A O INTERNATIONAL

Contactgegevens A O INTERNATIONAL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data A O INTERNATIONAL: address, phone, fax, email, website, opening hours

A O INTERNATIONAL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DE L'ARBRE B?NIT 16; 1050; ELSENE/IXELLES, België

Telefoon (phone): 25111731 (+32-25111731) 25111731 (+32-25111731)

Fax (fax): +32 (55) 984-86-21 +32 (55) 984-86-21

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) A O INTERNATIONAL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "A O INTERNATIONAL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "A O INTERNATIONAL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van A O INTERNATIONAL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen A O INTERNATIONAL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of A O INTERNATIONAL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees A O INTERNATIONAL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti A O INTERNATIONAL
Products information A O INTERNATIONAL

BTW identificatienummer (tax): BE03446929931
Ondernemingsnummer: 2152465820
Hoofdstad (capital): 168,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 292,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1995

Services: Produits Personnalisés.

Product categorie (product category): Réalisation de programmes and logiciels

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor A O INTERNATIONAL
(Get full report from official database of BE for A O INTERNATIONAL)

Aanvulling soorten activiteiten voor A O INTERNATIONAL
Addition kinds of activities for A O INTERNATIONAL

025300. Kalkoenen en Kalkoen eieren | Turkeys and turkey eggs
154299. Nonresidential constructie, nec, nec | Nonresidential construction, nec, nec
28249910. Polyvinyl estervezels | Polyvinyl ester fibers
28740105. Superfosfaten, ammoniak of niet ammoniak | Superphosphates, ammoniated or not ammoniated
50120100. Automobielmakelaars | Automotive brokers
50910702. kano's | Canoes
59320300. Boekwinkels, tweedehands | Book stores, secondhand
73490104. Wachttijd, contract basis | Janitorial service, contract basis
96419905. Voedselinspectiebureau, overheid | Food inspection agency, government

Werken bij A O INTERNATIONAL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in A O INTERNATIONAL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor A O INTERNATIONAL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for A O INTERNATIONAL. Looking for open vacancies in other companies

  • Medewerker Communicatie en Events Technologiecampus Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: KU Leuven

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Als Medewerker Communicatie en Events verzorg je de interne communicatie naar de studenten en het personeel en sta je in voor de externe communicatie en profilering van onze campus en onze opleidingen naar middelbaar onderwijs, bedrijfswereld, alumni en andere betrokkenen. Je werkt hierbij nauw samen met de facultaire en centrale communicatieverantwoordelijken. Je werkt interne, operationele communicatieplannen uit om de interne en externe communicatie van KU Leuven Technologiecampus Gent vlot en doeltreffend te laten verlopen. Hiervoor is nauwe samenwerking met facultaire en centrale communicatieverantwoordelijken van KU Leuven noodzakelijk. Voor de interne en externe communicatie werk je eveneens samen met de hogeschool Odisee die ook actief is op de campus van Gent. Je staat in voor het inhoudelijk en vormelijk verzorgen van de interne en externe communicatie op de campus, onder andere door het onderhouden van de website en het intranet, optimaal benutten van sociale media, voorbereiden van promotiemateriaal en brochures, beheren van foto- en filmmateriaal, opmaken en verspreiden van nieuwsbrieven, initiëren en opmaken van publicaties etc. Daarnaast coördineer je events, zoals infodagen, jobbeurzen, wetenschapsdagen, studiedagen i.v.m. onderzoek etc. en werk je hiervoor nauw samen met de andere medewerkers op de campus Je onderhoudt contacten met de bedrijfswereld, secundaire scholen en alumni Je staat in voor de analyse en de opvolging van de resultaten van de geleverde inspanningen op vlak van communicatie, specifiek voor de campus Je voedt en onderhoudt CRM databanken met betrekking tot alumni, bedrijven, events Je bent lid van de werkgroep Communicatie, voorgezeten door de facultaire Domeincoördinator Communicatie en zorgt voor de implementatie van de genomen beslissingen op onze campus Je werkt mee aan de communicatie van de faculteit FIIW van de KU Leuven die 6 campussen omvat en neemt de verantwoordelijkheid over één specifiek domein m.b.t. communicatie. Bedrijfsprofiel: De KU Leuven Faculteit Industriële Ingenieurswetenschappen organiseert de opleidingen tot academische bachelor en master industriële wetenschappen (industrieel ingenieur) op zes campussen verspreid over Vlaanderen. Naast onderwijs verricht KU Leuven op de technologiecampus in Gent ook onderzoek en dienstverlening in een aantal domeinen.

  • Receptie grondstoffen Colruyt Group (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Fine Food, de productieafdeling van Colruyt Group, maakt elke dag kwaliteitsvolle voedingsproducten voor onze eigen merken. Denk aan kaas, koffie, wijn en salades. Voor het gammaFine Food Meat zoeken we een gedreven receptionist. Jouw taak is om de binnengekomen goederen in te geven in het traceersysteem en ze daarna naar de juiste afdeling te versturen. Later zou je ook ingeschakeld worden om de goederen in ontvangst te nemen. Dit wil zeggen dat je als eerste in contact komt met de goederen die later verwerkt zullen worden.

  • Werfleider (Bed) (m/v) (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf te Zele, gespecialiseerd in nutsleidingen, databekabeling en gestuurde boringen, zoeken we een werfleider Je zal voornamelijk werken in de regio Leuven, Lubbeek, Tienen, Zichem,.. Je zal instaan voor de coördinatie en opvolging van de verschillende werven. Optie vast. Competitief loon.

  • Tiglasser werven kabels & leidingen binnen/buitenland M/V (WONDELGEM)

    Regio: WONDELGEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je wordt als TIG-lasser ingezet binnen onze afdeling kabels en leidingen voor het lassen van buiselementen zowel in het binnenland als buitenland.

  • Automatisatie technieker (BUGGENHOUT)

    Regio: BUGGENHOUT

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant Ontex te Buggenhout zijn we op zoek naar een Automatisatietechnieker voor in een tweeploegensysteem. De functie omvat een ruim takenpakket. Je staat in voor de werking van de geautomatiseerde inpakinstallaties van verschillende machinelijnen. Verder sta je in voor het omstellen en afregelen van de verschillende programma’s van deze inpakinstallaties Zelfstandig problemen kunnen oplossen en indien nodig meehelpen om tot structurele verbeteringen te komen is geen probleem voor jou. Verder moet je ook de printers kunnen omstellen (code op luier,zakken,dozen,…) Daarnaast moet je ook kleine onderhoudswerken uitvoeren

  • Grafisch operator met basis kennis CNC (BEERSE)

    Regio: BEERSE

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Beerse zoeken we een grafisch operator die moderne machines kan instellen van het merk Zünd. Je stelt de machine in om verschillende vormen uit bedrukte oppervlakten te snijden. Je interpreteert technische uitleg (geschreven) kunnen lezen en begrijpen; Je hierdoor de juiste bewerkingen toepassen. Je bedient een Software pakket. Heb je interesse in de grafische sector & ervaring met CNC machines? Spring dan binnen met je CV of bel ons op het nummer 014 140 140.

  • Operator extrusie m/v (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: Start People Dendermonde

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je maakt deel uit van onze productieafdeling voor het extruderen van vezel in een continu 5-ploegenstelsel. Na een inwerkperiode als operator word je verder opgeleid tot procesvoornaam, met op termijn verdere doorgroeimogelijkheden. Na de opleidingsperiode help je bij het permanent uitwisselen en overdragen van proceskennis naar je collega's toe. Je voert je opdrachten na verloop van tijd zelfstandig uit en staat evenzeer in voor de uitvoering van het klein preventief onderhoud van je productielijn. Je hebt oog voor veiligheid en milieu aspecten en je bewaakt de efficiëntie en de kwaliteitscriteria van het productieproces en levert zo (telkens nieuwe) kwaliteitsproducten af voor onze klanten.

  • HUISHOUDHULP VOOR WETTEREN (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: FAMILIEZORG OOST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Als hoofdtaak sta je in voor het poetsen (95% van de tijd) en bijkomend: wassen, strijken, maaltijden bereiden en kleine naaiwerken uitvoeren bij gezinnen aan huis in omgeving Wetteren.

  • HUISHOUDHELDEN REGIO Merelbeke solliciteer via sms (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: EASY LIFE MELLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Ingrid is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • Student Fotograaf/photoshop (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: TEMPO-TEAM AALST

    Type: Studentenjob

    Vanaf eind december 2018 tot eind maart 2019 zoekt een trendy schoenenwinkel een student om foto's te nemen van alle schoenen die nieuw binnenkomen voor een online webshop. Dit voor een 3 tal dagen per week. (liefst ma-woe-vrij) De foto's worden genomen in een eigen foto-opstelling (packshotfotografie) De foto's moeten nadien bewerkt in Photoshop om ze daarna dan online te plaatsen.

  • Vertegenwoordiger / Verkoper (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: PRIBON

    Type: Studentenjob

    We zoeken een mondig & joviaal iemand die onze producten (kassa- en bancontact rollen) gaat voorstellen aan horecazaken en winkeliers. Zit verkopen in je bloed en ben jij resultaatgericht? Je werkt 4u tot 8u per week wanneer dit schikt naar jouw agenda (binnen de maten van het mogelijke).

  • Application Software Developer (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1672575-inline.html?cid=Partner_VDAB Embedded Software Developer For my client active in Sint-Niklaas, I am looking for an Embedded Software Developer. You will be working on in team to develop Software on platforms. Work with a team of developers and join their international environment. Embedded Software Developer- The projects: Your daily tasks will involve: Implementation software features using modern programming languages C++ Software development International collaboration with the teams throughout the world Embedded Software Developer - The requirements: To fill this role, you need to have: At least a Bachelor degree in Computer Sciences/Programming First experience is required Knowledge of C++, C, Java and Python Eager to learn other programming languages Passion for electronics and mechanics Embedded Software Developer - The mission: Here is the context of the mission: Start ASAP 6 months contract + extension St-Niklaas based, potential travels to customers' site Contract If you have any question regarding the mission or to apply, feel free to call me at 02/203.99.00 or by mail at n.loulidi(A)progressiverecruitment.com Keywords: IT, C++, C#, Embedded, Sint-Niklaas, Software Development, Python, GIT, WPF, Agile, Scrum, software testing, C, STL, QT, Git

Zoek naar antwoorden van A O INTERNATIONAL in sociale netwerken
Look for responds of A O INTERNATIONAL in social networks

Lees alle opmerkingen voor A O INTERNATIONAL. Laat een reactie achter voor A O INTERNATIONAL. A O INTERNATIONAL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for A O INTERNATIONAL. Leave a respond for A O INTERNATIONAL. A O INTERNATIONAL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie A O INTERNATIONAL op de google maps. Adres en contacten A O INTERNATIONAL
Location of A O INTERNATIONAL on the google maps. Address and contacts of A O INTERNATIONAL

Andere gerelateerde bedrijven als come A O INTERNATIONAL A O INTERNATIONAL: DEXIA | WAJER HEFTRUCK SERVICE | AP 2000 DVV (LES) | Hako Boringen NV | Joris Van Herzele

Other related companies as A O INTERNATIONAL: DEXIA | WAJER HEFTRUCK SERVICE | AP 2000 DVV (LES) | Hako Boringen NV | Joris Van Herzele

A O INTERNATIONAL is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is A O INTERNATIONAL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03446929931. Het bedrijf A O INTERNATIONAL bevindt zich op het adres: RUE DE L'ARBRE B?NIT 16; 1050; ELSENE/IXELLES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 168,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 292,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Réalisation de programmes and logiciels. Lijst met producten zijn Services: Produits Personnalisés..
De hoofdactiviteit van A O INTERNATIONAL is Automobielbedrijven en benzinestations, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van A O INTERNATIONAL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van A O INTERNATIONAL, openstaande posities, locatie van A O INTERNATIONAL op de kaart.

A O INTERNATIONAL is a company, that was registered 1995 in N\A region, Belgium. Full name of company is A O INTERNATIONAL, company assigned to the tax number BE03446929931. The company A O INTERNATIONAL is located at the address: RUE DE L'ARBRE B?NIT 16; 1050; ELSENE/IXELLES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 168,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 292,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Réalisation de programmes and logiciels. List of products are Services: Produits Personnalisés..
The main activity of A O INTERNATIONAL is Automotive Dealers and Gasoline Service Stations, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of A O INTERNATIONAL is not available. You also can look at reviews of A O INTERNATIONAL, open positions, location of A O INTERNATIONAL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over A O INTERNATIONAL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf A O INTERNATIONAL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about A O INTERNATIONAL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company A O INTERNATIONAL, employees, financial statistics.