THERMO TECHNIC

Particuliere bedrijvenVoedingswinkels • THERMO TECHNIC
Private companiesFood Stores • THERMO TECHNIC

Contactgegevens THERMO TECHNIC: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data THERMO TECHNIC: address, phone, fax, email, website, opening hours

THERMO TECHNIC

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BIERBEEKSTRAAT 114; 3001; LEUVEN, België

Telefoon (phone): 16225117 (+32-16225117) 16225117 (+32-16225117)

Fax (fax): +32 (58) 334-28-37 +32 (58) 334-28-37

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) THERMO TECHNIC: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "THERMO TECHNIC"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "THERMO TECHNIC"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van THERMO TECHNIC, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen THERMO TECHNIC. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of THERMO TECHNIC, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees THERMO TECHNIC. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti THERMO TECHNIC
Products information THERMO TECHNIC

BTW identificatienummer (tax): BE08428680419
Ondernemingsnummer: 3418640136
Hoofdstad (capital): 520,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 858,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2017

Installation & Entretien: Installation de Chauffage Central,Nettoyage & Entretien des Chaudières.. Produits & Services: Réémaillage de Baignoires.. Produits: Matériel de Douches & Baignoires.

Product categorie (product category): Réparations à domicile d'articles divers. Plomberie,chauffage and installations sanitaires. Quincailleries

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor THERMO TECHNIC
(Get full report from official database of BE for THERMO TECHNIC)

Aanvulling soorten activiteiten voor THERMO TECHNIC
Addition kinds of activities for THERMO TECHNIC

331300. Electrometallurgische producten | Electrometallurgical products
354700. Molen machines | Rolling mill machinery
382502. Testapparatuur voor elektronische en elektrische meting | Test equipment for electronic and electric measurement
823101. Gespecialiseerde bibliotheken | Specialized libraries
31110702. Roller leer | Roller leather
34440202. Kanalen, plaatwerk | Ducts, sheet metal
37149901. Airconditioning onderdelen, motorvoertuig | Air conditioner parts, motor vehicle
51439906. Yoghurt | Yogurt
63510000. Verzekeringsverzekering | Surety insurance

Werken bij THERMO TECHNIC: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in THERMO TECHNIC: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor THERMO TECHNIC. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for THERMO TECHNIC. Looking for open vacancies in other companies

  • Project staffing verpleegkundige spoed (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Care Talents Antwerpen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij een nurse of a new generation? Wil je als verpleegkundige maximaal ervaring opdoen met een sterk bedrijf dat achter jou staat? Dan is Project Staffing beslist iets voor jou. Je komt terecht bij Care Talents in een team van enthousiaste en ervaren verpleegkundigen die allemaal houden van afwisseling en variatie. Elk teamlid heeft er bewust voor gekozen om zijn of haar verpleegkundige carrière anders uit te bouwen. Je zal werken in een aaneenschakeling van projecten en bergen ervaring opdoen! Als projectstaffing verpleegkundige werk je projectmatig in verschillende zorgdomeinen en bouw je alvast een sterk zorgportfolio op. Jouw projecten hebben een looptijd van minimum 2 maanden tot maximum 1 jaar. Je opdrachtgevers liggen alvast in jouw eigen regio en bestaan uit ziekenhuizen, woonzorgcentra en thuisverplegingsorganisaties. De projecten worden jou toegewezen op basis van jouw profiel en voorkeuren. Begint het bij jou al te kriebelen om ons team te komen versterken? Bedrijfsprofiel: Care Talents bestaat intussen negen jaar en is een gevestigde waarde in de dienstverlening binnen de healthcare. We zijn pionier op de markt wat betreft projectstaffing. We innoveren en investeren dagelijks in een team van ongeveer 150 projectstaffing verpleegkundigen. Care Talents vindt het enorm belangrijk dat je een persoonlijke begeleiding krijgt gedurende je loopbaan zodat je er nooit alleen voor staat binnen jouw variërende projecten.

  • WEVER (M/V) (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: EXPERZA

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je werkt als wever met vandewiele getouwen. Je werkt in de vaste nacht.

  • Orderpickers M/V voor Scania ® in Opglabbeek - vaste nachtpost (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: Start People Genk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Orderpickers M/V gezocht voor Scania ® in Opglabbeek Altijd al in de logistiek willen werken? Ga voor een job als orderpicker bij Scania ® !! Na de opleidingsperiode met een "buddy", sta je in voor: Het verzamelen van verschillende goederen - orderpicken Het opgedragen werk moet binnen een bepaald tijdschema uitgevoerd worden. Oog voor kwaliteit is zeer belangrijk.

  • Chauffeur C - bijverdienste (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor oze klant werkzaam in de farmacie zijn wij op zoek naar een gemotiveerde chauffeur C om elke vrijdag te rijden voor rode kruis Vlaanderen. Je start in Boom om 05.300 met het laden van de vrachtwagen en vertrekt om 06.00. Je doet een tiental stops per dag. Je moet hier zelf laden, lossen en de lege containers terug meenemen. Je werkdag eindigt rond 17.00 terug in Boom.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Zellik – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (ZELLIK)

    Regio: ZELLIK

    Bedrijf: HET POETSBUREAU

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw /kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Werken als huishoudhulp regio Tessenderlo? Kies voor Domestic Services! (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Waarom kies je voor ons? - een correct en eerlijk loon - werken in eigen regio - werkuren vrij te kiezen Zie aanbod voor meer voordelen! Wat verwachten wij van jou? Een betrouwbare en gemotiveerde werkkracht die correct en stipt is en respect toont voor de klant en zijn/haar woning.

  • Student with knowledge of OROMO (LEDEBERG)

    Regio: LEDEBERG

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    For an international company in Ghent we are looking for someone who has knowledge of OROMO and English. The job requires to do data quality checks in this language. You have to be well aware of the specific pronunciation differences of that region. It is necessary for the job to capture local knowledge. You will correct and control phonetic writings.

  • All round operator medewerker - 2ploegen (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: Konvert Interim Menen

    Type: Vaste Job

    Voor een houtverwerkende firma in Menen zijn wij op zoek naar een all-round operator in één bepaalde afdeling. Het gaat om verschillende jobs en dus verschillende taken in die afdeling. • Je laadt en lost vrachtwagens en containers met de heftruck • Je bent operator aan de pers, zaag- schuur en / of inpak • Orderpicking om zo de productie vlot te laten verlopen • Je zorgt voor orde en netheid aan de werkpost

  • Sales Executive Bouwbeurzen (SINT-DENIJS-WESTREM)

    Regio: SINT-DENIJS-WESTREM

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Vaste Job

    De Sales Executive (SE) komt terecht in een dynamisch team dat BtoC bouwbeurzen neerzet. Hij/zij staat in voor de commerciële uitbouw van de beurs door de verkoop van beursruimte op maat van de exposant. U start met een opleiding om het bedrijf, de markt en de beurzen te leren kennen; Na deze inwerkperiode krijgt u de verantwoordelijkheid over de bestaande klantenrelaties; De contacten zijn heel divers en afwisselend, gaande van kleine tot grote ondernemingen; U bouwt het klantenbestand verder uit via actieve prospectie en netwerking; U volgt trends en nieuwigheden binnen de sector op en bezoekt in dit kader ook regelmatig andere beurzen en evenementen; Als SE bent u verantwoordelijk voor het behalen van de verkoopsobjectieven op basis van aantal exposanten, type exposanten, m² beursruimte, omzet, up- & cross selling, …; U denkt mee ifv nieuwe concepten voor de beurs en verzorgt bijhorende commercialisatie; Tijdens de beurs bent u single point of contact voor de exposanten en u bent ook operationeel inzetbaar voor, tijdens en na de beurs; Ifv het bewerken en opvolgen van prospects en klanten, staat u in voor een optimalisatie van de databases.

  • Flexijob keukenmedewerker/afwasser (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: BELGE

    Type: Flexijob

    Een job voor één of meerdere avonden per week als bijverdienste. Daguren zijn ook mogelijk .Zowel studenten als flexijobbers komen in aanmerking. Hulp bieden aan het keukenteam tijdens de service

  • Hulpkok catering extra/flexi (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: CAFE MANGER HASSELT

    Type: Flexijob

    Onze cateringafdeling is in volle groei. Hiervoor zoeken we een enthousiaste hulpkok die dit mee kan ondersteunen en verder uitbouwen. Kan je zelfstandig werken, heb je veel inspiratie en kan je goed koken? Dan ben jij de persoon die we zoeken! In de keuken werk je aan de creatie van de gerechten en op locatie verzorg je de buffetten en het goede verloop van de opdracht. Dit betreft geen vaste betrekking. Wel zoeken we extra’s die mee de drukte van het moment kunnen opvangen.

  • Flexi-job Kelner / Dienster (SINT-DENIJS-WESTREM)

    Regio: SINT-DENIJS-WESTREM

    Bedrijf: COLMAR

    Type: Flexijob

    Heb je reeds een fulltime of 4/5de job, dan kun je bijverdienen via het systeem van flexi-job. Flexijob = bijverdienen aan zeer interessante voorwaarden: Bruto = Netto Je staat in voor het onthaal en het contact met de klant. Je neemt de bestellingen op en verzorgt de dienst in de zaal. Je beheert de telefonische reservaties. Je staat mee in voor de aanvulling van de buffetten en het opdienen van de hoofdgerechten. Je bent verantwoordelijk voor de facturatie en de eindafrekening. Je bent voldoende polyvalent volgens de noden van de dienst.

Zoek naar antwoorden van THERMO TECHNIC in sociale netwerken
Look for responds of THERMO TECHNIC in social networks

Lees alle opmerkingen voor THERMO TECHNIC. Laat een reactie achter voor THERMO TECHNIC. THERMO TECHNIC bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for THERMO TECHNIC. Leave a respond for THERMO TECHNIC. THERMO TECHNIC on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie THERMO TECHNIC op de google maps. Adres en contacten THERMO TECHNIC
Location of THERMO TECHNIC on the google maps. Address and contacts of THERMO TECHNIC

Andere gerelateerde bedrijven als come THERMO TECHNIC THERMO TECHNIC: MARIE-ANNE | ERIC BOESMANS | BELFORT | COIFFURE ROBIN | FRED S STRIPWINKEL

Other related companies as THERMO TECHNIC: MARIE-ANNE | ERIC BOESMANS | BELFORT | COIFFURE ROBIN | FRED S STRIPWINKEL

THERMO TECHNIC is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is THERMO TECHNIC, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08428680419. Het bedrijf THERMO TECHNIC bevindt zich op het adres: BIERBEEKSTRAAT 114; 3001; LEUVEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 520,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 858,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Réparations à domicile d'articles divers. Plomberie,chauffage and installations sanitaires. Quincailleries. Lijst met producten zijn Installation & Entretien: Installation de Chauffage Central,Nettoyage & Entretien des Chaudières.. Produits & Services: Réémaillage de Baignoires.. Produits: Matériel de Douches & Baignoires..
De hoofdactiviteit van THERMO TECHNIC is Voedingswinkels, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van THERMO TECHNIC is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van THERMO TECHNIC, openstaande posities, locatie van THERMO TECHNIC op de kaart.

THERMO TECHNIC is a company, that was registered 2017 in N\A region, Belgium. Full name of company is THERMO TECHNIC, company assigned to the tax number BE08428680419. The company THERMO TECHNIC is located at the address: BIERBEEKSTRAAT 114; 3001; LEUVEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 520,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 858,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Réparations à domicile d'articles divers. Plomberie,chauffage and installations sanitaires. Quincailleries. List of products are Installation & Entretien: Installation de Chauffage Central,Nettoyage & Entretien des Chaudières.. Produits & Services: Réémaillage de Baignoires.. Produits: Matériel de Douches & Baignoires..
The main activity of THERMO TECHNIC is Food Stores, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of THERMO TECHNIC is not available. You also can look at reviews of THERMO TECHNIC, open positions, location of THERMO TECHNIC on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over THERMO TECHNIC, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf THERMO TECHNIC, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about THERMO TECHNIC, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company THERMO TECHNIC, employees, financial statistics.