CADACOM

Contactgegevens CADACOM: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CADACOM: address, phone, fax, email, website, opening hours

CADACOM

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE GASTON RAGON 43; 5170; PROFONDEVILLE, België

Telefoon (phone): 81433584 (+32-81433584) 81433584 (+32-81433584)

Fax (fax): +32 (86) 863-69-30 +32 (86) 863-69-30

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CADACOM: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CADACOM"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CADACOM"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CADACOM, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CADACOM. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CADACOM, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CADACOM. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CADACOM
Products information CADACOM

BTW identificatienummer (tax): BE05848541259
Ondernemingsnummer: 5652709960
Hoofdstad (capital): 868,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 471,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1997

Activités: Formation Professionnelle en Informatique.. Produits: Abonnements Internet,CD-ROM Vierges,Périphériques,Ordinateurs.. Services: Conseillers Internet,Applications Intranet,Conseillers en Informatique.. Services: Fournisseurs d'Accès à Internet.. Services: Produits Personnalisés.

Product categorie (product category): Réalisation de programmes and logiciels. Conseils en systèmes informatiques. Formation and enseignement. Ordinateurs and équipement informatique. E-activités

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CADACOM
(Get full report from official database of BE for CADACOM)

Aanvulling soorten activiteiten voor CADACOM
Addition kinds of activities for CADACOM

15420100. Bedrijfs- en kantoorbouwbedrijven | Commercial and office building contractors
24219908. Schaafmolen, nec | Planing mills, nec
32290100. Glasmeubelen en accessoires | Glass furnishings and accessories
33550300. Aluminium staaf | Aluminum ingot
39990901. Honingraatfundamenten (bijenteeltbenodigdheden) | Honeycomb foundations (beekeepers' supplies)
50469905. Parkeermeters | Parking meters

Werken bij CADACOM: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CADACOM: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CADACOM. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CADACOM. Looking for open vacancies in other companies

  • Inpakoperator | vroege/late | voltijds | Herentals (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Synergie Herentals Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een voedingsbedrijf in de regio Herentals zijn wij op zoek naar operators voor de inpaklijn. Jouw takenpakket kan er als volgt uitzien: instellen en ombouwen van de machines controle aan de inpaklijn kwaliteitscontrole van het verpakte product meewerken aan een goed verloop van het inpakproces

  • logistiek medewerker (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: T-INTERIM SINT-NIKLAAS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je wordt betrokken bij het volledige proces van een bestelling: van orderpicken tot inpakken.  Je werkt heel klantgericht, zowel zelfstandig als in een team. 

  • Service technieker (ZANDHOVEN)

    Regio: ZANDHOVEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Zandhoven, een bedrijf gespecialiseerd in energiezuinige toepassingen, zijn wij op zoek naar servicetechnieker Als servicetechnieker sta je in voor de dienst na service voor onderhoud en herstellingen aan zonnepanelen, warmteboilers, en andere energiezuinige toepassingen.   

  • Ervaren tuinman (DADIZELE)

    Regio: DADIZELE

    Bedrijf: t-interim Menen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Dit tuinbedrijf in volle groei zoekt een tuinman die zelfstandig kan werken en zal instaan voor de uitvoering van verschillende tuinwerken. Een tuinarbeider die zelfstandig op de baan kan en nog andere tuinarbeider(s) kan meenemen. Op vlak van tuinaanleg moet je als persoon in staat zijn om alles correct op te meten, zorgen voor een goede communicatie met de werkgever en volgens plan te werken. Nadien is het natuurlijk van belang om het project zelf op een efficiënte manier tot een goed einde te brengen door het werk goed te verdelen onder jezelf en de medewerkers. Op vlak van tuinonderhoud moet je kunnen inschatten welke werken er nog nodig zijn en, in overleg met de klant, de tuin in orde te brengen. Kennis en afleveren van kwaliteit is noodzakelijk! Je werkzaamheden bestaan uit: tuinen aanleggen volgens ontwerpplan uitvoeren grondwerken leggen terrassen en opritten plaatsen omheiningen snoeien van bomen, hagen, heesters,... maaien van gras algemeen onderhoud tuinen Bedrijfsprofiel: Dit tuinbedrijf werkt momenteel met 3 personen, en werkt zowel voor particuliere klanten als voor bedrijven. Door de continue groei is men op zoek naar een ervaren tuinman die mee kan leiding geven over een nieuwe ploeg in de toekomst.

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Rotselaar (ROTSELAAR)

    Regio: ROTSELAAR

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Opwijk – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (OPWIJK)

    Regio: OPWIJK

    Bedrijf: HET POETSBUREAU

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO LOCHRISTI (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Zutendaal - kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (ZUTENDAAL)

    Regio: ZUTENDAAL

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • HUISHOUDHULP (M/V) DAMME (DAMME)

    Regio: DAMME

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • Monitor om kinderen te leren programmeren met Scratch (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: SKILLZ

    Type: Studentenjob

    Zin in een leuke vakantiejob om kinderen de wondere wereld van programmeren te leren ontdekken? Je begeleidt kinderen bij het leren programmeren aan de hand van het programma Scratch. Lesmateriaal en ondersteuning om de lessen te geven wordt door ons voorzien. Ideaal gezien heb je ervaring met het werken met kinderen, bv in jeugdvereniging of als monitor of je volgt een opleiding met een pedagogische achtergrond. De leren programmeren activiteiten worden afgewisseld met spel. Er zijn steeds 2 groepen die afwisselend leren programmeren en spelactiviteiten doen. Je begeleidt dus 2 afzonderlijke groepen van 12 kinderen. De spelactiviteiten worden door een andere monitor voorzien.

  • Consultant Rekrutering & Selectie (EDINGEN)

    Regio: EDINGEN

    Bedrijf: VERPOUCKE CONSULTING

    Type: Vaste Job

    Na een grondige analyse van de klantenbehoeften en de functiebeschrijving van het gezochte profiel, ben je als Consultant verantwoordelijk voor het rekruteringsproces van A tot Z. Jouw verantwoordelijkheden zijn: Bij de opstart van een vacature, stel je een catchy advertentietekst op die de juiste kandidaten zal aantrekken. Via alle mogelijke kanalen en sociale media zoek je naar de juiste profielen en benader je deze op een actieve manier. Je screent potentiële kandidaten, voert interviews volgens de STAR-methodiek, redigeert rapporten, vraagt referenties na, … kortom: je doet er alles aan om de juiste kandidaten te selecteren. Het opbouwen van een goed contact met de klanten (veel van onze klanten zijn gerenommeerde bedrijven waar we reeds een jarenlange samenwerking hebben mee uitgebouwd). Als lid van het team Recruitment & Selection werk je hand in hand met je collega’s op een efficiënte en resultaatgerichte manier. Je werkt vanuit de uitvalsbasis in Edingen en rapporteert aan de teamleader R&S. Trefwoorden: Recruiter, HR, search, hunting, rekrutering en selectie, kanaal, sociale media, recruitment, human resources, werving en selectie, direct search, headhunting, headhunter, uitzendconsulent, uitzending, interim, ….

  • Klinisch psycholoog kinderen (bij voorkeur gedrags-of systeemtherapeut) (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: INTENSO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Functieomschrijving We zijn op zoek naar een klinisch psycholoog optie kinderen/jongeren die kan aansluiten in een groepspraktijk voor psychologische begeleiding en psychotherapie. Competenties · Diploma master/licentiaat in de klinische psychologie · Bij voorkeur opleiding gedragstherapie of systeemtherapie bezig of afgerond · Relevante werkervaring met de doelgroep kinderen en jongeren · Zelfstandig kunnen werken: van aanmelding tot therapie-einde een casus kunnen behandelen · Erkend zijn bij de psychologencommissie

Zoek naar antwoorden van CADACOM in sociale netwerken
Look for responds of CADACOM in social networks

Lees alle opmerkingen voor CADACOM. Laat een reactie achter voor CADACOM. CADACOM bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CADACOM. Leave a respond for CADACOM. CADACOM on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CADACOM op de google maps. Adres en contacten CADACOM
Location of CADACOM on the google maps. Address and contacts of CADACOM

Andere gerelateerde bedrijven als come CADACOM CADACOM: David A | KRIBBE DER PRINSES | MAISON FRANK | VANDEN BORRE | VECTO MEDICO SERVICE

Other related companies as CADACOM: David A | KRIBBE DER PRINSES | MAISON FRANK | VANDEN BORRE | VECTO MEDICO SERVICE

CADACOM is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is CADACOM, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05848541259. Het bedrijf CADACOM bevindt zich op het adres: RUE GASTON RAGON 43; 5170; PROFONDEVILLE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 868,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 471,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Réalisation de programmes and logiciels. Conseils en systèmes informatiques. Formation and enseignement. Ordinateurs and équipement informatique. E-activités. Lijst met producten zijn Activités: Formation Professionnelle en Informatique.. Produits: Abonnements Internet,CD-ROM Vierges,Périphériques,Ordinateurs.. Services: Conseillers Internet,Applications Intranet,Conseillers en Informatique.. Services: Fournisseurs d'Accès à Internet.. Services: Produits Personnalisés..
De hoofdactiviteit van CADACOM is Vissen, Jagen en Vangen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CADACOM is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CADACOM, openstaande posities, locatie van CADACOM op de kaart.

CADACOM is a company, that was registered 1997 in N\A region, Belgium. Full name of company is CADACOM, company assigned to the tax number BE05848541259. The company CADACOM is located at the address: RUE GASTON RAGON 43; 5170; PROFONDEVILLE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 868,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 471,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Réalisation de programmes and logiciels. Conseils en systèmes informatiques. Formation and enseignement. Ordinateurs and équipement informatique. E-activités. List of products are Activités: Formation Professionnelle en Informatique.. Produits: Abonnements Internet,CD-ROM Vierges,Périphériques,Ordinateurs.. Services: Conseillers Internet,Applications Intranet,Conseillers en Informatique.. Services: Fournisseurs d'Accès à Internet.. Services: Produits Personnalisés..
The main activity of CADACOM is Fishing, Hunting and Trapping, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of CADACOM is not available. You also can look at reviews of CADACOM, open positions, location of CADACOM on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over CADACOM, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CADACOM, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CADACOM, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CADACOM, employees, financial statistics.