PAUL VAN DEN BERGHE

Contactgegevens PAUL VAN DEN BERGHE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data PAUL VAN DEN BERGHE: address, phone, fax, email, website, opening hours

PAUL VAN DEN BERGHE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): TERVUURSEVEST 17B4; 3001; LEUVEN, België

Telefoon (phone): 16237898 (+32-16237898) 16237898 (+32-16237898)

Fax (fax): +32 (61) 236-84-45 +32 (61) 236-84-45

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) PAUL VAN DEN BERGHE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "PAUL VAN DEN BERGHE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "PAUL VAN DEN BERGHE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van PAUL VAN DEN BERGHE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen PAUL VAN DEN BERGHE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of PAUL VAN DEN BERGHE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees PAUL VAN DEN BERGHE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti PAUL VAN DEN BERGHE
Products information PAUL VAN DEN BERGHE

BTW identificatienummer (tax): BE05014953613
Ondernemingsnummer: 1827545166
Hoofdstad (capital): 115,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 581,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2016

Appareils Réparés: Magnétoscopes,Téléviseurs.. Produits: Hi-Fi,Magnétoscopes,Télévisions. Gamme de Produits: Appareils ?lectroménagers.. Produits: Téléphones Mobiles.

Product categorie (product category): Réparations d'appareils électroménagers. Electroménager,télévisions and radios. Matériel de Télécommunication

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor PAUL VAN DEN BERGHE
(Get full report from official database of BE for PAUL VAN DEN BERGHE)

Aanvulling soorten activiteiten voor PAUL VAN DEN BERGHE
Addition kinds of activities for PAUL VAN DEN BERGHE

371100. Motorvoertuigen en auto's | Motor vehicles and car bodies
17210303. Aanhangsel markering aannemer | Pavement marking contractor
33570100. Communicatie draad | Communication wire
34960108. Matten en mat | Mats and matting
63210203. Ziektekostenverenigingen, wederzijds | Sick benefit associations, mutual
73610103. Scheepsbureau | Ship crew agency

Werken bij PAUL VAN DEN BERGHE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in PAUL VAN DEN BERGHE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor PAUL VAN DEN BERGHE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for PAUL VAN DEN BERGHE. Looking for open vacancies in other companies

  • Productiemedewerkers bijverdienste (week of weekend) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: RANDSTAD

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant produceert hoogwaardige folie voor tal van toepassingen voor industriële en consumentenverpakkingen in uiteenlopende sectoren, waaronder productiebedrijven, de voedingsindustrie, de bouw en de chemische industrie. Als operator sta je in voor de goede voortgang van het productieproces en grijp je in wanneer nodig. Je bedient en controleert extrusiemachines. Je controleert de kwaliteit van het product. Je rapporteert over het verloop van de productie We zijn op zoek naar extra poolmedewerkers die graag bijklussen ! graag personen die reeds tewerkgesteld zijn en geregeld vrij zijn in de week of weekend bij voorkeur technische bagage zowel mogelijkheden in 2 ploegen als in de nacht

  • Onderhoudstechnieker (m/v) (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Herstellen van eventuele pannes of defecten. - Algemeen en preventief onderhoud van sterk geautomatiseerd machinepark. - Planning, installatie en opvolging van nieuwe machines.

  • vertegenwoordiger (STEKENE)

    Regio: STEKENE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor actieve prospectie met doel een lange termijn relatie opbouwen met je klanten. Bestaande klanten begeleiden en ondersteunen bij de verkoop van het uitgebreide assortiment. Realiseren van verkoop doelstellingen en melden van eventuele afwijkingen. Een aantal administratieve taken: klantencontracten registreren in het systeem behandeling van diverse e-mails offertes opstellen en onderhandelen over prijsafspraken.

  • Onderhoudstechnieker/CNC operator (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een metaalbedrijf gespecialiseerd in het draaien en frezen van onderdelen (metaal, kunststof, non ferro), zij wij op zoek naar een onderhoudstechnieker met onmiddellijke opstart! Naast het elektrisch en mechanisch onderhoud van de CNC machines, wordt je daarnaast ook ingeschakeld voor het draai- en freeswerk. Het bedrijf levert stukwerk aan allerlei sectoren: industrie, landbouw, medische sector, bouw en entertainment.

  • Mecanicien weekend (MOESKROEN)

    Regio: MOESKROEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant uit de regio Moeskroen heeft een vacature als Weekend technieker als jij hen versterkt zal je deze taken uitvoeren: Preventief en curatief onderhoud van het machinepark op mechanisch vlak Smeren van kettingen vervangen van riemen ... Montage en demontage van machines Technische ondersteuning bieden aan de afdeling productie kwaliteit en onderhoud

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Achel – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (ACHEL)

    Regio: ACHEL

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Jobstudenten winkelbediende bakkerij (Regio Leuven)

    Regio: Regio Leuven

    Bedrijf: I M & S

    Type: Studentenjob

    Klanten verderhelpen in de bakkerij; Rekken aanvullen; Onderhoud van de winkel.

  • Bouwkundig tekenaar met doorgroeimogelijkheden (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: BAM Contractors

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor het uittekenen van bekistingsplannen van zowel vloerondersteuning als wandbekistingen. Daarnaast maak je ook productietekeningen van negatieven, traditionele en speciale bekistingen, loopvolders alsook de combinaties van systemen indien noodzakkelijk. Je maakt offertes op voor de klanten en doet besprekingen op de werven zelf. Je bent verantwoordelijk / wil in de toekomst de verantwoordelijkheid dragen om de huidge tekenaars te begeleiden en aan te sturen.

  • engineer / technieker (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Select HR Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Als Technieker / Engineer sta je in voor : Het algemeen onderhoud van de productielijnen, pompen, kleppen... in het atelier of on-site bij de klanten. Je lost elektrische en mechanische storingen op. Je vervangt mechanische onderdelen. Je voert preventieve en curratieve controles uit. Je vervangt pneumatische en hydraulische onderdelen. Bedrijfsprofiel: Onze klant legt zich toe op maintenance activiteiten, revisie van pompen, onderhoud van roterende machines en verspanning voor hun klanten, dit zowel over heel België als ook in het buitenland.   Om hun team te versterken zijn zij op zoek naar Techniekers / Engineers, zowel op vaste werven als op de baan.

  • Ambulanciers voor internationale repatriëringen. (Regio Turnhout)

    Regio: Regio Turnhout

    Bedrijf: MEDICEVAC

    Type: Zelfstandige activiteit

    MedicEvac is een gevestigde waarde in het aanleveren van medische en paramedische teams voor de reisbijstandsmaatschappijen. Vertrek je op vakantie en je dient gerepatrieerd te worden dan is er een realistische kans dat één van onze verpleegkundigen of artsen jou komt oppikken en je mee zal escorteren naar een ziekenhuis in België of in het beste geval naar huis. In het kader van uitbreiding van onze diensten zijn we op zoek naar ambulanciers met pit die het wel zien zitten om eens out of the box te denken en onze patiënten op een comfortabele manier kunnen begeleiden naar huis of naar een ziekenhuis in België en dit per ambulance. Je kan énerzijds ingezet worden om onze medische equipes op te pikken van de luchthaven en anderzijds kan je zelf ook repatriëringen doen naar het buitenland per ambulance. Onze actieradius ligt meestal op een max van 1000 km rond België. Ambulanciers met een gezonde dosis inlevend vermogen zijn bij ons op de juiste plaats. Onze medewerkers dienen de patiënt gerust te stellen met hun kennis en de patiënt en eventuele familie op een rustige maar professionele manier te begeleiden gedurende het ganse traject per ambulance. Je houdt regelmatig contact met onze centrale en de bijstandsmaatschappij om hen op de hoogte te houden van eventuele verwikkelinge Spreekt het avontuurlijke je wel aan en ben je elke maand toch enkele aansluitende periodes vrij dan ben je hier op de juiste plaats. Stuur ons je uitgebreide CV door en we komen onmiddellijk bij je terug.

  • MEDEWERKER KINDERVERZORGING (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: MINI-CRECHE "KWAAKKWAAK"

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor onze crèche zijn wij op zoek naar een enthousiaste kinderverzorg(st)er. Je verzorgt kindjes van 3 maanden tot 3 jaar. Je verschoont de pampers en helpt de kindjes bij het eten. Verder ben je creatief bezig en knutsel je met hen. Je onderhoudt goede contacten met de ouders en zorgt ervoor dat de lokalen opgeruimd en gepoetst worden.

  • keukenmedewerkers McDonald's Wondelgem (WONDELGEM)

    Regio: WONDELGEM

    Bedrijf: FAMILY DRIVE

    Type: Flexijob

    Je werkt in een tof team en je staat in voor het bereiden van hamburgers, je maakt ook wraps en slaatjes, allemaal volgens de Mcdonald's standaard! Je zorgt ook dat de keuken netjes en proper is, dus ook het onderhoud van de keuken behoort tot je takenpakket

Zoek naar antwoorden van PAUL VAN DEN BERGHE in sociale netwerken
Look for responds of PAUL VAN DEN BERGHE in social networks

Lees alle opmerkingen voor PAUL VAN DEN BERGHE. Laat een reactie achter voor PAUL VAN DEN BERGHE. PAUL VAN DEN BERGHE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for PAUL VAN DEN BERGHE. Leave a respond for PAUL VAN DEN BERGHE. PAUL VAN DEN BERGHE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie PAUL VAN DEN BERGHE op de google maps. Adres en contacten PAUL VAN DEN BERGHE
Location of PAUL VAN DEN BERGHE on the google maps. Address and contacts of PAUL VAN DEN BERGHE

Andere gerelateerde bedrijven als come PAUL VAN DEN BERGHE PAUL VAN DEN BERGHE: RESTAURANT DALAT | JOELLE HOFMANS | Electrovolet SPRL | Petit Paris | Clarysse Patrick D.O.

Other related companies as PAUL VAN DEN BERGHE: RESTAURANT DALAT | JOELLE HOFMANS | Electrovolet SPRL | Petit Paris | Clarysse Patrick D.O.

PAUL VAN DEN BERGHE is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is PAUL VAN DEN BERGHE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05014953613. Het bedrijf PAUL VAN DEN BERGHE bevindt zich op het adres: TERVUURSEVEST 17B4; 3001; LEUVEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 115,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 581,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Réparations d'appareils électroménagers. Electroménager,télévisions and radios. Matériel de Télécommunication. Lijst met producten zijn Appareils Réparés: Magnétoscopes,Téléviseurs.. Produits: Hi-Fi,Magnétoscopes,Télévisions. Gamme de Produits: Appareils ?lectroménagers.. Produits: Téléphones Mobiles..
De hoofdactiviteit van PAUL VAN DEN BERGHE is Kleding, Afgewerkte Producten van Stoffen & Vergelijkbare Materialen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van PAUL VAN DEN BERGHE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van PAUL VAN DEN BERGHE, openstaande posities, locatie van PAUL VAN DEN BERGHE op de kaart.

PAUL VAN DEN BERGHE is a company, that was registered 2016 in N\A region, Belgium. Full name of company is PAUL VAN DEN BERGHE, company assigned to the tax number BE05014953613. The company PAUL VAN DEN BERGHE is located at the address: TERVUURSEVEST 17B4; 3001; LEUVEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 115,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 581,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Réparations d'appareils électroménagers. Electroménager,télévisions and radios. Matériel de Télécommunication. List of products are Appareils Réparés: Magnétoscopes,Téléviseurs.. Produits: Hi-Fi,Magnétoscopes,Télévisions. Gamme de Produits: Appareils ?lectroménagers.. Produits: Téléphones Mobiles..
The main activity of PAUL VAN DEN BERGHE is Apparel, Finished Products from Fabrics & Similar Materials, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of PAUL VAN DEN BERGHE is not available. You also can look at reviews of PAUL VAN DEN BERGHE, open positions, location of PAUL VAN DEN BERGHE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over PAUL VAN DEN BERGHE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf PAUL VAN DEN BERGHE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about PAUL VAN DEN BERGHE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company PAUL VAN DEN BERGHE, employees, financial statistics.