SULCUS HOSPIT. GROUP INC.

Particuliere bedrijvenNiet-classificeerbare vestigingen • SULCUS HOSPIT. GROUP INC.
Private companiesNonclassifiable Establishments • SULCUS HOSPIT. GROUP INC.

Contactgegevens SULCUS HOSPIT. GROUP INC.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data SULCUS HOSPIT. GROUP INC.: address, phone, fax, email, website, opening hours

SULCUS HOSPIT. GROUP INC.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): IKAROSLAAN 19; 1930; ZAVENTEM, België

Telefoon (phone): 27254191 (+32-27254191) 27254191 (+32-27254191)

Fax (fax): +32 (61) 731-12-64 +32 (61) 731-12-64

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) SULCUS HOSPIT. GROUP INC.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "SULCUS HOSPIT. GROUP INC."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "SULCUS HOSPIT. GROUP INC."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van SULCUS HOSPIT. GROUP INC., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen SULCUS HOSPIT. GROUP INC.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of SULCUS HOSPIT. GROUP INC., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees SULCUS HOSPIT. GROUP INC.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti SULCUS HOSPIT. GROUP INC.
Products information SULCUS HOSPIT. GROUP INC.

BTW identificatienummer (tax): BE08523162841
Ondernemingsnummer: 9023864746
Hoofdstad (capital): 646,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 451,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2001

Services: Produits Personnalisés.

Product categorie (product category): Réalisation de programmes and logiciels

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor SULCUS HOSPIT. GROUP INC.
(Get full report from official database of BE for SULCUS HOSPIT. GROUP INC.)

Aanvulling soorten activiteiten voor SULCUS HOSPIT. GROUP INC.
Addition kinds of activities for SULCUS HOSPIT. GROUP INC.

229799. Nonwoven stoffen, nec | Nonwoven fabrics, nec
17310100. Elektriciteitssystemen aannemers | Electric power systems contractors
24119906. Wheelstock, gekapt | Wheelstock, hewn
34989907. Tube fabricage (contract buigen en vormen) | Tube fabricating (contract bending and shaping)
38610602. Fixers, fotografisch (niet gemaakt in chemische installaties) | Fixers, photographic (not made in chemical plants)
75199900. Utility aanhangwagen verhuur, nec | Utility trailer rental, nec
79480101. Motorrijden | Motorcycle racing

Werken bij SULCUS HOSPIT. GROUP INC.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in SULCUS HOSPIT. GROUP INC.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor SULCUS HOSPIT. GROUP INC.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for SULCUS HOSPIT. GROUP INC.. Looking for open vacancies in other companies

  • Operationeel preventieadviseur (m/v) (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een sterk groeiend bedrijf zijn we op zoek naar preventieadviseurs. - Je neemt de rol op als operationeel preventieadviseur - Je start nieuwe dossiers op bij klanten en volgt deze periodiek op. - Je voert risicoanalyses uit op verschillende niveaus - Je doet verbetervoorstellen, bespreekt en implementeert deze bij de klant - Je voert kwaliteitsvoortgangen uit - Je voert werkplekinspecties uit - Je implementeert VCA of een ander managementsysteem - Je bent steeds op zoek naar verbeteringen in het proces - Je beheert alle aspecten van de welzijnswet in naam van de klant Je staat aan de grondslag van de verdere uitbouw van de organisatie. Je krijgt de kans om mee te denken wat de juiste weg voorwaarts is.

  • Garagist (ANZEGEM)

    Regio: ANZEGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Een bedrijf gelegen te Anzegem is op zoek naar een ervaren en enthousiaste garagist.

  • Plaatser veranda's (TIEGEM)

    Regio: TIEGEM

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Waregem zijn we op zoek naar gemotiveerde plaatser. U zal instaan voor het plaatsen van veranda's regio West en Oost Vlaanderen.

  • chauffeur CE afzetcontainers (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent verantwoordelijk voor het afwerken van de opgegeven routes. Je levert containers bij zowel particulieren als bedrijven Je haalt volle containers weer op alsook laat je deze leeg maken eenmaal op het bedrijf. Je bent elke avond thuis Je houdt je aan de rij- en rusttijden en de verkeersregels. Je staat in voor de orde en netheid van de vrachtwagen en je voert het eerste- lijnsonderhoud uit. Je werkt op een veilige en - milieubewuste manier. De vrachtwagen kan niet mee naar huis.

  • Operator (HAMONT-ACHEL)

    Regio: HAMONT-ACHEL

    Bedrijf: ADECCO BREE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wens je te werken als operator in 2 ploegen in de regio van Hamont? Solliciteer dan bij Adecco Bree. We zijn op zoek naar productie operatoren in 2-ploegen voor onze klant te Hamont . Je staat in voor de bediening van diverse plaatbewerkingsmachines. Je draagt zorg voor het afleveren van een kwaliltatief product dat aan alle eisen moet voldoen. De machines bevoorraden en het materiaal of de stukken plaatsen De afgewerkte producten controleren en de onderdelen markeren Storingen aan een machine opmerken en aanpassingen doorvoeren Preventief of correctief basisonderhoud van machines of uitrustingen uitvoeren Gegevens voor productie- en kwaliteitsopvolging registreren ( storingen, interventies, ... ) De veiligheidsvoorzieningen van de productie-installaties controleren ( werktuigen, montageband, ... ) Toezicht houden op het verloop van het productieproces en de werking van de apparatuur

  • Schrijnwerker plaatser (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT OOST-VLAAND

    Type: Interim met optie "vast werk"

    PLAATSER VEILIGHEIDSDEUREN : m:v ervaring schrijnwerk (precisiewerk) fysiek zwaar werk vertrekken vanuit Antwerpse (over heel Vlaanderen en Vlaams Brabant)

  • Organisatorische Sales Assistant - Topklant regio Halle (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een echte topklant regio Halle zijn we op zoek naar de ideale Sales Assistant. Ben je vlot in omgang, organisatorisch en communicatief ingesteld? Ben je op zoek naar een uitdaging binnen een internationaal kader? Zijn jouw antwoorden op deze vragen ja, ja en nog eens ja? Lees zeker verder, solliciteer en wie weet ben jij de persoon die Uniek zoekt! Jouw takenpakket bestaat uit: je ondersteunt het Sales Team met allerhande administratieve taken je volgt dossiers grondig op en vult deze aan indien nodig met juiste documentatie je bent verantwoordelijk voor gegevensinvoer uitwerken van offertes aanpassingen binnen projecten doorspelen naar het sales team

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Vollezele – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (VOLLEZELE)

    Regio: VOLLEZELE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Goedbetaalde huishoudhulp regio Wichelen / Serskamp (WICHELEN)

    Regio: WICHELEN

    Bedrijf: Partena Hulp in huis

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Partena Hulp in huis ga je poetsen bij de mensen thuis, met Dienstencheques. Je levert schitterend werk en doet onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een aantal vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis blinkend achter en bezorgt hen een schitterende thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw uurrooster. De dagen waarop je werkt, kan je zelf bepalen. Je werkt binnen de richturen van Partena (8 - 12u en 13 - 17u), maar deze zijn in overleg met de klant bespreekbaar. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Partena kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. We begeleiden je in het uitbouwen van een strijkpunt. Belangrijk is dat je hiervoor zelf een klantenbestand opbouwt. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp. Een team enthousiaste consulenten waarbij je steeds terechtkan, zorgen voor jouw persoonlijke begeleiding en coaching. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen, schoonmaakster)

  • Student Vertegenwoordiger B2C Energie (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: All Round

    Type: Studentenjob

    Wij zijn opzoek naar nieuwe vertegenwoordigers voor onze Energie campagne. Je taken zullen de volgende omvatten Zelfstandig werken Product aanbrengen aan prospecten Expert worden in de energie markt

  • Marketing bediende (WORTEGEM-PETEGEM)

    Regio: WORTEGEM-PETEGEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een familiebedrijf gespecialiseerd in truck solutions zijn we op zoek naar een studierelevante bijbaner. Je zal ingezet worden obv je talenten en competenties. Zo kan je ingezet worden op de marketing, communicatie of kunnen je technische taklen toegewezen worden.

  • Teamleader (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: POINT EVENTS & SOLUTIONS

    Type: Werfreserve

    Taken Als Teamleider ben je verantwoordelijk voor je collega’s op uitvoerend niveau. Door actief deel te nemen aan alle werkzaamheden in de zaak ( ontvangst mensen, bediening, afrekenen,...) geef je het goede voorbeeld aan je team. Je staat in voor de praktische organisatie en de correcte uitvoering van de medewerkers. Terwijl je werkt, hou je naulettend het verloop in de zaal in het oog zodat er kan bijgestuurd worden indien nodig.

Zoek naar antwoorden van SULCUS HOSPIT. GROUP INC. in sociale netwerken
Look for responds of SULCUS HOSPIT. GROUP INC. in social networks

Lees alle opmerkingen voor SULCUS HOSPIT. GROUP INC.. Laat een reactie achter voor SULCUS HOSPIT. GROUP INC.. SULCUS HOSPIT. GROUP INC. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for SULCUS HOSPIT. GROUP INC.. Leave a respond for SULCUS HOSPIT. GROUP INC.. SULCUS HOSPIT. GROUP INC. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie SULCUS HOSPIT. GROUP INC. op de google maps. Adres en contacten SULCUS HOSPIT. GROUP INC.
Location of SULCUS HOSPIT. GROUP INC. on the google maps. Address and contacts of SULCUS HOSPIT. GROUP INC.

Andere gerelateerde bedrijven als come SULCUS HOSPIT. GROUP INC. SULCUS HOSPIT. GROUP INC.: BEENHOUWERIJ CHARLEMAGNE | IMMOBILI?RE TERROIR HOTTONNAIS | VUILVERWERKING & -VERWIJDERING VOOR ROESELARE CVBA | GAR DE L'ARGENTINE SPRL | BERNARD FOUBERT

Other related companies as SULCUS HOSPIT. GROUP INC.: BEENHOUWERIJ CHARLEMAGNE | IMMOBILI?RE TERROIR HOTTONNAIS | VUILVERWERKING & -VERWIJDERING VOOR ROESELARE CVBA | GAR DE L'ARGENTINE SPRL | BERNARD FOUBERT

SULCUS HOSPIT. GROUP INC. is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is SULCUS HOSPIT. GROUP INC., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08523162841. Het bedrijf SULCUS HOSPIT. GROUP INC. bevindt zich op het adres: IKAROSLAAN 19; 1930; ZAVENTEM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 646,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 451,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Réalisation de programmes and logiciels. Lijst met producten zijn Services: Produits Personnalisés..
De hoofdactiviteit van SULCUS HOSPIT. GROUP INC. is Niet-classificeerbare vestigingen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van SULCUS HOSPIT. GROUP INC. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van SULCUS HOSPIT. GROUP INC., openstaande posities, locatie van SULCUS HOSPIT. GROUP INC. op de kaart.

SULCUS HOSPIT. GROUP INC. is a company, that was registered 2001 in N\A region, Belgium. Full name of company is SULCUS HOSPIT. GROUP INC., company assigned to the tax number BE08523162841. The company SULCUS HOSPIT. GROUP INC. is located at the address: IKAROSLAAN 19; 1930; ZAVENTEM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 646,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 451,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Réalisation de programmes and logiciels. List of products are Services: Produits Personnalisés..
The main activity of SULCUS HOSPIT. GROUP INC. is Nonclassifiable Establishments, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of SULCUS HOSPIT. GROUP INC. is not available. You also can look at reviews of SULCUS HOSPIT. GROUP INC., open positions, location of SULCUS HOSPIT. GROUP INC. on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over SULCUS HOSPIT. GROUP INC., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf SULCUS HOSPIT. GROUP INC., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about SULCUS HOSPIT. GROUP INC., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company SULCUS HOSPIT. GROUP INC., employees, financial statistics.