MAISON CLOSSET-SERVAIS

Contactgegevens MAISON CLOSSET-SERVAIS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MAISON CLOSSET-SERVAIS: address, phone, fax, email, website, opening hours

MAISON CLOSSET-SERVAIS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DE LA STATION 4; 6470; SIVRY-RANCE, België

Telefoon (phone): 60455324 (+32-60455324) 60455324 (+32-60455324)

Fax (fax): +32 (14) 683-96-92 +32 (14) 683-96-92

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MAISON CLOSSET-SERVAIS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MAISON CLOSSET-SERVAIS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MAISON CLOSSET-SERVAIS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MAISON CLOSSET-SERVAIS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MAISON CLOSSET-SERVAIS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MAISON CLOSSET-SERVAIS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MAISON CLOSSET-SERVAIS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MAISON CLOSSET-SERVAIS
Products information MAISON CLOSSET-SERVAIS

BTW identificatienummer (tax): BE02959411621
Ondernemingsnummer: 8811553955
Hoofdstad (capital): 401,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 249,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2000

Activités: Fabrication de Bijoux.. Produits: Orfèvrerie en Argent,Orfèvrerie en Or.. Services: Montres,Horloges.

Product categorie (product category): Réparations d'horloges,montres and bijoux. Bijouteries and horlogeries. Bijoux Fab

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MAISON CLOSSET-SERVAIS
(Get full report from official database of BE for MAISON CLOSSET-SERVAIS)

Aanvulling soorten activiteiten voor MAISON CLOSSET-SERVAIS
Addition kinds of activities for MAISON CLOSSET-SERVAIS

224103. Stoffen tapes | Fabric tapes
267301. Kleding- en kledingkastzakken (plastic folie) | Garment and wardrobe bags, (plastic film)
836199. Residentiële zorg, nec | Residential care, nec
24390000. Structurele houtdelen, nec | Structural wood members, nec
30690800. Druggist's rubberen diversen | Druggist's rubber sundries
34239902. Blaaslampen | Blow torches
34690300. Porselein geëmailleerde producten en keukengerei | Porcelain enameled products and utensils
57190501. Beddengoed (lakens, dekens, spreads en kussens) | Bedding (sheets, blankets, spreads, and pillows)
63110103. Broederlijke beschermende verenigingen | Fraternal protective associations
79990702. Schiettent | Shooting gallery

Werken bij MAISON CLOSSET-SERVAIS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MAISON CLOSSET-SERVAIS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MAISON CLOSSET-SERVAIS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MAISON CLOSSET-SERVAIS. Looking for open vacancies in other companies

  • Dakwerker (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: ASAP LIMBURG CONSTRUCT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    ASAP Construct is op zoek naar dakdekkende arbeiders! Voor een welgekende firma in het Genkse zijn we op zoek naar arbeiders met een basiskennis en ervaring in het uitvoeren van platte daken oa roofing branden, verwerken van EPDM, PVC, bitumen, ... Samen met je ploegmaten zorg je voor een uitstekend dakbedekkingsresultaat adhv een technisch plan. Je ploegbaas zorgt voor de nodige ondersteuning.

  • Magazijnier (m/v) 38u/week (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Allround magazijnmederwerker. Voltijdse functie (38u/week) Je werkt van maandag t/m donderdag 7u30-16u30 en op vrijdag 06.00-12.00 of 07.30-14.00.

  • Orderpicker (WIJNEGEM)

    Regio: WIJNEGEM

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant gelegen in Wijnegem zijn wij dringend op zoek naar een orderpicker: Klaarmaken van bestellingen (zowel manueel als met elektrisch transpallet) Voorraadopvolging van onze de vleesproducten Meehelpen bij het lossen en laden van goederen

  • Recruiter ()

    Regio:

    Bedrijf: N\a

    Type:

  • Servicetechnieker sanitair & HVAC (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: FORUM CONSTRUCT ROESELARE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant uit Roeselare zijn we heel dringend op zoek naar een servicetechnieker voor sanitair & HVAC. Je takenpakket bestaat uit het installeren, onderhouden & herstellen van sanitaire- en HVAC installaties. Dit zowel bij industriële klanten als bij particulieren.

  • Intern Account - Commercieel backoffice Duits (m-v) (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Synergie Waregem Careers

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een internationaal actief bedrijf zijn we op zoek naar een Intern account ter ondersteuning van de commerciële dienst en de vertegenwoordigers. Specifiek kom je op de afdeling 'DACH' terecht. Dit brengt met zich mee dat de focus hier op klantenbinding ligt tegenover het harde commerciële onderhandelen met klanten. Je bent het eerste aanspreekpunt van de aan jou toegewezen klantenportefeuille Je behandelt hun vragen, problemen en helpt hen mee te zoeken naar een geschikte oplossing die leidt tot een win-win situatie Je voert onderhandelingen in prijszetting, binnen de vooropgestelde onderhandelingsmarge, eventueel in samenspraak met de betrokken sales mensen in the fiel. Je bouwt klantenrelaties op en je behandelt die niet-alledaagse situaties Op termijn zijn er eventueel groeimogelijkheden (zoals commerciële buitendienst, key account,...

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) 20u in Oostkamp (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor gastgezinnen wonende in Oostkamp en Hertsberge. Als huishoudhulp staat u voornamelijk in voor het huishouden: voornamelijk poetsen, strijken en andere huishoudelijke taken. Uren verspreid over meerdere dagen en combineerbaar met andere aanvragen tot fulltime. Gastgezin is echt op zoek naar een huishoudster die all-around kan functioneren als Home manager, iemand die werk ziet en een eigen roulement in het huis kan steken. U bent een pietje precies! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Studenten Horeca Winterfeesten (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Studentenjob

    Als student op de Gentse Winterfeesten kan je op een leuke manier een centje bijverdienen! Zo kan je ingeschakeld worden voor zowel barwerk , schaatsverhuur, als verkoper.... Hiervoor zoeken we naar gemotiveerde studenten die beschikbaar zijn voor de volledige periode van 07/12/2018 tot 06/01/2019. Ben jij dus veel dagen vrij in de periode van de Gentse Winterfeesten? En heb je nog voldoende uren over om als student te werken? Contacteer ons dan zo snel mogelijk op [email protected] of 09 218 09 80!

  • Animator om spelactiviteiten te begeleiden tijdens schoolvakantie - Mechelen (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: SKILLZ

    Type: Studentenjob

    Zin in een leuke vakantiejob als spel animator? De kinderen hebben een bepaald thema gekozen en doen minimaal 3 uur per dag het door hen gekozen thema. De verschillende activiteiten zijn leren programmeren, minecraft of fotografie. Als spelanimator zorg je voor de ontspanning tussen de thema lessen in, je doet een leuk spel of maakt iets creatief, bij voorkeur in het thema dat ze gekozen hebben. De groepen wisselen af tussen de thema activiteit en spel. We verwachten van jou dat je de kinderen begeleidt en boeiende activiteiten aanbiedt. Je doet dit zelfstandig in kleine groep (+/- 12 kinderen) of samen met een andere moni voor een grotere groep.

  • Adviseur/verkoper/consultent M/V (Regio Lier-Heist o/d Berg)

    Regio: Regio Lier-Heist o/d Berg

    Bedrijf: JULIE AND HER JEWELS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij opzoek naar een bijkomend lucratief inkomen ? Je hebt al een fulltime / parttime job en zoekt naar een extra ? Een extra die rekening houd met uw agenda en zonder investering? Dit is mogelijk! Wij zijn op zoek naar een adviseur/verkoper/consultentM/V, die een bijkomend lucratief inkomen wenst te verdienen! Wij zijn een gerenommeerde en prestigieuze juweelfabrikant van kwaliteitsjuwelen aan scherpe prijzen. Om ons team te versterken zijn wij op zoek naar een vertegenwoordiger/consultent in jouw regio. Als vertegenwoordiger/consultent bestaat uw takenpakket uit : -Onthaal en advies van klanten. -De klanten adviseren en inspireren. -De bestellingen opnemen bij verkoop. -Het imago vertegenwoordigen bij het cliënteel. -Een kwaliteitsvolle dienst na verkoop te bieden. -U werkt mee aan commerciële acties conform de vooropgestelde organisatie. -Het leuke aan het werk is dat je zelf je doelstellingen bepaalt (je bent je eigen baas) -Administratieve opvolging van A tot Z en rapportering aan de zaakvoerder. -Beurzen en happeningskunnen, indien gewenst, deel uitmaken van de functie. -Doel klanten te fideliseren

  • verpleegkundige in huisartspraktijk (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: WIJKGEZONDHEIDSCENTRUM DE VAART

    Type: Werfreserve

    als verpleegkundige werk je samen in een multidisciplinair team van 3 huisartsen, 2 verpleegkundigen, 2 kinesitherapeuten, een maatschappelijk werker en gezondheidspromotor. Je verzorgt patiënten op consultatie in het centrum en aan huis in Vilvoorde. Je werkt mee aan preventieve acties en ondersteunt de huisartsen.

  • zaalhulp brasserie FLEXI (DUFFEL)

    Regio: DUFFEL

    Bedrijf: Brasserie De Lage Polder

    Type: Flexijob

    Brasserie De Lage Polder is de gezellige thuishaven voor echte levensgenieters – midden in het park van Duffel. De Lage Polder werd vijftien jaar geleden opgericht. Voor de versterking van hun team zijn zij op zoek naar een zaalhulp.

Zoek naar antwoorden van MAISON CLOSSET-SERVAIS in sociale netwerken
Look for responds of MAISON CLOSSET-SERVAIS in social networks

Lees alle opmerkingen voor MAISON CLOSSET-SERVAIS. Laat een reactie achter voor MAISON CLOSSET-SERVAIS. MAISON CLOSSET-SERVAIS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MAISON CLOSSET-SERVAIS. Leave a respond for MAISON CLOSSET-SERVAIS. MAISON CLOSSET-SERVAIS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MAISON CLOSSET-SERVAIS op de google maps. Adres en contacten MAISON CLOSSET-SERVAIS
Location of MAISON CLOSSET-SERVAIS on the google maps. Address and contacts of MAISON CLOSSET-SERVAIS

Andere gerelateerde bedrijven als come MAISON CLOSSET-SERVAIS MAISON CLOSSET-SERVAIS: ELEKTRO LOGISTIEK SERVICE | MAMBO TROPICAL | Maurice W. Optics | COTECA | MOESPOM

Other related companies as MAISON CLOSSET-SERVAIS: ELEKTRO LOGISTIEK SERVICE | MAMBO TROPICAL | Maurice W. Optics | COTECA | MOESPOM

MAISON CLOSSET-SERVAIS is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MAISON CLOSSET-SERVAIS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02959411621. Het bedrijf MAISON CLOSSET-SERVAIS bevindt zich op het adres: RUE DE LA STATION 4; 6470; SIVRY-RANCE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 401,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 249,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Réparations d'horloges,montres and bijoux. Bijouteries and horlogeries. Bijoux Fab. Lijst met producten zijn Activités: Fabrication de Bijoux.. Produits: Orfèvrerie en Argent,Orfèvrerie en Or.. Services: Montres,Horloges..
De hoofdactiviteit van MAISON CLOSSET-SERVAIS is Automotive Reparatie, Diensten en Parkeren, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MAISON CLOSSET-SERVAIS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MAISON CLOSSET-SERVAIS, openstaande posities, locatie van MAISON CLOSSET-SERVAIS op de kaart.

MAISON CLOSSET-SERVAIS is a company, that was registered 2000 in N\A region, Belgium. Full name of company is MAISON CLOSSET-SERVAIS, company assigned to the tax number BE02959411621. The company MAISON CLOSSET-SERVAIS is located at the address: RUE DE LA STATION 4; 6470; SIVRY-RANCE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 401,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 249,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Réparations d'horloges,montres and bijoux. Bijouteries and horlogeries. Bijoux Fab. List of products are Activités: Fabrication de Bijoux.. Produits: Orfèvrerie en Argent,Orfèvrerie en Or.. Services: Montres,Horloges..
The main activity of MAISON CLOSSET-SERVAIS is Automotive Repair, Services and Parking, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of MAISON CLOSSET-SERVAIS is not available. You also can look at reviews of MAISON CLOSSET-SERVAIS, open positions, location of MAISON CLOSSET-SERVAIS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MAISON CLOSSET-SERVAIS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MAISON CLOSSET-SERVAIS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MAISON CLOSSET-SERVAIS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MAISON CLOSSET-SERVAIS, employees, financial statistics.