Dehaeck Construct

Particuliere bedrijvenPersoonlijke Dienstverlening • Dehaeck Construct
Private companiesPersonal Services • Dehaeck Construct

Contactgegevens Dehaeck Construct: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Dehaeck Construct: address, phone, fax, email, website, opening hours

Dehaeck Construct

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Bedrijvenlaan 14; 9080; Lochristi (Zeveneken), België

Telefoon (phone): 09 265 75 55 (+32-09 265 75 55) 09 265 75 55 (+32-09 265 75 55)

Fax (fax): 09 265 75 50 (+32-09 265 75 50) 09 265 75 50 (+32-09 265 75 50)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Dehaeck Construct: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Dehaeck Construct"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Dehaeck Construct"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Dehaeck Construct, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Dehaeck Construct. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Dehaeck Construct, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Dehaeck Construct. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Dehaeck Construct
Products information Dehaeck Construct

BTW identificatienummer (tax): BE09772857666
Ondernemingsnummer: 4883666992
Hoofdstad (capital): 507,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 301,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1991

Bakers - Equipment & Supplies

Product categorie (product category): Ice-cream parlours - Supplies

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Dehaeck Construct
(Get full report from official database of BE for Dehaeck Construct)

Aanvulling soorten activiteiten voor Dehaeck Construct
Addition kinds of activities for Dehaeck Construct

289399. Inkt inkt, anders | Printing ink, nec
02549900. Pluimveehouderijen, nec | Poultry hatcheries, nec
29529902. Coating verbindingen, teer | Coating compounds, tar
61630000. Lening makelaars | Loan brokers
72510104. Schoenwinkel | Shoe repair shop

Werken bij Dehaeck Construct: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Dehaeck Construct: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Dehaeck Construct. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Dehaeck Construct. Looking for open vacancies in other companies

  • GARNIERDER (M/V) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: EXPERZA TIELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je zal instaan voor het garnieren van stoelen, zetels, banken etc. Daarnaast zorg je voor de voornereiding tot garnieren, het monteren van veren op kaders, plakken van mousse etc.

  • HALF-AUTOMAAT LASSER M/V (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent een ervaren halfautomaat lasser en hebt een stabiel werkverleden. Je bent op zoek naar een bedrijf waar je niet zomaar een nr bent en je de kans krijgt om vast te blijven na interimperiode.

  • monteur valbeveiliging (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: RUNTIME BOUW Booischot

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je monteert en plaatst permanente valbeveiliging op daken rekening houdend met de eisen van de klant. Je zorgt voor een waterdichte aansluiting hiervan om lekken in de toekomst tegen te gaan. Je plaatst vloeibare waterdichtingen.

  • Huishoudhulp dienstencheques Brugge Sint-Kruis (SINT-KRUIS)

    Regio: SINT-KRUIS

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • POETSHULP/ HUISHOUDHULP in regio Evergem– kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Poetshulp Zottegem 20u (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: POETSHULP ZUID-OOST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor gezinnen in Zottegem zijn wij op zoek naar gemotiveerde poetshulpen die hen willen bijstaan bij het wekelijkse onderhoud van hun woning. Dit binnen het systeem van de dienstencheques. Je bepaalt zelf de dagen waarop je wenst te werken. Zelfs een co-ouderschapscontract is mogelijk! Interesse? Liesbet, Jana of Rosalie nodigen je graag uit voor een gesprek.

  • student verkoop m/v (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: DAOUST JOBCENTER

    Type: Studentenjob

    Voor de luchthaven in Oostende zijn wij opzoek naar een student. Je staat in voor de verkoop van de duty free artikelen (parfum, tabak, chocolade, ...)

  • Junior Service Desk Application Specialist (m/v) (EDEGEM)

    Regio: EDEGEM

    Bedrijf: HANSEN INDUSTRIAL TRANSMISSIONS

    Type: Vaste Job

    Het merk Sumitomo Drive Technologies staat voor een gevestigde wereldwijde ontwerper, fabrikant en leverancier van precisieaandrijvingen, standaardaandrijvingen, gepersonaliseerde aandrijfoplossingen en industriële tandwielkasten. Als deel van Sumitomo Heavy Industries (SHI) Japan en de Power Transmission and Control (PTC) divisie van het bedrijf, bieden Sumitomo (SHI) Cyclo Drive Germany en Hansen Industrial Transmissions bijna 95 jaar know-how in aandrijftechnologie. Met productielocaties in Markt Indersdorf, nabij München, en Edegem, nabij Antwerpen, en dochterondernemingen in Duitsland, Benelux, Frankrijk, Italië, Spanje, Scandinavië, Turkije, Groot Brittannië en Indië, bedienen wij de EMEIA markt (Europa, Midden Oosten, Afrika, Indië) Voor onze productieplant in Edegem zijn wij op zoek naar een Junior Service Desk Application Specialist. Als Junior Service Desk Application Specialist word je tewerkgesteld in het IT service desk team, dat het eerste aanspreekpunt is voor onze medewerkers. * Je zorgt ervoor dat de nodige applicaties en data transfers tussen deze applicaties steeds optimaal blijven functioneren. * Je zorgt ervoor dat de huidige IT-oplossingen optimaal blijven functioneren en denkt proactief na over eventuele verbeteringen. * Je speelt een actieve rol bij de voorbereiding en uitvoering van veranderingen in applicaties. * Je levert support voor wat betreft onze business applicaties, en je lost eventuele problemen op, op het gebied van software, data transfer en data nauwkeurigheid. * Wanneer nodig zorg je mee voor permanentie van het service desk team. Op die manier is er steeds iemand bereikbaar voor onze medewerkers gedurende de werkuren. * Je registreert, analyseert, verdeelt en zorgt voor een oplossing van de binnenkomende IT service desk ticketten.

  • Straffe technieker projectwerk regio Kempen (Regio Turnhout)

    Regio: Regio Turnhout

    Bedrijf: YONTEC

    Type: Vaste Job

    Jouw Functie: Als industriële onderhouds- of storingstechnieker heb je geen twee linker handen en weet je wel het een en het ander over mechanica, elektriciteit of beiden, en kan je deze kennis optimaal benutten in de praktijk. Je bent gepassioneerd door techniek en je bent een geboren problemsolver. Onze projecten zijn verschillend van klant tot klant, waardoor je mogelijk in een team terecht komt van techniekers of aangewezen bent op jezelf. In sommige gevallen kan het wel eens wat kouder zijn of net warmer, afhankelijk van het product. Projecten kunnen van enkele weken tot maanden duren & zijn telkens in overleg met jou. We houden uiteraard rekening met je voorkeuren, talenten en bereikbaarheid om zo de juiste match te maken tussen jou en onze klanten.

  • Assistant Storemanager - Wemmel (WEMMEL)

    Regio: WEMMEL

    Bedrijf: Lidl Belgium

    Type: Vaste Job

    Je steekt graag de handen uit de mouwen, zoekt een actieve job en durft je verantwoordelijkheid nemen. Dan is een job als assistant store manager bij Lidl een echte uitdaging! Met je team sta je in voor het dagelijks winkelbeheer. Samen met je store manager ben je verantwoordelijk voor je winkel. Taken: Help elke klant vriendelijk en met de glimlach verder. Motiveer je team door je eigen enthousiasme. Spring in aan de kassa wanneer het te druk wordt. Waak samen met je team over de versheid van de producten. Vul mee de rekken aan wanneer er producten ontbreken. Sta mee in voor het voorraadbeheer: voer bestellingen uit en volg op. Waak over de orde en winkelpresentatie in je supermarkt. Monitor en begeleid je team. Werk samen met je manager de werkverdeling uit en voer controle. Geef je team feedback over hun prestaties. Stuur bij waar nodig.

  • Dossierbeheerder immo (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: WaW

    Type: Vaste Job

    Als Dossierbeheerder werk je mee aan het beheer van een aantal verenigingen van mede-eigenaars. Je krijgt ondersteuning van een ervaren back-up team. Je zorgt voor een snelle en accurate oplossing van diverse problemen en volgt dit nadien nauwgezet op. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de opvolging van herstellingen en kleine renovatieprojecten. Je organiseert een 40-tal algemene vergaderingen per jaar.

  • Freelanc Vertegenwoordiger Zonnepanelen (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: WSA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor een gerenomeerde firma in de sector zijn wij op zoek naar freelance vertegenwoordigers. Afspraken worden voor u ingepland, mooie verloning per verkocht project. Meer info? [email protected]

Zoek naar antwoorden van Dehaeck Construct in sociale netwerken
Look for responds of Dehaeck Construct in social networks

Lees alle opmerkingen voor Dehaeck Construct. Laat een reactie achter voor Dehaeck Construct. Dehaeck Construct bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Dehaeck Construct. Leave a respond for Dehaeck Construct. Dehaeck Construct on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Dehaeck Construct op de google maps. Adres en contacten Dehaeck Construct
Location of Dehaeck Construct on the google maps. Address and contacts of Dehaeck Construct

Andere gerelateerde bedrijven als come Dehaeck Construct Dehaeck Construct: Notermans W | Joséphine | Oasis of Beauty (The) | DRANKENCENTRALE LANDSMAN | Versnaeyen E

Other related companies as Dehaeck Construct: Notermans W | Joséphine | Oasis of Beauty (The) | DRANKENCENTRALE LANDSMAN | Versnaeyen E

Dehaeck Construct is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Dehaeck Construct, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09772857666. Het bedrijf Dehaeck Construct bevindt zich op het adres: Bedrijvenlaan 14; 9080; Lochristi (Zeveneken). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 507,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 301,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Ice-cream parlours - Supplies. Lijst met producten zijn Bakers - Equipment & Supplies.
De hoofdactiviteit van Dehaeck Construct is Persoonlijke Dienstverlening, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Dehaeck Construct is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Dehaeck Construct, openstaande posities, locatie van Dehaeck Construct op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Dehaeck Construct is a company, that was registered 1991 in N\A region, Belgium. Full name of company is Dehaeck Construct, company assigned to the tax number BE09772857666. The company Dehaeck Construct is located at the address: Bedrijvenlaan 14; 9080; Lochristi (Zeveneken). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 507,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 301,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Ice-cream parlours - Supplies. List of products are Bakers - Equipment & Supplies.
The main activity of Dehaeck Construct is Personal Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Dehaeck Construct is not available. You also can look at reviews of Dehaeck Construct, open positions, location of Dehaeck Construct on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Dehaeck Construct, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Dehaeck Construct, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Dehaeck Construct, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Dehaeck Construct, employees, financial statistics.