JOSEPH SIMONS

Contactgegevens JOSEPH SIMONS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data JOSEPH SIMONS: address, phone, fax, email, website, opening hours

JOSEPH SIMONS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): OUDE HEERSTRAAT 8; 3940; HECHTEL-EKSEL, België

Telefoon (phone): 11734026 (+32-11734026) 11734026 (+32-11734026)

Fax (fax): +32 (87) 558-22-45 +32 (87) 558-22-45

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) JOSEPH SIMONS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "JOSEPH SIMONS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "JOSEPH SIMONS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van JOSEPH SIMONS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen JOSEPH SIMONS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of JOSEPH SIMONS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees JOSEPH SIMONS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti JOSEPH SIMONS
Products information JOSEPH SIMONS

BTW identificatienummer (tax): BE02636413574
Ondernemingsnummer: 2626251220
Hoofdstad (capital): 681,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 712,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2011

Activités: Démantèlement de Véhicules.

Product categorie (product category): Récupération de matières métalliques recyclables and démolisseurs de voitures

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor JOSEPH SIMONS
(Get full report from official database of BE for JOSEPH SIMONS)

Aanvulling soorten activiteiten voor JOSEPH SIMONS
Addition kinds of activities for JOSEPH SIMONS

149905. Talc mining | Talc mining
20510200. Taarten, taarten en gebakjes | Cakes, pies, and pastries
26210407. Rotogravure papier | Rotogravure paper
31610101. Hoed dozen | Hat boxes
35850101. Airconditioning units, compleet: huishoudelijk of industrieel | Air conditioning units, complete: domestic or industrial

Werken bij JOSEPH SIMONS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in JOSEPH SIMONS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor JOSEPH SIMONS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for JOSEPH SIMONS. Looking for open vacancies in other companies

  • Polyvalente customer service medewerker (DIEGEM)

    Regio: DIEGEM

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE JOHNSON & JOHNSON

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben je klantgericht en gebruik je graag jouw talen? Perfect! Parfait! Dan pas je zeker binnen de internationale setting van het bedrijf. De afdeling customer service van Johnson & Johnson Medical is momenteel in volle verandering: er werden nieuwe computersystemen geïmplementeerd, de taakverdeling binnen het team wordt herbekeken, er verdwijnen bepaalde taken (zoals order entry) en er komen andere verantwoordelijkheden in de plaats. Er werken momenteel zo'n 15-tal gemotiveerde werknemers die healthcare professionals te woord staan: zowel bedrijven als particulieren. Samen met jouw collega's ben je als Polyvalente Customer Service Representative verantwoordelijk voor volgend takenpakket: inbound telefonie algemene opvolging en dienstverlening na verkoop correct verwerken en opvolgen van retourzendingen verantwoordelijk voor een correcte facturatie: manuele facturen opmaken, facturatieproblemen analyseren en opvolgen,debit/credit nota's opmaken opvolgen mailbox opvolgen van back orders allerlei: prijsbevestigingen opmaken, shipments opvolgen, facturatie, klachtenbehandeling,... back-up zijn voor order entry taken samen met het management meewerken aan de lopende veranderingsprojecten Deze vacature biedt een job gedurende minimum 12 maanden en er is kans op een vast contract na 6-12 maanden succesvolle interimperiode.

  • Mecanicien (m/v) (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze veevoederfabriek in Izegem zijn we op zoek naar een mechanieker. In deze functie sta je samen met je collega's in voor: - Het curatief en preventief onderhoud van onze machines en installaties in onze productie-afdelingen. - Het vaststellen van knelpunten, het oplossen van problemen en het aanpassen van de machines. - De continue verbetering van het productie- en onderhoudsproces.

  • Junior Werfleider (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een sterk groeiend familiebedrijf in de markt van chemische- en bouwkundige producten is Impact op zoek naar een junior bouwkundig profiel. In deze functie start je verschillende jaren van op de wervloer waardoor je alle technieken helemaal onder de knie krijgt. Jouw verantwoordelijkheden groeien stelselmatig volgens de projecten en jouw eigen capaciteiten en ontwikkeling. Je voert de werken uit en volgt de werven operationeel op. Gaandeweg kan je verder groeien in de onderneming, waardoor je steeds meer grotere werven zal moeten opvolgen, alsook de communicatie met klanten voeren. Na enkele jaren op mee te draaien op de werkvloer groei je door naar werfleider.

  • HUISHOUDHULPEN DEELTIJDS Wortegem-Petegem (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: GREENHOUSE OUDENAARDE

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Wortegem - Petegem zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft het schoonmaken van hun woning en af en toe strijkwerk. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen!

  • Gemotiveerde thuishelper (RAVELS) via dienstencheques (RAVELS)

    Regio: RAVELS

    Bedrijf: DIENSTENTHUIS RAVELS

    Type: Dienstenchequebaan

    Dienstenthuis-thuishelpers zijn de extra hulp in het huishouden van de klanten. - Poetsen - Strijken U woont in Ravels/Weelde/Poppel? Dan krijgt u de kans om dicht bij huis te werken. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp, thuishulp, dienstencheque, dienstencheques, poetsvrouw, poetsman, poetshulp, helpen bij mensen thuis, kuisen, schoonmaken, schoonmaker, schoonmaakster)

  • POETSHULP Brugge DC (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: THUISHULP REGIO KORTRIJK

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor de regio Brugge zijn we op zoek naar een gemotiveerde medewerker. Je biedt hulp bij cliënten aan huis: stofzuigen, dweilen, sanitair onderhouden, stof afnemen, bedden opmaken, ramen wassen, strijken.

  • Huishoudhulp met dienstencheques in Ranst (RANST)

    Regio: RANST

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s. (trefwoorden: huishoudhulp, dienstencheque, dienstencheques, koken, kuisen, poetswerk, poetshulp, kuisvrouw, kuisman, poetsdame, poetsvrouw, poetsman, schoonmaken, strijken)

  • Student recruiter (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Tempo-Team

    Type: Studentenjob

    Tempo-Team zoekt recruiters(m/v) die op langere termijn gedurende het academiejaar 2 of meerdere namiddagen in de week beschikbaar zijn en kunnen werken als jobstudent. Je staat in voor het telefonisch contacteren van potentiële kandidaten uit een rekruteringsdatabase. Je checkt tijdens het gesprek hun beschikbaarheid, jobdoelwitten, competenties en hun voorkeurregio en vult deze aan/actualiseert deze in de database. Je zorgt dat hun dossier up-to-date staat, plant afspraken in voor een interview en verzorgt de administratieve opvolging. Je werkt in functie van het sales-team waarmee je in nauw contact staat.

  • Student schoonmaak gezocht (m/v) 4.5 uur per week te Tielt (West-Vlaanderen) (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: CARE

    Type: Studentenjob

    CARE EXPERT CLEANING zoekt… Student schoonmaak (M/V/X) 4.5 uur per week te Tielt (West-Vlaanderen) Functieomschrijving Voor de schoonmaakwerkzaamheden bij onze klant in Tielt is Care Expert Cleaning op zoek naar een gemotiveerde deeltijdse student schoonmaak. Je bent verantwoordelijk voor het reinigen en desinfecteren van de cleanroom. Dit doe je volgens de regels eigen aan een GMP-omgeving. Je volgt deze geldende regels en procedures op vlak van veiligheid en kwaliteit strikt op. Je werkt met de nodige beschermkledij. Je vult planningsdocumenten in en meldt afwijkingen. We zoeken een student die van 07.00 uur tot 09.30 uur en van 10.00 uur tot 12.00 uur kan werken op zaterdag. De opstart wordt zo snel mogelijk voorzien.

  • Monteur Prefab (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: ALTEZ

    Type: Vaste Job

    monteur/afwerker prefab bouw : samen met jouw ploeg sta je in voor de montage van onze prefab gebouwen opstapplaats verschillend per vacature : - Brugge (geen ervaring vereist) - Tielt (ervaring) - Gistel (enige ervaring)

  • Onafhankelijk financieel adviseur Ieper (Regio Ieper-Poperinge-Wervik)

    Regio: Regio Ieper-Poperinge-Wervik

    Bedrijf: AZURO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als onafhankelijk adviseur ben je een financiële coach en een expert-raadgever voor je cliënten. Je bent het aanspreekpunt van cliënten binnen de jouw toevertrouwde regio. Je brengt de financiële situatie van je klanten in kaart en je luistert naar hun behoeften. Je hebt hierbij in het bijzonder aandacht voor het uitbouwen van een lange termijn vertrouwensrelatie met je klanten. Je kadert specifieke vragen van klanten dan ook steeds in een breder financieel plan op lange termijn. Als makelaar geef je klanten objectief advies over hypothecaire kredieten en hun fiscaliteit. In samenspraak met de klant, vergelijk je op transparante wijze het aanbod van verschillende kredietverleners en je begeleidt en adviseert de cliënt om tot een optimale finale keuze te komen. In dialoog met de klant bouw je een visie op naar een lange termijn financieel plan op (financial planning of het zgn. “life planning”). Je houdt hierbij rekening met de specifieke behoefte of situatie van de klant (behoeften op basis van de levensfase, gezinssituatie, persoonlijke situatie, risico appetijt of persoonlijke visie van de klant). Je adviseert cliënten m.b.t. geschikte spaar- en beleggingsproducten en - als onafhankelijk adviseur/makelaar - vergelijk je ook hier de diverse mogelijkheden op de markt op een transparante en objectieve manier.

  • Kinesitherapeut (DUFFEL)

    Regio: DUFFEL

    Bedrijf: THIRY PERSONAL TRAINING

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je komt in een multidisciplinaire praktijk terecht waarin je in samenwerking met Personal trainers je klanten kan behandelen. Je kan gebruik maken van je eigen kleine consultatieruimte en kan gebruik maken van de sportruimte voor specifieke oefeningen.

Zoek naar antwoorden van JOSEPH SIMONS in sociale netwerken
Look for responds of JOSEPH SIMONS in social networks

Lees alle opmerkingen voor JOSEPH SIMONS. Laat een reactie achter voor JOSEPH SIMONS. JOSEPH SIMONS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for JOSEPH SIMONS. Leave a respond for JOSEPH SIMONS. JOSEPH SIMONS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie JOSEPH SIMONS op de google maps. Adres en contacten JOSEPH SIMONS
Location of JOSEPH SIMONS on the google maps. Address and contacts of JOSEPH SIMONS

Andere gerelateerde bedrijven als come JOSEPH SIMONS JOSEPH SIMONS: ACTUEL DOG | MANEGE GALGEHOEVE | A.S.D. RAMEGNIES-CHIN. | VANDEGEHUCHTE MARJAN | Bruynooghe's koffie

Other related companies as JOSEPH SIMONS: ACTUEL DOG | MANEGE GALGEHOEVE | A.S.D. RAMEGNIES-CHIN. | VANDEGEHUCHTE MARJAN | Bruynooghe's koffie

JOSEPH SIMONS is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is JOSEPH SIMONS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02636413574. Het bedrijf JOSEPH SIMONS bevindt zich op het adres: OUDE HEERSTRAAT 8; 3940; HECHTEL-EKSEL. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 681,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 712,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Récupération de matières métalliques recyclables and démolisseurs de voitures. Lijst met producten zijn Activités: Démantèlement de Véhicules..
De hoofdactiviteit van JOSEPH SIMONS is Niet-classificeerbare vestigingen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van JOSEPH SIMONS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van JOSEPH SIMONS, openstaande posities, locatie van JOSEPH SIMONS op de kaart.

JOSEPH SIMONS is a company, that was registered 2011 in N\A region, Belgium. Full name of company is JOSEPH SIMONS, company assigned to the tax number BE02636413574. The company JOSEPH SIMONS is located at the address: OUDE HEERSTRAAT 8; 3940; HECHTEL-EKSEL. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 681,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 712,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Récupération de matières métalliques recyclables and démolisseurs de voitures. List of products are Activités: Démantèlement de Véhicules..
The main activity of JOSEPH SIMONS is Nonclassifiable Establishments, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of JOSEPH SIMONS is not available. You also can look at reviews of JOSEPH SIMONS, open positions, location of JOSEPH SIMONS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over JOSEPH SIMONS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf JOSEPH SIMONS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about JOSEPH SIMONS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company JOSEPH SIMONS, employees, financial statistics.