ALKS MATTIJSKE ('T)

Contactgegevens ALKS MATTIJSKE ('T): adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ALKS MATTIJSKE ('T): address, phone, fax, email, website, opening hours

ALKS MATTIJSKE ('T)

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Meerdegatstraat 75; 3570; Alken, België

Telefoon (phone): 011 59 34 94 (+32-011 59 34 94) 011 59 34 94 (+32-011 59 34 94)

Fax (fax): +32 (13) 244-47-89 +32 (13) 244-47-89

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ALKS MATTIJSKE ('T): n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ALKS MATTIJSKE ('T)"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ALKS MATTIJSKE ('T)"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ALKS MATTIJSKE ('T), België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ALKS MATTIJSKE ('T). Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ALKS MATTIJSKE ('T), Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ALKS MATTIJSKE ('T). Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ALKS MATTIJSKE ('T)
Products information ALKS MATTIJSKE ('T)

BTW identificatienummer (tax): BE05118774414
Ondernemingsnummer: 3172821044
Hoofdstad (capital): 410,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 775,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2018

Producten die in ALKS MATTIJSKE ('T) zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Ice-cream parlours

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ALKS MATTIJSKE ('T)
(Get full report from official database of BE for ALKS MATTIJSKE ('T))

Aanvulling soorten activiteiten voor ALKS MATTIJSKE ('T)
Addition kinds of activities for ALKS MATTIJSKE ('T)

281900. Industriële anorganische chemicaliën, nec | Industrial inorganic chemicals, nec
514801. fruit | Fruits
33419905. Koper smelten en raffineren (secundair) | Copper smelting and refining (secondary)
33990201. Brads: aluminium, messing of ander nonferrous metaal of draad | Brads: aluminum, brass, or other nonferrous metal or wire
35520200. Stofvormende machines en uitrusting | Fabric forming machinery and equipment
50640203. Radios, nec | Radios, nec
51129905. Inked linten | Inked ribbons
72190203. Kussenreiniging en renovatie | Pillow cleaning and renovating
79991401. Badhuis, onafhankelijk | Bath house, independent

Werken bij ALKS MATTIJSKE ('T): vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ALKS MATTIJSKE ('T): vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ALKS MATTIJSKE ('T). Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ALKS MATTIJSKE ('T). Looking for open vacancies in other companies

  • Lijnsorteerder (m/v) (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een recyclage bedrijf in de metaal gelegen in de regio Beveren zijn we op zoek naar een lijnsorteerder. Heb je ervaring met sorteren? Heb je een goeie kennis Nederlands? Heb je kennis van verschillende materialen? Dan zoeken wij jou!!! taken: Samen met het team instaan voor het uit sorteren van te recycleren materialen aan een automatische band.

  • Verpleegkundige Psychogeriatrie 2B (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ZNA

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Vacaturenummer: 5618 Locatie: ZNA Sint-Elisabeth in Antwerpen Afdeling/ Bedrijfseenheid: 2B Psychogeriatrie Jobtime: 100% (38 uur/week) Contract: vervangingscontract (zwangerschap) miv 1/11/2018 met optie tot vast contract Wil je samen met je collega’s garant staan voor kwaliteitsvolle zorg? Jouw uitdaging: Je verleent individuele, planmatige en deskundige zorg met oog voor de lichamelijke en psychosociale behoeften van elke patiënt en zijn directe omgeving. Vertrouwt de behandelende arts jou een verpleegkundige opdracht toe, dan voer je die correct, zorgzaam en conform de wettelijke bepalingen uit. Je verzekert de continuïteit van de zorgverlening via mondelinge besprekingen, schriftelijke registraties in het verpleegdossier en verpleegkundige transfertnota’s. Daarbij verlies je de kwaliteit en verbetering van de verpleegkundige dienstverlening nooit uit het oog. De actieve promotie van gezondheidspreventie, -voorlichting en -opvoeding is vanzelfsprekend in jouw functie. Je staat onder leiding van de hoofdverpleegkundige en behartigt diens taken indien nodig om de goede werking van de afdeling te waarborgen. Op administratief, technisch en huishoudelijk vlak draag je eveneens jouw steentje bij, o.a. door mee te werken aan opgelegde taken door de instelling of overheid (bv. registratie, minimale verpleegkundige gegevens, …). De opvang, begeleiding en evaluatie van stagiair(e)s is bij jou ook in goede handen. Je kan werken met wisselende uren alsook weekends en nachten. Dit mag je van ons verwachten: Prettig werkklimaat met erkenning en ondersteuning voor jouw ambities, inbreng en creativiteit. Evenwichtig loonpakket met talloze extra’s (o.a. maaltijdcheques, hospitalisatieverzekering, terugbetaling woon-werkverkeer, enz.) en toeslagen voor prestaties voor weekend- of nachtwerk. Maar dat is lang niet alles! Ontdek hier alle voordelen van een job bij ZNA, want wij leggen je als medewerker graag in de watten. Voel jij je aangesproken?

  • Kaaioperator (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: SYNERGIE ANTWERPEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf gespecialiseerd in de op- en overslag van vloeibaar bulkgoed in de Antwerpse haven zijn we op zoek naar een kaaioperator. Je zal de ogen en oren zijn van de controlekameroperators en je takenpakket zal vooral bestaan uit: Buiten schepen en lichters aan- en afkoppelen de controle van de pompen en leidingen het onderhouden van het tankenpark

  • Tuin-/Groenarbeider (ZANDHOVEN)

    Regio: ZANDHOVEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Zandhoven zijn wij op zoek naar een gemotiveerde tuinarbeider. Je zal in eerste instantie instaan voor het aanleg en onderhoud van tuinen. Terrassen en opritten aanleggen  

  • Strijkster (KOKSIJDE)

    Regio: KOKSIJDE

    Bedrijf: SANIVO

    Type: Dienstenchequebaan

    Strijkt u graag alle plooien glad dan is dit de ideale job voor u. U staat in voor het inventariseren, strijken en plooien van de particulier kledij van onze klanten. U heeft zin voor initiatief en gaat zeer zindelijk te werk.

  • huishoudhulp (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: SUSANA GOMES

    Type: Dienstenchequebaan

    Als poetsvrouw of poetsman word je in ons dienstenchequebedrijf ingeschakeld in huishoudelijke taken bij particuliere mensen thuis. Je hebt volgende taken: schoonmaken ruiten wassen wassen en strijken afwassen kleine naaiwerken bereiden van maaltijden boodschappen doen

  • Jobstudent winkels (m/v) Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Lidl Belgium

    Type: Studentenjob

    Sta elke klant vriendelijk te woord. Zorg mee voor een nette winkel. Bedien klanten vlot en vriendelijk aan de kassa. Vul de winkelrekken aan. Rangschik de producten netjes. Vervang minder verse producten. Je ziet er samen met je collega’s op toe dat jouw Lidl-Winkel er altijd tip-top uitziet. Een klant kan met elke vraag bij jou terecht. Zo stimuleer je elke dag de verkoop in onze winkels.

  • MAGAZIJNMEDEWERKER met veel administratieve & telefonische taken te Genk (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: CELEKO

    Type: Vaste Job

    Voor een klant van ons zijn we opzoek naar een vlotte magazijnmedewerker die graag administratief werk wil verrichten! Je komt terecht in een tof team, dit kan ik je persoonlijk garanderen! Onze klant gaat SAMEN met jou investeren in je carrière. Een grondige opleiding & begeleiding, indien nodig, is dan ook vanzelfsprekend! Je gaat ingezet worden in het magazijn. Je gaat als hoofdtaak de buitendienst ondersteunen. Je takenpakket bestaat uit: - telefonische dienstverlening ( beantwoorden vragen klanten, vragen vertegenwoordigers, ...) - bestellingen/leveringen plaatsen & opvolgen - stockbeheer - er moet NIET gewerkt worden met heftruck of transpalet ACHTERGROND AUTOMOTIVE ( onderdelen) is super belangrijk omdat je deze kennis dagdagelijks nodig hebt om je job kwalitatief goed uit te kunnen voeren!

  • Payroll en Compensation & Benefits Manager te Kortrijk (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: HR Talents Kortrijk

    Type: Vaste Job

    - Je bent met jouw team verantwoordelijk voor een correcte en tijdige uitvoering van de loon- en personeelsadministratie van 1200 medewerkers en daarmee samenhangende compensation & benefits activiteiten.  - Je past een correct loonbeleid toe in de verschillende afdelingen. - Je houdt de sociale en fiscale wetgeving nauwgezet bij en zorgt dat de wijzigingen correct worden geïmplementeerd. - Samen met jouw team bepaal je de afdelingsdoelstellingen om steeds een vernieuwende en geoptimaliseerde dienstverlening te garanderen.  - Bij hoge nood bied je ondersteuning door het zelf uitvoeren van de payroll en loonadministratie.  - In samenwerking met de Fleet Manager beheer je het wagenpark op een correcte en kostenefficiënte manier.  - Je onderneemt acties om de groepsverzekeringen en de pensioenplannen van de medewerkers te optimaliseren.  - Je bent het aanspreekpunt voor het managementteam i.h.k.v. sociaal- fiscale aangelegenheden en adviseert vanuit aangeboden overheidsmaatregelen teneinde de loonkost te beheersen. - Je fungeert als aanspreekpunt voor het managementteam en medewerkers voor alle sociaal juridische zaken en je neemt met jouw kennis van zaken besluitvormingen om de efficiëntie en correcte afhandeling van dossiers te garanderen. - Je bent de contactpersoon voor het sociaal secretariaat en de verzekeringsmaatschappijen.  - Je inspireert jouw teamleden tot verdere ontplooiing en je motiveert hen tot een efficiënte en aangename samenwerking.  - Je rapporteert aan de HR Director. Bedrijfsprofiel: Onze partner is een internationaal bedrijf en leider in zijn segment.  Om de hard HR afdeling te leiden zijn ze op zoek naar een voltijdse Payroll en Compensation & Benefits Manager mét juridische achtergrond.

  • Supervisor(Junior Manager)Massimo Dutti Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: MASSIMO DUTTI GENT

    Type: Vaste Job

    Voor onze winkel te Gent zijn we op zoek naar een winkel Supervisor.(Junior Manager) U bent een dynamische, georganiseerde persoonlijkheid én vooral een sterke leider. Het dagelijkse beheer van onze winkel en haar medewerkers vertrouwen we aan jou toe. Ervaring in een gelijkaardige functie is essentieel.

  • Logopedist(e) (m/v) (ITEGEM)

    Regio: ITEGEM

    Bedrijf: Paramedische Groepspraktijk Tilia

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn op zoek naar een enthousiaste collega om ons team te versterken en ons multidisciplinaire aanbod uit te breiden. Ben jij een gemotiveerde logopedist(e) en heb je zin in een leuke uitdaging? Dan ben je bij ons aan het juiste adres om jouw praktijk verder uit te bouwen! Als logopedist(e) in ons team zal je een nieuw aanbod opstarten binnen onze praktijk, cliënten van aanmelding tot beëindiging van therapie opvolgen en nauw samenwerken met de andere teamleden.

  • Leercontract damesboetiek "QUEENS" Aarschot (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: QUEENS

    Type: Leercontract

    Voor onze tiener- en dameskledingwinkels QUEENS ( www.queensfashion.be ) zoeken wij verdere versterking, met name voor onze vestiging in Aarschot. Ben jij op zoek naar een leuke plek voor je leercontract, waar je het volledige takenpakket van verkoopster in een boetiek aanleert? Herken je jezelf in de volgende beschrijving? Je hebt een goed gevoel voor mode, styling en trends, en houdt er van om klanten te helpen zodat zij zich goed in hun vel voelen in de aangekochte outfit. "Gelukkige klanten komen terug" wordt ook jouw drijfveer. Naast klanten helpen werk je ook mee aan alles wat komt kijken bij het runnen van de winkel: het uitpakken van leveringen, de winkel spik & span houden, visual merchandising en kassa-verrichtingen. Je bent een teamspeler die de QUEENS-spirit mee verwezenlijkt. Dagen en uren zijn overeen te komen. He jij er zin in? Stuur dan je CV mét foto én bijhorende motivatiebrief per e-mail en we contacteren je heel snel terug. Vermeld duidelijk dat het om een leercontract gaat, gezien we ook nog andere vacatures open hebben.

Zoek naar antwoorden van ALKS MATTIJSKE ('T) in sociale netwerken
Look for responds of ALKS MATTIJSKE ('T) in social networks

Lees alle opmerkingen voor ALKS MATTIJSKE ('T). Laat een reactie achter voor ALKS MATTIJSKE ('T). ALKS MATTIJSKE ('T) bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ALKS MATTIJSKE ('T). Leave a respond for ALKS MATTIJSKE ('T). ALKS MATTIJSKE ('T) on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ALKS MATTIJSKE ('T) op de google maps. Adres en contacten ALKS MATTIJSKE ('T)
Location of ALKS MATTIJSKE ('T) on the google maps. Address and contacts of ALKS MATTIJSKE ('T)

Andere gerelateerde bedrijven als come ALKS MATTIJSKE ('T) ALKS MATTIJSKE ('T): SEDAK | Duimelotje | Vanclee Lingerie NV | ROGER LAMBRECHT | INST.ENSEIGN.PROM.SOCIALE

Other related companies as ALKS MATTIJSKE ('T): SEDAK | Duimelotje | Vanclee Lingerie NV | ROGER LAMBRECHT | INST.ENSEIGN.PROM.SOCIALE

ALKS MATTIJSKE ('T) is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ALKS MATTIJSKE ('T), bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05118774414. Het bedrijf ALKS MATTIJSKE ('T) bevindt zich op het adres: Meerdegatstraat 75; 3570; Alken. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 410,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 775,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Ice-cream parlours. Producten gemaakt in ALKS MATTIJSKE ('T) zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ALKS MATTIJSKE ('T) is Elektriciteit, Gas en Sanitair, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ALKS MATTIJSKE ('T) is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ALKS MATTIJSKE ('T), openstaande posities, locatie van ALKS MATTIJSKE ('T) op de kaart.

ALKS MATTIJSKE ('T) is a company, that was registered 2018 in N\A region, Belgium. Full name of company is ALKS MATTIJSKE ('T), company assigned to the tax number BE05118774414. The company ALKS MATTIJSKE ('T) is located at the address: Meerdegatstraat 75; 3570; Alken. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 410,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 775,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Ice-cream parlours. Products created in ALKS MATTIJSKE ('T) were not found.
The main activity of ALKS MATTIJSKE ('T) is Electric, Gas and Sanitary Services, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of ALKS MATTIJSKE ('T) is not available. You also can look at reviews of ALKS MATTIJSKE ('T), open positions, location of ALKS MATTIJSKE ('T) on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ALKS MATTIJSKE ('T), N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ALKS MATTIJSKE ('T), medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ALKS MATTIJSKE ('T), N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ALKS MATTIJSKE ('T), employees, financial statistics.