dag om 6 uur vanuit Oosterzele.

  • PLAATSER VERLICHTING - Elektricien (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: LICHTARCHITECTUUR MOL (LICHTHUIS)

    Type: Vaste Job

    U bent verantwoordelijk voor het leveren en plaatsen (en herstellen) van onze design LED verlichting.

  • BIJVERDIENSTE Nachtverpleegkundige (Machelen) - Zelfstandige basis (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: X-Care

    Type: Zelfstandige activiteit

    X-Care is een uitzendkantoor met een focus op de zorgsector. Kleinschaligheid en een persoonlijke aanpak zijn onze troeven. Voor verschillende woonzorgcentra en ziekenhuizen in Gent zoeken wij verpleegkundigen voor nachten. Aan jou om ons door te geven wat je interesseert! Heb jij tijd en zin om af en toe in te springen? Stuur alvast je cv door en we nemen snel contact met je op zodat je in onze pool terechtkomt!

Zoek naar antwoorden van Jamaigne-Wintgens in sociale netwerken
Look for responds of Jamaigne-Wintgens in social networks

Lees alle opmerkingen voor Jamaigne-Wintgens. Laat een reactie achter voor Jamaigne-Wintgens. Jamaigne-Wintgens bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Jamaigne-Wintgens. Leave a respond for Jamaigne-Wintgens. Jamaigne-Wintgens on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Jamaigne-Wintgens op de google maps. Adres en contacten Jamaigne-Wintgens
Location of Jamaigne-Wintgens on the google maps. Address and contacts of Jamaigne-Wintgens

Andere gerelateerde bedrijven als come Jamaigne-Wintgens Jamaigne-Wintgens: Zoltan Miklos & Co SCS | T.C. NATHAM | MARIA SCHOENMAEKERS | Hock D | LIMBURGSE AUTORIJSCHOOL

Other related companies as Jamaigne-Wintgens: Zoltan Miklos & Co SCS | T.C. NATHAM | MARIA SCHOENMAEKERS | Hock D | LIMBURGSE AUTORIJSCHOOL

Jamaigne-Wintgens is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Jamaigne-Wintgens, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06323699951. Het bedrijf Jamaigne-Wintgens bevindt zich op het adres: Rue Tapennes 3; 4520; Wanze (Vinalmont). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 279,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 777,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Ice-cream parlours. Producten gemaakt in Jamaigne-Wintgens zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Jamaigne-Wintgens is Textielmolenproducten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Jamaigne-Wintgens is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Jamaigne-Wintgens, openstaande posities, locatie van Jamaigne-Wintgens op de kaart.

Jamaigne-Wintgens is a company, that was registered 2013 in N\A region, Belgium. Full name of company is Jamaigne-Wintgens, company assigned to the tax number BE06323699951. The company Jamaigne-Wintgens is located at the address: Rue Tapennes 3; 4520; Wanze (Vinalmont). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 279,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 777,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Ice-cream parlours. Products created in Jamaigne-Wintgens were not found.
The main activity of Jamaigne-Wintgens is Textile Mill Products, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Jamaigne-Wintgens is not available. You also can look at reviews of Jamaigne-Wintgens, open positions, location of Jamaigne-Wintgens on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Jamaigne-Wintgens, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Jamaigne-Wintgens, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Jamaigne-Wintgens, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Jamaigne-Wintgens, employees, financial statistics.