GELATISSIMO

Contactgegevens GELATISSIMO: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data GELATISSIMO: address, phone, fax, email, website, opening hours

GELATISSIMO

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Chaussée de Gilly 214; 6220; Fleurus, België

Telefoon (phone): 071 39 54 60 (+32-071 39 54 60) 071 39 54 60 (+32-071 39 54 60)

Fax (fax): 071 39 54 60 (+32-071 39 54 60) 071 39 54 60 (+32-071 39 54 60)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) GELATISSIMO: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "GELATISSIMO"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "GELATISSIMO"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van GELATISSIMO, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen GELATISSIMO. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of GELATISSIMO, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees GELATISSIMO. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti GELATISSIMO
Products information GELATISSIMO

BTW identificatienummer (tax): BE01103271484
Ondernemingsnummer: 7950775146
Hoofdstad (capital): 441,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 482,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2002

Ice-cream parlours

Product categorie (product category): Ice cream

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor GELATISSIMO
(Get full report from official database of BE for GELATISSIMO)

Aanvulling soorten activiteiten voor GELATISSIMO
Addition kinds of activities for GELATISSIMO

263102. Binnenzool en schoenplank | Innersole and shoe board
36410210. Strobotrons | Strobotrons
50130108. Automotive benodigdheden | Automotive supplies
51490804. Melk, ingeblikt of gedroogd | Milk, canned or dried
59490201. Breien van goederen en benodigdheden | Knitting goods and supplies
76992700. Hobby en verzamelaars diensten | Hobby and collectors services
87429900. Management consultancy diensten, nec | Management consulting services, nec

Werken bij GELATISSIMO: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in GELATISSIMO: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor GELATISSIMO. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for GELATISSIMO. Looking for open vacancies in other companies

  • Pistoolschilder/ Zandstaler (M/V) (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM DIKSMUIDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf gelegen te Beveren-Aan-De-Ijzer zijn wij op zoek naar een pistoolschilder/zandstraler. Volgende zaken horen tot uw takenpakket: Bij de handmatige zandstraalkabine: - Stukken op karren in de straalkabine zetten. - Een buis die onder druk staat richten op het stuk tot dat dit stuk proper is. Bij de taken automatische zandstraalkabine: - Stukken op de band leggen van de zandstraalmachine. - De gestraalde stukken terug van de band nemen met behulp van een rolbrug Na het stralen schildert u de stukken met behulp van een verfpistool.

  • Techieker auto-assemblage Voorserie Audi Brussel (VORST)

    Regio: VORST

    Bedrijf: Start People Inhouse Audi

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als voorserie technieker voor het beheer van de productielijn van de batterij met een focus op test- en vakbereikbatterijen. Het verantwoordelijkheidsgebied omvat de koeling, de beschermingsinrichtingen tegen klemrijden. Bandbegeleiding voor koeling (focus op test- en vakbereikbatterijen): U bent verantwoordelijk voor de introductie van de nieuwe onderdelen in de batterijassemblage. U detecteert en identificeert fouten, maakt een samenvattende analyse in Protix en vraagt ​​indien nodig om een ​​gedetailleerde analyse. U coördineert de introductie van testonderdelen in de montage en de start in een tact voor het zo snel mogelijk oplossen van een probleem. Na de analyse van de storingen, introduceert u specifieke processen om het probleem op te lossen bij de batterijproductie en de SEV-batterijen. U helpt bij de voorraadcontrole van voorserieonderdelen op de respectievelijke productielijnen. Idealiter heb je programmeerkennis van robots en PLC-sturingen.

  • bakker / cremebereider (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zijn op zoek naar een crèmemaker met passie voor chocolade. Aan de hand van het receptenblad weeg je grondstoffen af en maak je de vullingen voor pralines en paaseitjes. Je staat in de voor de controle van de productieparameters en zorgt er steeds voor dat je werkpost net is.

  • PLAATSER RAMEN EN DEUREN (DUFFEL)

    Regio: DUFFEL

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    In de regio Duffel zijn we op zoek naar een plaatser ramen en deuren voor deze vacature ziet het takenpakket er als volg uit: je kan de staat van de constructie controleren raamkozijnen deur en venstergaten Pilaren en stangen assembleren en vastmaken aan het metselwerk schrijnwerkelementen verzagen volgens het plan of de afmetingen van de werf je kan polyurethaanschuim dichtingen kleefbanden hoekprofielen .... plaatsen je kan de werkpost organiseren volgens het besteldossier je kan plaatsen en vastzetten met haken en geleiders je kan de waterdichtheid van het werkstuk controleren Je helpt bij het plaatsen van buitenschrijnwerk

  • Operator Spuitgieten (MALLE)

    Regio: MALLE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een klant gelegen in Malle zijn wij op zoek naar een Operator Spuitgieten (M/V): U zal instaan voor: Algemene werkorganisatie voor de totale groep van PET-machines: toezicht houden, interventies bij problemen, controlebeurten, orde en netheid van het machinepark; Machinebediening en instellen van de parameters in het spuitprogramma; Optreden tijdens het productieproces om fouten te vermijden en de kwaliteit te garanderen; Kwaliteitscontrole 

  • Arbeider tuinaanleg M/ V (STADEN)

    Regio: STADEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Studentenjob

    Als tuinarbeider is er een uitgebreid gevarieerd takenpakket: Hoofdtaken: aanleg terrassen aanleg tuin (opleiding voorzien) onderhoud tuinen (opleiding voorzien)

  • Jobstudenten -zaalpersoneel (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een leuke brasserie op de Grote Markt van Ieper zoeken we jobstudenten om in het weekend op te dienen. Bediening massa Afruimen

  • Jobstudent (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: KRUIDVAT Health & Beauty

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken?

  • Verantwoordelijke Lasserij (KUURNE)

    Regio: KUURNE

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Vaste Job

    Als verantwoordelijk voor onze lasafdeling van ongeveer 10 medewerkers regio Kuurne sta je in voor volgende zaken: Je werkt mee in je afdeling (1ste series, prototypes, laskalibers,…) maar de focus ligt op het coördinerende/leiding-gevende. Je stuurt je medewerkers aan op gebied van lastechniek, kwaliteit en output. Je helpt hen bij opstart van nieuwe producten. Je waakt over orde en netheid in jouw afdeling. Je bent verantwoordelijk voor de productiemiddelen in jouw afdeling (lastoestellen, ed.) Je verdeelt het werk onder je medewerkers op basis van de input die je krijgt van de werkplaatsverantwoordelijke. Je stelt alles in het werk om deadlines te halen. Je werkt in dagstelsel, maar bent flexibel in functie van de noodwendigheid van het werk.

  • Procesoperator (2-pl) (RUMBEKE)

    Regio: RUMBEKE

    Bedrijf: ZOUTMAN N.V.

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor het instellen, bedienen en controleren van de productie-installaties die instaan voor het verwerken en verpakken van zout (Voeding, waterbehandeling,…). Je voert kleine onderhouds-, reinigings- en herstellingswerkzaamheden uit Je staat in voor de afvoer van afgewerkte paletten met de vorkheftruck Je werkt afwisselend in een vroege (5u – 13u) en late (13u – 21u) ploeg

  • Dossierbeheerder/Accountant voor internationale speler- Antwerp (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Austin Bright

    Type: Vaste Job

    Dit kantoor staat al sinds 1936 garant voor topkwaliteit en service. Doorheen deze periode wisten ze een uitstekende reputatie op te bouwen waardoor ze ook vandaag nog blijven groeien. Om deze groei te kunnen blijven ondersteunen zijn zij op zoek naar een dossierbeheerder/ accountant om hun team van 10 medewerkers te versterken. Dossierbeheerder/ Accountant - Je Functie: Je staat in voor het beheer van een aantal eigen dossiers die je van A-Y zal beheren. Naast de boekhoudkundige verwerking sta je ook in voor het fiscaal adviseren van je klanten, je bent namelijk hun eerste hulplijn. Op termijn groei je ook door naar coach van de junior dossierbeheerders die je zal begeleiden en ondersteunen in hun groeiproces.

  • Freelance Loopbaanbegeleiders (M/V) - Oost-Vlaanderen (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: ART OF WORK

    Type: Zelfstandige activiteit

    Art of Work is een gemandateerd loopbaancentra, gecertificeerd door Qfor. Wegens verdere uitbouw van de organisatie zijn we op zoek naar zelfstandige loopbaancoaches. Doel van de functie Klant professioneel ondersteunen op maat van zijn behoeftes en situatie Naar aanleiding van een loopbaanvraag, de klant ondersteunen bij het nemen van loopbaankeuzes en loopbaanbeslissingen zodat hij zelf zijn loopbaan actiever kan beheren en zijn positie op de arbeidsmarkt kan versterken. De loopbaanbegeleiding resulteert steeds in het opstellen van een persoonlijk ontwikkelplan Resultaatsdomeinen Werken met verschillende doelgroepen: Laaggeschoold, hooggeschoold, kansengroepen, werknemers Vertrekken vanuit een klantgerichte invalshoek Verantwoordelijk voor het organiseren, uitvoeren, opvolgen van de begeleiding/coaching De vraag identificeren en de noden van de klant analyseren Moeilijkheden (scholing, motivatie, omgeving, ...) identificeren en onderzoeken Opgegeven instrumenten hanteren Correcte en volledige registratie van gesprekken met de klant POP opmaken Personen ondersteunen bij hun individueel groeiproces

Zoek naar antwoorden van GELATISSIMO in sociale netwerken
Look for responds of GELATISSIMO in social networks

Lees alle opmerkingen voor GELATISSIMO. Laat een reactie achter voor GELATISSIMO. GELATISSIMO bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for GELATISSIMO. Leave a respond for GELATISSIMO. GELATISSIMO on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie GELATISSIMO op de google maps. Adres en contacten GELATISSIMO
Location of GELATISSIMO on the google maps. Address and contacts of GELATISSIMO

Andere gerelateerde bedrijven als come GELATISSIMO GELATISSIMO: TIF ANIK | FEDERALE POLITIE | Magel D | JOSEPH LESCRENIER | Sfere.com

Other related companies as GELATISSIMO: TIF ANIK | FEDERALE POLITIE | Magel D | JOSEPH LESCRENIER | Sfere.com

GELATISSIMO is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is GELATISSIMO, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01103271484. Het bedrijf GELATISSIMO bevindt zich op het adres: Chaussée de Gilly 214; 6220; Fleurus. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 441,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 482,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Ice cream. Lijst met producten zijn Ice-cream parlours.
De hoofdactiviteit van GELATISSIMO is Leder- en leerproducten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van GELATISSIMO is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van GELATISSIMO, openstaande posities, locatie van GELATISSIMO op de kaart.

GELATISSIMO is a company, that was registered 2002 in N\A region, Belgium. Full name of company is GELATISSIMO, company assigned to the tax number BE01103271484. The company GELATISSIMO is located at the address: Chaussée de Gilly 214; 6220; Fleurus. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 441,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 482,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Ice cream. List of products are Ice-cream parlours.
The main activity of GELATISSIMO is Leather and Leather Products, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of GELATISSIMO is not available. You also can look at reviews of GELATISSIMO, open positions, location of GELATISSIMO on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over GELATISSIMO, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf GELATISSIMO, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about GELATISSIMO, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company GELATISSIMO, employees, financial statistics.