SONA-MEULEMAN

Contactgegevens SONA-MEULEMAN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data SONA-MEULEMAN: address, phone, fax, email, website, opening hours

SONA-MEULEMAN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): STATIONSSTRAAT 159; 8790; WAREGEM, België

Telefoon (phone): 56601784 (+32-56601784) 56601784 (+32-56601784)

Fax (fax): +32 (86) 374-62-25 +32 (86) 374-62-25

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) SONA-MEULEMAN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "SONA-MEULEMAN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "SONA-MEULEMAN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van SONA-MEULEMAN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen SONA-MEULEMAN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of SONA-MEULEMAN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees SONA-MEULEMAN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti SONA-MEULEMAN
Products information SONA-MEULEMAN

BTW identificatienummer (tax): BE03502136230
Ondernemingsnummer: 7939239501
Hoofdstad (capital): 561,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 720,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2008

Appareils Réparés: Magnétoscopes,Téléviseurs.. Produits: Téléviseurs. Services : Service 24h/24,Ouvert le Week-End.. Produits: Télévisions,Magnétoscopes,Hi-Fi. Gamme de Produits: Appareils ?lectroménagers. Services: Pièces de Rechange.

Product categorie (product category): Réparations à domicile d'appareils électriques. Electroménager,télévisions and radios. Réparations d'appareils électroménagers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor SONA-MEULEMAN
(Get full report from official database of BE for SONA-MEULEMAN)

Aanvulling soorten activiteiten voor SONA-MEULEMAN
Addition kinds of activities for SONA-MEULEMAN

203304. Groenten en plantaardige producten, in blikjes, potten, enz. | Vegetables and vegetable products, in cans, jars, etc.
364401. Elektrische aansluiting, schakelaar en zekeringdozen | Electric outlet, switch, and fuse boxes
516299. Plastics materialen en basisvormen, nec | Plastics materials and basic shapes, nec
32649905. Magneten, permanent: keramiek of ferriet | Magnets, permanent: ceramic or ferrite
84129903. Planetarium | Planetarium

Werken bij SONA-MEULEMAN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in SONA-MEULEMAN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor SONA-MEULEMAN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for SONA-MEULEMAN. Looking for open vacancies in other companies

  • polyvalent arbeider - vaste voormiddag - Izegem (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: Synergie Roeselare Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant zijn we op zoek naar een polyvalent medewerker voor de vaste voormiddag (5u tot 13u). Je takenpakket bestaat onder andere uit: · Ontvangst van vrachtwagens voor de openingsuren. · Verantwoordelijk voor de stalenbibliotheek en ervoor zorgen dat alles volgens het handboek opgevolgd wordt. · Analyses van inkomende grondstoffen op infra-roodtoestel. · Reinigen en onderhouden van silodekken en stortput. · Algemeen onderhoud van de werkvloer · Afzakken van bigbags.

  • HOOFDOPERATOR (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Synergie Evergem Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    OBOMSCHRIJVING Je start de opleiding als hulpoperator waarbij je assistentie verleent aan de hoofdoperator en aan het productieproces van de Fillings & Compounds (F&C)afdeling. Je voert hierbij verschillende opdrachten uit zoals ontvangen van grondstoffen, voorbereiden van productiebatches, aansturen verpakkingsprocessen, lossen en beladen van tankwagens, assisteren bij schoonmaakwerken en afvalbeheer,… Je groeit vervolgens door naar de functie van HOOFDOPERATOR F&C: Sturen en opvolgen van het productieproces van de F&C-afdeling (vullingen en imitatiechocolade) grotendeels geautomatiseerd, via schermsupervisie en ter plaatse. Dit proces omhelst de volledige productielijn vanaf de aankomst van de grondstoffen over het walsen en concheren tot en met de stockage van de eindproducten en de afvulling in emmers/vaten of de opvorming op de verpakkingslijn voor "easy melt". Je voert de nodige kwaliteits-, rendements- en capaciteitscontroles uit om het proces te kunnen bijsturen en optimaliseren. Daarnaast sta je ook in voor het aansturen van het elementaire dagelijkse onderhoud (technisch en hygiënisch) van alle installaties binnen de afdeling en geeft leiding en coördinatie aan de andere operatoren binnen de F&C afdeling. Bij elk van bovenstaande taken voer je ook zeer nauwgezet de nodige administratie en rapportering uit. Tewerkstelling in een 3-ploegensysteem van maandag t.e.m. vrijdag. De geselecteerde kandidaat start de opleiding als hulpoperator en groeit vervolgens door tot hoofdoperator. Het potentieel om door te groeien is essentieel bij de selectie.

  • Verkoper bakkerij m/v (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM Sint-Niklaas

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant in het Waasland zijn wij momenteel op zoek naar een verkoper. Je bent het aanspreekpunt voor de klanten; Je doet het kassawerk; Helpt mee de winkel op orde te houden.

  • Productie technieker voor farmaceutisch bedrijf (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: Konvert Interim Sint-Niklaas

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Temse zijn wij op zoek naar een productie technieker. - Je bent verantwoordelijk voor een optimale productiecyclus. Je zet matrijzen correct op en stelt spuitgietmachines perfect af. - Je zorgt voor een optimale opstelling van randapparatuur met de nadruk op efficiëntie. - Productiemedewerkers kunnen bij je terecht voor het oplossen van storingen en pannes. - Je helpt mee aan het fijnregelen van het spuitgietproces. - Na elke interventie voer je de nodige testen uit en werk je de line-clearance af. - Je beheert het logboek en vult de nodige gegevens aan. - Je bewaakt het productieproces en neemt verbeteringsacties waar nodig.

  • CHAUFFEUR CE (m/v) (ICHTEGEM)

    Regio: ICHTEGEM

    Bedrijf: Absolute@Work bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zijn dringend op zoek naar een chauffeur CE voor een bedrijf in de regio Ichtegem. U brengt voedingswaren rond naar verschillende supermarkten. U vertrekt rond 2u 's nachts en hebt rond de middag gedaan U hebt ervaring met trekker oplegger (frigo)

  • Gemotiveerde huishoudhulpen Mechelen (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Vip Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij iemand die houdt van orde en netheid? Dan zijn wij de ideale werkgever voor jou! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen,....) bij mensen thuis in het kader van dienstencheques. Je werkt individueel bij meerdere gezinnen. Je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, privacy en hygiënische normen van de klant. Je staat er niet alleen voor! De medewerkers van VIP Home Services beantwoorden al je vragen, ondersteunen jou in de administratie en opvolging van dienstencheques. Iedereen mag zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische overtuiging, geaardheid of nationaliteit,.... Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen! Heb je nog geen klanten of wil je nog een paar klanten bij? Ook dat kan!

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO OUDENAARDE - RONSE (Regio Oudenaarde-Ronse-Brakel)

    Regio: Regio Oudenaarde-Ronse-Brakel

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt maar geen vereiste.

  • Business Manager - Volume (DIEGEM)

    Regio: DIEGEM

    Bedrijf: INGRAM MICRO

    Type: Vaste Job

    Ben jij dat extravert type dat energie krijgt van het creëren van new business en het positioneren van een innovatief product op de IT markt? Fit jij het beste in een dynamische omgeving waar je voortdurend gechallenged wordt? Well, this is our challenge! Als Business Manager Volume bij Ingram Micro ben je verantwoordelijk voor het creëren van new business van de Volume Retail Business: Accessoires, Networking, Pc Je stelt jouw acties commercieel af op de doelstellingen van de retail vendoren en je weet in te spelen op de behoeften van onze klanten (B2B en B2C). Je beheert een aanzienlijk marketing budget en legt een continue focus op het gericht positioneren van onze volume producten op de IT markt. Jij bent een belangrijke pionier binnen het team van Business Managers en maakt actief onderdeel uit van de Volume strategie van Ingram Micro. Meedenken over de juiste profilering van Ingram Micro als IT-distributeur in de markt en initiatieven durven voorstellen ter verbetering, zit in jouw DNA! Jouw rol: Je fungeert als ambassadeur van één of meerdere vendoren binnen jouw portfolio. Je zet je dagelijks in om belangrijke werkrelaties te bestendigen en te onderhouden. Je doet het nodige om nieuwe klanten te winnen en Ingram Micro’s marktaandeel te vergroten. Jij hebt direct contact met de Vendor en bent verantwoordelijk voor het afstemmen van proposities, de markt, voorraad, etc. Je reageert en anticipeert op marktontwikkelingen en concurrentietrends. Je stemt de voorraad af met Purchasing en Marketing. Je organiseert de QBR – Business Review met de Vendor om resultaten te bespreken / vooruit te blikken (met Marketing / Inkoop / directie) Jij bent verantwoordelijk voor de identificaite: wie zijn IM klanten, interessant voor vendor business en gaat je klanten gaan bewerken, in samenwerking met accountmanager. Je werkt resultaatsgericht samen met verschillende afdelingen binnen Ingram Micro BE, oa : - Je werkt samen met de General sales en Field Sales om leads te verkrijgen, die jij verder beoordeelt op potentiële afzet. - Je formuleert samen met het Account Management proposities, die de toegevoegde waarde vertegenwoordigen van het portfolio voor de geselecteerde leads.

  • MECANICIEN (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: LOGI-TECHNIC NV WEVELGEM

    Type: Vaste Job

    Logi-Technic is op zoek naar Mechaniekers die de uitdaging aangaan om dé referentie te worden bij onze klanten. Hoe een werkdag bij Logi-technic eruitziet? Je vertrekt bij jouw thuis naar één van onze 460 klanten. Daar voer je onderhoudswerkzaamheden of montageopdrachten uit. je installeert of bouwt machines om ... We hebben verschillende soorten projecten die we afstemmen op JOUW kunnen, wensen en woonplaats. Doordat je reeds een paar jaar ervaring hebt als mechanieker weet je van aanpakken en hoe je de klant tevreden kan stellen. Jouw passie voor techniek motiveert je om bij te leren, in verschillende ploegen te werken en zich te verplaatsen in een straal van 50 km rond je woonplaats. Neem zeker een kijkje op onze website: http://www.logi-technic.be

  • Hulpkok (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: ALITIA

    Type: Vaste Job

    Gerechten bereiden volgens een culinair plan.

  • Docent Frans (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: ELOHIM LANGUAGE SERVICES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Gepassioneerd in het bijbrengen van zakelijke taal aan bedrijfsmensen ? Dynamische en creatieve aanpak in het coachen/lesgeven ? cursisten zijn volwassenen, kaderleden, bedienden.

  • Afwasser (m/v) (VOSSELAAR)

    Regio: VOSSELAAR

    Bedrijf: DE FARMASIE

    Type: Flexijob

    Wij zoeken een afwasser voor vrijdag- en zaterdagavond.

Zoek naar antwoorden van SONA-MEULEMAN in sociale netwerken
Look for responds of SONA-MEULEMAN in social networks

Lees alle opmerkingen voor SONA-MEULEMAN. Laat een reactie achter voor SONA-MEULEMAN. SONA-MEULEMAN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for SONA-MEULEMAN. Leave a respond for SONA-MEULEMAN. SONA-MEULEMAN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie SONA-MEULEMAN op de google maps. Adres en contacten SONA-MEULEMAN
Location of SONA-MEULEMAN on the google maps. Address and contacts of SONA-MEULEMAN

Andere gerelateerde bedrijven als come SONA-MEULEMAN SONA-MEULEMAN: TERMINAL | FA. JOZOMA | Van De Beeck N | STEDELIJKE BASISSCHOOL | De Vleminck R

Other related companies as SONA-MEULEMAN: TERMINAL | FA. JOZOMA | Van De Beeck N | STEDELIJKE BASISSCHOOL | De Vleminck R

SONA-MEULEMAN is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is SONA-MEULEMAN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03502136230. Het bedrijf SONA-MEULEMAN bevindt zich op het adres: STATIONSSTRAAT 159; 8790; WAREGEM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 561,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 720,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Réparations à domicile d'appareils électriques. Electroménager,télévisions and radios. Réparations d'appareils électroménagers. Lijst met producten zijn Appareils Réparés: Magnétoscopes,Téléviseurs.. Produits: Téléviseurs. Services : Service 24h/24,Ouvert le Week-End.. Produits: Télévisions,Magnétoscopes,Hi-Fi. Gamme de Produits: Appareils ?lectroménagers. Services: Pièces de Rechange..
De hoofdactiviteit van SONA-MEULEMAN is Timmerhout en Houtproducten, behalve meubels, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van SONA-MEULEMAN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van SONA-MEULEMAN, openstaande posities, locatie van SONA-MEULEMAN op de kaart.

SONA-MEULEMAN is a company, that was registered 2008 in N\A region, Belgium. Full name of company is SONA-MEULEMAN, company assigned to the tax number BE03502136230. The company SONA-MEULEMAN is located at the address: STATIONSSTRAAT 159; 8790; WAREGEM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 561,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 720,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Réparations à domicile d'appareils électriques. Electroménager,télévisions and radios. Réparations d'appareils électroménagers. List of products are Appareils Réparés: Magnétoscopes,Téléviseurs.. Produits: Téléviseurs. Services : Service 24h/24,Ouvert le Week-End.. Produits: Télévisions,Magnétoscopes,Hi-Fi. Gamme de Produits: Appareils ?lectroménagers. Services: Pièces de Rechange..
The main activity of SONA-MEULEMAN is Lumber and Wood Products, Except Furniture, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of SONA-MEULEMAN is not available. You also can look at reviews of SONA-MEULEMAN, open positions, location of SONA-MEULEMAN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over SONA-MEULEMAN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf SONA-MEULEMAN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about SONA-MEULEMAN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company SONA-MEULEMAN, employees, financial statistics.