SCHUMACHER S.A.V.

Contactgegevens SCHUMACHER S.A.V.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data SCHUMACHER S.A.V.: address, phone, fax, email, website, opening hours

SCHUMACHER S.A.V.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DE LA LIBERT? 29; 4840; WELKENRAEDT, België

Telefoon (phone): 87891778 (+32-87891778) 87891778 (+32-87891778)

Fax (fax): +32 (63) 258-31-62 +32 (63) 258-31-62

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) SCHUMACHER S.A.V.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "SCHUMACHER S.A.V."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "SCHUMACHER S.A.V."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van SCHUMACHER S.A.V., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen SCHUMACHER S.A.V.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of SCHUMACHER S.A.V., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees SCHUMACHER S.A.V.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti SCHUMACHER S.A.V.
Products information SCHUMACHER S.A.V.

BTW identificatienummer (tax): BE02401306152
Ondernemingsnummer: 9817901611
Hoofdstad (capital): 596,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 106,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2016

Appareils Réparés: Lecteurs CD,Radios,Hi-Fi,Magnétoscopes,Téléviseurs,Lecteurs de DVD,Antennes Paraboliques. Services: Garanties Offertes,Service de Prise à Domicile,Devis Gratuit.

Product categorie (product category): Réparations d'appareils électroménagers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor SCHUMACHER S.A.V.
(Get full report from official database of BE for SCHUMACHER S.A.V.)

Aanvulling soorten activiteiten voor SCHUMACHER S.A.V.
Addition kinds of activities for SCHUMACHER S.A.V.

291103. Intermediaire destillaten | Intermediate distillates
791100. Dansstudio's, scholen en zalen | Dance studios, schools, and halls
37619904. Raketten, ruimte en militaire, compleet | Rockets, space and military, complete
38450204. Diathermieapparatuur, electromedical | Diathermy apparatus, electromedical
51450101. Vruchten, fontein | Fruits, fountain

Werken bij SCHUMACHER S.A.V.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in SCHUMACHER S.A.V.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor SCHUMACHER S.A.V.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for SCHUMACHER S.A.V.. Looking for open vacancies in other companies

  • Schadebeheerder (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Start People Woluwe

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Een ongeval is snel gebeurd. Op zo een moment is het cruciaal dat er aan de bestuurders op een efficiënte en klantvriendelijke manier verder geholpen kunnen worden Je zal ingezet worden om de schadedossiers van A tot Z af te handelen voor de voertuigen die tot ons wagenpark behoren. Wat wordt er nu van jou verwacht? - Je zal verantwoordelijk gesteld worden voor de opening en opvolging van de schadedossiers van onze klanten om er op die manier voor te zorgen dat de klant een perfecte dienstverlening zal krijgen. - Je bewaakt mee de herstelduur en zorgt de recuperatie van de fondsen zodat het dossier op de meest efficiënte wijze kan afgesloten worden.de reparatieduur en neemt bij overschrijding actie richting de leverancier en/of de bestuurder - Je bent het aanspreekpunt voor zowel de interne als externe klanten en leveranciers, waarbij je iedereen op de hoogte houdt van de voortgang van het dossier. - Je hebt continu oog voor de klanttevredenheid en neemt indien nodig de juiste acties - Je beheerst de afspraken uit de Service Level Agreements op jouw vakgebied en komt deze na - Je draagt bij om de Key Performance Indicators van je afdeling te bereiken

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS EEKLO (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: GREENHOUSE EEKLO

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Eeklo en omgeving zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • Poetshulp Tielt-Winge (TIELT-WINGE)

    Regio: TIELT-WINGE

    Bedrijf: PUUUR AARSCHOT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen … Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO BEERVELDE (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren.

  • Exclusieve Home Manager M/V te St-Martens-Leerne 12u/week (SINT-MARTENS-LEERNE)

    Regio: SINT-MARTENS-LEERNE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 12u/week voor een gastgezin wonende te St-Martnes-Leerne. U komt terecht in een gastgezin waar u het huishouden volledig in handen mag nemen. U poetst graag maar neemt voldoende initiatief om eveneens kasten uit te kuisen, bepaalde ruimtes te reorganiseren, etc... Er kan op termijn wel eens gevraagd worden om wat voorbereidend werk te doen voor het avondeten. U bent een echte Home manager en heeft respect voor de materialen! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • STUDENT: poetsmedewerker 3u/week (m/v) (DIEPENBEEK)

    Regio: DIEPENBEEK

    Bedrijf: Passion Works Better!

    Type: Studentenjob

    Voor een klant in Diepenbeek zijn we op zoek naar een poetsmedewerker. Je mag zelf bepalen welke dag voor jou het beste uitkomt. Je poetst graag en je werkt nauwkeurig. Je hebt oog voor detail. Je werkt graag zelfstandig. Het betreft een langdurige tewerkstelling.

  • Verlichtingsadviseur (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: SPINDLE

    Type: Vaste Job

    Als verlichtingsadviseur onthaal je klanten in showroom of sta je hen telefonisch te woord. Je gaat op een creatieve en innovatieve manier op zoek naar de gepaste verlichting en bijhorende accessoires voor hun project. Indien het materialen zijn die niet standaard tot het gamma behoren ga je ook zelf actief opzoek naar een gepaste leverancier. Ook het uitwerken en opvolgen van de offertes behoort tot jou takenpakket. Daarnaast sta je ook in voor het technisch uitwerken van het dossier en lichtstudies.

  • CNC-plooier (RUISELEDE)

    Regio: RUISELEDE

    Bedrijf: Konvert Interim Tielt

    Type: Vaste Job

    Voor een metaalbedrijf in regio Tielt zijn wij op zoek naar een gemotiveerde CNC-plooier van metaalstukken. Je stelt zelf de machine in en bedient ze ook.

  • Electrical Engineer (GERAARDSBERGEN)

    Regio: GERAARDSBERGEN

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant regio Geraardsbergen gaan we op zoek naar een Electrical Engineer (m/v). Een greep uit je takenpakket: - Je staat in voor de ontwikkeling en design van het elektrische en pneumatische deel van de machines en installaties Je bent verantwoordelijk voor het uitwerken van de elektrische kant van de machines en installaties in overeenstemming met het vereiste veiligheidsniveau Je assisteert bij de start-up van machines en installaties - Je ondersteunt Service & Support in vakgerelateerde zaken Je werkt nauw samen met de collega’s in andere vestigingen

  • Logopedist Regio Kortrijk Marke (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: De Rynck Elza

    Type: Zelfstandige activiteit

    In onze praktijk zijn we nog op zoek naar een collega. Er zijn momenteel 15 uren ter beschikking waarbij na verloop van tijd zeker uitbreiding mogelijk is! We behandelen zowel kinderen alsook volwassenen met articulatie-, taal-, leer- en stemproblemen. Regio: Kortrijk en Marke. Aarzel zeker niet om contact op te nemen en even te komen kijken. We maken met plezier tijd voor je vrij.

  • COMMERCIEEL MEDEWERKER / ADVISEUR (BEVEREN-LEIE)

    Regio: BEVEREN-LEIE

    Bedrijf: YOUR HOME

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je werkt als commerciële adviseur verkoop nieuwbouwwoningen. Je gaat op prospectie bij onze klanten met de bedoeling een nieuwbouw te verkopen (coördinatieovereenkomst). Graag in het bezit van BIV-nummer of stagiair.

  • STIJLVOLLE KELNERS HORECA EVENTS (GENT) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: FLYING SERVICE LEUVEN

    Type: Werfreserve

    Voor ons kantoor te Gent zijn wij op zoek naar stijlvolle kelners (m/v) voor boeiende horeca-events in de regio van Gent. Studenten zijn ook welkom. In teamverband sta je in voor de zaalbediening op allerlei evenementen. Tijdens de week, tijdens het weekend, overdag, 's avonds, 's nachts... Flying Service heeft altijd werk voor jou!

Zoek naar antwoorden van SCHUMACHER S.A.V. in sociale netwerken
Look for responds of SCHUMACHER S.A.V. in social networks

Lees alle opmerkingen voor SCHUMACHER S.A.V.. Laat een reactie achter voor SCHUMACHER S.A.V.. SCHUMACHER S.A.V. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for SCHUMACHER S.A.V.. Leave a respond for SCHUMACHER S.A.V.. SCHUMACHER S.A.V. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie SCHUMACHER S.A.V. op de google maps. Adres en contacten SCHUMACHER S.A.V.
Location of SCHUMACHER S.A.V. on the google maps. Address and contacts of SCHUMACHER S.A.V.

Andere gerelateerde bedrijven als come SCHUMACHER S.A.V. SCHUMACHER S.A.V.: GARAGE HABETS FRAN?OIS | MONSIEUR HERBIET | DOMINIQUE RIGO | Alert BVBA | Alpha Communications & Technologies NV

Other related companies as SCHUMACHER S.A.V.: GARAGE HABETS FRAN?OIS | MONSIEUR HERBIET | DOMINIQUE RIGO | Alert BVBA | Alpha Communications & Technologies NV

SCHUMACHER S.A.V. is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is SCHUMACHER S.A.V., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02401306152. Het bedrijf SCHUMACHER S.A.V. bevindt zich op het adres: RUE DE LA LIBERT? 29; 4840; WELKENRAEDT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 596,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 106,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Réparations d'appareils électroménagers. Lijst met producten zijn Appareils Réparés: Lecteurs CD,Radios,Hi-Fi,Magnétoscopes,Téléviseurs,Lecteurs de DVD,Antennes Paraboliques. Services: Garanties Offertes,Service de Prise à Domicile,Devis Gratuit..
De hoofdactiviteit van SCHUMACHER S.A.V. is Vissen, Jagen en Vangen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van SCHUMACHER S.A.V. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van SCHUMACHER S.A.V., openstaande posities, locatie van SCHUMACHER S.A.V. op de kaart.

SCHUMACHER S.A.V. is a company, that was registered 2016 in N\A region, Belgium. Full name of company is SCHUMACHER S.A.V., company assigned to the tax number BE02401306152. The company SCHUMACHER S.A.V. is located at the address: RUE DE LA LIBERT? 29; 4840; WELKENRAEDT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 596,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 106,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Réparations d'appareils électroménagers. List of products are Appareils Réparés: Lecteurs CD,Radios,Hi-Fi,Magnétoscopes,Téléviseurs,Lecteurs de DVD,Antennes Paraboliques. Services: Garanties Offertes,Service de Prise à Domicile,Devis Gratuit..
The main activity of SCHUMACHER S.A.V. is Fishing, Hunting and Trapping, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of SCHUMACHER S.A.V. is not available. You also can look at reviews of SCHUMACHER S.A.V., open positions, location of SCHUMACHER S.A.V. on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over SCHUMACHER S.A.V., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf SCHUMACHER S.A.V., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about SCHUMACHER S.A.V., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company SCHUMACHER S.A.V., employees, financial statistics.