GARAGE FOCKEDEY

Particuliere bedrijvenSpoorwegvervoer • GARAGE FOCKEDEY

Contactgegevens GARAGE FOCKEDEY: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data GARAGE FOCKEDEY: address, phone, fax, email, website, opening hours

GARAGE FOCKEDEY

Regio (region): N\A, België

Adres (address): LOSTRAAT 39; 2220; HEIST-OP-DEN-BERG, België

Telefoon (phone): 15241528 (+32-15241528) 15241528 (+32-15241528)

Fax (fax): +32 (4) 621-53-11 +32 (4) 621-53-11

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) GARAGE FOCKEDEY: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "GARAGE FOCKEDEY"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "GARAGE FOCKEDEY"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van GARAGE FOCKEDEY, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen GARAGE FOCKEDEY. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of GARAGE FOCKEDEY, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees GARAGE FOCKEDEY. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti GARAGE FOCKEDEY
Products information GARAGE FOCKEDEY

BTW identificatienummer (tax): BE09541870117
Ondernemingsnummer: 8342987060
Hoofdstad (capital): 841,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 409,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1989

Services: Dépannage & Remorquage.. Services: Remorquage d'Epaves.. Types de Véhicules: Véhicules Utilitaires. Marques de Voitures: Renault.

Product categorie (product category): Récupération de matières métalliques recyclables and démolisseurs de voitures. Entretien and réparations de voitures. Véhicules automobiles. Entretien et réparations de véhicules à domicile

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor GARAGE FOCKEDEY
(Get full report from official database of BE for GARAGE FOCKEDEY)

Aanvulling soorten activiteiten voor GARAGE FOCKEDEY
Addition kinds of activities for GARAGE FOCKEDEY

283304. Dierlijke producten | Animal based products
07820204. Maaien diensten, gazon | Mowing services, lawn
26210802. Glaskruidpapier | Glassine wrapping paper
28340503. diuretica | Diuretics
76230000. Koelservice en reparatie | Refrigeration service and repair
87310202. Commercieel onderzoekslaboratorium | Commercial research laboratory
94310000. Administratie van volksgezondheidsprogramma's | Administration of public health programs

Werken bij GARAGE FOCKEDEY: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in GARAGE FOCKEDEY: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor GARAGE FOCKEDEY. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for GARAGE FOCKEDEY. Looking for open vacancies in other companies

  • Operator CNC freesmachine + CNC draaibank (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma te Waregem zij we op zoek naar een operator cnc freesmachine + cnc draaibank

  • Orderpicker (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: ASAP LOMMEL

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een grote logistieke speler, zijn we op zoek naar orderpickers. Je zal mee instaan in het verzendklaar maken van de binnenkomende bestellingen. Het is belangrijk dat je ervaring hebt als orderpicker of als heftruckchauffeur.

  • Huishoudhulp dienstencheques Sint-Kruis/Assebroek (SINT-KRUIS)

    Regio: SINT-KRUIS

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Huishoudhulp/poetshulp, regio Zingem - Kruishoutem (ZINGEM)

    Regio: ZINGEM

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) 8 u Pittem, combineren met andere gezinnen mogelijk (PITTEM)

    Regio: PITTEM

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houdt.Netheid en orde is voor jou een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt.Lijkt dit iets voor u?Dan ben je bij ons aan het juiste adres!Je komt terecht in een gezin , waar continuiteit heel belangrijk is. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • JOBSTUDENTEN INTERIEURARTIKELEN (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Wij zoeken enthousiaste jobstudenten voor onze klant te Kontich die tijdens de week beschikbaar zijn. Taken: algemeen magazijnwerk: - Orderpicking - Inpakwerk - Uitpakwerk - Etiketteren - Verzendklaar maken van artikelen. Dit is een ideale bijverdienste voor jobstudenten die graag werkzekerheid hebben voor het ganse jaar. Het is een aangenaam bedrijf waar je samen werkt met een 15-tal studenten.

  • Synergie Hasselt zoekt studenten (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Synergie Hasselt Interim

    Type: Studentenjob

    Wij zijn dringend nog op zoek naar gemotiveerde studenten voor diverse vacatures met snelle opstart! Ben jij nog student en op zoek naar een leuke studentenjob, reageer dan zeker op deze vacature!

  • Hoofdmonitor om kamp te leiden in schoolvakanties (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: SKILLZ

    Type: Studentenjob

    Zin in een leuke vakantiejob als hoofd animator? Als hoofdanimator ben je verantwoordelijk op de kampplaats om te zorgen dat alles vlot verloopt. - begeleiden van monitoren, eindverantwoordelijkheid opnemen binnen de monitorenploeg - verzorgen van contacten met ouders, collega-monitoren en kinderen. - samen met de andere monitoren programma-aanbod voor kinderen uitwerken en uitvoeren - allerlei praktische en administratieve voorbereidingen treffen tijdens het kamp

  • Bakken sorteren (WESTROZEBEKE)

    Regio: WESTROZEBEKE

    Bedrijf: WESTVLEES

    Type: Vaste Job

    Westvlees is een voedingsbedrijf dat sinds jaren een van de belangrijkste Europese producenten van vers en bereid varkensvlees is. Westvlees verwerkt 1.4 miljoen varkens per jaar tot ruim 140.000 ton varkensvlees. Daarmee krijgt het het vertrouwen van klanten in 50 landen wereldwijd. Westvlees is op zoek naar een medewerker die bakken klaarmaakt voor de snijzaal. Je voorziet de bakken van zakken en stapelt deze op palletten. Je zorgt dat iedere lijn steeds voldoende bakken ter beschikking heeft. Daarnaast spring je ook bij aan de band: Los werk aan de band: ribben zagen, opleggen van vlees, verpakken van vlees. Afwegen van de bestellingen, afnemen van de bestellingen en klasseren volgens de routes en klant.

  • Developer .NET (ZEEBRUGGE)

    Regio: ZEEBRUGGE

    Bedrijf: ECS EUROPEAN CONTAINERS

    Type: Vaste Job

    Je ontwikkelt software in .NET voor interne toepassingen ECS2XL zorgt ervoor dat je ICT-opleidingen kunt volgen. Je zorgt voor het onderhoud van en aanpassingen aan bestaande toepassingen. Je werkt samen met collega’s binnen en buiten ECS2XL waarmee je samen instaat voor de programmatie, testing, documentatie, implementatie en nazorg van de geleverde software. Je zult kunnen werken aan afwisselende projecten van diverse aard. www.ecs.be/nl/jobs

  • ONDERHOUDSTECHNIEKER PREVENTIEF ONDERHOUD - DAGUREN (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: Select HR Herentals

    Type: Vaste Job

    Als ONDERHOUDSTECHNIEKER ben je verantwoordelijk voor het preventief onderhoud van alle productielijnen op de afdeling process & utilities.   Hierbij komen volgende taken kijken: Preventief onderhoud; Eerste aanspreekpunt bij technische storingen, zowel mechanisch, elektrisch als controls; Inspecties en herstellingen uitvoeren en correct rapporteren in SAP; Meewerken aan verbeterprojecten; Je wordt tewerkgesteld in daguren waarbij je een zekere flexibiliteit hebt in je werkuren. Je rapporteert aan de maintenance engineer van jouw afdeling. Bedrijfsprofiel: Voor een productiebedrijf in regio Olen zijn wij momenteel op zoek naar een ONDERHOUDSTECHNIEKER. Je krijgt onmiddellijk een vast contract onder bediende statuut.   Dit bedrijf staat gekend om zijn familiale, collegiale werksfeer. Ze zetten hun werknemers voorop en bieden heel wat doorgroeimogelijkheden!   Select HR streeft naar kwaliteit en maatwerk, voor bedrijf én kandidaat. Wij gaan voor jou op zoek naar de perfecte match! Neem zeker eens een kijkje op onze website www.select-jobs.be!

  • Kapper / Kapster (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: KWA'FUUR

    Type: Zelfstandige activiteit

    Heb je zin in een nieuwe uitdaging? Heb je ervaring in het vak? Ben je bereid om binnen een bestaande zaak op zelfstandige basis te werken? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Je zal werken als kapper/kapster op zelfstandige basis. Je wordt ingezet voor het hele takenpakket. Dit omvat: knippen van dames en heren, brochen, kleuren, permenant / opsteekkapsel zijn een pluspunt.

Zoek naar antwoorden van GARAGE FOCKEDEY in sociale netwerken
Look for responds of GARAGE FOCKEDEY in social networks

Lees alle opmerkingen voor GARAGE FOCKEDEY. Laat een reactie achter voor GARAGE FOCKEDEY. GARAGE FOCKEDEY bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for GARAGE FOCKEDEY. Leave a respond for GARAGE FOCKEDEY. GARAGE FOCKEDEY on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie GARAGE FOCKEDEY op de google maps. Adres en contacten GARAGE FOCKEDEY
Location of GARAGE FOCKEDEY on the google maps. Address and contacts of GARAGE FOCKEDEY

Andere gerelateerde bedrijven als come GARAGE FOCKEDEY GARAGE FOCKEDEY: Meleagri P | Limborgs Bouwbedrijf | PECOTEX | DE CLERCQ WILLY | Vanoppen Ch

Other related companies as GARAGE FOCKEDEY: Meleagri P | Limborgs Bouwbedrijf | PECOTEX | DE CLERCQ WILLY | Vanoppen Ch

GARAGE FOCKEDEY is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is GARAGE FOCKEDEY, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09541870117. Het bedrijf GARAGE FOCKEDEY bevindt zich op het adres: LOSTRAAT 39; 2220; HEIST-OP-DEN-BERG. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 841,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 409,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Récupération de matières métalliques recyclables and démolisseurs de voitures. Entretien and réparations de voitures. Véhicules automobiles. Entretien et réparations de véhicules à domicile. Lijst met producten zijn Services: Dépannage & Remorquage.. Services: Remorquage d'Epaves.. Types de Véhicules: Véhicules Utilitaires. Marques de Voitures: Renault..
De hoofdactiviteit van GARAGE FOCKEDEY is Spoorwegvervoer, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van GARAGE FOCKEDEY is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van GARAGE FOCKEDEY, openstaande posities, locatie van GARAGE FOCKEDEY op de kaart.

GARAGE FOCKEDEY is a company, that was registered 1989 in N\A region, Belgium. Full name of company is GARAGE FOCKEDEY, company assigned to the tax number BE09541870117. The company GARAGE FOCKEDEY is located at the address: LOSTRAAT 39; 2220; HEIST-OP-DEN-BERG. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 841,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 409,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Récupération de matières métalliques recyclables and démolisseurs de voitures. Entretien and réparations de voitures. Véhicules automobiles. Entretien et réparations de véhicules à domicile. List of products are Services: Dépannage & Remorquage.. Services: Remorquage d'Epaves.. Types de Véhicules: Véhicules Utilitaires. Marques de Voitures: Renault..
The main activity of GARAGE FOCKEDEY is Railroad Transportation, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of GARAGE FOCKEDEY is not available. You also can look at reviews of GARAGE FOCKEDEY, open positions, location of GARAGE FOCKEDEY on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over GARAGE FOCKEDEY, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf GARAGE FOCKEDEY, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about GARAGE FOCKEDEY, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company GARAGE FOCKEDEY, employees, financial statistics.