AUTOVEL GARAGE

Contactgegevens AUTOVEL GARAGE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data AUTOVEL GARAGE: address, phone, fax, email, website, opening hours

AUTOVEL GARAGE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE MARIE JOYLE 2; 7021; BERGEN, België

Telefoon (phone): 65872040 (+32-65872040) 65872040 (+32-65872040)

Fax (fax): +32 (9) 443-66-84 +32 (9) 443-66-84

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) AUTOVEL GARAGE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "AUTOVEL GARAGE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "AUTOVEL GARAGE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van AUTOVEL GARAGE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen AUTOVEL GARAGE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of AUTOVEL GARAGE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees AUTOVEL GARAGE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti AUTOVEL GARAGE
Products information AUTOVEL GARAGE

BTW identificatienummer (tax): BE02393066406
Ondernemingsnummer: 8282562255
Hoofdstad (capital): 659,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 281,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1995

Services: Carrosserie. Types de Véhicules: Voitures.. Services: Dépannage & Remorquage.. Services: Remorquage d'Epaves.. Types de Véhicules: Voitures.

Product categorie (product category): Récupération de matières métalliques recyclables and démolisseurs de voitures. Entretien et réparations de véhicules à domicile. Entretien and réparations de voitures. Véhicules automobiles

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor AUTOVEL GARAGE
(Get full report from official database of BE for AUTOVEL GARAGE)

Aanvulling soorten activiteiten voor AUTOVEL GARAGE
Addition kinds of activities for AUTOVEL GARAGE

836100. Woonzorg | Residential care
24520000. Geprefabriceerde houten gebouwen | Prefabricated wood buildings
26310407. Manila bekleed bord | Manila lined board
28190701. Calciumcarbide | Calcium carbide
34790216. Pan glazen | Pan glazing
39149905. Holgware, NSK | Hollowware, nsk
39490511. Schietmateriaal en benodigdheden, algemeen | Shooting equipment and supplies, general
49530300. Niet-gevaarlijke afvalverwijderingsplaatsen | Nonhazardous waste disposal sites
51990206. Kerstbomen, met inbegrip van kunstmatige | Christmas trees, including artificial
73899906. Koffie service | Coffee service

Werken bij AUTOVEL GARAGE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in AUTOVEL GARAGE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor AUTOVEL GARAGE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for AUTOVEL GARAGE. Looking for open vacancies in other companies

  • Productiemedewerker | Daguren | Aartselaar (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: Synergie Boom Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf, gespecialiseerd in de productie van elektronische componenten, zijn wij op zoek naar een medewerker die zal instaan voor voor de assemblage van consoles. Ben je niet bang om de handen uit de mouwen te steken? Dan ben jij misschien wel de geschikte kandidaat die wij zoeken!

  • Inside Sales Medewerker (RUMST)

    Regio: RUMST

    Bedrijf: ADECCO EXPERTS ANTWERPEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor één van onze klanten, wereldleider op vlak van ontwikkeling van diesel en gasmotoren, is Adecco Experts op zoek naar een Inside Sales Medewerker. Als Inside Sales Medewerker ben je de ruggengraat voor de BENELUX account managers. Jouw dagelijkse taken zijn: Je stelt prijsoffertes op en geeft ze door aan de klant. Je biedt ondersteuning bij het opmaken van Claims en je behandelt leveringsproblemen. Je maakt Credit Notes op en volgt deze administratief op. Je communiceert met alle interne departementen (finance, Customer Care,...) en je onderhoudt deze contacten.

  • Chauffeur CE met kooiaap (M/V) (NEERPELT)

    Regio: NEERPELT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Samen met onze klant uit de houtsector zijn wij op zoek naar een chauffeur CE. Je zal 's morgens vertrekken tussen 5 en 7, afhankelijk van de rit die je dient te doen. Je regio is Limburg en Kempen bij de klanten lost de goederen bij de klanten aan de hand van een Kooiaap. Verder zal je werkdag rond 18 uur eindigen. Dit is afhankelijk van de planning.

  • Keukenmedewerker (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: ASAP KORTRIJK

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een klant van ons zijn wij op zoek naar een keukenhulp. Je staat in voor het maken en bakken van hamburgers.

  • Huishoudhulp met uitstekend loon regio Walem M/V (WALEM)

    Regio: WALEM

    Bedrijf: Strong at home

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij strong at home ga je poetsen bij de mensen thuis, met dienstencheques. Je levert perfect werk zodat onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een vast uurrooster met vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis kraaknet achter en bezorgt hen een aangename thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw je uurrooster. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij geen enkel probleem. Je wil graag aan de slag in een onderneming die gezin en werk op elkaar afstemd.Je wordt persoonlijk begeleid en gecoacht door een team enthousiaste consulenten bij wie je steeds terecht kunt. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie.

  • Huishoudhulp (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Agilitas Oudenaarde

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp doe jij huishoudelijke taken bij onze klanten thuis.                                                                                          Deze taken zijn voornamelijk poetsen van de woning en kunnen ook aangevuld worden met wassen, strijken, bereiden van maaltijden en boodschappen doen.

  • Wegens groot succes -huishoudhulpen/poetshulpen dienstencheques- Regio Bocholt (BOCHOLT)

    Regio: BOCHOLT

    Bedrijf: Sthep

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp/ poetshulp/ schoonmaakster m/v sta je in voor de algemene huishoudelijke taken met dienstencheques bij gezinnen aan huis. Je staat hoofdzakelijk in voor het onderhouden van de woning. Bij Sthep Care, hulp bij ouderen en zieken, kan jouw takenpakket nog veel meer omvatten: zoals wassen, strijken en ook het bereiden van maaltijden en boodschappen doen. Heb je een passie voor het huishouden en ben je fier als je jouw werk goed gedaan hebt? Kan je daarboven zelfstandig werken en ben je gemotiveerd en positief ingesteld? Dan ben jij de persoon die in ons Sthep team past! Sthep staat voor duurzaamheid, zowel op vlak van huishoudhulpen als van klanten. Onze permanente tewerkstelling in combinatie met een vaste uurrooster en vaste gezinnen zorgt dat je bij Sthep maandelijks een inkomenszekerheid hebt! Wie wil dat nu niet??? Wij dragen respect en het ‘goed voelen’ hoog in het vaandel! Wij organiseren regelmatig activiteiten en feestjes zodat je je als nieuwkomer snel thuis voelt in ons Sthep team! Geen ervaring in het poetsen? Geen probleem! Sthep voorziet een begeleiding en ondersteuning op de werkvloer door een jobcoach. Je staat er bij ons niet alleen voor! We begeleiden jou, indien nodig, bij de gezinnen zodat je meteen een goede indruk nalaat na jouw eerste werkdag! Een goede start is de sleutel tot een blijvend succesverhaal! Daarnaast krijg je bij ons meerdere opleidingen zodat je na 3 maanden een volwaardige onmisbare huishoudhulp bent! Sthep is gelegen in Peer. Onze hoofdregio zijn de gemeentes Hechtel-Eksel en Peer. Dankzij ons groot succes zijn we ook volop actief in onze buurtgemeentes (Meeuwen-Gruitrode, Bree, Bocholt, Overpelt en Neerpelt). Spreekt deze vacature jou aan, maar ben je al aan het werk in een ander dienstenchequekantoor? Bel vrijblijvend voor informatie. Geniet van de voordelen bij de overschakeling van kantoor. Wie weet voel je jou bij ons wel (meer) thuis? Sthep is meer dan een job alleen! (trefwoorden: poetsen, schoonmaken, huishoudelijke taken, huishouden, dienstencheques, huishoudhulp, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, poetsdame, kuisvrouw)

  • Autotechnieker (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Recrewtment Technics Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Onze klant is de grootste mobiliteitsorganisatie van het land, die voor meer dan 400.000 leden (particulieren en bedrijven) zekerheid, bescherming en levenscomfort biedt. Welke taken mag je verwachten als autotechnieker ? Klein & groot onderhoud Vervangen van slijtage onderdelen ( remmen , schokdempers , draagarmen , distributieriemen , …..) Vervangen van airco onderdelen Werken aan recente wagens Werken met een diagnose apparaat (resetten van indicators en uitlezen van storingen)

  • Receptionist (NEVELE)

    Regio: NEVELE

    Bedrijf: Konvert Interim Deinze

    Type: Vaste Job

    Voor een klant in regio Nevele zijn we op zoek naar een receptioniste/management assistant. Het bedrijf beschikt ook over een guesthouse waar ze binnen- en buitenlandse klanten ontvangen. In deze functie zal je 30 % van de tijd instaan voor de guesthouse. Dit zijn de volgende taken : - onthalen van de gasten - activiteiten uitstippelen voor de gasten - onderhouden van de gastenkamers - klaarzetten van het ontbijt De andere 70% van de tijd zal je instaan voor het onthaal in het bedrijf zelf. Dit zijn de taken: - onthalen van klanten - beheren van de agenda en mailbox - boeken van vergaderzalen - deelnemen aan vergaderingen en hiervan notulen en actiepunten nemen - administratieve taken

  • Klinisch Psycholoog kinderen en jongeren (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: FARESA

    Type: Zelfstandige activiteit

    • Je versterkt het FARESA team met je kennis en expertise als klinisch psycholoog • Je doet aan begeleiding/behandeling van kinderen op een wetenschappelijk verantwoorde wijze • Je handelt vanuit de gedragstherapeutische principes • Je zet je in voor individuele begeleiding en werkt een groepsaanbod uit • Je bent bereid om te vlinderen tussen verschillende vestigingen van Faresa • Je bent bereid om FARESA mee te helpen dragen in het brede hulpverlenerslandschap • Je werkt volgens: rol Collega: 1x/maand team, goede communicatie onderling, meedenken en -ontwikkelen van visie en praktisch denken voor FARESA rol Expert: evidenced based werken, supervisies bijwonen, bereidheid tot bijscholing, studiedagen, lezingen bijwonen, workshops geven, contact met huisartsen/verwijzers, behandelingsgerelateerde administratie bijhouden rol Ambassadeur: Netwerken om potentiële instroom te vergroten, zetelen in psychologenkringen, vakverenigingen, FARESA profileren op sociale media

  • Vacature psycholo(o)g(e) (M, V, X) (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: DYNE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor onze nieuwe locatie in Merelbeke zijn we op zoek naar een gemotiveerde, zelfstandige psycholo(o)g(e) voor de doelgroep volwassenen en/of kinderen.

  • Centric - Business Analysts for New Generation VOM (Vehicle Order Management) (EVERE)

    Regio: EVERE

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Topic / Content Learn & document current VOM application Vehicle Order mgt Asses functional impact/gap on VOM of other linked applications: Pricing, Accessories and Post Prouction options Gather and write user requirements for NG VOM Delivery Application documentation (flows, features, functionalities) Application documentation (flows, features, functionalities) Documented User requirements Frequency weekly deliverable towards line manager Technical Experience in the area of supply and demand, sales and pricing applications; stock (Supply Chain pipeline) management Specific automotive experience of the above is an asset. capability to propose and design future business processes and system support needs (i.e. architecture proposal for these new processes) fundamental IT knowledge & experience to transform the IT solution from concept to construction Experience with a business modelling tool is an asset

Zoek naar antwoorden van AUTOVEL GARAGE in sociale netwerken
Look for responds of AUTOVEL GARAGE in social networks

Lees alle opmerkingen voor AUTOVEL GARAGE. Laat een reactie achter voor AUTOVEL GARAGE. AUTOVEL GARAGE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for AUTOVEL GARAGE. Leave a respond for AUTOVEL GARAGE. AUTOVEL GARAGE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie AUTOVEL GARAGE op de google maps. Adres en contacten AUTOVEL GARAGE
Location of AUTOVEL GARAGE on the google maps. Address and contacts of AUTOVEL GARAGE

Andere gerelateerde bedrijven als come AUTOVEL GARAGE AUTOVEL GARAGE: Stadhuis | NEIRYNCK MARC | ANDRE DEPICKERE | A. MATHYS | WEINBERG TRAVEL

Other related companies as AUTOVEL GARAGE: Stadhuis | NEIRYNCK MARC | ANDRE DEPICKERE | A. MATHYS | WEINBERG TRAVEL

AUTOVEL GARAGE is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is AUTOVEL GARAGE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02393066406. Het bedrijf AUTOVEL GARAGE bevindt zich op het adres: RUE MARIE JOYLE 2; 7021; BERGEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 659,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 281,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Récupération de matières métalliques recyclables and démolisseurs de voitures. Entretien et réparations de véhicules à domicile. Entretien and réparations de voitures. Véhicules automobiles. Lijst met producten zijn Services: Carrosserie. Types de Véhicules: Voitures.. Services: Dépannage & Remorquage.. Services: Remorquage d'Epaves.. Types de Véhicules: Voitures..
De hoofdactiviteit van AUTOVEL GARAGE is Food and Kindred Products, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van AUTOVEL GARAGE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van AUTOVEL GARAGE, openstaande posities, locatie van AUTOVEL GARAGE op de kaart.

AUTOVEL GARAGE is a company, that was registered 1995 in N\A region, Belgium. Full name of company is AUTOVEL GARAGE, company assigned to the tax number BE02393066406. The company AUTOVEL GARAGE is located at the address: RUE MARIE JOYLE 2; 7021; BERGEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 659,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 281,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Récupération de matières métalliques recyclables and démolisseurs de voitures. Entretien et réparations de véhicules à domicile. Entretien and réparations de voitures. Véhicules automobiles. List of products are Services: Carrosserie. Types de Véhicules: Voitures.. Services: Dépannage & Remorquage.. Services: Remorquage d'Epaves.. Types de Véhicules: Voitures..
The main activity of AUTOVEL GARAGE is Food and Kindred Products, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of AUTOVEL GARAGE is not available. You also can look at reviews of AUTOVEL GARAGE, open positions, location of AUTOVEL GARAGE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over AUTOVEL GARAGE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf AUTOVEL GARAGE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about AUTOVEL GARAGE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company AUTOVEL GARAGE, employees, financial statistics.