HUIS SERVELEC

Contactgegevens HUIS SERVELEC: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data HUIS SERVELEC: address, phone, fax, email, website, opening hours

HUIS SERVELEC

Regio (region): N\A, België

Adres (address): LORREINENDREEF 23; 8310; BRUGGE, België

Telefoon (phone): 50354703 (+32-50354703) 50354703 (+32-50354703)

Fax (fax): +32 (81) 697-63-56 +32 (81) 697-63-56

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) HUIS SERVELEC: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "HUIS SERVELEC"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "HUIS SERVELEC"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van HUIS SERVELEC, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen HUIS SERVELEC. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of HUIS SERVELEC, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees HUIS SERVELEC. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti HUIS SERVELEC
Products information HUIS SERVELEC

BTW identificatienummer (tax): BE06216583251
Ondernemingsnummer: 8231201171
Hoofdstad (capital): 188,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 653,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2015

Producten die in HUIS SERVELEC zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Réparations d'appareils électroménagers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor HUIS SERVELEC
(Get full report from official database of BE for HUIS SERVELEC)

Aanvulling soorten activiteiten voor HUIS SERVELEC
Addition kinds of activities for HUIS SERVELEC

0711. Bodemvoorbereiding | Soil preparation services
206603. Chocola | Chocolate
28419902. Vaatwasmiddelen | Dishwashing compounds
36410104. Filamenten, voor elektrische lampen | Filaments, for electric lamps
59990600. Telefoon- en communicatieapparatuur | Telephone and communication equipment

Werken bij HUIS SERVELEC: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in HUIS SERVELEC: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor HUIS SERVELEC. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for HUIS SERVELEC. Looking for open vacancies in other companies

  • Magazijnier - 2 ploegen (v/l) (WILLEBROEK)

    Regio: WILLEBROEK

    Bedrijf: ID LOGISTICS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Jouw taken als orderpicker: bestelling klaarmaken met behulp van een handscanner en een elektrische orderverzamelaar klaargemaakte orders in de juiste zones plaatsen ter verzending assisteren bij het laden van de uitgaande vracht

  • Werfleider wegenbouw (WIJNEGEM)

    Regio: WIJNEGEM

    Bedrijf: ASAP Kempen Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als werfleider sta je in eerste instantie in voor de voorbereiding en de opvolging van een of meerdere werven. Na een intensieve inwerkperiode word je, als rechterhand van de projectleider, eveneens medeverantwoordelijk voor de organisatorische opvolging van alle activiteiten op de werf. Je bent doorlopend op het terrein, pakt problemen aan, volgt de vordering van de werken op en informeert jouw verantwoordelijke op regelmatige basis over het verloop ervan. Je verzekert de rentabiliteit van je werf en waakt eveneens over de veiligheid en de kwaliteit van de uitgevoerde werken.

  • kwaliteitsmedewerker (NIEUWKERKE)

    Regio: NIEUWKERKE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Vanuit de kwaliteitsdienst zal U klantenrelaties opvolgen en beheren: o.a. de follow-up van lastenboeken en productspecificaties het beantwoorden van kwaliteitsvragen de begeleiding van klantenaudits het onderzoek van klachten de uitwerking van actieplannen enz. Daarnaast zal U instaan voor interne audits inspecties op de werkvloer en interne opleidingen. Als kwaliteitsmedewerker zal U instaan voor het opvolgen van het voorkomen van vreemde voorwerpen glascontroles Transportbandcontroles enz. Je rapporteert rechtstreeks aan de Quality Assurance Manager.

  • JOBSTUDENT KOERIER&Frituur hulp (BETEKOM)

    Regio: BETEKOM

    Bedrijf: POKER FRIET

    Type: Studentenjob

    Je werk in frituur in jouw vrije tijd. Jouw Shift begint 18:00 tot 23:00.

  • STUDENTEN WEEKEND / SCHOOLVAKANTIES (WIJNEGEM)

    Regio: WIJNEGEM

    Bedrijf: MOLENHEIDE WZC

    Type: Studentenjob

    In Molenheide staan huislijkheid en gezelligheid voorop. Werken in een woonzorgcentrum is allesbehalve saai. Je hebt immers veel sociale contacten met bewoners en krijgt voor je inspanningen veel vriendschap en waardering terug. Je leert er van het leven. Wij zoeken studenten voor schoolvakanties en/of weekends. Kandidaten in de verzorging dienen te beschikken over een visum als zorgkundige (in bezit of aangevraagd bij de FOD Volksgezondheid na het 1ste jaar verpleegkunde met succes te hebben afgerond)

  • Elektro -monteur (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: BUTLER TECH

    Type: Vaste Job

    Elektriciteitswerken Industrieel Cross-wiring Van A tot Z

  • CUSTOMER SERVICE FRANSE MARKT (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: Hays Response Antwerpen

    Type: Vaste Job

    * Regio Wommelgem * A-Z orderopvolging van eigen klanten en nauwe samenwerking met Accountmanager * Leuk team binnen internationaal bedrijf Deze organisatie actief in de voedingsindustrie heeft enkele bekende producten in zijn assortiment. In de vestiging in Wommelgem zijn zowel een productiesite als de administratieve kantoren aanwezig. Voor deze klant is Hays Response op zoek naar een Order Desk medewerker voor de Franstalige klanten. Als Order Desk medewerker ben jij verantwoordelijk voor de orderopvolging van a tot z. Enerzijds ga jij het aanspreekpunt zijn voor je Franstalige klantenportfolio. Dit wilt zeggen dat jij vragen gaat beantwoorden, oplossingen gaat zoeken voor eventuele problemen en daarbij de klanten ook op de hoogte gaat houden. Anderzijds ga jij de orders in het systeem zetten en opvolgen. Bovendien voer je prijswijzigingen of commerciële correcties door in het systeem en verstuur je ze naar de klanten. Je contacten verlopen zowel via mail als telefonisch. Daarbij werk je nauw samen met de Accountmanager van jouw markt.

  • Magazijnier / machinebediener (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: VOLTEX

    Type: Vaste Job

    Opstarten en bedienen van machine om jumborollen technisch textiel af te rollen en te versnijden. Als magazijnier help je met verpakken en versnijden van rollen, opkuis van magazijn en laden en lossen van vrachtwagens.

  • Acupuncturist (WILLEBROEK)

    Regio: WILLEBROEK

    Bedrijf: DE SADELEIR

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor praktijkhuis Pleintje (Willebroek) en praktijkhuis Sen (Heffen) zijn we op zoek naar een gemotiveerd acupuncturist. Je werkt in een multidisciplinair praktijkhuis, samen met diëtist, coach, seksuoloog, kinesist, massagetherapeut, ea. Meer info op: www.praktijkhuispleintje.be (Willebroek) www.praktijkhuissen.be (Heffen)

  • Thuisverpleegkundige regio Keerbergen (JETTE)

    Regio: JETTE

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als verpleegkundige in de thuiszorg verzorg je de mensen in hun thuissituatie . Je biedt dan ook een uitgebreid pakket aan kwalitatieve verpleegkundige zorg aan, en bouwt een hechte band met hen op. In deze thuiszorgorganisatie zal je veel in contact komen met palliatieve patiënten. Je volgt de instructies op van de verantwoordelijke en zorgt voor een continue kwalitatieve zorgverlening.

  • Target Recruitment - Functioneel Analist Logistiek (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Door uitbreiding is er nood aan een freelance functionele analist om de ploeg te versterken op verschillende logistieke domeinen. Bedrijf Deze West-Vlaamse KMO is uitgegroeid tot een ware wereldspeler. Het IT-departement zet zich in voor de hele groep en bevindt zich in het hoofdkantoor dat gevestigd is op de as tussen Gent en Kortrijk. Op vlak van IT zijn ze steeds bezig met innoveren om zo hun sterke positie te verstevigen. Door uitbreiding is er nood aan een functioneel business analist voor het sales domein. Door uitbreiding is er nood aan een freelance functionele analist om de ploeg te versterken op verschillende logistieke domeinen. Taken Als freelance functioneel business analist sluit je je aan bij de squad op het domein van sales en finance en ga je je toespitsen op: Het modelleren van processen gericht op het logistiek domein Het functioneel doorgronden van de achterkant van het business systeem. Het opstellen van nieuwe requirements Het uitschrijven van user stories (en communiceren met developers). Het uitvoeren van functionele tests. Het opvolgen van change requests. Documenteren. Profiel Als freelance functioneel analist: Ben je zeer communicatief ingesteld. Kan je flows uitwerken in BPMN. Beheers je vlot het Nederlands en het Engels. Hands-on: je gaat voor praktijkoplossingen. Ervaren/bekend met logistieke processen. Proactief: je hebt geen schrik om in het systeem te duiken en processen te wijzigen/innoveren! Aanbod Als freelance functioneel analist mag je je verwachten aan: Een uitdagend project van lange duur met veel verantwoordelijkheid bij een multinational. Flexibele werkuren. Een contract op lange termijn, met mogelijke verlenging. Uitbetaling door Target binnen 10 werkdagen. Spreekt deze opportuniteit je aan of heb je hier nog vragen bij? Aarzel niet en stuur je CV via de knop hieronder.

  • Zaalhulp - flexijob (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: BODEGA LORENAS

    Type: Flexijob

    Je takenpakket bestaat uit: bestellingen opnemen; drank en eten serveren; menu's uitdelen, borden afruimen.

Zoek naar antwoorden van HUIS SERVELEC in sociale netwerken
Look for responds of HUIS SERVELEC in social networks

Lees alle opmerkingen voor HUIS SERVELEC. Laat een reactie achter voor HUIS SERVELEC. HUIS SERVELEC bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for HUIS SERVELEC. Leave a respond for HUIS SERVELEC. HUIS SERVELEC on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie HUIS SERVELEC op de google maps. Adres en contacten HUIS SERVELEC
Location of HUIS SERVELEC on the google maps. Address and contacts of HUIS SERVELEC

Andere gerelateerde bedrijven als come HUIS SERVELEC HUIS SERVELEC: BACOB | BUREAU KONTEKST | CENTRE AUDITIF SAMBREVILLE | ROMAIN BUYSMANS | Luma Motorshop

Other related companies as HUIS SERVELEC: BACOB | BUREAU KONTEKST | CENTRE AUDITIF SAMBREVILLE | ROMAIN BUYSMANS | Luma Motorshop

HUIS SERVELEC is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is HUIS SERVELEC, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06216583251. Het bedrijf HUIS SERVELEC bevindt zich op het adres: LORREINENDREEF 23; 8310; BRUGGE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 188,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 653,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Réparations d'appareils électroménagers. Producten gemaakt in HUIS SERVELEC zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van HUIS SERVELEC is Spoorwegvervoer, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van HUIS SERVELEC is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van HUIS SERVELEC, openstaande posities, locatie van HUIS SERVELEC op de kaart.

HUIS SERVELEC is a company, that was registered 2015 in N\A region, Belgium. Full name of company is HUIS SERVELEC, company assigned to the tax number BE06216583251. The company HUIS SERVELEC is located at the address: LORREINENDREEF 23; 8310; BRUGGE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 188,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 653,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Réparations d'appareils électroménagers. Products created in HUIS SERVELEC were not found.
The main activity of HUIS SERVELEC is Railroad Transportation, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of HUIS SERVELEC is not available. You also can look at reviews of HUIS SERVELEC, open positions, location of HUIS SERVELEC on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over HUIS SERVELEC, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf HUIS SERVELEC, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about HUIS SERVELEC, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company HUIS SERVELEC, employees, financial statistics.