LA JONCQUIERA

Contactgegevens LA JONCQUIERA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LA JONCQUIERA: address, phone, fax, email, website, opening hours

LA JONCQUIERA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DE LA JONCQUI?RE 12 - 14; 6142; FONTAINE-L`EVEQUE, België

Telefoon (phone): 71526492 (+32-71526492) 71526492 (+32-71526492)

Fax (fax): +32 (82) 502-24-51 +32 (82) 502-24-51

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LA JONCQUIERA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LA JONCQUIERA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LA JONCQUIERA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LA JONCQUIERA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LA JONCQUIERA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LA JONCQUIERA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LA JONCQUIERA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LA JONCQUIERA
Products information LA JONCQUIERA

BTW identificatienummer (tax): BE07178985595
Ondernemingsnummer: 7558837890
Hoofdstad (capital): 659,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 207,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1993

Gamme de Produits: Appareils ?lectroménagers.. Types d'Articles: Ski.

Product categorie (product category): Réparations d'appareils électroménagers. Electroménager,télévisions and radios. Eclairage et équipements du foyer. Articles de camping and de sport

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LA JONCQUIERA
(Get full report from official database of BE for LA JONCQUIERA)

Aanvulling soorten activiteiten voor LA JONCQUIERA
Addition kinds of activities for LA JONCQUIERA

335400. Aluminium geëxtrudeerde producten | Aluminum extruded products
32999906. Buizen voor elektrische doeleinden, kwarts | Tubing for electrical purposes, quartz
39990304. Veren, verven, behalve struisvogel | Feathers, dyeing, except ostrich
70219902. Gemeubileerde kamerverhuur | Furnished room rental
73890200. Inspectie- en testdiensten | Inspection and testing services

Werken bij LA JONCQUIERA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LA JONCQUIERA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LA JONCQUIERA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LA JONCQUIERA. Looking for open vacancies in other companies

  • Administratief bediende Dispatch/Planner (HOUTHALEN-HELCHTEREN)

    Regio: HOUTHALEN-HELCHTEREN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Jouw takenpakket bestaat uit: algemene administratie van de afdeling je staat in contact met klanten, leveranciers, chauffeurs,... je Biedt ondersteuning waar nodig

  • Postbode St-Pieters-Leeuw (m/v) (SINT-PIETERS-LEEUW)

    Regio: SINT-PIETERS-LEEUW

    Bedrijf: START PEOPLE Inhouse bpost

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Een belangrijk deel van uw werk speelt zich af in het distributiekantoor. Je ontvangt de zendingen die tot jouw ronde behoren. Je zorgt er zelf voor dat je postronde gestructureerd en efficiënt verloopt. De rest van de tijd werk je in de buitenlucht: je reikt de gesorteerde post uit per fiets, motorfiets of per auto.

  • Monteur op verplaatsing (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Lokeren zijn wij op zoek naar een Monteur op verplaatsing  Monteren van trappen en leuningen 

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Kozen, 19 uur per week (KOZEN)

    Regio: KOZEN

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job.Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 19 uren per week, te presteren in 2 a 3 dagen, voor 2 gastgezinnen wonende te Kozen. De gastgezinnen zoeken hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, maandelijkse schoonmaak, wassen, strijken en koken. Bij 1 gezin werk je maandag, dinsdag en donderdag van 15 tot 18 uur. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Boortmeerbeek – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BOORTMEERBEEK)

    Regio: BOORTMEERBEEK

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij laten jou schitteren! Ga je aan de slag bij Het Poetsbureau, dan kom je terecht bij een stabiele, betrouwbare en ondernemende werkgever die absoluut geen eendagsvlieg is. Ons onafhankelijke dienstenchequebedrijf is een van de grootste in Vlaanderen en heeft de afgelopen 10 jaar een uitstekende reputatie opgebouwd. Ons motto is ‘Anders en beter’ en dat geldt zowel voor onze klanten als onze medewerkers. Wij zetten alles op alles om ons personeel te laten schitteren in een familiale, menselijke en respectvolle sfeer. Zo kunnen zij op hun beurt de ster in huis zijn bij de klant en stralend proper werk afleveren . Wij soigneren je als een echte ster: nergens in de sector krijg je betere loonvoorwaarden. Je ontvangt maaltijdcheques vanaf je eerste werkdag, een toffe werkoutfit styled bij JBC, een gsm met belwaarde, enz. En wat dacht je van een ELEKTRISCHE FIETS OF BEDRIJFSWAGEN om uit te blinken bij je klanten? Benieuwd naar deze en andere voordelen die Het Poetsbureau voor jou in petto hebben? Ontdek alle troeven op onze website: www.poetsbureau.be Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Schoonmaken, strijken, boodschappen doen, maaltijden bereiden, kleine naaiwerkjes verrichten: jij bent van alle markten thuis. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een ‘bright and shiny’ toekomst bij Het Poetsbureau. Heb jij een passie voor orde, netheid en poetsen? Houd je ervan om zelfstandig te werken en initiatief te nemen? Ben je positief ingesteld, discreet en betrouwbaar? En bovendien leergierig, flexibel en stressbestendig? Dan pas jij perfect bij Het Poetsbureau! (trefwoorden: dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame, kuisman).

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Gestel – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (GESTEL)

    Regio: GESTEL

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Gedreven cnc-bediener twee ploegen (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: vind! Waregem

    Type: Studentenjob

    Als operator sta je in voor het bedienen van cnc-gestuurde machines. Je bedient ook een cnc-robot en vult olie aan. Je wast de vette onderdelen af en maakt ze schoon. Je voorziet de machine ook van de nodige materialen.

  • Tweetalig Collection Agent Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: FLANDERIJN

    Type: Vaste Job

    In deze functie doe je het pure incassowerk en behandel je concrete dossiers. Hierbij treed je zowel telefonisch als schriftelijk in contact met opdrachtgevers en debiteuren, vooral in het Nederlands en het Frans. Op doelgerichte wijze zoek je als bemiddelaar naar oplossingen rekening houdend met de wensen van de opdrachtgever en de mogelijkheden van de debiteur. De noden van de opdrachtgever vertaal je in concrete acties.

  • Logopedist / Logopediste (HUMBEEK)

    Regio: HUMBEEK

    Bedrijf: PIETER VERMEIR

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je werkt als zelfstandige logopedist(e) in een multidisciplinaire (psychologie, kinesitherapie) groepspraktijk. Je wordt verwacht zelfstandig te werken en contact op te nemen met de artsen en scholen uit de buurt. Je kan in team werken en met andere hulpverleners overleggen indien de opvolging van de patiënt daar om vraagt.

  • STIJLVOLLE KELNERS HORECA EVENTS (GENT) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: FLYING SERVICE LEUVEN

    Type: Werfreserve

    Voor ons kantoor te Gent zijn wij op zoek naar stijlvolle kelners (m/v) voor boeiende horeca-events in de regio van Gent. Studenten zijn ook welkom. In teamverband sta je in voor de zaalbediening op allerlei evenementen. Tijdens de week, tijdens het weekend, overdag, 's avonds, 's nachts... Flying Service heeft altijd werk voor jou!

  • Keukenhulp (flexijob) (m/v) (Regio Sint-Truiden)

    Regio: Regio Sint-Truiden

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Flexijob

    Voor een gezellig eetcafé in de regio St Truiden zijn wij op zoek naar een gemotiveerde keukenhulp (m/v). Je helpt de kok mee met de voorbereiding van verschillende gerechten (pasta's, slaatjes, tapas,...). Soms help je mee met het rondbrengen van leveringen.

  • Hulpkapster (EERNEGEM)

    Regio: EERNEGEM

    Bedrijf: VANHEE GERDA

    Type: Flexijob

    haar wassen, kleuring aanbrengen,permanent neutraliseren,brushing en watergolf uitvoeren...wij bieden U een gezellige ,huiselijke werkomgeving

Zoek naar antwoorden van LA JONCQUIERA in sociale netwerken
Look for responds of LA JONCQUIERA in social networks

Lees alle opmerkingen voor LA JONCQUIERA. Laat een reactie achter voor LA JONCQUIERA. LA JONCQUIERA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LA JONCQUIERA. Leave a respond for LA JONCQUIERA. LA JONCQUIERA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LA JONCQUIERA op de google maps. Adres en contacten LA JONCQUIERA
Location of LA JONCQUIERA on the google maps. Address and contacts of LA JONCQUIERA

Andere gerelateerde bedrijven als come LA JONCQUIERA LA JONCQUIERA: PAJOTTENLAND | Lucioles de Sophie (Les) | Beyer E.C. | Meers Werner | OLIVIER LAPP

Other related companies as LA JONCQUIERA: PAJOTTENLAND | Lucioles de Sophie (Les) | Beyer E.C. | Meers Werner | OLIVIER LAPP

LA JONCQUIERA is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LA JONCQUIERA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07178985595. Het bedrijf LA JONCQUIERA bevindt zich op het adres: RUE DE LA JONCQUI?RE 12 - 14; 6142; FONTAINE-L`EVEQUE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 659,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 207,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Réparations d'appareils électroménagers. Electroménager,télévisions and radios. Eclairage et équipements du foyer. Articles de camping and de sport. Lijst met producten zijn Gamme de Produits: Appareils ?lectroménagers.. Types d'Articles: Ski..
De hoofdactiviteit van LA JONCQUIERA is Food and Kindred Products, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LA JONCQUIERA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LA JONCQUIERA, openstaande posities, locatie van LA JONCQUIERA op de kaart.

LA JONCQUIERA is a company, that was registered 1993 in N\A region, Belgium. Full name of company is LA JONCQUIERA, company assigned to the tax number BE07178985595. The company LA JONCQUIERA is located at the address: RUE DE LA JONCQUI?RE 12 - 14; 6142; FONTAINE-L`EVEQUE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 659,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 207,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Réparations d'appareils électroménagers. Electroménager,télévisions and radios. Eclairage et équipements du foyer. Articles de camping and de sport. List of products are Gamme de Produits: Appareils ?lectroménagers.. Types d'Articles: Ski..
The main activity of LA JONCQUIERA is Food and Kindred Products, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of LA JONCQUIERA is not available. You also can look at reviews of LA JONCQUIERA, open positions, location of LA JONCQUIERA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LA JONCQUIERA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LA JONCQUIERA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LA JONCQUIERA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LA JONCQUIERA, employees, financial statistics.