Gelati Van Houcke BVBA

Particuliere bedrijvenLeder- en leerproducten • Gelati Van Houcke BVBA
Private companiesLeather and Leather Products • Gelati Van Houcke BVBA

Contactgegevens Gelati Van Houcke BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Gelati Van Houcke BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Gelati Van Houcke BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Omgangstraat 46; 2880; Bornem (Mariekerke), België

Telefoon (phone): 052 34 21 19 (+32-052 34 21 19) 052 34 21 19 (+32-052 34 21 19)

Fax (fax): 052 34 21 19 (+32-052 34 21 19) 052 34 21 19 (+32-052 34 21 19)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Gelati Van Houcke BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Gelati Van Houcke BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Gelati Van Houcke BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Gelati Van Houcke BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Gelati Van Houcke BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Gelati Van Houcke BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Gelati Van Houcke BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Gelati Van Houcke BVBA
Products information Gelati Van Houcke BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE04438720703
Ondernemingsnummer: 8456146240
Hoofdstad (capital): 987,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 823,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1993

Producten die in Gelati Van Houcke BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Ice cream

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Gelati Van Houcke BVBA
(Get full report from official database of BE for Gelati Van Houcke BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Gelati Van Houcke BVBA
Addition kinds of activities for Gelati Van Houcke BVBA

018101. Planten, bladeren en struikgewassen | Plants, foliage and shrubberies
01759911. Quince Orchard | Quince orchard
31729900. Persoonlijke lederwaren, nec, nec | Personal leather goods, nec, nec
45810101. Vliegtuigopslag op luchthavens | Aircraft storage at airports
75389900. Algemene automotive reparatie winkels, nec | General automotive repair shops, nec
76290101. Hoorhulp reparatie | Hearing aid repair

Werken bij Gelati Van Houcke BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Gelati Van Houcke BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Gelati Van Houcke BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Gelati Van Houcke BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Logistiek medewerker (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: Start People Lommel

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Tot je taken behoren: Als logistiek medewerker ben je verantwoordelijk voor het laden en lossen van vrachtwagens/containers alsook voor het in- en uitpakken van goederen. Je neemt daarna plichtsbewust en met oog voor detail jouw stuk van de administratieve afhandeling op. Je controleert hierbij de nodige documenten (vrachtbrieven, CMR’s, douanedocumenten enz.). Je werkt, samen met je collega’s, het logistieke proces kwalitatief af. Je toont je flexibel in het ondersteunen van andere cellen van de afdeling logistiek. Je houdt vast aan gestelde doelen, maar wisselt van aanpak, invalshoek of gedragstijl om ze te bereiken.

  • Operator machines (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: ASAP OOSTENDE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Inpakken van aangevoerde zakjes in dozen Controle van verpakkingsmateriaal, op de lijn te drukken data en in te pakken product (juiste soort folie, correct ontwerp van data voor bedrukking, juist product, …) Bij afwezigheid machine-operator: Ombouwen, instellen, opstarten, opvolgen en productief houden van de verpakkingsmachines Staalname voor labo, opvolgen metaaldetectie en checkweighing Controle op netheid installatie bij opstart en productie Aansturen van personeel

  • Lader/losser I Willebroek (WILLEBROEK)

    Regio: WILLEBROEK

    Bedrijf: Synergie Boom Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Willebroek, gespecialiseerd in het laden/lossen van stukgoed uit containers en vrachtwagens op locatie, zijn wij op zoek naar een gemotiveerde lader/losser die niet bang is om de handen uit de mouwen te steken. Je takenpakket zal bestaan uit: Laden/lossen en behandelen van niet-gepalletiseerde stukgoederen. Rework: (her)verpakken en palletiseren voor veilig vervoer. Bundelen van goederen: (her)laden (zonder glasbreuk of beschadiging). Stuffen en strippen.

  • WERKPLAATS COÖRDINATOR (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je belangrijkste focus ligt in het dagdagelijks leiden van de werkplaats waarbij je een 10tal medewerkers als techniekers en logistieke medewerkers begeleidt en aanstuurt in hun werk. Je bent dagdagelijks intensief aanwezig op de werkvloer en je biedt je team de nodige technische ondersteuning. Je zorgt eveneens voor een efficiënte werkplanning en werkverdeling van je team. Je bent verantwoordelijk voor de technische support naar de klanten en zorgt voor een correcte analyse bij een defect of storing. Daarbij treed je op als dé contactpersoon voor de klant waarbij je ofwel technische telefonische ondersteuning biedt ofwel een technieker ter plaatse stuurt. Mogelijks verzorg je ook de communicatie tussen de leverancier en de technieker bij de klant. Je staat in voor de administratieve verwerking zoals opvolging en input van de werkbonnen en de voorbereiding voor de facturatie. Je bent verantwoordelijk voor een goed beheer van het magazijn en zorgt voor het bestellen van de nodige wisselstukken en de opvolging hiervan. Je ziet toe op een geordende werkplaats en zorgt ervoor dat het werk uitgevoerd wordt volgens de geldende veiligheidsvoorschriften. In jouw functie rapporteer je aan de beide zaakvoerders.

  • Huishoudhulp (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: LOTUS CLEAN

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zoeken een huishoudhulp waar mensen op kunnen vertrouwen.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) Izegem 24 u (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor een gastgezin in Izegem.Als huishoudhulp staat u voornamelijk in voor het poetsen. Afwassen zal ook gevraagd worden.De werkdagen zijn di/woe/do/vrij telkens van 08:30-15:15 inclusief pauze. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Huishoudhulp Dienstencheques regio Borsbeek (BORSBEEK)

    Regio: BORSBEEK

    Bedrijf: De VoorZorg directie Zorg en Comfort

    Type: Dienstenchequebaan

    Je functie : Je biedt huishoudelijke hulp : stofzuigen, dweilen, sanitair onderhouden, stof afnemen, bedden opmaken en ramen lappen. Eventueel aangevuld met wassen en strijken, eten klaarmaken en kleine boodschappen doen .

  • zaalhulp en barhulp (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: FANNY

    Type: Studentenjob

    Wij zoeken iemand die in de weekends ons team, verantwoordelijk voor de zaal, komt helpen. Dit kan als student of via het flexi-systeem. Wat houdt dit allemaal in? Klanten verwelkomen, hun bestellingen van drankjes klaar nemen en serveren, hun eten serveren en afruimen, de bar en zaal proper houden, opruimen en aanvullen... Kortom een beetje als voorzien om de klanten een gezellige en waardevolle avond te bezorgen.

  • Project Engineer Pharma / Life Sciences (Nederland) (Noord-Brabant)

    Regio: Noord-Brabant

    Bedrijf: Advipro Project Support - Testing - Consulting

    Type: Vaste Job

    Als project engineer pharma ben jij het uithangbord van Advipro, een onafhankelijke specialist die vooraanstaande farmaceutische organisaties ondersteunt op vlak van realisatie van kwalitatief hoogwaardige projecten en processen. Iedere dag zet jij je schouders onder projecten rond ontwerp, uitvoering en werking van kritische systemen, processen en voorzieningen in gereguleerde omgevingen in verschillende regio’s in Nederland. Wil jij ook deel uitmaken van een team vol enthousiaste professionals? Dan ben je van harte welkom in ons “A-team”. Voor onze afdeling Project Support zijn we op zoek naar een enthousiaste Project Engineer Pharma / Life Sciences Regio Zuid-Holland / Noord Brabant Functieomschrijving: Je ondersteunt de Project Manager op gebied van design, budget, planning, werfopvolging en kwaliteit. Leveranciers en contractors worden tijdens de installatie en indienstname perfect opgevolgd dankzij jouw coördinatie en begeleiding. Gebruikersvereisten, risicoanalyses, validatieprotocols, procedures en rapporten kennen geen geheimen voor jou. Je stelt zelfstandig projectdocumenten op. Als technisch expert zorg je voor ondersteuning op het gebied van validatie van GMP-kritische productiemachines. Voor nieuwe projecten ben je een belangrijke schakel in het engineeringteam.

  • Analist (Regio Oudenaarde-Ronse-Brakel)

    Regio: Regio Oudenaarde-Ronse-Brakel

    Bedrijf: Virtus Select

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor: - de communicatie tussen de business en de pragmatische IT-wereld - de vertaling van een abstract niveau naar een bruikbare roadmap voor de codegenerators - de opstart van het project samen met de verantwoordelijke programmeur (de pré-analyse) - het gieten van de pré-analyse in een standaard en werkbare vorm + doorgeven aan de development afdeling - het aanleveren van alle gegevens nodig voor de realisatie van het project - het meewerken aan het project tot aan de oplevering - het bespreken van de wijzigingen met de programmeur Je rapporteert aan de Teamleader

  • Freelance HR consultant (M/V) regio Antwerpen - Limburg - Vlaams Brabant (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: LET'SGOOS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Warm zakelijk, da’s werken vanuit je passie voor mensen, en alles in functie van de klant/kandidaat Indien jij sterke ideeën hebt over het optimaliseren van HR-processen op KMO- niveau … een zeer sterk empatisch denkvermogen bezit … en ervaring hebt alsook specialist bent in één of ander HR domein … dan is dit waarschijnlijk de belangrijkste advertentie van je carrière! Je adviseert en ondersteunt de groei en andere KMO's in de implementatie van HR-strategieën en/of processen: reward, performance, learning & development, recruitment, talent, verzuim, competentiebeleid... Je zorgt voor de nodige begeleiding en ontwikkeling bij het uitvoeren van deze processen. Je staat in voor de opvolging, begeleiding en uitvoering van deze processen. Je begeleidt bedrijfsleiders en andere leidinggevenden in de context van het opvolgen van individuen, en neemt zo nodig en in afspraak zelf actie. Je bewaart het overzicht om snel nieuwe uitdagingen te identificeren. Neem enkele minuten van je tijd en beslis dan of jij de persoon bent die zich wil vastbijten en ondersteuning bieden in uw specialisatie van HR-projecten Ben jij dynamisch en gedreven genoeg en wil jij verantwoordelijk zijn voor het welslagen van deze HR-projecten? Aarzel dan niet en solliciteer nu! Het is een pluspunt als je ook inzetbaar bent in verschilldende domeinen maar is geen noodzaak. Wij moedigen ook personen van 45+ aan te solliciteren. We kijken uit naar uw reactie. Beschikbaarheid en timing uitvoeren opdrachten bespreekbaar. Uitzendkantoren gelieve zich te onthouden.

  • Flexijob zaalhulp (middag) voor vegetarisch restaurant (DEURLE)

    Regio: DEURLE

    Bedrijf: MARKIES DE SALADE

    Type: Flexijob

    Je zorgt voor het ontvangen van de klanten, het opnemen van de bestellingen, het uitschenken en brengen van dranken en gerechten aan tafel en afrekenen. Tussendoor, of op het einde van de shift wordt er afgewassen met een professionele vaatwasmachine. We zijn geopend dinsdag t.e.m. vrijdag voor de lunch

Zoek naar antwoorden van Gelati Van Houcke BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Gelati Van Houcke BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Gelati Van Houcke BVBA. Laat een reactie achter voor Gelati Van Houcke BVBA. Gelati Van Houcke BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Gelati Van Houcke BVBA. Leave a respond for Gelati Van Houcke BVBA. Gelati Van Houcke BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Gelati Van Houcke BVBA op de google maps. Adres en contacten Gelati Van Houcke BVBA
Location of Gelati Van Houcke BVBA on the google maps. Address and contacts of Gelati Van Houcke BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Gelati Van Houcke BVBA Gelati Van Houcke BVBA: TEMALEC | Shop Design | ALPINISTES ARBORICOLES | The Jody's | Agneessens nv

Other related companies as Gelati Van Houcke BVBA: TEMALEC | Shop Design | ALPINISTES ARBORICOLES | The Jody's | Agneessens nv

Gelati Van Houcke BVBA is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Gelati Van Houcke BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04438720703. Het bedrijf Gelati Van Houcke BVBA bevindt zich op het adres: Omgangstraat 46; 2880; Bornem (Mariekerke). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 987,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 823,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Ice cream. Producten gemaakt in Gelati Van Houcke BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Gelati Van Houcke BVBA is Leder- en leerproducten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Gelati Van Houcke BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Gelati Van Houcke BVBA, openstaande posities, locatie van Gelati Van Houcke BVBA op de kaart.

Gelati Van Houcke BVBA is a company, that was registered 1993 in N\A region, Belgium. Full name of company is Gelati Van Houcke BVBA, company assigned to the tax number BE04438720703. The company Gelati Van Houcke BVBA is located at the address: Omgangstraat 46; 2880; Bornem (Mariekerke). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 987,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 823,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Ice cream. Products created in Gelati Van Houcke BVBA were not found.
The main activity of Gelati Van Houcke BVBA is Leather and Leather Products, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Gelati Van Houcke BVBA is not available. You also can look at reviews of Gelati Van Houcke BVBA, open positions, location of Gelati Van Houcke BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Gelati Van Houcke BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Gelati Van Houcke BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Gelati Van Houcke BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Gelati Van Houcke BVBA, employees, financial statistics.