THE INDEPENDENTS

Contactgegevens THE INDEPENDENTS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data THE INDEPENDENTS: address, phone, fax, email, website, opening hours

THE INDEPENDENTS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): LUCHTHAVENLAAN 22; 1800; VILVOORDE, België

Telefoon (phone): 22552050 (+32-22552050) 22552050 (+32-22552050)

Fax (fax): +32 (71) 653-58-21 +32 (71) 653-58-21

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) THE INDEPENDENTS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "THE INDEPENDENTS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "THE INDEPENDENTS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van THE INDEPENDENTS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen THE INDEPENDENTS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of THE INDEPENDENTS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees THE INDEPENDENTS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti THE INDEPENDENTS
Products information THE INDEPENDENTS

BTW identificatienummer (tax): BE05292907714
Ondernemingsnummer: 2619659423
Hoofdstad (capital): 235,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 275,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2009

Produits & Services: E-Commerce,Conception Web.. Services: Conseillers Internet,Applications Intranet,Conseillers en Informatique.

Product categorie (product category): Réalisation de programmes and logiciels. Conseils en systèmes informatiques

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor THE INDEPENDENTS
(Get full report from official database of BE for THE INDEPENDENTS)

Aanvulling soorten activiteiten voor THE INDEPENDENTS
Addition kinds of activities for THE INDEPENDENTS

365299. Geprogrammeerde records en tapes, nec | Prerecorded records and tapes, nec
899900. Diensten, niet inbegrepen | Services, nec
36619903. Elektronische secretaris | Electronic secretary
38449900. Röntgenapparatuur en -buisjes, niet inbegrepen | X-ray apparatus and tubes, nec
41110303. Intra-luchthaven, regelmatige route | Intra-airport, regular route

Werken bij THE INDEPENDENTS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in THE INDEPENDENTS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor THE INDEPENDENTS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for THE INDEPENDENTS. Looking for open vacancies in other companies

  • Maintenance Engineer (ARENDONK)

    Regio: ARENDONK

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf uit Arendonk zijn we op zoek naar een Maintenance Engineer. Je verantwoordelijkheden zijn: - Het opstellen en optimaliseren van onderhoudsschema's - Voorstellen van verbeteringen en aanpassingen aan machines en installaties - Je analyseert terugkerende fouten en werkt oplossingen uit - Je zoekt naar mogelijkheden om de onderhoudskosten te reduceren

  • kinderbegeleider (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: KU Leuven

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Als kinderbegeleider organiseer je het groepsgebeuren in een leefgroep. Je staat in voor de verzorging, ontplooiing, ontwikkeling en begeleiding van de kinderen (0-3 jaar), in overleg met de teamleider en samen met een groep kinderbegeleiders. In samenspraak met de ouders verzeker je de opvoeding en opvang van het kind en draag je op die manier bij tot zijn harmonische persoonlijkheidsontplooiing. Je fungeert als vertrouwenspersoon voor de ouders en hun kind. Op pedagogisch verantwoorde wijze begeleid je een groep kinderen, waarbij je hierover reflecteert en rapporteert. Bedrijfsprofiel: Je rapporteert als kinderbegeleider rechtstreeks aan de teamleider. Je werkt nauw samen met de kinderbegeleiders binnen je eigen team en met de pedagogisch directeur. Als kinderbegeleider ben je flexibel inzetbaar in de 4 vestigingen van de Universitaire Kinderdagverblijven.

  • Teammember Okay compact Grootserment (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Klanten helpen doe je met veel goesting en met de glimlach. Je zet hen telkens op de eerste plaats wanneer ze komen winkelen. Hebben ze een specifiek verzoek? De team members staan paraat. Precies door die positieve houding is de OKay waar jij werkt een gezellige buurtsupermarkt. Elke dag ziet er anders uit bij OKay. Het ene moment beman je de kassa en even later steek je een handje toe in de bakkerij, hou je de winkel netjes of vul je rekken verder aan. Misschien heb je een leuk idee voor een creatieve actie? Gooi het in de groep, eigen initiatief kunnen we altijd appreciëren! Om onze klanten nog beter te informeren, volg je regelmatig interessante opleidingen. Zo stel je hen meteen op hun gemak. Klanten kunnen altijd op jou rekenen om hun winkelervaring zo vlot mogelijk te laten verlopen. Dat is soms intensief, maar altijd voldoeninggevend. Je biedt samen met je collega's een luisterend oor, maakt een grapje op de werkvloer, het kan allemaal. Kortom, zoveel kwaliteiten onder één petje!

  • Administratieve bediende (HOBOKEN)

    Regio: HOBOKEN

    Bedrijf: ADECCO BEVEREN-WAAS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een gekend bedrijf in Hoboken zijn we op zoek naar een administratieve bediende om hun tem Procurement & Transportation team te versterken. Wat wordt er van u verwacht ? Maandelijkse controle van het kostenrapport Opmaak en bijsturing van het budget Meewerken aan de verbetering van de aankoop- en transport gerelateerde processen. Verzamelen van data, rapportage hiervan, etc Etc. Klinkt aantrekkelijk ? Lees zeker verder

  • Return goods medewerker (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant regio Maasmechelen zijn we op zoek naar een tijdelijke medewerker voor de afdeling return goods. Je zal zowel de nieuwe producten als teruggestuurde producten controleren obv de kwaliteitsrichtlijnen. Hierna moeten deze producten herverpakt worden.

  • Technieker (elektrische kennis) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: D-JOB

    Type: Interim met optie "vast werk"

    U heeft een basis elektriciteit en bent handig. U steekt graag de handen uit de mouwen en leert graag bij. Loon: 12 euro/uur en dagvergoeding Bereikbaar met het openbaar vervoer

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO AALTER (Regio Aalter-Deinze)

    Regio: Regio Aalter-Deinze

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • Student verkoop (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: ASAP LEUVEN

    Type: Studentenjob

    Onze klant biedt je een variabele job waarbij je zowel aan de kassa als in de winkel werkt. Samen met je collega's sta je in voor een mooie en overzichtelijke winkel waarin de klant aangenaam kan winkelen. Wij doen ook een beroep op je verantwoordelijkheidsgevoel. Je krijgt namelijk met geld te maken. Je kan goed met een kassasysteem werken en hebt snel oog op rekken die bijgevuld moeten worden. Verder jou je de winkel netjes en ordelijk.

  • INTERNE BEVOORRADER - MAGAZIJNIER (DESTELBERGEN)

    Regio: DESTELBERGEN

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Vaste Job

    Met een elektrische stapelaar zorg je voor het transport van de goederen uit de stockfrigo\\\'s naar de verschillende verpakkingslijnen. Je bent medeverantwoordelijk voor het correct stockbeheer in de frigo\\\'s via scanning (locatie, artikelcode, lotnummer,...). Je respecteert het FIFO-systeem. Daarnaast ben je ook verantwoordelijk voor de stocktelling in de frigo\\\'s en help je bij het laden en lossen van de vrachtwagens.

  • allround medewerker in de bouw (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: MARTHA BVBA

    Type: Vaste Job

    Allround medewerker in de bouw U wordt ingezet in een team op verschillende werven, zowel in de voorbereidende als in de afwerkfase. U bent van vele markten thuis waardoor uw job zeer gevarieerd is én boeiend blijft. Wij verwachten van U Teamplayer Kennis elektriciteit, schrijnwerk en tegelwerken U genoot een technische opleiding en heeft een passie voor bouwen en renoveren U spreekt Nederlands Wij bieden U Werk in de regio Antwerpen bij een jong en dynamisch bedrijf Zeer afwisselende job Alle dagen bijleren Goede verdienste

  • Ploegbaas schrijnwerker (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Vaste Job

    Als ploegbaas van de schrijnwerkers stuur je een team van een 2 à 3 tal mensen aan. Uiteraard werk je zelf mee op de werf. Je staat in voor het plaatsen van interieurelementen zoals ramen, deuren, meubilair, plafonds, gyprocwanden,... Je kan planlezen. Je stuurt de andere schrijnwerkers bij waar nodig. Je neemt de starters mee onder jouw vleugels.

  • Internationaal huifchauffeur CE (LANAKEN)

    Regio: LANAKEN

    Bedrijf: GOBO Transport & Logistics

    Type: Vaste Job

    GOBO is een logistiek dienstverlener in de ruimste zin van het woord. Opgericht in 1963 en gespecialiseerd in transport (vloeibaar bulk en stukgoed) en warehousing. GOBO is een flexibel en professioneel familiale onderneming met korte lijnen. Voor stukgoed (LTL / FTL) is de hoofdspecialisatie Frankrijk, maar dankzij een uitgebreid netwerk is er voor ieder transportprobleem een oplossing. Voor transport van vloeibare (gevaarlijke) stoffen biedt GOBO geheel Europe aan. Verder zijn er uitgebreide mogelijkheden betreffende warehousing en extra logistieke activiteiten. Vooral de centrale ligging in de Euregio is een enorme troef. Bekijk zeker eens onze website! http://gobo.eu/gobo/ Als internationaal huif chauffeur, zal je voornamelijk ritten naar/in Frankrijk rijden. Er wordt bij de start een goede begeleiding voorzien van een ervaren collega gedurende enkele weken!

Zoek naar antwoorden van THE INDEPENDENTS in sociale netwerken
Look for responds of THE INDEPENDENTS in social networks

Lees alle opmerkingen voor THE INDEPENDENTS. Laat een reactie achter voor THE INDEPENDENTS. THE INDEPENDENTS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for THE INDEPENDENTS. Leave a respond for THE INDEPENDENTS. THE INDEPENDENTS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie THE INDEPENDENTS op de google maps. Adres en contacten THE INDEPENDENTS
Location of THE INDEPENDENTS on the google maps. Address and contacts of THE INDEPENDENTS

Andere gerelateerde bedrijven als come THE INDEPENDENTS THE INDEPENDENTS: GUIDO VAN PUYMBROECK | Caestecker Ph | Colonval Stephane | INSTITUUT IMMACULATA | Ecole de Conduite C.E.E.

Other related companies as THE INDEPENDENTS: GUIDO VAN PUYMBROECK | Caestecker Ph | Colonval Stephane | INSTITUUT IMMACULATA | Ecole de Conduite C.E.E.

THE INDEPENDENTS is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is THE INDEPENDENTS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05292907714. Het bedrijf THE INDEPENDENTS bevindt zich op het adres: LUCHTHAVENLAAN 22; 1800; VILVOORDE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 235,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 275,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Réalisation de programmes and logiciels. Conseils en systèmes informatiques. Lijst met producten zijn Produits & Services: E-Commerce,Conception Web.. Services: Conseillers Internet,Applications Intranet,Conseillers en Informatique..
De hoofdactiviteit van THE INDEPENDENTS is Algemene Merchandise Stores, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van THE INDEPENDENTS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van THE INDEPENDENTS, openstaande posities, locatie van THE INDEPENDENTS op de kaart.

THE INDEPENDENTS is a company, that was registered 2009 in N\A region, Belgium. Full name of company is THE INDEPENDENTS, company assigned to the tax number BE05292907714. The company THE INDEPENDENTS is located at the address: LUCHTHAVENLAAN 22; 1800; VILVOORDE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 235,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 275,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Réalisation de programmes and logiciels. Conseils en systèmes informatiques. List of products are Produits & Services: E-Commerce,Conception Web.. Services: Conseillers Internet,Applications Intranet,Conseillers en Informatique..
The main activity of THE INDEPENDENTS is General Merchandise Stores, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of THE INDEPENDENTS is not available. You also can look at reviews of THE INDEPENDENTS, open positions, location of THE INDEPENDENTS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over THE INDEPENDENTS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf THE INDEPENDENTS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about THE INDEPENDENTS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company THE INDEPENDENTS, employees, financial statistics.