Michiels C

Contactgegevens Michiels C: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Michiels C: address, phone, fax, email, website, opening hours

Michiels C

Regio (region): Wavre, België

Adres (address): Chaussée de Louvain 433 1300 Wavre, België

Telefoon (phone): +32 (63) 291-21-73 +32 (63) 291-21-73

Fax (fax): +32 (84) 243-45-79 +32 (84) 243-45-79

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Michiels C: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Michiels C"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Michiels C"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Michiels C, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Michiels C. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Michiels C, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Michiels C. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Michiels C
Products information Michiels C

BTW identificatienummer (tax): BE08009826660
Ondernemingsnummer: 7872222900
Hoofdstad (capital): 833,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 156,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2013

Producten die in Michiels C zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Electric contractors - Housewiring

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Michiels C
(Get full report from official database of BE for Michiels C)

Aanvulling soorten activiteiten voor Michiels C
Addition kinds of activities for Michiels C

15220101. Appartementbouw | Apartment building construction
16290103. Dam constructie | Dam construction
28799902. ontbladeringsmiddelen | Defoliants
38270112. Microscopen, behalve elektronen, protonen en hoornvlies | Microscopes, except electron, proton, and corneal
50150103. Batterijen, gebruikt: automotive | Batteries, used: automotive
50840406. Rebuilding en verkoop van olie veld gereedschap gewrichten | Rebuilding and sale of oil field tool joints
61530202. Koper van debiteuren en handelspapier | Purchasers of accounts receivable and commercial paper

Werken bij Michiels C: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Michiels C: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Michiels C. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Michiels C. Looking for open vacancies in other companies

  • VERPAKKER- SLITTER 2PL (M/V) (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: EXPERZA TIELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat aan de versnijdingsmachine en zorgt er voor dat alles vlot verloopt. Je stelt de machines in en verpakt de versneden stukken.

  • Magazijnmedewerker VASTE VROEGE SHIFT (m/v) (DESTELDONK)

    Regio: DESTELDONK

    Bedrijf: Synergie Evergem Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf actief in fashion en lifestyle is Synergie op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde magazijnmedewerkers voor de vaste vroege shift. Je zal dus elke dag in hetzelfde uurrooster werken, namelijk van 6.00u tot 13.48u. Je zal instaan voor de goede werking van het magazijn: Controle en stockage van inkomende bestellingen Orderpicking (bestellingen klaarmaken aan de hand van picklijsten) Labelling en verzendklaar maken van de goederen Op orde houden van het magazijn

  • Quality Support Officer (WELLEN)

    Regio: WELLEN

    Bedrijf: ITZU JOBS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Je staat in voor het beheer en het continu verbeteren van het document management systeem; - Je zorgt voor de opmaak van documenten voor kwaliteit en voedselveiligheid; - Je assisteert bij interne en externe klachtenafhandeling en continue verbeteringsprojecten; - Je bent verantwoordelijk voor de kalibraties van meetinstrumenten; - Je werkt mee aan interne en externe kwaliteitsaudits.

  • Machinesteller (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: t-interim Puurs

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als machine-operator behoren volgende zaken tot jouw takenpakket: Afhankelijk van jouw tewerkstellingsplaats sta je in voor de opstart en opvolging van de productiemachine Je zorgt voor de controle van de kwaliteit en optimale vooruitgang van het productie/inpakproces Je zorgt voor de grondstofbevoorrading aan de machine – je verwittigt tijdig de verantwoordelijke grondstofbevoorrading of steller voor deze zwaardere zaken Verpakken van afgewerkte producten volgens bepaalde richtlijnen Opgelegde kwaliteitscontroles uitvoeren Invullen van de machine productie bon Verwittigen van steller bij technische problemen. Verwittigen van verantwoordelijke planning / productiemanager bij langere stilstanden = alternatief werk Orde en netheid van en rond de machine.Voorkomen van machine stilstanden door zelf kleine interventies uit te voeren

  • MAGAZIJNMEDEWERKER VASTE NACHT VOEDING (ADEGEM)

    Regio: ADEGEM

    Bedrijf: FORUM JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een snelgroeiend vleesverwerkend bedrijf zijn wij op zoek naar een magazijnmedewerker in nacht. Je staat in voor een vlotte productflow van de binnenkomende goederen. Hiervoor sta je in contact met de afdeling kwaliteit. Je zet bestellingen klaar met behulp van het voicepicking-systeem. Verder help je bij het laden en lossen van de vrachtwagens. Hierbij respecteer je de FiFo-normen. Je controleert de kwaliteit, de kwantiteit en de temperatuur van de geleverde goederen. Je werkt afwisselend in een gekoelde (2°C) of diepvriesruimte (-18°C).

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) in Sint-Kruis 16u/ week (SINT-KRUIS)

    Regio: SINT-KRUIS

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor gastgezinnen wonende in Assebroek/ Sint-Kruis. Als huishoudhulp staat u voornamelijk in voor het huishouden: voornamelijk poetsen, wassen, strijken en andere huishoudelijke taken, eventueel koken. Uren verspreid over meerdere dagen en te combineren met andere aanvragen. Gastgezin is echt op zoek naar een huishoudster die all-around kan functioneren. Iemand die als het ware het huishouden van het gezin overneemt en runt zoals u bij u thuis doet. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • HUISHOUDHULP MOL (BALEN)

    Regio: BALEN

    Bedrijf: DIENSTENFIRMA BALDEMO

    Type: Dienstenchequebaan

    Poets je graag? Wil je de mogelijkheid hebben om zelf je uren te bepalen? Dan zijn wij op zoek naar jou ! Dienstenfirma Baldemo is een jong, sociaal voelend bedrijf dat in 2006 is opgericht door de PWA’s en OCMW’s van Balen, Dessel, Mol en Retie. Wij zijn een dienstencheque bedrijf dat veel aandacht besteed aan de begeleiding en opleiding van onze huishoudhulpen. Wij staan dan ook altijd klaar voor onze werknemers als deze met vragen of problemen zitten! Bij indiensttreding bieden wij daarnaast een opleiding aan die o.a bestaat uit poetstechnieken, ergonomisch werken en beroepsgeheim. Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe, gemotiveerde collega’s in de regio Balen, Dessel, Mol en Retie! Kom gerust vrijblijvend een kijkje nemen of solliciteer nu.

  • Studenten magazijn tussen 19/11 en 2/12 (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: Synergie Schoten Interim

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant Bleckmann zijn wij op zoek naar heel wat studenten die graag een centje willen bijverdienen tussen 19/11 en 2/12. Mogelijkheden tot werken: elke weekdag en/of weekend en dit in de vroege, late of nachtploeg (18+) Eigen vervoer is niet noodzakelijk om tot in Grobbendonk te geraken: Synergie voorziet busververvoer vanuit Antwerpen (Sportpaleis) om jullie ter plaatste te brengen (incl. betaalde reiskosten!)

  • Studentenjob schoonmaak regio Aalter van 29/10 tot 5/11 (herfstvakantie) (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Voor onze afdeling "Cleaning" zijn we op zoek naar een gemotiveerde jobstudent om te poetsen in een vestiging in Aalter. Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen,... Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Periode: van maandag 29 oktober t.e.m. maandag 5 november Uurrooster (17u30/week): maandag t.e.m. vrijdag van 7u - 10u30

  • Service Techniekers rolbruggen en hijstoestellen (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: KONECRANES NV

    Type: Vaste Job

    Konecranes, een multinational met hoofdzetel in Finland, is wereldleider in het fabriceren, onderhouden en het moderniseren van rolbruggen en hijstoestellen. In de afgelopen decennia is Konecranes N.V. in de Benelux uitgegroeid tot de grootste serviceorganisatie voor hijsinstallaties en zijn één van de marktleiders voor de verkoop en installatie van deze producten. Ons kantoor is gevestigd in Lummen. Wegens uitbreiding zijn we momenteel op zoek naar techniekers voor de installatie, onderhoud en herstelling van hijsinstallaties. Dit voor heel België. Doel: Je zal samen met collega’s instaan voor: * het uitvoeren van mechanisch en elektrisch onderhoud op verschillende types kranen * het doen van interventies en herstellingen bij storingen aan kranen * het analyseren en oplossen van problemen

  • Stottertherapeut (HEFFEN)

    Regio: HEFFEN

    Bedrijf: DE SADELEIR

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor ons praktijkhuis in Heffen zijn we op zoek naar een gemotiveerde stottertherapeut. Je werkt samen met sportcoach, yoga therapeut, pedicure, psyholoog, loopbaancoach, studiecoach, kinesist, ... Meer info over het praktijkhuis: www.praktijkhuissen.be

  • Flexijob zaalbediening (BERLARE)

    Regio: BERLARE

    Bedrijf: DE ZONNEVALLEI

    Type: Flexijob

    Op zoek naar een bijverdienste? Voor onze feestzaal in de Berlare zijn we op zoek naar zaalmedewerker/zaalmedewerkster voor in de week of in het weekend. Je staat in voor onderstaande taken: Verantwoordelijkheid bar serveren van gerechten ...

Zoek naar antwoorden van Michiels C in sociale netwerken
Look for responds of Michiels C in social networks

Lees alle opmerkingen voor Michiels C. Laat een reactie achter voor Michiels C. Michiels C bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Michiels C. Leave a respond for Michiels C. Michiels C on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Michiels C op de google maps. Adres en contacten Michiels C
Location of Michiels C on the google maps. Address and contacts of Michiels C

Andere gerelateerde bedrijven als come Michiels C Michiels C: FLHERRIJGERS BVBA | Thito S | Maria | VOYAGES ITIN?RAIRES | Epicurus

Other related companies as Michiels C: FLHERRIJGERS BVBA | Thito S | Maria | VOYAGES ITIN?RAIRES | Epicurus

Michiels C is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio Wavre, België. De volledige naam van het bedrijf is Michiels C, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08009826660. Het bedrijf Michiels C bevindt zich op het adres: Chaussée de Louvain 433 1300 Wavre. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 833,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 156,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Electric contractors - Housewiring. Producten gemaakt in Michiels C zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Michiels C is Vervoer per lucht, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Michiels C is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Michiels C, openstaande posities, locatie van Michiels C op de kaart.

Michiels C is a company, that was registered 2013 in Wavre region, Belgium. Full name of company is Michiels C, company assigned to the tax number BE08009826660. The company Michiels C is located at the address: Chaussée de Louvain 433 1300 Wavre. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 833,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 156,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Electric contractors - Housewiring. Products created in Michiels C were not found.
The main activity of Michiels C is Transportation by Air, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Michiels C is not available. You also can look at reviews of Michiels C, open positions, location of Michiels C on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Michiels C, Wavre: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Michiels C, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Michiels C, Wavre: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Michiels C, employees, financial statistics.