A S T

Contactgegevens A S T: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data A S T: address, phone, fax, email, website, opening hours

A S T

Regio (region): N\A, België

Adres (address): K. ALBERTLAAN 134; 9000; GENT, België

Telefoon (phone): 92452931 (+32-92452931) 92452931 (+32-92452931)

Fax (fax): +32 (83) 843-98-18 +32 (83) 843-98-18

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) A S T: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "A S T"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "A S T"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van A S T, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen A S T. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of A S T, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees A S T. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti A S T
Products information A S T

BTW identificatienummer (tax): BE08185607910
Ondernemingsnummer: 7626129150
Hoofdstad (capital): 106,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 422,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2001

Appareils Réparés: Magnétoscopes,Téléviseurs.. Produits: Alimentations Electriques,Hi-Fi,Télévisions,Magnétoscopes. Gamme de Produits: Appareils ?lectroménagers.

Product categorie (product category): Réparations d'appareils électroménagers. Electroménager,télévisions and radios. Matériel de Télécommunication

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor A S T
(Get full report from official database of BE for A S T)

Aanvulling soorten activiteiten voor A S T
Addition kinds of activities for A S T

507803. Commerciële koelapparatuur | Commercial refrigeration equipment
21219900. Sigaren, nec | Cigars, nec
22580302. Netwerk gemaakt op een kant of net machine | Netting made on a lace or net machine
28650101. Zure kleurstoffen, synthetisch | Acid dyes, synthetic
28950000. Carbon zwart | Carbon black
51490502. sappen | Juices
86610126. Gereformeerde kerk | Reformed church
87110404. Bouwtechniek | Structural engineering

Werken bij A S T: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in A S T: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor A S T. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for A S T. Looking for open vacancies in other companies

  • Plant Manager (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant van ons, gevestigd in Lokeren zijn wij op zoek naar een ingenieur. Samen met de huidige ingenieur ga je de processen bekijken, herdenken en moderniseren. Je neemt de leiding over de mechaniekers en arbeiders Je stuurt de volledige productie en onderhoud aan Je wordt opgeleid om in te staan voor alle technische zaken (nieuwbouw - uitbouw nieuwe productielijnen - onderhoud bestaande recyclagelijnen) Je volgt opleiding in alle productieprocessen met als doel op korte termijn de volledige leiding over te nemen (investeringen, productie en onderhoud) Je stuurt de mechaniekers en productiemedewerkers aan (12-tal personen) Waar nodig help je graag fysiek mee met de uitbouw van nieuwe lijnen en het onderhoud van de bestaande installaties

  • Monteur vloerverwarming (DILSEN-STOKKEM)

    Regio: DILSEN-STOKKEM

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bezit een passie voor techniek en geniet van de vrijheid en verantwoordelijkheid die een job in de bouwsector je kan bieden?... dan is deze job je op het lijf geschreven! Jouw takenpakket als monteur bestaat uit: voorbereidende werkzaamheden op de werf plaatsen van ondervloer montage van leidingen en in gebruik stellen van de verwarmingsinstallatie orde en netheid op de werf garanderen

  • Technisch toonzaal verkoper verwarming en technieken (M/V) (WIJNEGEM)

    Regio: WIJNEGEM

    Bedrijf: FLEXTRA INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Wijnegem zijn wij op zoek naar een technisch toonzaal verkoper. Tot jouw takenpakket behoort: Als commercieel technisch adviseur ben je het eerste aanspreekpunt voor alles met betrekking tot centrale verwarming en woningtechnieken. Met een handig computer programma (berekeningsprogramma, warmteverliezen en vloerverwarming) maak je een gepaste offerte die je op commerciële wijze afrondt tot een order. Je begeleidt de klanten en installateurs doorheen heel het verkoopproces met technische kennis en esthetisch advies. Ook volg je op regelmatige basis opleidingen om up-to-date te blijven van de nieuwste ontwikkelingen.

  • VERKOOPSMEDEWERKER VERF/VERLICHTING/(TUIN)MEUBELEN 5(M/V) (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: EXPERZA

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je werkt als verkoopsmedewerker op afdeling verf/verlichting/behang/kleinmeubelen/tapijten/raamdecoratie en combineert dit met tuinmeubelen, BBQ’s, camping. Je bedient de klanten op een snelle en vriendelijke wijze en geeft hen advies naargelang de vragen. Je zorgt dat de rayons in orde zijn. Dit betekent dat je bestellingen mee opvolgt en dat je de rekken aanvult. Je bent medeverantwoordelijk voor een aantrekkelijke presentatie van de producten in de verschillende rayons. Je controleert de leveringen, etiketteert producten, helpt bij de aanvulling van de stock. Klantenbestellingen opvolgen, retours van klanten behandelen.

  • Verkoper Food (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Start People Dendermonde

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als verkoper - verkoopster in een drankenhandel, heb je volgende taken: Je staat in voor het ontvangen van de klanten en helpt hen bij vragen of producten. Je staat in voor de kassa en rekent correct af, rekening houdend met leeg goed. Je vult artikelen en dranken aan in de winkel en verpakt geschenken, maakt biermanden, ... Je staat in voor de algemene orde en netheid in de winkel.

  • Huishoudhulp met uitstekend loon regio Sint-Maria-Oudenhove (SINT-MARIA-OUDENHOVE)

    Regio: SINT-MARIA-OUDENHOVE

    Bedrijf: CLEAN INSIDE

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Clean Inside ga je poetsen bij de mensen thuis, met dienstencheques. Je levert perfect werk zodat onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een vast uurrooster met vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis kraaknet achter en bezorgt hen een aangename thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw je uurrooster. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Clean Inside kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp, waar je gaat poetsen bij de mensen thuis. Je wil graag aan de slag in een onderneming die gezin en werk op elkaar afstemd.Je wordt persoonlijk begeleid en gecoacht door een team enthousiaste consulenten bij wie je steeds terecht kunt. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen schoonmaakster,dienstencheque,dienstencheques,schoonmaken,poetswerk,poetshulp,poetsvrouw,poetsman,poetsdame )

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Kortenaken – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (KORTENAKEN)

    Regio: KORTENAKEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Steenokkerzeel – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (STEENOKKERZEEL)

    Regio: STEENOKKERZEEL

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij laten jou schitteren! Ga je aan de slag bij Het Poetsbureau, dan kom je terecht bij een stabiele, betrouwbare en ondernemende werkgever die absoluut geen eendagsvlieg is. Ons onafhankelijke dienstenchequebedrijf is een van de grootste in Vlaanderen en heeft de afgelopen 10 jaar een uitstekende reputatie opgebouwd. Ons motto is ‘Anders en beter’ en dat geldt zowel voor onze klanten als onze medewerkers. Wij zetten alles op alles om ons personeel te laten schitteren in een familiale, menselijke en respectvolle sfeer. Zo kunnen zij op hun beurt de ster in huis zijn bij de klant en stralend proper werk afleveren. Wij soigneren je als een echte ster: nergens in de sector krijg je betere loonvoorwaarden. Je ontvangt maaltijdcheques vanaf je eerste werkdag, een toffe werkoutfit styled bij JBC, een gsm met belwaarde, enz. En wat dacht je van een ELEKTRISCHE FIETS OF BEDRIJFSWAGEN om uit te blinken bij je klanten? Benieuwd naar deze en andere voordelen die Het Poetsbureau voor jou in petto hebben? Ontdek alle troeven op onze website: www.poetsbureau.be Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Schoonmaken, strijken, boodschappen doen, maaltijden bereiden, kleine naaiwerkjes verrichten: jij bent van alle markten thuis. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een ‘bright and shiny’ toekomst bij Het Poetsbureau. Heb jij een passie voor orde, netheid en poetsen? Houd je ervan om zelfstandig te werken en initiatief te nemen? Ben je positief ingesteld, discreet en betrouwbaar? En bovendien leergierig, flexibel en stressbestendig? Dan pas jij perfect bij Het Poetsbureau! (trefwoorden: dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame, kuisman).

  • Receptionist(e)/Telefonist(e) voor tijdelijke opdracht (ook studenten) (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Tempo-Team Professionals

    Type: Studentenjob

    Exselsia (part of Tempo-Team) staat voor total front desk management. Een sterke planning en een performant back-up systeem garanderen continuïteit aan het onthaal van onze klanten voor receptie en telefonie. Voor onze klant in Evergem zijn wij op zoek naar een tijdelijk Receptionist(e)/Telefonist(e) om aan de slag te gaan van maandag 17/12 t.e.m. woensdag 9/01 in een vast uurrooster (9u00-17u30). Jouw takenpakket bestaat daarbij uit volgende verantwoordelijkheden: Je bent het visitekaartje van ons bedrijf en onze klant en vertegenwoordigt onze waarden & normen in de field. Je zorgt voor het aannemen en doorverbinden van de inkomende telefoongesprekken. Je bent verantwoordelijk voor een vriendelijke en professionele ontvangst van bezoekers. Je informeert de klanten zo goed mogelijk, dit doe je met de glimlach en nodige discretie. Je beheert de postverdeling, aangetekende brieven en koerier zendingen. Je biedt administratieve ondersteuning aan de verschillende diensten bij de klant.

  • Test Lead (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: BRIGHTEST

    Type: Vaste Job

    Waar wij in geloven: Bij Brightest hebben we allemaal een passie voor software ontwikkeling en kwaliteit. We willen onze klanten helpen door op een innovatieve manier kwaliteitsvolle software op te leveren en te onderhouden. Wat zal je doen? Je uitmuntende communicatieve vaardigheden gebruiken om een brug te bouwen tussen business & IT Een teststrategie uitwerken en opvolgen Testresultaten analyseren, documenteren en presenteren Een team leiden Je stelt je flexibel op en hebt een groot aanpassingsvermogen, waardoor je in wisselende werkomgevingen snel je meerwaarde kan aantonen

  • Polyvalent operator brouwer - Optie Vast (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Vaste Job

    Na een grondige opleiding ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van alle taken met betrekking tot het brouwen, gisten en lageren van bier Je staat in voor de reiniging van de gebruikte installaties en ruimten. Je houdt rekening met bestaande kwaliteits- en veiligheidsvoorschriften. Je kan de gebruikte toestellen instellen en bedienen en kleine technische storingen oplossen. Je voert standaard labo analyses uit.

  • STUDIEBEGELEIDERS (regio KNOKKE-BLANKENBERGE-ZEEBRUGGE/WEST-VLAANDEREN) (Regio Knokke-Blankenberge-Zeebrugge)

    Regio: Regio Knokke-Blankenberge-Zeebrugge

    Bedrijf: STUDIECO VOF DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bijleskantoor StudieCo is doorlopend op zoek naar gemotiveerde nieuwe krachten! Zoals beschreven op onze websites http://www.studieco.be en http://www.bijles-studiebegeleiding.be is ons doelpubliek de schoolgaande jeugd van alle onderwijsniveaus (basisschool tot en met hogeschool/universiteit). Onze leerkrachten geven zowat alle mogelijke schoolse vakken maar specifiek zijn wiskunde, statistiek, wetenschappen en Frans veel gevraagd door onze klanten. Daarnaast is er ook een grote vraag naar personen die algemene studie- en huiswerkbegeleiding kunnen geven aan leerlingen basisonderwijs en middelbaar onderwijs tot en met de tweede graad. U vult zelfstandig een begeleidingstraject in, u maakt de afspraken met de leerling/student en zijn of haar ouders, etc. U krijgt begeleidingsopdrachten in de directe regio van uw woon-/werkplaats (typisch binnen een straal van 15 km). Er worden dus geen verre verplaatsingen gevraagd. Indien u zelf bereid bent om verdere verplaatsingen te maken, gelieve dit duidelijk te vermelden in uw CV. U plant volgens uw eigen agenda de afspraken in met de ouders/leerlingen en beslist opdracht per opdracht of u deze al dan niet zal opstarten. Naast een aantrekkelijke financiële vergoeding krijgt u ook de inhoudelijke voldoening van de interactie met de leerling/student en zijn of haar ouders. De beperkte verplichtingen die voldaan moeten worden i.v.m. het statuut van zelfstandige in bijberoep alsook de werking van StudieCo worden voor nieuwe leerkrachten toegelicht. Laat u hierdoor zeker niet afschrikken! Eens u de sollicitatieprocedure doorlopen heeft, zal u verder geïnformeerd worden. Gelieve in de titel de referentie van de vacature waarop u reageert duidelijk te vermelden. Deze bestaat steeds uit een lettercode gevolgd door 4 cijfers. Concreet is dit voor deze vacature: KBZ2018.

Zoek naar antwoorden van A S T in sociale netwerken
Look for responds of A S T in social networks

Lees alle opmerkingen voor A S T. Laat een reactie achter voor A S T. A S T bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for A S T. Leave a respond for A S T. A S T on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie A S T op de google maps. Adres en contacten A S T
Location of A S T on the google maps. Address and contacts of A S T

Andere gerelateerde bedrijven als come A S T A S T: Gilson H | Der Kontakt-Grenz-Echo | Air Compact Belgium | VCLB RIJKSCENTRUM | BERNARD

Other related companies as A S T: Gilson H | Der Kontakt-Grenz-Echo | Air Compact Belgium | VCLB RIJKSCENTRUM | BERNARD

A S T is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is A S T, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08185607910. Het bedrijf A S T bevindt zich op het adres: K. ALBERTLAAN 134; 9000; GENT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 106,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 422,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Réparations d'appareils électroménagers. Electroménager,télévisions and radios. Matériel de Télécommunication. Lijst met producten zijn Appareils Réparés: Magnétoscopes,Téléviseurs.. Produits: Alimentations Electriques,Hi-Fi,Télévisions,Magnétoscopes. Gamme de Produits: Appareils ?lectroménagers..
De hoofdactiviteit van A S T is Persoonlijke Dienstverlening, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van A S T is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van A S T, openstaande posities, locatie van A S T op de kaart.

A S T is a company, that was registered 2001 in N\A region, Belgium. Full name of company is A S T, company assigned to the tax number BE08185607910. The company A S T is located at the address: K. ALBERTLAAN 134; 9000; GENT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 106,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 422,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Réparations d'appareils électroménagers. Electroménager,télévisions and radios. Matériel de Télécommunication. List of products are Appareils Réparés: Magnétoscopes,Téléviseurs.. Produits: Alimentations Electriques,Hi-Fi,Télévisions,Magnétoscopes. Gamme de Produits: Appareils ?lectroménagers..
The main activity of A S T is Personal Services, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of A S T is not available. You also can look at reviews of A S T, open positions, location of A S T on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over A S T, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf A S T, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about A S T, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company A S T, employees, financial statistics.