DENIS TISSOT

Contactgegevens DENIS TISSOT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DENIS TISSOT: address, phone, fax, email, website, opening hours

DENIS TISSOT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE HEMRICOURT 7; 4000; LI?GE, België

Telefoon (phone): 42525201 (+32-42525201) 42525201 (+32-42525201)

Fax (fax): +32 (83) 809-47-41 +32 (83) 809-47-41

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DENIS TISSOT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DENIS TISSOT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DENIS TISSOT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DENIS TISSOT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DENIS TISSOT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DENIS TISSOT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DENIS TISSOT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DENIS TISSOT
Products information DENIS TISSOT

BTW identificatienummer (tax): BE01114532470
Ondernemingsnummer: 2549072265
Hoofdstad (capital): 566,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 243,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2018

Produits & Activités: Meubles Encastrés.. Produits: Fournitures de Décoration d'Intérieur.. Produits: Tissus de Décoration.. Services: Garnissage.

Product categorie (product category): Réparation and restauration de meubles. Eclairage et équipements du foyer. Textiles. Installation de menuiserie en bois and plastique

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DENIS TISSOT
(Get full report from official database of BE for DENIS TISSOT)

Aanvulling soorten activiteiten voor DENIS TISSOT
Addition kinds of activities for DENIS TISSOT

509401. Edelstenen en metalen | Precious stones and metals
20370101. Citruspulp, gedroogd | Citrus pulp, dried
22110602. Automotive stoffen, katoen | Automotive fabrics, cotton
22950201. Hars of plastic beklede stoffen | Resin or plastic coated fabrics
61410101. Auto leningen, inclusief verzekering | Automobile loans, including insurance
63119906. Levensverzekeringsmaatschappijen | Life insurance carriers
97219904. Buitenlandse missies | Foreign missions

Werken bij DENIS TISSOT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DENIS TISSOT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DENIS TISSOT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DENIS TISSOT. Looking for open vacancies in other companies

  • Juridisch Medewerker regio Waregem (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: OfficeTeam

    Type: Interim met optie "vast werk"

    OfficeTeam is momenteel op zoek naar een Juridisch Medewerker (m/v). Dit is voor een bedrijf gelegen in Waregem. Als Juridisch Medewerker regio Waregem heb je onderstaand takenpakket: je verwerkt de nieuwe dossiers; je bent verantwoordelijk voor de opvolging van bestaande dossiers; je staat in voor de eerstelijnstelefonie en binnenkomende e-mails; je beantwoordt binnenkomende vragen van debiteuren, advocaten, notarissen, etc.; je staat in voor ad hoc juridische kwesties. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Chauffeurs CE regio Genk (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant een transportfirma regio Genk gespecialiseerd in sneltransport zijn we op zoek naar een chauffeurs CE! Ben jij gedreven? Heb je wegenkennis? Dan ben jij diegene die we zoeken! Je werkt in dagritten of in vaste nachtritten.

  • stock beheerder (ANDERLECHT)

    Regio: ANDERLECHT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Taken: ?Evalueren van de bestaande parameters voor het plaatsen van bestellingen (levertermijn betrouwbaarheid van de leveringen minimale bestelhoeveelheid minimum stock seizoensgebondenheid van bestellingen?) ?Optimaliseren van het gebruik van de software voor het plaatsen van bestellingen ?Leveranciersbestellingen plaatsen op basis van gekregen parameters ?Order tracking (bevestiging levertijd backorders...) ?Tracking transport ?Beheer retours leveranciers en creditnota?s ?Beheer dossiers (prijsverschillen fouten of ontbrekende leveringen...) ?Beheer aankoopprijzen ?Verzamelen interpreteren en presenteren van gegevens om forecasts op te stellen in overleg met de commerciële afdelingen en de boekhouding ?Bijdragen aan de stockreductie samen met de financiële en commerciële diensten ?Bijdragen aan de verhoging van de marge door het optimaliseren van de transportverwerking en ?kosten. ?Beheren van noodsituaties ; stockbreuk foute bestellingen? ?Voorstellen doen om de procedures controles en communicatie te verbeteren. ?Uitschrijven en controle van de procedures ?Assisteren bij het opvolgen van te ontvangen facturen en creditnota?s.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Herzele – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HERZELE)

    Regio: HERZELE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • INPAKKER EINDEJAARSGESCHENKEN JOBSTUDENT - ZWEVEZELE - 05/11-09/11 (ZWEVEZELE)

    Regio: ZWEVEZELE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Voor een metaalbedrijf in Zwevezele zijn we op zoek naar 2 jobstudenten om eindejaarsschenken in te pakken!

  • PRODUCTIEMEDEWERKER (LOVENDEGEM)

    Regio: LOVENDEGEM

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Voor een grote producent van fijne vleeswaren is Ago op zoek naar gemotiveerde productiemedewerkers regio gent. Heb je interesse of wens je meer informatie? Neem dan zeker contact met ons op: 09 2770129 of mail je CV naar [email protected]

  • Studentenjob hartje Aalst (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: FORUM CALL AALST

    Type: Studentenjob

    Het nieuwe Customer Care Center in Aalst heeft ondertussen met succes zijn eerste verjaardag gevierd en we zijn op zoek naar studenten die doorheen het jaar hun commerciële talenten willen verder ontplooien hier in het hartje van Aalst. Als commercieel talent neem je via de telefoon contact op met nieuwe en bestaande klanten. Je bekijkt hun situatie, luistert naar wat ze nodig hebben, speelt daarop in, legt uit wat je aanbiedt en... verkoopt. Bovendien zit je samen met de klant om eventuele problemen op te lossen of vragen te beantwoorden. Kortom: je krijgt de kans om het contact met de klant te onderhouden, hun verder te helpen met eventuele problemen/vragen en jouw commercialiteit volop aan te sterken. Je krijgt verschillende boeiende projecten voorgeschoteld. Bij elk nieuw project krijg je waardevolle skills aangeleerd die onmisbaar zijn voor commerciële talenten.

  • Chauffeur CE (KAMPENHOUT)

    Regio: KAMPENHOUT

    Bedrijf: GEERT DEBAETSELIER

    Type: Vaste Job

    Chauffeur Trekker oplegger voor ophalingen voornamelijk in de Haven van Antwerpen vertrek vanuit Kampenhout Vlaams Brabant.

  • Mechanieker (m/v) (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: Maxicon

    Type: Vaste Job

    Om onze teams bij diverse van onze klanten te versterken zijn wij op zoek naar gedreven technici die gebeten zijn van techniek! Zoek je werkzekerheid, variatie en uitdaging in je job? Dan is Maxicon de uitgelezen werkgever voor jou! Als mechanieker sta je in voor herstellingen en onderhoud de installaties (pompen,kleppen, etc..) in de petrochemie.

  • reclamebedelers huis-aan-huis gezocht regio STEKENE (STEKENE)

    Regio: STEKENE

    Bedrijf: BELGISCHE DISTRIBUTIEDIENST

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij op zoek naar een leuke bijverdienste in jouw buurt? Dan hebben wij de opdracht voor jou! Voor de uitbreiding van ons netwerk aan zelfstandige promo koeriers zijn wij steeds op zoek naar gemotiveerde en dynamische mensen om kranten in folders te bedelen. Heel flexibele uren - jij bepaalt waar je wilt bedelen.

  • Technisch Tekenaar (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1669944-inline.html?cid=Partner_VDAB In het kader van een project bij onze klant, actief in het aanbieden van toekomstgerichte netwerkoplossingen, zijn wij op zoek naar een Technisch Tekenaar. Als technisch tekenaar maak je deel uit van de dienst Databeheer. Bij aanvang van de opdracht zal een opleiding voorzien worden. • Je werkt actief mee aan de integratie van 2 SCADA-systemen • Je verzamelt, bewerkt en visualiseert de verkregen technische data • Je bent verantwoordelijk voor het digitaal intekenen van netelementen elektriciteit, gas en riolering in een technisch tekenpakket • Je houdt het datamodel voor de visualisatie van netelementen up to date • Je respecteert de opgestelde planning en kwaliteitsnormen • Je communiceert nauwgezet met collega’s binnen de tekencel en directie

  • seizoenarbeid (LICHTERVELDE)

    Regio: LICHTERVELDE

    Bedrijf: DELY MARC

    Type: Flexijob

    prei schonen en sorteren voor verkoop

Zoek naar antwoorden van DENIS TISSOT in sociale netwerken
Look for responds of DENIS TISSOT in social networks

Lees alle opmerkingen voor DENIS TISSOT. Laat een reactie achter voor DENIS TISSOT. DENIS TISSOT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DENIS TISSOT. Leave a respond for DENIS TISSOT. DENIS TISSOT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DENIS TISSOT op de google maps. Adres en contacten DENIS TISSOT
Location of DENIS TISSOT on the google maps. Address and contacts of DENIS TISSOT

Andere gerelateerde bedrijven als come DENIS TISSOT DENIS TISSOT: COIFFURE MARIO | KBR SA | GUIDO BEVERNAGIE | SWENNEN GUIDO | Acoustilight

Other related companies as DENIS TISSOT: COIFFURE MARIO | KBR SA | GUIDO BEVERNAGIE | SWENNEN GUIDO | Acoustilight

DENIS TISSOT is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DENIS TISSOT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01114532470. Het bedrijf DENIS TISSOT bevindt zich op het adres: RUE HEMRICOURT 7; 4000; LI?GE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 566,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 243,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Réparation and restauration de meubles. Eclairage et équipements du foyer. Textiles. Installation de menuiserie en bois and plastique. Lijst met producten zijn Produits & Activités: Meubles Encastrés.. Produits: Fournitures de Décoration d'Intérieur.. Produits: Tissus de Décoration.. Services: Garnissage..
De hoofdactiviteit van DENIS TISSOT is Food and Kindred Products, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DENIS TISSOT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DENIS TISSOT, openstaande posities, locatie van DENIS TISSOT op de kaart.

DENIS TISSOT is a company, that was registered 2018 in N\A region, Belgium. Full name of company is DENIS TISSOT, company assigned to the tax number BE01114532470. The company DENIS TISSOT is located at the address: RUE HEMRICOURT 7; 4000; LI?GE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 566,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 243,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Réparation and restauration de meubles. Eclairage et équipements du foyer. Textiles. Installation de menuiserie en bois and plastique. List of products are Produits & Activités: Meubles Encastrés.. Produits: Fournitures de Décoration d'Intérieur.. Produits: Tissus de Décoration.. Services: Garnissage..
The main activity of DENIS TISSOT is Food and Kindred Products, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of DENIS TISSOT is not available. You also can look at reviews of DENIS TISSOT, open positions, location of DENIS TISSOT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DENIS TISSOT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DENIS TISSOT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DENIS TISSOT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DENIS TISSOT, employees, financial statistics.