ELEKTRO HAMERLINCK

Contactgegevens ELEKTRO HAMERLINCK: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ELEKTRO HAMERLINCK: address, phone, fax, email, website, opening hours

ELEKTRO HAMERLINCK

Regio (region): N\A, België

Adres (address): LINDELAAN 13; 9940; EVERGEM, België

Telefoon (phone): 93449191 (+32-93449191) 93449191 (+32-93449191)

Fax (fax): +32 (65) 230-35-21 +32 (65) 230-35-21

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ELEKTRO HAMERLINCK: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ELEKTRO HAMERLINCK"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ELEKTRO HAMERLINCK"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ELEKTRO HAMERLINCK, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ELEKTRO HAMERLINCK. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ELEKTRO HAMERLINCK, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ELEKTRO HAMERLINCK. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ELEKTRO HAMERLINCK
Products information ELEKTRO HAMERLINCK

BTW identificatienummer (tax): BE03676818847
Ondernemingsnummer: 4488433837
Hoofdstad (capital): 502,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 208,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1998

Activités: Electriciens.. Gamme de Produits: Appareils ?lectroménagers. Services: Pièces de Rechange.. Installation & Entretien: Installation de Chaudières,Réparation de Chaudières.

Product categorie (product category): Réparations d'appareils électroménagers. Installation électrique résidentielle. Electroménager,télévisions and radios. Plomberie,chauffage and installations sanitaires

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ELEKTRO HAMERLINCK
(Get full report from official database of BE for ELEKTRO HAMERLINCK)

Aanvulling soorten activiteiten voor ELEKTRO HAMERLINCK
Addition kinds of activities for ELEKTRO HAMERLINCK

874803. Communicatieadvies | Communications consulting
12419905. Mijnbouwdiensten, nec: antraciet | Mining services, nec: anthracite
23429900. BH, gordels en geallieerde kledingstukken, nv | Bras, girdles, and allied garments, nec
28330211. Efedrine en derivaten | Ephedrine and derivatives
30110104. Fiets binnenbuizen | Bicycle inner tubes
36340402. Beddengoed, elektrisch | Bedcoverings, electric
39490406. toboggans | Toboggans
59489903. Koffers (bagage) | Trunks (luggage)
61419904. Remediërende leningsmaatschappijen | Remedial loan societies

Werken bij ELEKTRO HAMERLINCK: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ELEKTRO HAMERLINCK: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ELEKTRO HAMERLINCK. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ELEKTRO HAMERLINCK. Looking for open vacancies in other companies

  • Plaatser veranda's (TIEGEM)

    Regio: TIEGEM

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Waregem zijn we op zoek naar gemotiveerde plaatser. U zal instaan voor het plaatsen van veranda's regio West en Oost Vlaanderen.

  • internal sales (KOMEN-WAASTEN)

    Regio: KOMEN-WAASTEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als internal sales sta je in voor: In overleg met de Sales Manager onderhoud je goede relaties met de klanten/ prospecten. Je bezorgt hen de nodige informatie en je beantwoordt de commerciële en technische vragen. Je biedt ondersteuning op technisch-commercieel vlak m.b.t. klantenbezoeken prijsoffertes overleg ?. Je beheert en plant mee de agenda van de Sales Manager. Actief prospecteren zit in je bloed. Je bent verantwoordelijk voor de volledige voorbereiding van de offertes en je volgt deze offertes proactief op dit steeds in nauwe samenspraak met de Sales Manager. Je zorgt voor een algemene klantentevredenheid. Tenslotte hou je onze website up-to-date en kent sociale media voor jou geen geheimen.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Jodoigne – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (JODOIGNE)

    Regio: JODOIGNE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Jobstudent carwash - vrijdagavond of zaterdagvoormiddag - Deinze (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een transportbedrijf regio Deinze ben ik op zoek naar jobstudenten die beschikbaar zijn op ofwel vrijdagavond ofwel op zaterdagvoormiddag. Jouw takenpakket: Wassen van vrachtwagens Verplaatsen van vrachtwagens. Jouw loonpakket: €11,0133 bruto/uur Jouw uurrooster: Vrijdagavond: 17u - 24u Zaterdagvoormiddag: 7u - 14u Checklist: Ben je beschikbaar op ofwel vrijdagavond ofwel zaterdagvoormiddag? Zoek je een studentenjob die je op regelmatige basis kan uitoefenen? Is regio Deinze haalbaar voor jou? Ben je in het bezit van een rijbewijs B? Indien je op bovenstaande vragen volmondig JA kan antwoorden, neem dan snel contact met ons op via 056/74.21.10 of mail naar [email protected] Ik kijk alvast uit naar onze eerste kennismaking. Bedrijfsprofiel:   Transportbedrijf met vestigingen in Ham, Weert, Deinze & Kruishoutem. Grootste klanten zijn Coca-Cola, DS Smith & SPA. Zoeken voornamelijk chauffeurs CE, Magazijniers, heftruckchauffeurs en reachtruckchauffeurs.

  • jobstudenten McDonald's Oostende Drive (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: HAPPY FLIGHT

    Type: Studentenjob

    je komt ons team aan de kassa of in de keuken versterken tijdens de zomermaanden en/of weekends/vakantieperiodes.

  • Jobstudent (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: EDISAC OOSTENDE

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar gemotiveerde jobstudenten voor onze winkel in Oostende voor zowel weekends als vakanties. Je wordt vooral ingezet voor de kassa, de levering, producten klaarmaken om in de winkel te zetten en eventueel klanten helpen indien nodig

  • Huiswerkbegeleider (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je helpt de leerling van de lagere school een goede studie- en werkmethode te ontwikkelen en helpt hem/haar bij zijn/haar huiswerk. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • Teamleader Expeditie DV00545 (Regio Dendermonde-Wetteren)

    Regio: Regio Dendermonde-Wetteren

    Bedrijf: Darwin

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor volgend takenpakket: Kijkt toe op planning, kwaliteit en veiligheid van het werk en verzekert op deze manier een vlot verloop van de laadactiviteiten. Vertalen van de transportplanning naar de vloer en ervoor zorgen dat de transporten volgens planning geladen worden met een minimum aan wachttijden. Rechtstreeks contact onderhouden met de transportplanning om de laatste minuut wijzigingen in goede banen te leiden. Kijkt toe op het naleven van de richtlijnen, de kwaliteitsnormen, de systemen en de procedures binnen het team van heftruckchauffeurs om de doelstellingen van de afdeling te behalen. Kijkt toe op het correct functioneren van het volautomatische hoogstapelmagazijn. Is verantwoordelijk voor het uitvoeren van administratieve taken (verlofplanning, 5S) verbonden met de logistieke activiteiten of het team van heftruckchauffeurs.

  • Business Developer (NL) – Regio Vlaanderen (ANDERLECHT)

    Regio: ANDERLECHT

    Bedrijf: HABEAS

    Type: Vaste Job

    Missie Als Business Developer bestaat uw missie erin de omzet van de onderneming te ontwikkelen door nieuwe commerciële contracten te onderhandelen. U rapporteert aan de Regionale Directeur en maakt deel uit van een ploeg van 4 commerciële medewerkers (1 Key Account, 2 Account Managers en 1 Business Developer). Functie - Als Business Developer bent u verantwoordelijk voor de verkoop van de producten en diensten aan bestaande en nieuwe klanten in Vlaanderen. - Uw verantwoordelijk bestaat erin commerciële leads via een bestaand databank te ontwikkelen om nieuwe contracten binnen te brengen evenals bestaande klanten te bezoeken om de samenwerking te ontplooien. - - U maakt gebruik van het databank om potentiele prospecten terug te contacteren en om nieuwe contracten te onderhandelen - Uw maakt een marktonderzoek om de geschikte ondernemingen van de industriële wereld te selecteren die matchen met ons productvoorstel. - U zorgt voor de constante promotie van al onze aanbiedingen. - Uw uitdaging bestaat erin de wensen van de klant te vertalen in een kwalitatief, technisch en commercieel passende oplossing. - U zorgt voor de goeie uitvoering van de contracten en aan de kwaliteit van de geleverde diensten - U maakt een wekelijkse rapportering van uw commerciële activiteiten

  • PAYROLL CONSULTANT (EVERE)

    Regio: EVERE

    Bedrijf: Select HR Zaventem

    Type: Vaste Job

    Na een vooral praktijkgerichte opleiding on-the-job sta je als Payroll Consultant in voor:  De volledige loonverwerking van een eigen klantenportefeuille op basis van een correcte toepassing van de sociale wetgeving; De verwerking van alle sociale documenten en bijhorende administratie; Het beantwoorden van sociaal-juridische vragen van klanten in samenwerking met onze juridische dienst; Het pro-actief en klantgericht onderhouden van de klantenrelaties; Bedrijfsprofiel: Voor een full service HR partner gevestigd in Evere zijn we op zoek naar een Payroll Consultant.

  • Mobiele verkoopmedewerker Buurtslagers regio Deinze (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: Meat&More

    Type: Vaste Job

    Voeding interesseert je? Klanten helpen is jouw ding? Vind je een verzorgde winkel vanzelfsprekend? Zijn lekkere, verse producten een must? Ondersteun je graag in verschillende filialen? Een mobiele verkoopmedewerker in een voorverpakkingsfiliaal (VVP) is verantwoordelijk voor volgende taken: Je ondersteunt verschillende VV¨P filialen in jouw regio Je produceert traiteurproducten zoals salades, kant-en-klare maaltijden en broodjes, indien nodig help je mee in het atelier bij het maken van vleesproducten zoals bijvoorbeeld brochettes, blinde vinken,... Je plaatst onze producten in de koeltoonbanken, waarbij je aandacht hebt voor de presentatie en houdbaarheidsdata. Onze klanten kunnen daarnaast steeds rekenen op jouw advies bij hun aankopen. Je reinigt jouw werkruimte volgens de geldende regels.

  • KELNER (BELSELE)

    Regio: BELSELE

    Bedrijf: Accent

    Type: Zelfstandige activiteit

    Jouw taken als kelner zijn: klanten bedienen bar afruimen uitleg geven over sauna Je wil graag bijverdienen als extra of flexijob

Zoek naar antwoorden van ELEKTRO HAMERLINCK in sociale netwerken
Look for responds of ELEKTRO HAMERLINCK in social networks

Lees alle opmerkingen voor ELEKTRO HAMERLINCK. Laat een reactie achter voor ELEKTRO HAMERLINCK. ELEKTRO HAMERLINCK bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ELEKTRO HAMERLINCK. Leave a respond for ELEKTRO HAMERLINCK. ELEKTRO HAMERLINCK on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ELEKTRO HAMERLINCK op de google maps. Adres en contacten ELEKTRO HAMERLINCK
Location of ELEKTRO HAMERLINCK on the google maps. Address and contacts of ELEKTRO HAMERLINCK

Andere gerelateerde bedrijven als come ELEKTRO HAMERLINCK ELEKTRO HAMERLINCK: FLBUREAU D'ELECTRONIQUE APPLIQUÉE SA | DRANKENHAL HAUWEYCKEN | GB CONTACT | N-SYLE | MARIE LOONEN

Other related companies as ELEKTRO HAMERLINCK: FLBUREAU D'ELECTRONIQUE APPLIQUÉE SA | DRANKENHAL HAUWEYCKEN | GB CONTACT | N-SYLE | MARIE LOONEN

ELEKTRO HAMERLINCK is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ELEKTRO HAMERLINCK, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03676818847. Het bedrijf ELEKTRO HAMERLINCK bevindt zich op het adres: LINDELAAN 13; 9940; EVERGEM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 502,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 208,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Réparations d'appareils électroménagers. Installation électrique résidentielle. Electroménager,télévisions and radios. Plomberie,chauffage and installations sanitaires. Lijst met producten zijn Activités: Electriciens.. Gamme de Produits: Appareils ?lectroménagers. Services: Pièces de Rechange.. Installation & Entretien: Installation de Chaudières,Réparation de Chaudières..
De hoofdactiviteit van ELEKTRO HAMERLINCK is Verenigde Staten Postal Service, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ELEKTRO HAMERLINCK is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ELEKTRO HAMERLINCK, openstaande posities, locatie van ELEKTRO HAMERLINCK op de kaart.

ELEKTRO HAMERLINCK is a company, that was registered 1998 in N\A region, Belgium. Full name of company is ELEKTRO HAMERLINCK, company assigned to the tax number BE03676818847. The company ELEKTRO HAMERLINCK is located at the address: LINDELAAN 13; 9940; EVERGEM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 502,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 208,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Réparations d'appareils électroménagers. Installation électrique résidentielle. Electroménager,télévisions and radios. Plomberie,chauffage and installations sanitaires. List of products are Activités: Electriciens.. Gamme de Produits: Appareils ?lectroménagers. Services: Pièces de Rechange.. Installation & Entretien: Installation de Chaudières,Réparation de Chaudières..
The main activity of ELEKTRO HAMERLINCK is United States Postal Service, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of ELEKTRO HAMERLINCK is not available. You also can look at reviews of ELEKTRO HAMERLINCK, open positions, location of ELEKTRO HAMERLINCK on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ELEKTRO HAMERLINCK, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ELEKTRO HAMERLINCK, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ELEKTRO HAMERLINCK, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ELEKTRO HAMERLINCK, employees, financial statistics.