JAN DE PROOST

Contactgegevens JAN DE PROOST: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data JAN DE PROOST: address, phone, fax, email, website, opening hours

JAN DE PROOST

Regio (region): N\A, België

Adres (address): LEEMSTRAAT 38; 3130; BEGIJNENDIJK, België

Telefoon (phone): 16530937 (+32-16530937) 16530937 (+32-16530937)

Fax (fax): +32 (82) 257-79-68 +32 (82) 257-79-68

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) JAN DE PROOST: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "JAN DE PROOST"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "JAN DE PROOST"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van JAN DE PROOST, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen JAN DE PROOST. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of JAN DE PROOST, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees JAN DE PROOST. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti JAN DE PROOST
Products information JAN DE PROOST

BTW identificatienummer (tax): BE03711700439
Ondernemingsnummer: 9488037109
Hoofdstad (capital): 209,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 267,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2010

Produits: Mobylettes,Scooters.. Services: Reparation & Entretien.

Product categorie (product category): Réparations and entretien de motos. Motos

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor JAN DE PROOST
(Get full report from official database of BE for JAN DE PROOST)

Aanvulling soorten activiteiten voor JAN DE PROOST
Addition kinds of activities for JAN DE PROOST

229799. Nonwoven stoffen, nec | Nonwoven fabrics, nec
322906. Wetenschappelijk glaswerk | Scientific glassware
17510202. Venster en deur (geprefabriceerde) installatie | Window and door (prefabricated) installation
22410300. Stoffen tapes | Fabric tapes
26749905. Papieren zakken: gemaakt van aangekochte materialen | Paper bags: made from purchased materials
28360202. tuberculine | Tuberculins
59959900. Optische warenhuizen, nec | Optical goods stores, nec

Werken bij JAN DE PROOST: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in JAN DE PROOST: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor JAN DE PROOST. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for JAN DE PROOST. Looking for open vacancies in other companies

  • PRODUCT PROMOTOR (MERKSEM)

    Regio: MERKSEM

    Bedrijf: BEVEKA SALES

    Type: Vervanging brugpensioen

    - je screent architecten en voorschrijvers in gans België - je bezoekt de relevante voorschrijvers en geeft technische ondersteuning m.b.t. het product portfolio - je werkt nauw samen met de andere Product Promoter en het volledige commerciële team, binnen- en buitendienst - je rapporteert aan de commerciële directeur

  • Horeca medewerker weekend (KASTERLEE)

    Regio: KASTERLEE

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INHOUSE BOBBEJAANLAND

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    't Plezante land, Family Park Bobbejaanland zoekt nog gemotiveerde horeca medewerkers. Je helpt mee met het bereiden van de verschillende maaltijden en volgt daarbij de nodgie hygiëne regels. (HACCP). Je staat mee in voor het afruimen, afwassen, schoonmaken en afsluiten bij sluitingstijd. Je volgt mee de voorraad op en zorgt voor het plaasten van de nodige bestellingen. Als horecamedewerker ben je verantwoordelijk voor een net restaurant waar bezoekers met plezier een hapje komen eten en met de grootste zorg bediend worden.

  • Grondwerker (EINE)

    Regio: EINE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Zie je een job als grondwerker/klinkerlegger wel zitten? Lees dan zeker verder. Dit zijn de taken die je zal uitvoeren bij onze klant in regio Oudenaarde: > het aanleggen van opritten en parking in klinkers > het uitvoeren van grondwerken en asfaltwerken Aarzel niet te solliciteren!

  • huishoudhulp (HARELBEKE)

    Regio: HARELBEKE

    Bedrijf: A.C.C.DIENSTENCHEQUES DOMESTIC SERV

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een afwisselende job, iemand die graag poets en houdt van orde en netheid. Dan zijn wij je ideale werkgever. Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde kandidaten. Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak bij mensen thuis in het kader van dienstencheques. Je werkt zelfstandig, bent betrouwbaar en stipt. In het bezit zijn van een wagen is een pluspunt maar geen must.

  • POETS- EN HUISHOUDHULP regio Tienen (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: IN-Z regio Vlaams Brabant Oost

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen ( je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn ) en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! Je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis Jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, … Bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen,… Op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega’s Tewerkstelling in de regio Tienen en omgeving

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Schriek (SCHRIEK)

    Regio: SCHRIEK

    Bedrijf: Tempo-Team Dienstencheques Heist-op-den-Berg

    Type: Dienstenchequebaan

    Is schoonmaken je passie? Dan zit je bij ons op de juiste plaats! Onze particulieren staan te popelen om hun huistaken aan je toe te vertrouwen. Deze taken bestaan uit schoonmaken van de woning, wassen en strijken, af en toe kleine boodschapjes doen, ramen wassen,...

  • Jobstudent (m/v) Lochristi (LOCHRISTI)

    Regio: LOCHRISTI

    Bedrijf: LANDELIJKE KINDEROPVANG - Ons

    Type: Studentenjob

    Samen met het bestaande team van kinderbegeleiders in de buitenschoolse kinderopvang zorg je voor een aangename en speelse vakantie voor kinderen van 2,5 tot 12 jaar. Je begeleidt de kinderen op een creatieve en verantwoorde manier in hun vrij spel. Je zorgt voor voorbereiding en uitvoering van een speels en gevarieerd activiteitenprogramma, aangepast aan de leeftijd. Je staat in voor een vriendelijke en vlotte communicatie met ouders en contactpersonen. De opvang is open tussen 7u en 18u30, niet in het weekend.

  • Boekhouder - schoolverlater (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: EMD ACCOUNTING & TAX

    Type: Vaste Job

    Als financieel beheerder staat u in voor: - het inboeken van de aan- en verkoopfacturen en het financieel; - het verwerken van de BTW-aangiftes; - het voorbereiden van jaarafsluitingen van vennootschappen; - het voorbereiden van fiscale aangiften (personenbelasting en vennootschapsbelasting).

  • Chauffeur C Haakarm /afzetcontainers (optie ADR) (VAC175) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: 24/7 CHAUFFEURSDIENSTEN

    Type: Vaste Job

    Wil jij het nieuwe gezicht zijn van onze klant om hun firma te vertegenwoordigen bij hun klanten? Voor hun vestiging in Antwerpen zoeken wij een chauffeur met een rijbewijs C. ADR is een pluspunt. Je rijdt met een haakwagen met voor het plaatsen en ophalen van afzetcontainers (eventueel met gevaarlijk afval). Je rijdt in de regio en over heel België.

  • Service Desk Engineer (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Talentus Vilvoorde

    Type: Vaste Job

    De Service Desk Engineer speelt een centrale rol binnen onze Customer Operations-afdeling. Het is het hart van het bedrijf dat ervoor zorgt dat een klant geholpen wordt. Je bent voor klanten en technische partners het eerste aanspreekpunt m.b.t. ondersteuning van onze telecomdiensten en je analyseert in die hoedanigheid elke klantvraag op een efficiënte manier. Je stelt je adviserend en ondersteunend op en zorgt voor een nauwkeurige registratie en afhandeling van elk dossier. Je ziet het als een uitdaging om op een efficiënte manier alle gemelde problemen op te lossen binnen de vooropgestelde SLA en je escaleert niet-opgeloste problemen binnen de vooropgestelde termijn naar de Service Desk Manager en rapporteert aan de Head of Service Support. Je communiceert nauwkeurig de vooruitgang van lopende dossiers naar klanten en partners. Je documenteert je acties in onze incident tools. Wij laten je in deze rol constant evolueren en zullen de nodige technische trainingen en opleiding voorzien om van jou een netwerk engineer te maken met oog voor detail en zin voor klantgerichtheid en efficiëntie. Bedrijfsprofiel: Deze firma biedt een cloud interactie platform aan dat bedrijven in de mogelijkheid stelt om efficiënter, zorgeloos en aan een lagere kost te communiceren – van op elke plaats met elk toestel. Door het begrijpen van en luisteren naar de behoeften van onze klanten, kunnen we eenvoudige en schaalbare oplossingen en tools aanbieden. Optimaal beveiligd, vloeien hierbij telecom en IT naadloos in elkaar, zodat onze klanten voorbereid zijn op de digitale uitdagingen van morgen.

  • Studiecoach (HEMIKSEM)

    Regio: HEMIKSEM

    Bedrijf: M&B SOLUTIONS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor een multidiscipolinaire groepspraktijk te Hemiksem zijn we nog opzoooek naar een studiecoach. Agenda is flexibel en de ruimte is helemaal functioneel ingericht.

  • Logistiek Bediende regio Gent (DESTELDONK)

    Regio: DESTELDONK

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als logistiek bediende in een firma te Desteldonk ben je verantwoordelijk voor: - Het behandelen van de nodige documenten en het versturen ervan naar de bevoegde personen - Het zorgen voor de administratieve verwerking van binnenkomende en uitgaande orders via het bestelplatform. Dit doe je in nauw overleg met andere collega's. - Je houdt de procedures en werkinstructies up to date. - Je bent verantwoordelijk voor de vlotte organisatie en de opvolging van bestellingen, leveringen en koeriers. - Je vangt chauffeurs op, registreert de goederen en doet de bijhorende administratie. - Je communiceert vlot met andere departementen en rapporteert (problemen tijdig) aan de Head Technical Services) - Je staat in voor de correcte behandeling van de stock en het beheer van de opslagplaatsen.

Zoek naar antwoorden van JAN DE PROOST in sociale netwerken
Look for responds of JAN DE PROOST in social networks

Lees alle opmerkingen voor JAN DE PROOST. Laat een reactie achter voor JAN DE PROOST. JAN DE PROOST bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for JAN DE PROOST. Leave a respond for JAN DE PROOST. JAN DE PROOST on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie JAN DE PROOST op de google maps. Adres en contacten JAN DE PROOST
Location of JAN DE PROOST on the google maps. Address and contacts of JAN DE PROOST

Andere gerelateerde bedrijven als come JAN DE PROOST JAN DE PROOST: A.D.P. | F.T.L. | BILLIET TRADING COMPANY | DE LAUSNAY | PETER DE WEGGHELEIRE

Other related companies as JAN DE PROOST: A.D.P. | F.T.L. | BILLIET TRADING COMPANY | DE LAUSNAY | PETER DE WEGGHELEIRE

JAN DE PROOST is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is JAN DE PROOST, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03711700439. Het bedrijf JAN DE PROOST bevindt zich op het adres: LEEMSTRAAT 38; 3130; BEGIJNENDIJK. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 209,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 267,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Réparations and entretien de motos. Motos. Lijst met producten zijn Produits: Mobylettes,Scooters.. Services: Reparation & Entretien..
De hoofdactiviteit van JAN DE PROOST is Motorvrachtvervoer, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van JAN DE PROOST is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van JAN DE PROOST, openstaande posities, locatie van JAN DE PROOST op de kaart.

JAN DE PROOST is a company, that was registered 2010 in N\A region, Belgium. Full name of company is JAN DE PROOST, company assigned to the tax number BE03711700439. The company JAN DE PROOST is located at the address: LEEMSTRAAT 38; 3130; BEGIJNENDIJK. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 209,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 267,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Réparations and entretien de motos. Motos. List of products are Produits: Mobylettes,Scooters.. Services: Reparation & Entretien..
The main activity of JAN DE PROOST is Motor Freight Transportation, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of JAN DE PROOST is not available. You also can look at reviews of JAN DE PROOST, open positions, location of JAN DE PROOST on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over JAN DE PROOST, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf JAN DE PROOST, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about JAN DE PROOST, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company JAN DE PROOST, employees, financial statistics.