WEBSTER COMMUNICATIONS

Particuliere bedrijvenEten en Drinken Plaatsen • WEBSTER COMMUNICATIONS
Private companiesEating and Drinking Places • WEBSTER COMMUNICATIONS

Contactgegevens WEBSTER COMMUNICATIONS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data WEBSTER COMMUNICATIONS: address, phone, fax, email, website, opening hours

WEBSTER COMMUNICATIONS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): AVENUE MAR?CHAL NEY 14; 1420; BRAINE-L`ALLEUD, België

Telefoon (phone): 23875802 (+32-23875802) 23875802 (+32-23875802)

Fax (fax): +32 (81) 545-83-95 +32 (81) 545-83-95

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) WEBSTER COMMUNICATIONS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "WEBSTER COMMUNICATIONS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "WEBSTER COMMUNICATIONS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van WEBSTER COMMUNICATIONS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen WEBSTER COMMUNICATIONS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of WEBSTER COMMUNICATIONS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees WEBSTER COMMUNICATIONS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti WEBSTER COMMUNICATIONS
Products information WEBSTER COMMUNICATIONS

BTW identificatienummer (tax): BE07421508789
Ondernemingsnummer: 6248992919
Hoofdstad (capital): 957,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 655,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2010

Activités: Formation Professionnelle en Informatique.. Produits & Services: Conception Web. Type de Logiciel: Finances. Services: Produits Personnalisés.. Produits: CD-ROM Vierges,Périphériques,Ordinateurs.. Services: Applications Intranet,Conseillers en Informatique,Conseillers Internet.

Product categorie (product category): Réalisation de programmes and logiciels. Formation and enseignement. Ordinateurs and équipement informatique. Conseils en systèmes informatiques

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor WEBSTER COMMUNICATIONS
(Get full report from official database of BE for WEBSTER COMMUNICATIONS)

Aanvulling soorten activiteiten voor WEBSTER COMMUNICATIONS
Addition kinds of activities for WEBSTER COMMUNICATIONS

162301. Olie- en gasleiding en compressorstationbouw | Oil and gas line and compressor station construction
274106. Technische handleiding en publicatie van papier | Technical manual and paper publishing
503300. Dakbedekking, gevelbekleding en isolatie | Roofing, siding, and insulation
639999. Verzekeringsmaatschappijen, nec, nec | Insurance carriers, nec, nec
25220000. Kantoormeubelen, behalve hout | Office furniture, except wood
35310402. Batching planten, voor aggregaat beton en bulk cement | Batching plants, for aggregate concrete and bulk cement
59610203. Elektronische kits en onderdelen, postorder | Electronic kits and parts, mail order
65310105. Makelaar, residentieel | Real estate agent, residential
76990500. Industriële dienstverlening | Industrial equipment services

Werken bij WEBSTER COMMUNICATIONS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in WEBSTER COMMUNICATIONS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor WEBSTER COMMUNICATIONS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for WEBSTER COMMUNICATIONS. Looking for open vacancies in other companies

  • Magazijnier (m/v) dagploeg of 2 ploegen Temse - snelle opstart (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: Randstad NV

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een groot boekenmagazijn in Temse zijn we op zoek naar magazijnmedewerkers die in de dagploeg (8u-16u06) en/of 2-ploegen (6u-14u06 & 12u30-20u36) kunnen werken. Jouw taken bestaan oa uit: manueel orderpicken (fysiek werk) scanning ...

  • Laser operator (BEERNEM)

    Regio: BEERNEM

    Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als laser operator bestaat je takenpakket uit onderstaande: *programma inladen in de machine * correcte grondstof klaarleggen * correcte parameters, gereedschappen gebruiken * invullen van de kwaliteitsdocumenten * stukken correct verpakken en etiketteren * preventief onderhoud

  • Chauffeur C - Schoten - Antwerpen (SCHOTEN)

    Regio: SCHOTEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je werkt voltijds als chauffeur rijbewijs C waarbij je werkdag aanvangt rond 03u30. Je werkt in een 6-dagenstelsel. Je verdeelt producten in de regio Antwerpen (dit doe je dagelijks bij een 10-tal klanten). Je staat zelf in voor het correct laden van je vrachtwagen. Je bent verantwoordelijk voor de correcte ingaven van gegevens op je boordcomputer. Chauffeurs gezocht te Antwerpen en Ninove.

  • Goedbetaalde huishoudhulp regio Mendonk (MENDONK)

    Regio: MENDONK

    Bedrijf: Partena Hulp in huis

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Partena Hulp in huis ga je poetsen bij de mensen thuis, met Dienstencheques. Je levert schitterend werk en doet onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een aantal vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis blinkend achter en bezorgt hen een schitterende thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw uurrooster. De dagen waarop je werkt, kan je zelf bepalen. Je werkt binnen de richturen van Partena (8 - 12u en 13 - 17u), maar deze zijn in overleg met de klant bespreekbaar. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Partena kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. We begeleiden je in het uitbouwen van een strijkpunt. Belangrijk is dat je hiervoor zelf een klantenbestand opbouwt. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp. Een team enthousiaste consulenten waarbij je steeds terechtkan, zorgen voor jouw persoonlijke begeleiding en coaching. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen, schoonmaakster)

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio Olen – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau. (trefwoorden: dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame)

  • Student (TIELT-WINGE)

    Regio: TIELT-WINGE

    Bedrijf: t-interim Aarschot

    Type: Studentenjob

    Voor een bakkerij zoeken wij een student die iedere week mee wil werken op vrijdag in de bakkerij. Je staat in voor het maken van koekjes. Je maakt het deeg klaar en je rolt de koekjes uit waarbij je ze vervolgens afbakt.

  • Werfleider (PUTTE)

    Regio: PUTTE

    Bedrijf: VERELST BEDRIJFSBOUW EN RENOVATIE

    Type: Vaste Job

    Als Werfleider ben je verantwoordelijke voor de dagdagelijkse organisatie van de werf, de coördinatie en controle van de onderaannemers. Je bent verantwoordelijk voor: De begeleiding van en het toezicht op de ploegbazen en de arbeiders Het maken van een gedetailleerde werfvoorbereiding en een planning voor levering van materialen en/of onderaannemers. Het leiden van de werfvergaderingen. De werfadministratie alsook controle op de naleving van de kwaliteits, milieu- en veiligheidsvoorschriften. Het opstellen van een financiële planning a.d.h.v rendementen en budgetten. Je bewaakt de vooropgestelde planning en zal proactief bijsturen. Je rapporteert aan de projectleider.

  • Adviseur/verkoper M/V voor de afdeling Vloeren & Hout (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: ZELFBOUWMARKT

    Type: Vaste Job

    Bedrijf: Je komt terecht in een enthousiast team dat deel uitmaakt van een dynamisch, innovatief & financieel gezond familiebedrijf met een 75-tal collega's. Zelfbouwmarkt telt 7 verschillende afdelingen die fungeren als shops in the shop of 7 speciaalzaken onder 1 dak. Het bedrijf bestaat al meer dan 37 jaar en kent succes omwille van zijn professioneel personeel met deskundig advies, goede prijzen, degelijke producten en een aangename winkelsfeer. Functie: We zijn op zoek naar een adviseur/verkoper (M/V) voor onze afdeling vloeren & hout. Volgende taken zijn erg belangrijk: Je zal klanten advies geven over hout, vloer-, wand-en plafondbekleding (tegels, laminaat,…) en de bijhorene accessoires . Je zal offertes opmaken, bestellingen doen en jouw offertes opvolgen. Je kan goed met een PC werken (Excel, Word, Outlook)

  • Calculator (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: HR Experts

    Type: Vaste Job

    Ter versterking van ons team zoeken we een calculator voor residentiële projecten voor onze projectontwikkeling (Ascot Projects). Calculatie van ruwbouwfase t.e.m. technieken, voor residentiële gebouwen van 5 tot 100 wooneenheden, op basis van meetstaten en plannen. Uw bijdrage aan het team is van groot belang, gezien uw resultaat de groei van de hele firma stuwen. U voert kostprijsberekening uit op basis van interne richtlijnen vraagt hiernaast de nodige offertes op bij onderaannemers en leveranciers. U analyseert de dossiers grondig, onderzoekt optimalisaties en gaat na of de meetstaten volledig zijn.

  • commerci(e)le afgevaardigd(en) (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ACTIRIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    -*******ref 748826 Un consultant actif dans le secteur financier, Willemot, recherche un ou plusieurs délégué commercial (aux) indépendant . Fonction Au sein d'une équipe de professionnels dans le Secteur Financier. Vous êtes responsable du maintien et du développement de votre portefeuille clients. Vous êtes responsable de la réalisation de vos objectifs personnels.

  • Leercontract voor hulp interieurafwerking (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: FP RENOVATIE & INTERIEUR

    Type: Leercontract

    Wij zijn een bouwbedrijf gespecialiseerd in interieurafwerking. Vloerwerken, pleister- & schilderwerk, schrijnwerk op maat, het behoort allemaal tot ons takenpakket. Omwille van de groeiende omvang van onze projecten bij particulieren, zijn we op zoek naar gemotiveerde leercontracters ter ondersteuning van de zaakvoerder. Hij startte zelf ook als leerjongen bij een glazenmaker en genoot ondertussen een opleiding schilder. Hij ging nadien als zelfstandige aan de slag en leerde zo ook de andere kneepjes van de interieurafwerking. Na 25 jaar in het vak staan, heeft hij een enorme kennis verworven. Een kwalitatieve, gedetailleerde afwerking draagt hij hoog in het vaandel. Volg je een opleiding in de bouwsector en wil je graag je theoretische kennis omzetten in praktijk? Meld je dan zeker aan voor deze vacature. Je hebt een heel divers takenpakket: vloerwerken; pleister- & schilderwerk; elektrische- & sanitaire werken; schrijnwerk op maat (inclusief plaatsing). Je werkt zij aan zij met de zaakvoerder, die je zal begeleiden in het leerproces.

  • FLEXIJOB VERKOOP (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: DUGARDEYN

    Type: Flexijob

    WINKELVERKOOP Ben jij gepassioneerd door voeding? Werk je graag op zaterdag of zondag? Misschien word jij dan één van de gezichten van slagerij traiteurDugardeyn Roeselare. Als verkoper wordt je professioneel opgeleid door één van onze vaste medewerkers. Geleidelijk aan leer je het verkoopsvak, contacten leggen met diverse soorten klanten, de commerciële skills van Dugardeyn en zo veel meer.

Zoek naar antwoorden van WEBSTER COMMUNICATIONS in sociale netwerken
Look for responds of WEBSTER COMMUNICATIONS in social networks

Lees alle opmerkingen voor WEBSTER COMMUNICATIONS. Laat een reactie achter voor WEBSTER COMMUNICATIONS. WEBSTER COMMUNICATIONS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for WEBSTER COMMUNICATIONS. Leave a respond for WEBSTER COMMUNICATIONS. WEBSTER COMMUNICATIONS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie WEBSTER COMMUNICATIONS op de google maps. Adres en contacten WEBSTER COMMUNICATIONS
Location of WEBSTER COMMUNICATIONS on the google maps. Address and contacts of WEBSTER COMMUNICATIONS

Andere gerelateerde bedrijven als come WEBSTER COMMUNICATIONS WEBSTER COMMUNICATIONS: LUC HAYEN | DE TRIANGEL | STS Belgium-Security Tracking Solutions | PIERRE HERMANT | WINDE LEMMENS

Other related companies as WEBSTER COMMUNICATIONS: LUC HAYEN | DE TRIANGEL | STS Belgium-Security Tracking Solutions | PIERRE HERMANT | WINDE LEMMENS

WEBSTER COMMUNICATIONS is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is WEBSTER COMMUNICATIONS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07421508789. Het bedrijf WEBSTER COMMUNICATIONS bevindt zich op het adres: AVENUE MAR?CHAL NEY 14; 1420; BRAINE-L`ALLEUD. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 957,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 655,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Réalisation de programmes and logiciels. Formation and enseignement. Ordinateurs and équipement informatique. Conseils en systèmes informatiques. Lijst met producten zijn Activités: Formation Professionnelle en Informatique.. Produits & Services: Conception Web. Type de Logiciel: Finances. Services: Produits Personnalisés.. Produits: CD-ROM Vierges,Périphériques,Ordinateurs.. Services: Applications Intranet,Conseillers en Informatique,Conseillers Internet..
De hoofdactiviteit van WEBSTER COMMUNICATIONS is Eten en Drinken Plaatsen, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van WEBSTER COMMUNICATIONS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van WEBSTER COMMUNICATIONS, openstaande posities, locatie van WEBSTER COMMUNICATIONS op de kaart.

WEBSTER COMMUNICATIONS is a company, that was registered 2010 in N\A region, Belgium. Full name of company is WEBSTER COMMUNICATIONS, company assigned to the tax number BE07421508789. The company WEBSTER COMMUNICATIONS is located at the address: AVENUE MAR?CHAL NEY 14; 1420; BRAINE-L`ALLEUD. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 957,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 655,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Réalisation de programmes and logiciels. Formation and enseignement. Ordinateurs and équipement informatique. Conseils en systèmes informatiques. List of products are Activités: Formation Professionnelle en Informatique.. Produits & Services: Conception Web. Type de Logiciel: Finances. Services: Produits Personnalisés.. Produits: CD-ROM Vierges,Périphériques,Ordinateurs.. Services: Applications Intranet,Conseillers en Informatique,Conseillers Internet..
The main activity of WEBSTER COMMUNICATIONS is Eating and Drinking Places, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of WEBSTER COMMUNICATIONS is not available. You also can look at reviews of WEBSTER COMMUNICATIONS, open positions, location of WEBSTER COMMUNICATIONS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over WEBSTER COMMUNICATIONS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf WEBSTER COMMUNICATIONS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about WEBSTER COMMUNICATIONS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company WEBSTER COMMUNICATIONS, employees, financial statistics.