D.S. Construction BVBA

Particuliere bedrijvenMeubels en uitrustingen • D.S. Construction BVBA
Private companiesFurniture and Fixtures • D.S. Construction BVBA

Contactgegevens D.S. Construction BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data D.S. Construction BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

D.S. Construction BVBA

Regio (region): Antwerpen, België

Adres (address): De Gryspeerstraat 26 2100 Deurne (Antwerpen), België

Telefoon (phone): +32 (53) 616-24-25 +32 (53) 616-24-25

Fax (fax): +32 (3) 289-98-57 +32 (3) 289-98-57

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) D.S. Construction BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "D.S. Construction BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "D.S. Construction BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van D.S. Construction BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen D.S. Construction BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of D.S. Construction BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees D.S. Construction BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti D.S. Construction BVBA
Products information D.S. Construction BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE05607116699
Ondernemingsnummer: 1167266845
Hoofdstad (capital): 802,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 801,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2012

Producten die in D.S. Construction BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Electric contractors - Housewiring

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor D.S. Construction BVBA
(Get full report from official database of BE for D.S. Construction BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor D.S. Construction BVBA
Addition kinds of activities for D.S. Construction BVBA

28510210. Vlekken: vernis, olie of was | Stains: varnish, oil, or wax
32290302. Glaswerk, industrieel | Glassware, industrial
35590204. Schoenen maken en repareren van machines | Shoe making and repairing machinery
35720101. Schijfeenheden, computer | Disk drives, computer
52610203. Tuinbenodigdheden en gereedschap, nec | Garden supplies and tools, nec
87419900. Beheer diensten, nec | Management services, nec

Werken bij D.S. Construction BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in D.S. Construction BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor D.S. Construction BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for D.S. Construction BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Monteur (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    U bouwt containers mee om volgens plan. U maakt configuraties klaar voor bouwwerven. U evalueert binnengekomen containers en herstelt deze indien noodzakelijk (mechanisch, sanitair en elektriciteit). U plaatst containerbatterijen op bouwwerven. U sluit de containers aan op bouwwerven (elektrisch, sanitair en afvoer). U schildert containers indien noodzakelijk. U voorziet de containers van huisstijlborden. U reinigt de containers en maakt deze klaar voor nieuwe inzet. U plaatst deuren en wanden.

  • Lasser / monteur (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: jobmatch

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor het monteren van industriële machines op basis van een plan. Nadien zorg je voor een correcte aflassing. Je werkt zeer nauwkeurig gezien de machines bestemd zijn voor de voedingsindustrie.

  • LASSERS gezocht! (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: MOVE INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in regio Tielt gaan wij op zoek naar HALFAUTOMAAT-lassers. dagwerk. 40 uren (12 extra verlofdagen). als je kan planlezen is dat heel mooi meegenomen, het is echter geen must!

  • POETSHULP dienstencheques - ROESELARE (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: THUISHULP REGIO KORTRIJK

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor de regio Roeselare zijn we op zoek naar een gemotiveerde medewerker. Je biedt hulp bij cliënten aan huis: stofzuigen, dweilen, sanitair onderhouden, stof afnemen, bedden opmaken, ramen wassen, strijken. Eventueel aangevuld met: de was doen, eten klaarmaken en kleine boodschappten doen.

  • huishoudhulp Zele (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: DANIKA

    Type: Dienstenchequebaan

    Danika is steeds op zoek naar gemotiveerde medewerkers om deel uit maken van de grootste familie van het Waas –en Denderland. Samen zorgen we voor een dienstverlening op maat waarin medewerkers graag werken en blijven en die een onmisbaar onderdeel van het leefcomfort van de klant vormt. Als huishoudhulp sta je in voor het wekelijkse onderhoud bij klanten thuis. Jouw takenpakket bestaat voornamelijk uit poetsen, maar kan aangevuld worden met licht huishoudelijke taken zoals : strijkwerk, koken en kleine boodschappen. Hou je met andere woorden van een vlekkeloze werkvloer en ben je een opgeruimd en gedreven iemand, dan is dit de job voor jou. Aarzel dus niet om onze collega te worden en geniet bij Danika van een zelf te kiezen urenpakket/werktijden met een juiste verloning, tal van extra voordelen en alle mogelijke ondersteuning om je verder in je job te bekwamen.

  • STUDENT FRITUUR VRIJDAG - DESSELGEM (DESSELGEM)

    Regio: DESSELGEM

    Bedrijf: FORUM JOBS KORTRIJK

    Type: Studentenjob

    Voor een frituur in Desselgem gaat Forum Jobs op zoek naar een student(e) die vrij is om te werken op vrijdag. Je werkt 's middags van 11:45 tot 13:45 en van 17:30 tot 23:00.

  • Student Winkelbediende woensdagnamiddag of vrijdagnamiddag (KAMPENHOUT)

    Regio: KAMPENHOUT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een buurtwinkel/kruidenierszaak in Kampenhout zijn we op zoek naar vlotte studenten. Je komt terecht in een kruidenierszaak met vaste klanten. Je taken zullen variëren. Je kan worden ingezet aan de kassa, maar zorgt ook voor een nette winkel waar de producten voorraadig zijn.

  • Student - Bakkerij Heusden (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar een enthousiaste student die in het weekend en/of op woensdagnamiddag kan bijspringen in een bakkerij in Heusden. Je bent verantwoordelijk voor de verkoop, het aanvullen van de winkel en het onderhoud van de winkel. Je kan vlot de klanten bedienen en je kan werken met een kassasysteem of bent bereid dit aan te leren.

  • Dossierbeheerder voor kantoor met meerdere vestigingen - Gits (HOOGLEDE)

    Regio: HOOGLEDE

    Bedrijf: Austin Bright

    Type: Vaste Job

    Voor deze uitgegroeide familiale omgeving gaan we op zoek naar een kandidaat met motivatie en goesting om bij te leren. Heb jij ambitie om te groeien naar allround dossierbeheerder of ben je klaar voor de volgende stap je in carrière? Dan ben je hier alvast aan het goede adres! Dossierbeheerder/ Accountant - Je Functie: Je zal je eigen dossiers volledig van A-Z afwerken. Op termijn zal je ook de besprekingen met klanten voor jouw rekening nemen! Je werkt heel nauw samen met de vennoten die je dossiers superviseren. Zo kan je op korte termijn veel bijleren en heb je steeds een klankbord waar je kan op terugvallen. Je bent het aanspreekpunt bij uitstek van je klanten. Ze kunnen naar jou toekomen met al hun vragen en ook voor advies inzake diverse aangelegenheden kunnen ze bij jou terecht.

  • Regiocoördinator Recyclageparken (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: IGEAN

    Type: Vaste Job

    Het team recyclageparken bestaat uit een 70-tal recyclageparkwachters, 4 regiocoördinatoren en een centraal team. Elke werkdag helpen ze samen de bezoekers van de 24 recyclageparken op een vlotte en klantvriendelijke manier met het lossen en sorteren van hun afval. Elke regiocoördinator neemt een aantal parken en parkwachters onder zijn of haar hoede. Regiocoördinatoren en teamleider overleggen wekelijks. Wat doe je? · Samen met je collega’s zorg je voor een vlotte uitbating van de recyclageparken. Je helpt op het park waar nodig en zorgt voor de noodzakelijke bevoorrading van klein materiaal. · Je ondersteunt en coacht de parkwachters en stuurt bij waar nodig. · In geval van aanrijdingen, pannes van het diftarsysteem en ongevallen verleen je bijstand en zorg je voor een vlotte opvolging. · Je leidt nieuwe parkwachters op en begeleidt hen zodat ze zo snel mogelijk als volwaardige collega’s kunnen meewerken. · Je regelt je eigen werk en geeft input voor het opmaken van de wekelijkse werkplanning. · Je werkt ook op zaterdag. Meer over IGEAN: IGEAN is een boeiende intergemeentelijke vereniging die een verrassend veelzijdig pakket aan diensten verzorgt voor 30 aangesloten gemeenten rond Antwerpen op vlak van afval, milieu- en woonbeleid, arbeidsveiligheid en streekontwikkeling. Ons motto: wat we samen doen, doen we beter! Samen zijn we met een 225-tal IGEAN-collega’s. IGEAN werkt vanuit maar liefst 29 locaties in de regio die zich uitstrekt van Essen tot Boom en van Malle tot Zwijndrecht: een hoofdkantoor in Wommelgem vlakbij de E313, twee overslag- en verwerkingseenheden voor gft+ en groenafval in Brecht en Edegem, een zwembad in Pulderbos, een ophaaldienst in Brasschaat en 24 recyclageparken. Nog meer ontdekken over IGEAN? Kijk snel op www.igean.be. Solliciteer voor 23 september via de link.

  • Verpleegkundige thuisverpleging (m/v) / zelfstandigebasis (ELVERSELE)

    Regio: ELVERSELE

    Bedrijf: THUISVERPLEGING DOMINIQUE DE KROON

    Type: Zelfstandige activiteit

    Thuisverpleging de Kroon is op zoek naar een thuisverpleegkundige voor de regio Temse, Sint-Niklaas,Waasmunster, Belsele, Hamme. 2 dagen per week, en of weekends, ochtend en avond ronde – Van 06u tot 12u30 en van 16U30u tot 19u30. Groei mogelijk en bespreekbaar. Je bezoekt patiënten in hun thuisomgeving en geeft hen de nodige wondzorgen, inspuitingen, helpt hen bij het wassen en geeft hen waar nodig ook andere specifiek technische zorgen. Je zorgt voor een vlotte babbel zodat de patiënten zich op hun gemak voelen. Je stimuleert de patiënt tot zelfzorg en volgt je patiënten op van opstart tot beëindiging van de zorg; je staat m.a.w. in voor de totaalzorg. www.thuisverplegingdekroon.be

  • Thuisverpleegkundige (BURCHT)

    Regio: BURCHT

    Bedrijf: THUISVERPLEGING MET EEN HART

    Type: Zelfstandige activiteit

    Thuisverpleging op zelfstanidge basid, in het tofste team uit de regio. Goeie rondes, goeie verdiensten en leuke collega's

Zoek naar antwoorden van D.S. Construction BVBA in sociale netwerken
Look for responds of D.S. Construction BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor D.S. Construction BVBA. Laat een reactie achter voor D.S. Construction BVBA. D.S. Construction BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for D.S. Construction BVBA. Leave a respond for D.S. Construction BVBA. D.S. Construction BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie D.S. Construction BVBA op de google maps. Adres en contacten D.S. Construction BVBA
Location of D.S. Construction BVBA on the google maps. Address and contacts of D.S. Construction BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come D.S. Construction BVBA D.S. Construction BVBA: COIFFURE ERIK | R.T.O.C. REPRO BVBA | TER BEUKEN | COLSON | VERHAEGHE EDDY

Other related companies as D.S. Construction BVBA: COIFFURE ERIK | R.T.O.C. REPRO BVBA | TER BEUKEN | COLSON | VERHAEGHE EDDY

D.S. Construction BVBA is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio Antwerpen, België. De volledige naam van het bedrijf is D.S. Construction BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05607116699. Het bedrijf D.S. Construction BVBA bevindt zich op het adres: De Gryspeerstraat 26 2100 Deurne (Antwerpen). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 802,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 801,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Electric contractors - Housewiring. Producten gemaakt in D.S. Construction BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van D.S. Construction BVBA is Meubels en uitrustingen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van D.S. Construction BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van D.S. Construction BVBA, openstaande posities, locatie van D.S. Construction BVBA op de kaart.

D.S. Construction BVBA is a company, that was registered 2012 in Antwerpen region, Belgium. Full name of company is D.S. Construction BVBA, company assigned to the tax number BE05607116699. The company D.S. Construction BVBA is located at the address: De Gryspeerstraat 26 2100 Deurne (Antwerpen). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 802,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 801,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Electric contractors - Housewiring. Products created in D.S. Construction BVBA were not found.
The main activity of D.S. Construction BVBA is Furniture and Fixtures, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of D.S. Construction BVBA is not available. You also can look at reviews of D.S. Construction BVBA, open positions, location of D.S. Construction BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over D.S. Construction BVBA, Antwerpen: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf D.S. Construction BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about D.S. Construction BVBA, Antwerpen: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company D.S. Construction BVBA, employees, financial statistics.