ELECTRO POINT

Contactgegevens ELECTRO POINT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ELECTRO POINT: address, phone, fax, email, website, opening hours

ELECTRO POINT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): VOIE DE L'AIR PUR 100; 4052; CHAUDFONTAINE, België

Telefoon (phone): 43686838 (+32-43686838) 43686838 (+32-43686838)

Fax (fax): +32 (68) 885-90-93 +32 (68) 885-90-93

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ELECTRO POINT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ELECTRO POINT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ELECTRO POINT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ELECTRO POINT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ELECTRO POINT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ELECTRO POINT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ELECTRO POINT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ELECTRO POINT
Products information ELECTRO POINT

BTW identificatienummer (tax): BE08957122802
Ondernemingsnummer: 5885070800
Hoofdstad (capital): 368,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 832,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2015

Gamme de Produits: Appareils ?lectroménagers.. Type de Mobilier: Cuisines.

Product categorie (product category): Réparations d'appareils électroménagers. Electroménager,télévisions and radios. Fabrication and montage de mobilier

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ELECTRO POINT
(Get full report from official database of BE for ELECTRO POINT)

Aanvulling soorten activiteiten voor ELECTRO POINT
Addition kinds of activities for ELECTRO POINT

17999935. Installatie van de aardolieopslagtank, ondergronds | Petroleum storage tank installation, underground
20450113. Zelfstijgende bloem: van gekochte bloem | Self-rising flour: from purchased flour
26211000. Gedrukte en gevormde pulp- en vezelproducten | Pressed and molded pulp and fiber products
28340103. Insulinepreparaten | Insulin preparations
82990101. Kunstschool, behalve commercieel | Art school, except commercial

Werken bij ELECTRO POINT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ELECTRO POINT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ELECTRO POINT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ELECTRO POINT. Looking for open vacancies in other companies

  • Vrachtwagenmecanicien (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een transportbedrijf in Ertvelde zijn we op zoek naar een vrachtwagenmechanieker! Dit bedrijf is een familiale onderneming met 180 werknemers en gespecialiseerd in transport van vloeistoffen in tankwagens, stockage en cleaning. Samen met zusterbedrijven sturen ze dagelijks een 120-tal vrachtwagens de baan op. Voor het onderhoud van al deze vrachtwagen hebben ze een interne werkplaats waar een vijftal mechaniekers werken. Hier zijn ze nog op zoek naar versterking. Je staat in voor het onderhoud en voor de herstellingen aan de vrachtwagens (o.a. remmen, banden, motoren, verlichting, maar ook grote reparaties zoals koppeling vervangen,..) Je doet de opbouw van nieuwe trekkers Je doet aanpassingen aan bestaand materiaal om conform te zijn met de nieuwe eisen Je maakt vrachtwagens klaar voor keuring Je voert diagnoses uit Je lost technische, elektrische en elektronische problemen op Je werkt met de merken: DAF en MAN

  • Customer Service Advisor m/v (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: Start People Aalst

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in de ruime regio van Aalst zijn wij op zoek naar: Als Customer Care Agent ben je het centraal contact van de klant met ons bedrijf. Een specifiek klantenportfolio wordt aan je toegewezen en je handelt in samenwerking met een van onze commerciële mensen om snel en adequaat in te spelen op alle behoeften van de klant. In deze rol zorg je ervoor dat de juiste hoeveelheid van het gevraagde product wordt geleverd tegen de juiste prijs en op tijd aan de klant. Als de afspraken niet volgens plan verlopen, pas je aanpassingen aan of stel je alternatieven voor. Als centraal aanspreekpunt stuurt je de andere afdelingen om te zorgen dat de gemaakte afspraken met de klant worden nageleefd. Voor bepaalde gedeeltelijke taken kan je rekenen op de steun van onze klantenservice-experts. In geval van afwezigheid van een collega, worden de bestanden overgezet naar een back up afdeling. Om kwaliteitsdiensten te garanderen, heb je voldoende kennis van de activiteiten van de klant en bouw je een goede klanten klantencontact op. Je rappoort aan de Customer Care Manager.

  • Kassa dierenevent Expo (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Hou je van dieren? Wil je graag een centje bijverdienen? Voor 17/11 en 18/11 zoeken wij enkele studenten kassawerk voor een dierenevent in de Expo.

  • Magazijnier- Wortgem-Petegem (WORTEGEM-PETEGEM)

    Regio: WORTEGEM-PETEGEM

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INDUSTRY

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als magazijnier sta je in voor de receptie van de goederen. Je zet de ingrediënten klaar voor de keuken aan de hand van bestellingen. Verder spring je ook overal bij waar nodig. Je komt terecht in een jong en dynamisch bedrijf, waar je kan meewerken aan de groei van dit bedrijf. Ook de sfeer is jong en direct, het enthousiasme spreekt voor zich.

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Meeuwen-Gruitrode (MEEUWEN-GRUITRODE)

    Regio: MEEUWEN-GRUITRODE

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Student bakkerij Westerlo (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Als jobstudent sta je in voor volgende taken: verwelkomen van de klanten, opnemen van de bestelling, snijden van brood, opruimen van de winkel, afrekenen van de bestelling. Je werkt op zondag van 8-12u.

  • Jobstudent tekenaar - 1 à 2 dagen per week te Temse (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Studentenjob

    Ben jij een student die graag ervaring wilt opdoen op vlak van technisch tekenen? Dan is deze functie dé ultieme kans voor jou!  Bedrijfsprofiel: Onze klant is een metaalverwerkend bedrijf, hoofdzakelijk op vlak van aluminium en inox, in Temse. Het is voor hen zeer belangrijk om kwalitatieve producten af te leveren, maar het is net zo belangrijk dat de werknemers zich goed in hun vel voelen.

  • Jobstudent kledingzaak Poperinge (POPERINGE)

    Regio: POPERINGE

    Bedrijf: Konvert Interim Ieper

    Type: Studentenjob

    Voor een kledingzaak in Poperinge zijn wij op zoek naar een jobstudent verkoopster/verkoper. Je bent verantwoordelijk voor de kassa. Daarnaast spring je bij in de winkel om mensen te adviseren in hun keuze van kledij. Je bent het visitekaartje van de winkel, waarbij je de klanten vriendelijk onthaalt en helpt waar nodig.

  • STAGE REKRUTERING EN SELECTIE (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: ARGON SELECTIE

    Type: Studentenjob

    Argon Selectie ontstond in 2001 op initiatief van de uitzendgroep Forum Jobs. Als Selectiekantoor bieden wij professionele ondersteuning bij de zoektocht naar gekwalificeerde bedienden en kaderleden. Onze opdrachtgevers komen uit diverse sectoren en bevinden zich voornamelijk in West- en Oost-Vlaanderen. FUNCTIE Stapsgewijs word je ondergedompeld in het bedrijfsleven en leer je de volwaardige rekruteringscyclus kennen. Begeleiding krijg je van een ervaren consultant, jouw mentor doorheen dit avontuur. Afhankelijk van je interesseveld kies je voor de divisie - HR & Finance- , -Technics-of -Sales, Marketing, Logistiek en Administratie-.Jouw takenpakket is tweedelig: Rekrutering: 1. Klantenbezoek: Na een leerrijke rondleiding leer je de openstaande vacature(s) kennen, die je actief zal beheren. 2. Vacature lancering: Je schrijft een creatieve vacature op aan de hand van de verworven informatie. Deze lanceer je via diverse kanalen om instroom te garanderen. 3. Zoekopdrachten: Je gaat gericht op zoek via deze kanalen naar de ideale match en vindtgeschikte kandidaten die je laat kennismaken met de vacature. 4. Prescreenings: je selecteert CV’s op basis het vooropgestelde profiel, de gewenste competenties en ervaringen. 5. Interviews: Tijdens een diepte-interview ga je na waar de ervaring en ambities van de kandidaat liggen en in hoeverre deze matchen met de vacatures in jouw portefeuille. 6. Assessment Center: Je stelt samen met de klant een testbatterij opdie je zal afnemen met de kandidaat. Na de test bespreek je de testresultaten grondig met de kandidaat. Hierover maak je een testrapport op die je voorlegt aan de klant. 7. Opvolging: Als tussenschakel van de kandidaat en klant volg je de samenwerking nauwgezet op. Je gaat na bij de starter hoe ze hun nieuwe uitdaging ervaren. Daarnaast luister je ook bij de klant hoe hun nieuwe werknemer het doet. Je krijgt de kans ons Marketingbeleid te optimaliseren door een plan te schrijven en dit uit te voeren: 1. Marketing plan: Na een grondige marktanalyse stel je een plan op hoe Argon Selectie beter in de picture komt off en online. Dit volg je dan ook actief op via Google Analytics. 2. POS materiaal: Je krijgt de kans creatieve ontwerpen te maken via onze grafische tools. 3. Mailing: Je organiseert mailingsacties en creëert hiervoor de nodige content. 4. Beurzen: Je staat in voor de planning en organisatie van komende jobbeurzen en samen met de collega’s trek je naar dit event.

  • Lesgever om jongeren een website te leren bouwen (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: SKILLZ

    Type: Studentenjob

    Zin in om jongeren de wondere wereld van websites maken te leren kennen? Je leert jongeren met html5 en css te werken, en je geeft hen inzicht in de basis van javascript. Je begeleidt hen bij het maken van hun eerste website en tegen het einde van de lessenreeks staat deze live! Ideaal gezien heb je ervaring met het werken met kinderen, bv in jeugdvereniging of als monitor of je volgt een opleiding met een pedagogische achtergrond. Lesmateriaal wordt door ons voorzien. Deze lessen gaan door na schooltijd tussen 16 en 17 uur op een school in Mechelen. Max 12 leerlingen van 14 -16 jaar.

  • erkend familiaal bemiddelaar (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: ORATO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je bent erkend familiaal bemiddelaar met een degelijke juridische kennis (o.a. familierecht en familiaal vermogensrecht). Je bent jurist of hebt een hoger diploma in een menswetenschappelijke richting behaald. Tevens opgeleid zijn in systeemtherapie of contextbegeleiding is een pluspunt. Je schrijft foutloos in het Nederlands. Kennis van het Frans en/of het Engels is een meerwaarde. Je hebt bij voorkeur reeds een stevige dosis ervaring opgedaan als familiaal bemiddelaar. Echter, ook kandidaten met beperkte ervaring maar met de juiste opleiding en gedegen vakkennis komen in aanmerking. Je bent bereid alle dossiers binnen de familiale bemiddeling op te nemen (echtscheiding, ouderschapsplan,..). Indien je daarnaast ook opgeleid bent in systeemtherapie of contextbegeleiding, kunnen we je ook vragen gezinsbegeleidingen en relatiebegeleidingen op te nemen. Je hebt de mindset van een zelfstandige, maar de wens om te behoren tot een team Je hebt ambitie en zin voor initiatief Je bent een teamplayer, verantwoordelijk, leergierig en collegiaal

  • BAKKERSGAST brood&pistolets&gebak - FLEXIJOB (HALEN)

    Regio: HALEN

    Bedrijf: SCHEPERS - CELS

    Type: Flexijob

    In de bakkerij te ZELEM sta je in voor de bereiding en afwerking van Gebak, Taarten en Koeken Je helpt af en toe mee in de patisserie met de afwerking met slagroomgebak Je neemt deel aan de productie van Brood , Pistolets en Sandwiches Je staat in voor de voorbereidende productie van koeken Klaarzetten van afgewerkte produkten per klant Je helpt mee aan het onderhoud van de bakkerij en machines Eventueel ook belevering van een winkel met de camionette , indien mogelijk.

Zoek naar antwoorden van ELECTRO POINT in sociale netwerken
Look for responds of ELECTRO POINT in social networks

Lees alle opmerkingen voor ELECTRO POINT. Laat een reactie achter voor ELECTRO POINT. ELECTRO POINT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ELECTRO POINT. Leave a respond for ELECTRO POINT. ELECTRO POINT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ELECTRO POINT op de google maps. Adres en contacten ELECTRO POINT
Location of ELECTRO POINT on the google maps. Address and contacts of ELECTRO POINT

Andere gerelateerde bedrijven als come ELECTRO POINT ELECTRO POINT: COLMONTS | De Smet J-P BVBA | Garage Taillis Prés | COIFFURE MICHEL | VICKY JANSSENS

Other related companies as ELECTRO POINT: COLMONTS | De Smet J-P BVBA | Garage Taillis Prés | COIFFURE MICHEL | VICKY JANSSENS

ELECTRO POINT is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ELECTRO POINT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08957122802. Het bedrijf ELECTRO POINT bevindt zich op het adres: VOIE DE L'AIR PUR 100; 4052; CHAUDFONTAINE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 368,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 832,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Réparations d'appareils électroménagers. Electroménager,télévisions and radios. Fabrication and montage de mobilier. Lijst met producten zijn Gamme de Produits: Appareils ?lectroménagers.. Type de Mobilier: Cuisines..
De hoofdactiviteit van ELECTRO POINT is Timmerhout en Houtproducten, behalve meubels, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ELECTRO POINT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ELECTRO POINT, openstaande posities, locatie van ELECTRO POINT op de kaart.

ELECTRO POINT is a company, that was registered 2015 in N\A region, Belgium. Full name of company is ELECTRO POINT, company assigned to the tax number BE08957122802. The company ELECTRO POINT is located at the address: VOIE DE L'AIR PUR 100; 4052; CHAUDFONTAINE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 368,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 832,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Réparations d'appareils électroménagers. Electroménager,télévisions and radios. Fabrication and montage de mobilier. List of products are Gamme de Produits: Appareils ?lectroménagers.. Type de Mobilier: Cuisines..
The main activity of ELECTRO POINT is Lumber and Wood Products, Except Furniture, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of ELECTRO POINT is not available. You also can look at reviews of ELECTRO POINT, open positions, location of ELECTRO POINT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ELECTRO POINT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ELECTRO POINT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ELECTRO POINT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ELECTRO POINT, employees, financial statistics.