GILBERT VINCENT

Contactgegevens GILBERT VINCENT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data GILBERT VINCENT: address, phone, fax, email, website, opening hours

GILBERT VINCENT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): SLOEPSTRAAT 26; 9000; GENT, België

Telefoon (phone): 92581340 (+32-92581340) 92581340 (+32-92581340)

Fax (fax): +32 (53) 429-96-55 +32 (53) 429-96-55

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) GILBERT VINCENT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "GILBERT VINCENT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "GILBERT VINCENT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van GILBERT VINCENT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen GILBERT VINCENT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of GILBERT VINCENT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees GILBERT VINCENT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti GILBERT VINCENT
Products information GILBERT VINCENT

BTW identificatienummer (tax): BE04505462646
Ondernemingsnummer: 7392395019
Hoofdstad (capital): 213,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 204,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1988

Produits: Luminaires.. Types de Meubles: Meubles Anciens.

Product categorie (product category): Réparation and restauration de meubles. Eclairage et équipements du foyer

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor GILBERT VINCENT
(Get full report from official database of BE for GILBERT VINCENT)

Aanvulling soorten activiteiten voor GILBERT VINCENT
Addition kinds of activities for GILBERT VINCENT

254199. Houtplanken en armaturen, niet inbegrepen | Wood partitions and fixtures, nec
22110806. Filterdoek, katoen | Filter cloth, cotton
28190908. Anorganische metaalverbindingen of zouten, nec | Inorganic metal compounds or salts, nec
32699901. Kunst- en siergerei, aardewerk | Art and ornamental ware, pottery
35999904. Kolom klemmen en kanten | Column clamps and shores
44999901. Boothouses, commercieel | Boathouses, commercial
50919907. Goggles, sport | Goggles, sports
50949905. Zilverwerk of Plated Ware | Silverware or plated ware

Werken bij GILBERT VINCENT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in GILBERT VINCENT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor GILBERT VINCENT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for GILBERT VINCENT. Looking for open vacancies in other companies

  • Commercieel Bediende NL/FR/EN M/V (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: Start People Roeselare

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant actief in de metaalsector zijn we dringend op zoek naar een Commercieel Bediende NL/FR/EN m/v. Taken : Je staat in voor de input van de dagelijkse salesorders + divers ander administratief werk. Je ontvangt telefonische oproepen en informeert de klanten (opvolging van de bestelling, informatie,...). Je onderzoekt de vraag van de klant technisch en commercieel (termijn van fabricatie, beschikbaarheid van producten, kost,...). Je registreert bestellingen, je controleert de voorwaarden (leveringstermijnen, verpakkingswijze,...) en je licht de klant of de verkoper hierover in. Ben je op zoek naar een tijdelijke tewerkstelling en onmiddellijk beschikbaar? Wacht niet langer en breng je vaardigheden naar een hoger niveau. We groeien snel en willen onze klanten het beste kunnen blijven bieden. Daarom zijn wij op zoek naar jou! Solliciteer snel via www.startpeople.be, [email protected] of 051 21 19 15

  • Operator Tap (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: ASAP WILRIJK

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een gevestigde waarde in de metaalindustrie, zijn wij op zoek naar een Operator Tap. Als operator zal je instaan voor de voorbereiding, het instellen en omstellen van de tapmachine en de productie van de getapte onderdelen. Verder ben je ook verantwoordelijk voor het afsluiten van het order en bijkomende werkzaamheden. Zoals verlenen van bijstand bij instelproblemen in de afdeling en uitvoeren van preventief eerstelijnsonderhoud. Samen met je collega ben je verantwoordelijk voor zo een 18 machines.

  • Chauffeur CE Distributie (OVERPELT)

    Regio: OVERPELT

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Overpelt zijn we op zoek naar een chauffeur CE. Je staat in voor dagritten (distributie) binnen Benelux met een trekker/oplegger.

  • Schrijnwerker (JABBEKE)

    Regio: JABBEKE

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant zijn wij op zoek naar een fulltime schrijnwerker met een passie voor hout. Het gaat om binnenschrijnwerk vooral in het atelier maar ook een mogelijkheid op de baan

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO MERELBEKE (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Borsbeek – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BORSBEEK)

    Regio: BORSBEEK

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Student productie tijdens het jaar (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: ADECCO MARINE HARVEST

    Type: Studentenjob

    Marine Harvest is op zoek naar student productie medewerkers die van aanpakken weten en tijdens het jaar een job zoeken in 2 ploegen. Iets voor jou? Lees snel verder! Ben je student, ben je iemand die van aanpakken weet, steek je graag de handen uit de mouwen of werk je gewoon graag in de voedingssector? Werk je rap en geef je belangrijkheid aan hygiene? Dan hebben wij jou nodig om het team in de productie tijdens het jaar te versterken in Brugge! Marine Harvest is een moderne en dynamische onderneming gespecialiseerd in de productie en commercialisering van een groot assortiment vis-producten. Jouw taken als medewerker student productie bestaan oa. uit het voorbereiden, verwerken en verpakken. Aan de lijn worden de vis-producten in de correcte verpakkingsschalen gelegd, dit steeds met het oog op kwaliteit. Je beheert mee de stock naar de productielijn en helpt mee bij de logistieke afwerkingstaken. Het bedrijf staat open om je te laten groeien naargelang je eigen ambitie en competenties.

  • ERVAREN DOSSIERBEHEERDER - MOOIE VERLONING EN BALANS - OOSTENDE (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Austin Bright

    Type: Vaste Job

    Introductie Dit gezellige Accountantskantoor gelegen in Oostende is momenteel op zoek naar een ervaren Dossierbeheerder om hun 12-koppige team te komen versterken. Ze werken met een mooi klantenportfolio, in een modern kantoor met flexibele werkuren. Jouw verantwoordelijkheden Dossierbeheerder / Boekhouder - taken Je zal binnen dit kantoor de mogelijkheid krijgen om stabiel door te kunnen groeien. Uiteindelijk zal je doorgroeien tot volwaardig Dossierbeheerder met veel klantencontact. Een greep uit jouw takenpakket: Het inboeken van de facturen; De fiscale aangiftes (BTW, vennootschaps- en personenbelasting); Het opstellen van de balansen en jaarrekening; Eindbesprekingen met klanten voeren

  • Speltherapeut (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: GROEPSPRAKTIJK ANEMOON

    Type: Zelfstandige activiteit

    Anemoon groepspraktijk is een multidisciplinair centrum in Kontich te Antwerpen waar kinderen, jongeren en hun ouders alsook volwassenen* terecht kunnen voor multidisciplinair diagnostisch onderzoek, therapie en begeleiding. Je staat in voor de begeleiding van kinderen en jongeren in het kader van speltherapie. Voor meer informatie omtrent onze werking kan je terecht op onze website http://www.groepspraktijkanemoon.be.

  • pedicure (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: BZIO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Functie van ‘pedicure aan huis’ • U werkt op zelfstandige basis binnen het revalidatieziekenhuis • U werkt op de kamer van de patiënt/bewoner van BZIO •

  • Zelfstandig logopediste (BAVIKHOVE)

    Regio: BAVIKHOVE

    Bedrijf: LOGOPEDIE EMILY

    Type: Zelfstandige activiteit

    - Van vermoedelijk 26 november 2018 tot 17 februari 2019 - Graag, indien mogelijk, de week ervoor (van 19 tot 23 november) patiënten meevolgen - +/-25-tal uren, met mogelijkheid tot uitbreiding - Behandelingen gaan door in de praktijk te Bavikhove, op school en aan huis (rijbewijs noodzakelijk) Ook enkele uren in Meulebeke - Administratieve en inhoudelijke ondersteuning (administratieprogramma Logosmart) - Ervaring is een pluspunt, maar pas afgestudeerden zijn zeker ook welkom - Kan je slechts een deeltje overnemen, neem dan zeker ook contact op. Dan bekijken we samen wat er mogelijk is. Solliciteren kan met CV en motivatiebrief via [email protected]

  • Econocom - Database Administrator (VORST)

    Regio: VORST

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    We are looking for a Database Administrator for an opportunity in Brussels. You will have the chance to evolve in technical environment including: HP Unix, Linux, Windows, VMware,Tomcat, Oracle DB & MS SQL Server.   For the management of the databases of the different systems, we are looking for a DBA whose area of responsibility will be to put the databases continuously, safely and efficiently at the disposal of the users. The consistency of the data between the different databases must therefore be guaranteed.   The majority of the databases are of the Oracle type, the others are of the MS SQL Server type. We are looking for a database specialist with varied interests, able to dive into a technology according to the needs. An interest in server management and Storage is an added value.     Main tasks Service requests & ticketting: You provide second and third line support for database technical service requests & tickets You are in charge of coordinating problem solving, between the various ICT disciplines, and 3rd line support for external suppliers You are responsible for knowledge management through the development of standard procedures for the 1st line Proactif database monitoring: You monitor database performance via standard tools Database backup, recovery & cloning: You are responsible for setup, monitoring & maintenance Change requests: Your mission is to propose and defend realistic improvement initiatives   Required competences You have a bachelor's degree in computer science or equivalent by experience You have at least 3 years of experience as an Oracle Database Administrator You have in-depth knowledge of Hardware, software and related tools for Oracle databases You have in-depth knowledge of Unix & Linux Essentials, Oracle DBA Administration, Dataprotector 9 Knowledge of Oracle Failsafe, Oracle DataGuard, Oracle 12c, Oracle Streams, MS SQL Server in AlwaysOn groups You work solution-oriented and task-oriented You are able to organize your work autonomously In agreement with your colleagues, you are able to develop and defend a vision in order to make the right Hardware and software choices You make decisions for the skills that are assigned to you and are able to estimate when the line of authority should be involved. You are fluent in Dutch, French and English

Zoek naar antwoorden van GILBERT VINCENT in sociale netwerken
Look for responds of GILBERT VINCENT in social networks

Lees alle opmerkingen voor GILBERT VINCENT. Laat een reactie achter voor GILBERT VINCENT. GILBERT VINCENT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for GILBERT VINCENT. Leave a respond for GILBERT VINCENT. GILBERT VINCENT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie GILBERT VINCENT op de google maps. Adres en contacten GILBERT VINCENT
Location of GILBERT VINCENT on the google maps. Address and contacts of GILBERT VINCENT

Andere gerelateerde bedrijven als come GILBERT VINCENT GILBERT VINCENT: Claes Lieve & Co | BART SPRUYT | PETER SCHEVERNELS | Hantson Erwin | JACOBY

Other related companies as GILBERT VINCENT: Claes Lieve & Co | BART SPRUYT | PETER SCHEVERNELS | Hantson Erwin | JACOBY

GILBERT VINCENT is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is GILBERT VINCENT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04505462646. Het bedrijf GILBERT VINCENT bevindt zich op het adres: SLOEPSTRAAT 26; 9000; GENT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 213,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 204,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Réparation and restauration de meubles. Eclairage et équipements du foyer. Lijst met producten zijn Produits: Luminaires.. Types de Meubles: Meubles Anciens..
De hoofdactiviteit van GILBERT VINCENT is Elektriciteit, Gas en Sanitair, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van GILBERT VINCENT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van GILBERT VINCENT, openstaande posities, locatie van GILBERT VINCENT op de kaart.

GILBERT VINCENT is a company, that was registered 1988 in N\A region, Belgium. Full name of company is GILBERT VINCENT, company assigned to the tax number BE04505462646. The company GILBERT VINCENT is located at the address: SLOEPSTRAAT 26; 9000; GENT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 213,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 204,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Réparation and restauration de meubles. Eclairage et équipements du foyer. List of products are Produits: Luminaires.. Types de Meubles: Meubles Anciens..
The main activity of GILBERT VINCENT is Electric, Gas and Sanitary Services, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of GILBERT VINCENT is not available. You also can look at reviews of GILBERT VINCENT, open positions, location of GILBERT VINCENT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over GILBERT VINCENT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf GILBERT VINCENT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about GILBERT VINCENT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company GILBERT VINCENT, employees, financial statistics.