TELSTAR

Contactgegevens TELSTAR: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data TELSTAR: address, phone, fax, email, website, opening hours

TELSTAR

Regio (region): N\A, België

Adres (address): FR. VAN RYHOEVELAAN 11-15; 9000; GENT, België

Telefoon (phone): 92265039 (+32-92265039) 92265039 (+32-92265039)

Fax (fax): +32 (53) 396-91-65 +32 (53) 396-91-65

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) TELSTAR: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "TELSTAR"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "TELSTAR"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van TELSTAR, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen TELSTAR. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of TELSTAR, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees TELSTAR. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti TELSTAR
Products information TELSTAR

BTW identificatienummer (tax): BE08249603271
Ondernemingsnummer: 3050598144
Hoofdstad (capital): 552,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 662,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2000

Produits: Linge de Maison,Tissus de Décoration.. Produits: Rideaux,Fournitures de Décoration d'Intérieur.. Services: Garnissage.

Product categorie (product category): Réparation and restauration de meubles. Eclairage et équipements du foyer. Meubles Détaillants,Aménagement de B?timents et de Cuisines. Textiles

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor TELSTAR
(Get full report from official database of BE for TELSTAR)

Aanvulling soorten activiteiten voor TELSTAR
Addition kinds of activities for TELSTAR

2299. Textielgoederen, nec | Textile goods, nec
651201. Commerciële en industriële bouw operatie | Commercial and industrial building operation
22110902. Kaasverbanden | Cheese bandages
23920501. Vaatdoeken, nonwoven textiel: gemaakt van aangekochte materialen | Dishcloths, nonwoven textile: made from purchased materials
28990406. Jet brandstofontstekers | Jet fuel igniters
37140102. Nokkenassen, motorvoertuig | Camshafts, motor vehicle
37249904. Motorverwarmers, vliegtuigen | Engine heaters, aircraft

Werken bij TELSTAR: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in TELSTAR: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor TELSTAR. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for TELSTAR. Looking for open vacancies in other companies

  • Hulp kok (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    UNIEKE KANS Je taak bestaat er in om de kok te assisteren in de grootkeuken. Geen onderbroken dienst maar een full continue systeem. Je bereidt zowel de warme gerechten als de koude gerechten.

  • Werfleider HVAC (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: Whoohoo® Gent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Leidinggevende capaciteiten, op zoek naar verantwoordelijkheid en is op de werf staan voor jou the place to be? Als werfleider ben jij verantwoordelijk voor de volledige coördinatie op de werf. Dit houdt de dagelijkse coördinatie in op technisch en organisatorisch vlak. Je staat in voor kwaliteit, veiligheid en rendement. Een sterke interesse in tertiaire en/of industriële installaties is hier een sterk pluspunt. Je werkt nauw samen met de projectleider en werkvoorbereider.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio Wimmertingen – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. je bent van alle markten thuis: schoonmaken, trijken,boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp regio Aarschot (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: t-interim Aarschot

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou je van poetsen? Werk je graag in het huishouden? Dan ben je bij t-dienstencheques aan het juiste adres! Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde huishoudhulp of poetshulp in de regio Nieuwrode. Als poetshulp doe jij huishoudelijke taken bij onze klanten thuis. Deze taken zijn voornamelijk poetsen van de woning en kunnen ook aangevuld worden met wassen, strijken, bereiden van maaltijden en boodschappen doen.

  • Toegewijde HUISHOUDHULP - Ranst-Broechem (RANST)

    Regio: RANST

    Bedrijf: VAN CAUTEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Overtuig ons met jouw enthousiasme én goesting om als huishoudhulp aan de slag te gaan en deze job is voor jou! Huishoudhulp Van Cauteren is een familiaal bedrijf, zeer lokaal binnen een kleine regio. Wij kénnen al onze huishoudhulpen, wat maakt dat er een vertrouwde en open sfeer is. Samen met jou bepalen wij zeer zorgvuldig een werkrooster op maat waarbij iedereen zich gelukkig voelt. Verre verplaatsingen worden vermeden zodat een vervanging vlot kan worden ingepland. Wij bieden een vaste job binnen een stabiel bedrijf waarin opleiding, persoonlijke begeleiding en oprechte waardering een vaste waarde zijn. Met een warm onthaal en een vriendelijke lach word je door onze kantoormedewerkers verwelkomd. Kleinschaligheid samen met een uitermate professionele omkadering. Zo maken wij reeds tien jaar het verschil. Goesting om ons enthousiast team te versterken? Aarzel niet en bel 03 294 37 67. Wij maken graag met je kennis.

  • Student Bakkerij (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: FORUM JOBS HERENTALS

    Type: Studentenjob

    Voor een bakkerij te Herentals rekruteert Forum Jobs STUDENTEN voor het helpen in de winkel. Takepakket: Het bedienen van klanten in de winkel De toonbank klaarzetten en onderhouden De winkel op orde houden Betalingen ontvangen aan de hand van een elektronisch kassasysteem

  • Representative Spare Parts - Brabant en Henegouwen (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: TVH PARTS HOLDING NV

    Type: Vaste Job

    Als External Sales Advisor sta je in voor het realiseren van de vooropgestelde verkoop doelstellingen door middel van actieve verkoop en prospectie, en dit in nauwe samenwerking met de interne verkoopafdeling. Je staat in voor de uitbreiding en opvolging van onze klanten in de regio Brabant en Henegouwen: Je houdt van prospectie en van het overtuigen en verwerven van nieuwe klanten met wie je een lange termijnrelatie weet op te bouwen. Door onderzoekswerk en netwerking bouw je de nodige marktkennis op om potentiële klanten te benaderen. Je voorziet de klant van een goed advies, eventueel ondersteund door een demonstratie op locatie. Je werkt nauw samen met je collega's van de binnendienst om de gestelde doelstellingen te realiseren. Je geeft marktopportuniteiten intern door, en ondersteunt de nodige marketingacties. Je werkt van thuis uit en werkt gemiddeld één dag per week vanuit je thuisbureau om administratieve opvolging te doen.

  • Schrijnwerker atelier en op verplaatsing (hout) (MEULEBEKE)

    Regio: MEULEBEKE

    Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT WVLZ

    Type: Vaste Job

    Schrijnwerker met passie voor hout? Wil je zowel werken in het atelier als op verplaatsing? Op zoek naar een job in de bouw regio Meulebeke? Dan ben jij de kandidaat die wij zoeken! Adecco Construct is voor de regio van Meulebeke op zoek naar een schrijnwerker atelier en op verplaatsing. Je staat in vooor de voorbereiding van alle types deuren in het atelier en daarnaast sta je ook in voor het plaatsen van binnendeuren, parket en trappen. Je gaat met hout aan de slag. Je komt terecht in een dynamisch bedrijf met afwisselend en uitdagend werk.

  • Hulpmechanieker (HOBOKEN)

    Regio: HOBOKEN

    Bedrijf: STAR CAR

    Type: Vaste Job

    Je takenpakket bestaat uit: onderhoud van schoolbussen; ombouwen en monteren van banken in schoolbussen; gordels plaatsen; herstellingen en onderhoud van rolstoelliften in bussen; af en toe onderhoud en herstellingen van personenwagens.

  • Dossierbeheerder/Accountant voor internationale speler- Antwerp (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Austin Bright

    Type: Vaste Job

    Dit kantoor staat al sinds 1936 garant voor topkwaliteit en service. Doorheen deze periode wisten ze een uitstekende reputatie op te bouwen waardoor ze ook vandaag nog blijven groeien. Om deze groei te kunnen blijven ondersteunen zijn zij op zoek naar een dossierbeheerder/ accountant om hun team van 10 medewerkers te versterken. Dossierbeheerder/ Accountant - Je Functie: Je staat in voor het beheer van een aantal eigen dossiers die je van A-Y zal beheren. Naast de boekhoudkundige verwerking sta je ook in voor het fiscaal adviseren van je klanten, je bent namelijk hun eerste hulplijn. Op termijn groei je ook door naar coach van de junior dossierbeheerders die je zal begeleiden en ondersteunen in hun groeiproces.

  • ENQUETEURS Statut indépendant (Regio Leuven)

    Regio: Regio Leuven

    Bedrijf: ACTIRIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    GfK Belgium est un des plus grands bureaux d¿études de marché en Belgique. Nous sommes situés dans la région de Louvain et sommes à la recherche de*******Tâches: En tant que « enquêteur face-à-face » vous réalisez des enquêtes à Bruxelles 19 auprès de particulier. Vous conviez des répondants à participer au enquêtes concernant leur utilisation des médias. Vous avez une date limite pour laquelle votre travail devra être achevé mais c¿est vous qui déterminez votre emploi du temps dans ce délai. Horaires flexibles à déterminer. Vous travaillez comme interimaire entre 10 et 20 heures par semaine

  • Administratief medewerker (M/V) voor de Provinciale Raad Antwerpen - wervingsreserve (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: ORDE VAN ARCHITEKTEN VD PROV. ANTWE

    Type: Werfreserve

    Als administratief medewerker van de Orde van Architecten sta je o.a. in voor de organisatie en verslaggeving van vergaderingen, de opvolging van beslissingen en zorg je voor goede informatiedoorstroming. Volgende taken worden toegeschreven aan de administratief medewerker: Dossierbeheer: opvolgen en afhandelen, voorbereiden dossiers voor bespreking op vergaderingen; Administratieve verwerking van beslissingen (brieven opstellen, beheer database, afspraken maken,...); Klassement en documentenbeheer; Algemene administratieve taken (zoals bijv. bijhouden en ingeven prestaties mandatarissen, bijhouden uitgaven in het kader van de werking); Op vlotte en correcte wijze bezoekers (stagiairs, architecten, mandatarissen) ontvangen en te woord staan; Op vlotte en correcte wijze informatie verstrekken, zowel aan de balie, telefonisch als via e-mail; Occassioneel assisteren bij de organisatie van evenementen (zoals bijv. beursdeelnames); ... Voor de job van administratief medewerker, werk je nauw samen met zowel collega's als mandatarissen. De taken worden voornamelijk uitgevoerd op de zetel van de provinciale raad van Antwerpen. In het kader van de gecentraliseerde administratieve werking, worden taken uitgevoerd in teamverband op de zetel van de Vlaamse Raad (Tour & Taxis, te 1000 Brussel).

Zoek naar antwoorden van TELSTAR in sociale netwerken
Look for responds of TELSTAR in social networks

Lees alle opmerkingen voor TELSTAR. Laat een reactie achter voor TELSTAR. TELSTAR bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for TELSTAR. Leave a respond for TELSTAR. TELSTAR on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie TELSTAR op de google maps. Adres en contacten TELSTAR
Location of TELSTAR on the google maps. Address and contacts of TELSTAR

Andere gerelateerde bedrijven als come TELSTAR TELSTAR: BACOB | Van Dessel Automatisatie | LA POSTE | FOTO-ALEX | JB TRAVEL TOUROPERATOR

Other related companies as TELSTAR: BACOB | Van Dessel Automatisatie | LA POSTE | FOTO-ALEX | JB TRAVEL TOUROPERATOR

TELSTAR is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is TELSTAR, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08249603271. Het bedrijf TELSTAR bevindt zich op het adres: FR. VAN RYHOEVELAAN 11-15; 9000; GENT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 552,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 662,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Réparation and restauration de meubles. Eclairage et équipements du foyer. Meubles Détaillants,Aménagement de B?timents et de Cuisines. Textiles. Lijst met producten zijn Produits: Linge de Maison,Tissus de Décoration.. Produits: Rideaux,Fournitures de Décoration d'Intérieur.. Services: Garnissage..
De hoofdactiviteit van TELSTAR is Food and Kindred Products, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van TELSTAR is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van TELSTAR, openstaande posities, locatie van TELSTAR op de kaart.

TELSTAR is a company, that was registered 2000 in N\A region, Belgium. Full name of company is TELSTAR, company assigned to the tax number BE08249603271. The company TELSTAR is located at the address: FR. VAN RYHOEVELAAN 11-15; 9000; GENT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 552,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 662,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Réparation and restauration de meubles. Eclairage et équipements du foyer. Meubles Détaillants,Aménagement de B?timents et de Cuisines. Textiles. List of products are Produits: Linge de Maison,Tissus de Décoration.. Produits: Rideaux,Fournitures de Décoration d'Intérieur.. Services: Garnissage..
The main activity of TELSTAR is Food and Kindred Products, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of TELSTAR is not available. You also can look at reviews of TELSTAR, open positions, location of TELSTAR on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over TELSTAR, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf TELSTAR, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about TELSTAR, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company TELSTAR, employees, financial statistics.