JOZEF VAN HOOGTEN

Contactgegevens JOZEF VAN HOOGTEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data JOZEF VAN HOOGTEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

JOZEF VAN HOOGTEN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): LINTSESTEENWEG 6; 2500; LIER, België

Telefoon (phone): 34809456 (+32-34809456) 34809456 (+32-34809456)

Fax (fax): +32 (81) 810-82-58 +32 (81) 810-82-58

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) JOZEF VAN HOOGTEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "JOZEF VAN HOOGTEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "JOZEF VAN HOOGTEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van JOZEF VAN HOOGTEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen JOZEF VAN HOOGTEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of JOZEF VAN HOOGTEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees JOZEF VAN HOOGTEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti JOZEF VAN HOOGTEN
Products information JOZEF VAN HOOGTEN

BTW identificatienummer (tax): BE07165252685
Ondernemingsnummer: 7999938964
Hoofdstad (capital): 463,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 499,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2015

Produits & Services: Réparateurs de Chaussures.

Product categorie (product category): Réparations de chaussures and articles en cuir

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor JOZEF VAN HOOGTEN
(Get full report from official database of BE for JOZEF VAN HOOGTEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor JOZEF VAN HOOGTEN
Addition kinds of activities for JOZEF VAN HOOGTEN

01719902. Bosbessenboerderij | Blueberry farm
20150202. Eenden, verwerkt: ingeblikt | Ducks, processed: canned
35370211. Palletladers en -laders | Pallet loaders and unloaders
36120314. Gelijkrichttransformatoren | Rectifier transformers
38250209. Electron buis test apparatuur | Electron tube test equipment
39310212. Zithers en onderdelen | Zithers and parts
50820202. Logging apparatuur en benodigdheden | Logging equipment and supplies
80999904. Medische reddingsgroep | Medical rescue squad

Werken bij JOZEF VAN HOOGTEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in JOZEF VAN HOOGTEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor JOZEF VAN HOOGTEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for JOZEF VAN HOOGTEN. Looking for open vacancies in other companies

  • Commerciële Bediende Grafishe Sector (BRAINE-L'ALLEUD)

    Regio: BRAINE-L'ALLEUD

    Bedrijf: Talentus Waterloo

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Als Commerciële Bediende bent u de rechterhand van de persoon die verantwoordelijk is voor de plaatsingsservice waarin u actief bent. Dus bent u de contactpersoon tussen de klanten, verkoopers en productie die verantwoordelijke is van administratieve en commerciële klantenbeheer. In deze context:  U bent de contactpersoon voor uw klanten en zorgt voor een kwalitatieve follow-up van hun bestellingen U beheert de aanvragen van uw klanten van A tot Z (van het nemen van de bestelling, door middel van het opstellen van de schattingen, het contact met de productie en tot de levering) U centraliseert alle informatie met betrekking tot uw klanten in een database U staat dagelijks in contact met de verschillende afdelingen van het bedrijf U zorgt voor de administratieve opvolging (voorbereiding van de inschattingen, facturering, enz.) Bedrijfsprofiel: Voor onze klant, een bedrijf die actief is in grafishe en visuele communicatiesector, zijn we op zoek naar een Commercële Bediende. 

  • Zorgkundige Interne-Geriatrie 6B (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ZNA

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Vacaturenummer: 5813 Locatie: ZNA Jan Palfijn in Antwerpen Afdeling/ Bedrijfseenheid: Interne-Geriatrie 6B Jobtime: 100% (38 uur/week) Contract: bepaalde duur Wil je samen met je collega’s garant staan voor kwaliteitsvolle zorg? Handel jij steeds op een betrokken, respectvolle en klantgerichte manier? Jouw uitdaging: Je verleent zorg op het gebied van ADL-behoefte (Activiteiten van het Dagelijks Leven) van een patiënt onder toezicht van een verpleegkundige. Onder de term patiënt wordt verstaan: patiënt, cliënt, resident, familie of andere betekenisvolle personen voor de patiënt. Je bent mede verantwoordelijk voor de hotelfunctie en het comfort van de patiënt naargelang zijn noden en dit zonder onderscheid van geslacht, ras, godsdienstige of filosofische overtuiging. Je verleent zorg op het gebied van ADL-behoeften (Activiteiten Dagelijks Leven) van een patiënt onder toezicht van een verpleegkundige. Je presteert wisselende diensten: vroege, late, weekends en feestdagen. Je zorgt voor het vervoer en het begeleiden van patiënten die geen specifieke observatie vereisen. Je geeft observaties met betrekking tot de patiënt mondeling en schriftelijk door aan de leidinggevende of verantwoordelijke van de zorgomgeving. Je bewaakt de kwaliteit van de jouw toevertrouwde taken. Je voert de huishoudelijke taken op de afdeling uit. Je volgt opleidingen en bijscholingen. Je werkt mee aan de door de instelling over overheid opgelegde taken (registraties, … ). Je voert de gedelegeerde administratieve taken uit. Je ontvangt leiding van het (vervangend) afdelingshoofd van de afdeling. Nog vragen? Meer weten over de wervingsprocedure? Contacteer HR rekrutering ZNA op 03 217 79 90. Meer weten over de functie? Contacteer Mieke Massy, Verpleegkundig Hoofd Interne verpleging Jan Palfijn, op 03 800 61 34. Zie je dit 100% zitten?

  • Teamleider (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: t-interim Beveren

    Type: Interim met optie "vast werk"

    je zal het team aansturen van de vulploeg en hen hierin opleiden via regelmatig overleg je organiseert de ontvangst van goederen en bent verantwoordelijk voor de juiste voorraden, het afprijzen van artikelen en registreren en afvoeren van te vernietigen artikelen je leeft de opgestelde hygiënenormen na en werkt volgens de vastgestelde veiligheidsprocedures je zorgt voor het behalen van de vastgestelde productiviteitsnormen je zal mede verantwoordelijk zijn voor het openen en sluiten van de winkel zelf fungeer je als voorbeeld wat betreft klantvriendelijkheid en de cultuurwaarden je plant medewerkers in en zet uren in op basis van het vastgestelde budget en de verwachte goederenstroom. Je zorgt voor vervanging bij ziekte medewerkers bij afwezigheid van de bedrijfsleider of de assistent zal je mee instaan voor het aansturen van de winkel je draagt bij aan de werving en selectie van medewerkers verkoopklaar en signaleert talentvolle winkelbedienden om dit door te geven aan het management

  • Operator inpak vaste weekendploeg - regio Ieper (LANGEMARK)

    Regio: LANGEMARK

    Bedrijf: Synergie Roeselare Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als operator inpakmachine ben je verantwoordelijk voor het inpakken en de conditionering van diverse prodcuten met als doel een correct ingepakt en gestapeld product te bekomen. Jouw takenpakket: instellen & klaarzetten van de inpakinstallatie uitvoeren kwaliteitscontroles instellen van de correcte etikettering oplossen van mogelijke storingen voorzien van een voldoende voorraad verpakking & palletten ...

  • Huishoudhulp regio Begijnendijk (BEGIJNENDIJK)

    Regio: BEGIJNENDIJK

    Bedrijf: RUNTIME SERVICES (VG.479/BUOS)

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor ons team van 280 huishoudhulpen zoeken we een vlotte en energieke persoon die het huishouden mee kan beredderen. Je zal van a tot z instaan tot het zelf indelen van je taken die bestaan uit oa poetsen, wassen, strijken, bedden opdekken... En alle andere taken die minder vaak zullen voorkomen, maar wel tot algemene huishoudelijke taken behoren. Je zal tewerkgesteld worden bij verschillende vaste gezinnen. Je werkt als huishoudhulp met dienstencheques. Als huishoudhulp kunnen je taken bestaan uit poetsen, strijken en soms wassen, boodschappen doen of eten maken. Zelfstandig kunnen werken is een vereiste, net als zelf de gevraagde taken kunnen inplannen. Een eigen wagen of bromfiets hebben is een pluspunt.

  • JOBSTUDENT bij AGO JOBS & HR te Leuven (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Voor ons kantoor te Leuven zijn wij dringend op zoek naar een gemotiveerde student om ons team te versterken op dinsdag en/of donderdag. Je krijgt een zeer uitgebreide waaier aan taken toegewezen: - het opbellen en telefonisch screenen van kandidaten - kandidaten inschrijven, screenen en matchen met de juiste vacature - administratieve ondersteuning naar de consulenten toe - telefonische oproepen beantwoorden, klantencontact - vacatures online plaatsen ...

  • Student kerstmarkt Oostende (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Studentenjob

    Heb jij zin om als student een centje bij te verdienen op de kerstmarkt in Oostende en ben je vrij in de periode van 01/12/2018 tot en met 06/01/2019? Wij zijn op zoek naar gemotiveerde studenten die kunnen worden ingeschakeld voor schaatsverhuur!

  • HR - Graduate Program (KALLO)

    Regio: KALLO

    Bedrijf: StepStone

    Type: Studentenjob

    www.stepstone.be/vacatures----1671778-inline.html?cid=Partner_VDAB In het kader van de verdere professionalisering en groei, is Milcobel op zoek naar een (m/v): HR Graduate Ontdek een wereld aan mogelijkheden en ervaar hoe ons HR Graduate Program een kick-start kan geven aan jouw carrière! Vanaf dag 1 heb je impact en krijg je als HR Graduate de verantwoordelijkheid om projecten te managen, veranderingen en optimalisaties door te voeren binnen verschillende HR domeinen gaande van Recruitment, Training & Development tot Performance Management. Je neemt de lead in het uitdenken en opzetten van een sterk en innovatief beleid om talent aan te trekken en te behouden voor 5 sites. Je staat voor een groot deel van de tijd zelf in voor de rekrutering en selectie van diverse profielen (intake met de lijn manager, definiëren van de juiste search kanalen, screening & interviewen van kandidaten, organiseren van assessment center of andere testen, adviseren HR officers / HR Managers / lijn managers). In nauwe samenwerking met de Talent Manager vertaal je de rekruteringstrategie naar operationele doelstellingen afgestemd op de noden van de business. Je trekt verschillende projecten i.h.k.v. employer branding, campus recruitment, jobbeurzen, stagebeleid, algemene R&S-campagnes, enz. Voortdurend verbeteren is jouw motto: je bent voortrekker om de huidige processen en tools inzake Recruitment, Training & Development, Performance onder de loep te nemen en te optimaliseren. Je kijkt niet zomaar mee maar bent verantwoordelijk om zaken echt te veranderen. Duurzaam groeien is de opdracht! Hiervoor wordt rekening gehouden met jouw ambities, interesses, sterktes en ontwikkelpunten om samen met jou je verdere loopbaan uit te stippelen.

  • Jobstudent horeca (m/v) (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM Dendermonde

    Type: Studentenjob

    Voor een klant te Londerzeel zijn wij op zoek naar een jobstudent - horecamedewerker. Dit om te werken op zaterdag en/of zondag. Werkuren van 09.00 17.00 uur. - Jouw takenpakket bestaat uit: - Warme en koude dranken serveren. - Bedienen van klanten. - Bediening in de zaal/op terras. - Afwassen. - Orde behouden in de zaal en aan de toog.

  • MECHANIEKER (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: NINATRANS

    Type: Vaste Job

    Voor onze garage zijn we op zoek naar een polyvalente medewerker voor het onderhouds- en reparatiewerk van onze eigen vrachtwagens en opleggers. U bent flexibel ingesteld, hebt zin voor orde en organisatie en hebt passie voor vrachtwagens.

  • Conseillère en beauté médias sociaux - revenue supplémentaire de la maison (Regio Luik)

    Regio: Regio Luik

    Bedrijf: OYEN MARCO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Vous aimez le maquillage? Vous êtes heureux de donner des conseils? Vous aimez travailler avec les médias sociaux? Vous aimez faire des selfies Vous aimez faire des tutoriels en direct via vidéo ou facebook Actuellement, nous voulons élargir notre public cible via les médias sociaux. Pour cela, nous recherchons des utilisateurs fluides, spontanés, dynamiques et entreprenants de Facebook et / ou Instagram.

  • Vastgoedmakelaar als regioverantwoordelijke bij Century 21 Waterinckx. (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Leercontract

      Wenst u deel uit te maken van het grootste vastgoednetwerk ter wereld? U bent een zelfstandig ingesteld commercieel talent? Is immo uw passie? 3x ja? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Functie Regioverantwoordelijke van een nader te bepalen regio. Taakomschrijving U staat in voor uw eigen afgebakende regio om volgende activiteiten uit te voeren: Prospectie om onze vastgoedportefeuille uit te breiden Zelfstandig verkoopgesprekken voeren met de benaderde prospecten Begeleiden van bezichtigingen van onroerende goederen Onderhandelingen voeren met verkopers en kopers Zorgvuldig de contacten met klanten onderhouden Vereiste competenties Zowel zelfstandig als in team kunnen functioneren Commercieel ingesteld zijn Stipt en punctueel zijn Flexibel zijn wat betreft werkuren en -dagen Bereid zijn om ’s weekend te werken Houder zijn van een rijbewijs type B Houder van een bachelor-diploma (afstudeerrichting 'vastgoed' is geen vereiste) Houder zijn van een B.I.V.-nummer Uw voordelen U bepaalt zelf uw uren en werkt volledig zelfstandig Interessante verloning. Hard werken wordt bij ons beloond! Mogelijkheid tot het volgen van opleidingen om uw (technische) kennis uit te breiden     Interesse? Lees hier meer over ons kantoor te Dendermonde. Solliciteren kan altijd via de rode sollicitatieknop!

Zoek naar antwoorden van JOZEF VAN HOOGTEN in sociale netwerken
Look for responds of JOZEF VAN HOOGTEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor JOZEF VAN HOOGTEN. Laat een reactie achter voor JOZEF VAN HOOGTEN. JOZEF VAN HOOGTEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for JOZEF VAN HOOGTEN. Leave a respond for JOZEF VAN HOOGTEN. JOZEF VAN HOOGTEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie JOZEF VAN HOOGTEN op de google maps. Adres en contacten JOZEF VAN HOOGTEN
Location of JOZEF VAN HOOGTEN on the google maps. Address and contacts of JOZEF VAN HOOGTEN

Andere gerelateerde bedrijven als come JOZEF VAN HOOGTEN JOZEF VAN HOOGTEN: Imraco SPRL | MEI LIN | HET GOUDEN HANDJE | C.B. AQUATIC | Peach Pit

Other related companies as JOZEF VAN HOOGTEN: Imraco SPRL | MEI LIN | HET GOUDEN HANDJE | C.B. AQUATIC | Peach Pit

JOZEF VAN HOOGTEN is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is JOZEF VAN HOOGTEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07165252685. Het bedrijf JOZEF VAN HOOGTEN bevindt zich op het adres: LINTSESTEENWEG 6; 2500; LIER. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 463,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 499,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Réparations de chaussures and articles en cuir. Lijst met producten zijn Produits & Services: Réparateurs de Chaussures..
De hoofdactiviteit van JOZEF VAN HOOGTEN is Verzekeringsagenten, makelaars en service, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van JOZEF VAN HOOGTEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van JOZEF VAN HOOGTEN, openstaande posities, locatie van JOZEF VAN HOOGTEN op de kaart.

JOZEF VAN HOOGTEN is a company, that was registered 2015 in N\A region, Belgium. Full name of company is JOZEF VAN HOOGTEN, company assigned to the tax number BE07165252685. The company JOZEF VAN HOOGTEN is located at the address: LINTSESTEENWEG 6; 2500; LIER. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 463,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 499,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Réparations de chaussures and articles en cuir. List of products are Produits & Services: Réparateurs de Chaussures..
The main activity of JOZEF VAN HOOGTEN is Insurance Agents, Brokers and Service, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of JOZEF VAN HOOGTEN is not available. You also can look at reviews of JOZEF VAN HOOGTEN, open positions, location of JOZEF VAN HOOGTEN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over JOZEF VAN HOOGTEN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf JOZEF VAN HOOGTEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about JOZEF VAN HOOGTEN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company JOZEF VAN HOOGTEN, employees, financial statistics.