AIME CARRETTE

Contactgegevens AIME CARRETTE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data AIME CARRETTE: address, phone, fax, email, website, opening hours

AIME CARRETTE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): OTTERGEMSESTEENWEG 333; 9000; GENT, België

Telefoon (phone): 92221367 (+32-92221367) 92221367 (+32-92221367)

Fax (fax): +32 (12) 107-29-45 +32 (12) 107-29-45

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) AIME CARRETTE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "AIME CARRETTE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "AIME CARRETTE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van AIME CARRETTE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen AIME CARRETTE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of AIME CARRETTE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees AIME CARRETTE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti AIME CARRETTE
Products information AIME CARRETTE

BTW identificatienummer (tax): BE06707672119
Ondernemingsnummer: 9737426757
Hoofdstad (capital): 259,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 620,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2005

Produits & Services: Réparateurs de Chaussures.

Product categorie (product category): Réparations de chaussures and articles en cuir

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor AIME CARRETTE
(Get full report from official database of BE for AIME CARRETTE)

Aanvulling soorten activiteiten voor AIME CARRETTE
Addition kinds of activities for AIME CARRETTE

512201. Cosmetica, parfums en haarproducten | Cosmetics, perfumes, and hair products
23990202. Paardenspannen en rietgewassen, enz .: niet-leder | Horse harnesses and riding crops, etc.: non-leather
32999901. Keramische vezel | Ceramic fiber
36940103. Generatoren, auto en vliegtuigen | Generators, automotive and aircraft
50840505. Industriële machine onderdelen | Industrial machine parts
55610102. Reiswagens: auto, nieuw en gebruikt | Travel trailers: automobile, new and used

Werken bij AIME CARRETTE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in AIME CARRETTE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor AIME CARRETTE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for AIME CARRETTE. Looking for open vacancies in other companies

  • Onderhoudstechnieker (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben je een technieker die graag wilt groeien in kennis en kunde? Wil je je groei bestendigen in een productie-omgeving? Komt het voor jou goed uit om in een tweeploegensysteem te werken? Dan is deze functie zeker dé opportuniteit die je zoekt! Onze klant in Maasmechelen is samen met ons op zoek naar een onderhoudsmedewerker die zal instaan voor: Het onderhoud aan productiemachines, Kleine laswerken, Onderhoud aan bedrijfsgebouwen en -terrein. Heb je een passie voor techniek? Mail naar hasselt_1544 @randstad.be of bel ons op 011-260022.

  • Operator seniorprofiel - weekend - M/V (WIELSBEKE)

    Regio: WIELSBEKE

    Bedrijf: FORUM JOBS WAREGEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Bent u op zoek naar een job- vast weekendwerk? Heeft u reeds ervaring als operator aan de inpakmachine? Kan u opleiding volgen gedurende 4-6 maanden? Onze klant te Wielsbeke zoekt weekendarbeider voor hun nieuwe site. U staat in voor zowel registratie, opvolging, kwaliteitscontrole als klein reinigingswerk.

  • PLOEG MONTAGE (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    In de regio Mechelen zijn we op zoek naar een ploeg montage luchtkanalen voor deze vacature ziet het takenpakket er als volg uit: je kan bestaan uit een ploegbaas en een monteur. je kan de uitvoer van montage van luchtkanalen op onze werven. je kan werken in de hoogte. je kan de uitvoer van voorbereidende werken voor de montage.

  • Metser (BILZEN)

    Regio: BILZEN

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Bilzen zijn we op zoek naar een metser met ervaring

  • Bediener Zaagmachine (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: Konvert Interim Eeklo

    Type: Studentenjob

    Konvert is dringend op zoek naar een bediener van de zaagmachine. Jouw taken: - plannen kunnen lezen - het juiste materiaal kiezen - de juiste lengte verzagen - eventueel hulp bij het lassen + laden en lossen van materialen

  • Student verkoop charcuterie St TRuiden (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: ADECCO BEVEREN-WAAS

    Type: Studentenjob

    Student verkoper/verkoopster supermarkt in St Truiden weekend werk en schoolvakanties Je staat in voor de verkoop van vlees, vleeswaren, kaas en traiteurproducten in een supermarkt. Bereiden of voorverpakken van producten. Je voornaamste taak is het bedienen en adviseren van klanten.

  • Operationeel Manager (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

     Als Operationeel Manager behoort het volgende tot jouw takenpakket: Je motiveert en stuurt een klein team van operationele bedienden en operationele arbeiders aan Je volgt alle logistieke operaties op  Je tracht de operationele en administratieve systemen continue te verbeteren Je beheert en analyseert alle KPI's Je volgt het HSEQ beleid op en verbetert het riskmanagement  Je neemt beslissingen en berekent de gevolgen op korte en lange termijn Klantencontact behoort ook tot jouw pakket Bedrijfsprofiel: Een dynamisch bedrijf actief in de logistieke sector, gelegen in de haven van Antwerpen.

  • CNC Frezer (526-257) (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: vanAnaarBETER.com

    Type: Vaste Job

    Ken jij iets van Heidenhain sturingen? Dan ben jij de CNC Frezer die wij zoeken voor onze klant! Onze klant is een engineeringbedrijf dat ook actief is in de machinebouw. Zij bouwen voornamelijk prototypes maar leveren ook stukwerk in kleine tot middelgrote oplages. Voor de groei van hun activiteiten zoeken ze vandaag een CNC FREZER. Je staat in voor het frezen van machineonderdelen en kleine tot middelgrote series van stukwerk.

  • combinatiejob verzorgkundige -werken in het WZC en de Thuiszorg (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: ZORGBEDRIJF LEUVEN

    Type: Vaste Job

    Wil je deeltijds of voltijds werken en ben je gepassioneerd door de zorg voor ouderen en hulpbehoevenden? Heb je zin in een uitdagende job waar je alle zorgaspecten combineert en toch met een vast uurrooster werkt? Zorg Leuven gaat de zorguitdaging verder aan en gaat op zoek naar de perfecte mix van verzorgenden en zorgkundigen. ‘Verzorgkundigen’, zeg maar, gemotiveerde en flexibele medewerkers gebeten door zorg, die de functies van verzorgende en zorgkundige willen combineren. Je zal dus zowel in de thuiszorg als in de woonzorgcentra tewerkgesteld worden. Zo draai je je hand er niet voor om, om bijvoorbeeld ’s morgens de bewoners van een woonzorgcentrum bij te staan en in de namiddag mensen thuis te begeleiden. Mogelijke vaste uurroosters: WZC 7u15-10u15 en Thuiszorg van 16u30-20u30 = 7u/dag WZC 7u15-10u15 en Thuiszorg van 11:00-15u00 = 7u/dag WZC 7u15-12u51 en Thuiszorg van 13u30-15u30 = 7u36/dag = voltijdse tewerkstelling Thuiszorg 11u45-15u45 en WZC van 16u30-20u06 = 7u36/dag = voltijdse tewerkstelling

  • TELEFONISCHE ADVERTENTIEVERKOPER KANTOOR LOMMEL (M/V) (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: ADREM

    Type: Vaste Job

    Adrem Intermediagroep is een uitgeverij met een enthousiast team van 100 medewerkers en heeft filialen in Turnhout, Antwerpen, Mechelen, Lommel en Breda. Jaarlijks realiseren wij meer dan 1000 uitgaven (luxemagazines, kranten, menuboeken, beursbrochures, beeldschermen,..). We werken o.a. voor bekende organisaties zoals: - Cultuurcentrum De Adelberg - Plopsaland - Flanders Fields Museum - Golfclub Genk - Heilig Hart Ziekenhuis Mol - Katholiek Onderwijs Sint Michiel Leopoldsburg Om ons team in Lommel te versterken zijn wij opzoek naar een telefonische advertentieverkoper (M/V). Functieomschrijving: - Je ben verantwoordelijk voor het werven van advertenties in diverse uitgave. (sport, musea, cultuur, beurzen, onderwijs, events,...) - Offertes opvolgen en realiseren - Verkooporders invoeren en administratief opvolgen - Telefonisch met de klant onderhandelen over de verkoopvoorwaarden van een advertentie. Profielomschrijving: - Vlotte prater en spreek perfect Nederlands. - Commercieel ingesteld. - Ervaring is niet vereist, we leren je dit graag intern aan met een degelijke opleiding. - Je bent een doorzetter, opgeven staat niet in je woordenboek. - Opleiding en leeftijd is van ondergeschikt belang. Ben je geïnteresseerd in deze vacature? Waag je kans en mail je CV naar [email protected]. Tot snel! WWW.ADREM.BE

  • Arhs Developments - Superstar UX/UI Designer (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Description of the open position The ARηs Group is looking for a UX/UI Designer to join its cross-projects design team that can both provide a “Waaow” effect and an outstanding user experience with a strong mobile taste. The Design Team, works on the different projects of the group on applications used by a dozen, to millions of users. You will strengthen this team by working in particular on our mobile application projects and products. We believe that the design is essential for the success of a project; therefore, we are looking also for a UX/UI Designer that is open-minded, loves getting user validation and is not afraid of a user-centred design process. This means working within our Design Team, helping the team to define goals and strategy, designing solutions together, and iterating until we reach the expected level of quality. As a UX/UI Designer, you will Create outstanding user experiences regarding web and mobile applications; Advise/coach our teams on user-centred design process and best practices; Meet regularly with our clients to capture their needs and understand their requirements; Translate concepts into wireframes that lead to intuitive user experiences; Facilitate client's product visions by researching, conceiving, wireframing, sketching, prototyping, and mocking up user experiences for digital products; Analysing user feedback and activity, and iterating to enhance the user experience; Design and deliver wireframes, user stories, user journeys, and mockups optimized for a wide range of devices and interfaces; Identify design problems and devise elegant solutions Advise/coach our teams on UI best practices; Be a driver of change and innovation within the company. What we expect from you We are looking for a designer Creative, curious and capable of thinking out of the box; Expertise in designing UI/UX using your favourite tooling (as examples: InVision, UXPin, Sketch, Balsamiq, Adobe XD...); Extensive experience in using UX design best practices to design solutions, and a deep understanding of mobile-first and responsive design. With a deep sense of pedagogy and user-centred minded; Autonomous, dynamic and continuously up-to-date with latest trends/techniques; Keen for new challenges; Team player; Open to feedback; Good at parallelising work on several projects; With three or more years of UX design experience. With a portfolio or samples of work demonstrating experience; Proven experience in mobile application UX/UI design; With good command of English. Bonus. You will delight us if you also have experience/knowledge in Agile practices (Scrum); In mobile design guidelines for the different mobile platforms; Designing for accessibility.

  • Balieverantwoordelijke (Zwitserland)

    Regio: Zwitserland

    Bedrijf: Intersoc

    Type: Werfreserve

    De balieverantwoordelijke is verantwoordelijk voor een vlotte werking aan de balie. Samen met je collega’s zorg je voor een hartelijke ontvangst voor alle vakantiegasten. Je bent beschikbaar om vragen en problemen op te vangen en zorgt steeds voor een snelle oplossing. Op die manier heb je een cruciale rol in het streven naar een maximale klantentevredenheid. Je taken bestaan onder andere uit: Onthaal van klanten verstrekken van allerhande informatie over het hotel en de streek verkoop van receptie-artikelen inschrijvingen en administratie regelen voor excursies of uitleenartikelen Klachten doorgeven aan de hotelbeheerder Opleiden en aansturen van vrijwilligers die meewerken aan de balie (max 3) Office management Administratieve taken (printen en kopiëren) Periodieke inventaris opmaken

Zoek naar antwoorden van AIME CARRETTE in sociale netwerken
Look for responds of AIME CARRETTE in social networks

Lees alle opmerkingen voor AIME CARRETTE. Laat een reactie achter voor AIME CARRETTE. AIME CARRETTE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for AIME CARRETTE. Leave a respond for AIME CARRETTE. AIME CARRETTE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie AIME CARRETTE op de google maps. Adres en contacten AIME CARRETTE
Location of AIME CARRETTE on the google maps. Address and contacts of AIME CARRETTE

Andere gerelateerde bedrijven als come AIME CARRETTE AIME CARRETTE: MAISON D. CHRISTIAN | ASSOCIATED SECRETARIES | CHEMIN?ES CONSTRUCTION | D'ici et d'ailleurs | Jul茅mont C

Other related companies as AIME CARRETTE: MAISON D. CHRISTIAN | ASSOCIATED SECRETARIES | CHEMIN?ES CONSTRUCTION | D'ici et d'ailleurs | Jul茅mont C

AIME CARRETTE is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is AIME CARRETTE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06707672119. Het bedrijf AIME CARRETTE bevindt zich op het adres: OTTERGEMSESTEENWEG 333; 9000; GENT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 259,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 620,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Réparations de chaussures and articles en cuir. Lijst met producten zijn Produits & Services: Réparateurs de Chaussures..
De hoofdactiviteit van AIME CARRETTE is Spoorwegvervoer, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van AIME CARRETTE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van AIME CARRETTE, openstaande posities, locatie van AIME CARRETTE op de kaart.

AIME CARRETTE is a company, that was registered 2005 in N\A region, Belgium. Full name of company is AIME CARRETTE, company assigned to the tax number BE06707672119. The company AIME CARRETTE is located at the address: OTTERGEMSESTEENWEG 333; 9000; GENT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 259,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 620,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Réparations de chaussures and articles en cuir. List of products are Produits & Services: Réparateurs de Chaussures..
The main activity of AIME CARRETTE is Railroad Transportation, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of AIME CARRETTE is not available. You also can look at reviews of AIME CARRETTE, open positions, location of AIME CARRETTE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over AIME CARRETTE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf AIME CARRETTE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about AIME CARRETTE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company AIME CARRETTE, employees, financial statistics.