REGIONAAL ZIEKENHUIS/RUSTHUIS H. HART

Particuliere bedrijvenVoedingswinkels • REGIONAAL ZIEKENHUIS/RUSTHUIS H. HART
Private companiesFood Stores • REGIONAAL ZIEKENHUIS/RUSTHUIS H. HART

Contactgegevens REGIONAAL ZIEKENHUIS/RUSTHUIS H. HART: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data REGIONAAL ZIEKENHUIS/RUSTHUIS H. HART: address, phone, fax, email, website, opening hours

REGIONAAL ZIEKENHUIS/RUSTHUIS H. HART

Regio (region): N\A, België

Adres (address): NAAMSESTRAAT 105; 3000; LEUVEN, België

Telefoon (phone): 16209211 (+32-16209211) 16209211 (+32-16209211)

Fax (fax): +32 (67) 504-35-38 +32 (67) 504-35-38

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) REGIONAAL ZIEKENHUIS/RUSTHUIS H. HART: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "REGIONAAL ZIEKENHUIS/RUSTHUIS H. HART"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "REGIONAAL ZIEKENHUIS/RUSTHUIS H. HART"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van REGIONAAL ZIEKENHUIS/RUSTHUIS H. HART, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen REGIONAAL ZIEKENHUIS/RUSTHUIS H. HART. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of REGIONAAL ZIEKENHUIS/RUSTHUIS H. HART, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees REGIONAAL ZIEKENHUIS/RUSTHUIS H. HART. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti REGIONAAL ZIEKENHUIS/RUSTHUIS H. HART
Products information REGIONAAL ZIEKENHUIS/RUSTHUIS H. HART

BTW identificatienummer (tax): BE03700714111
Ondernemingsnummer: 4440917968
Hoofdstad (capital): 592,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 501,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1994

Producten die in REGIONAAL ZIEKENHUIS/RUSTHUIS H. HART zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Rusthuizen and serviceflats; Ziekenhuizen and zorginstellingen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor REGIONAAL ZIEKENHUIS/RUSTHUIS H. HART
(Get full report from official database of BE for REGIONAAL ZIEKENHUIS/RUSTHUIS H. HART)

Aanvulling soorten activiteiten voor REGIONAAL ZIEKENHUIS/RUSTHUIS H. HART
Addition kinds of activities for REGIONAAL ZIEKENHUIS/RUSTHUIS H. HART

20840200. Brandewijn en brandewijngeesten | Brandy and brandy spirits
24991106. Fineerwerk, ingelegd | Veneer work, inlaid
31990202. Helmen, leer | Helmets, leather
33399918. Titaniummetaal, spons en korrels | Titanium metal, sponge and granules
38610202. Ontwikkelende machines en uitrusting, stilstaande of bewegende beelden | Developing machines and equipment, still or motion picture
51129910. Tabulatiekaarten | Tabulation cards
78299903. Film inkoopbureaus, film | Film purchasing agencies, motion picture
87340201. Automobiel beproeven en testen van grond | Automobile proving and testing ground

Werken bij REGIONAAL ZIEKENHUIS/RUSTHUIS H. HART: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in REGIONAAL ZIEKENHUIS/RUSTHUIS H. HART: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor REGIONAAL ZIEKENHUIS/RUSTHUIS H. HART. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for REGIONAAL ZIEKENHUIS/RUSTHUIS H. HART. Looking for open vacancies in other companies

  • Tijdelijk medewerker (rekruteringsteam klinische studies) (m/v) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: ACTIEF ANTWERPEN OFFICE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant is een klinische onderzoeksafdeling in het Stuivenbergziekenhuis in Antwerpen. Zij doen beroep op vrijwilligers om deel te nemen aan klinische studies. Momenteel zoeken zij een tijdelijke werknemer om het rekruteringsteam te versterken. Het betreft een tijdelijke opdracht van enkele maanden. Mogelijk kan dit nog verlengd worden. - Je zal instaan voor het rekruteren van vrijwilligers die, tegen een vergoeding, deelnemen aan de klinische onderzoeken. Je onderhoudt telefonische contacten met deze kandidaten en plant hen in voor screenings. - Je zal de vrijwilligers onthalen en hen tijdens infosessies uitleg geven over de onderzoeken. Je staat in voor de screenings van de kandidaten. - Je volgt ook de volledige administratie op (vb. opmaak van planningen, versturen van uitnodigingen, etc.).

  • Betonpompbedienaar met ervaring - rijbewijs CE (M/V) (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: RANDSTAD CONSTRUCT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bouwbedrijf in Zele zoeken we een betonpompbedienaar (M/V) met ervaring en een rijbewijs CE. Als betonpompbedienaar rijdt u naar de werf met de betonpomp, hier stelt u deze op een veilige plaats op, in overleg met de werfleider. Na arriveren van de mixers verpompt u de beton. Verder reinigt u de pomp zoals het hoort en doet u hiervan ook het onderhoud. U volgt de veiligheidsvoorschriften van toepassing op de werf. Wij zijn op zoek naar een flexibel iemand, die goed om kan met tijdsdruk en ervaring heeft met een betonpomp. Je staat zelf in voor klein onderhoud aan je voertuig dat altijd in perfecte staat is.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) in Brugge 16u/week (SINT-MICHIELS)

    Regio: SINT-MICHIELS

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor een gastgezin wonende in centrum Brugge. Als huishoudhulp staat u voornamelijk in voor het huishouden: voornamelijk poetsen, strijken en andere huishoudelijke taken (ev. wassen). Uren verspreid over meerdere dagen en te combineren met andere aanvragen. Gastgezin is echt op zoek naar een huishoudster die all-around kan functioneren. Iemand die als het ware het huishouden van het gezin overneemt en runt zoals u bij u thuis doet. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Huishoudhulp regio Wevelgem-Moorsele-Gullegem (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: ZORGGROEP H. HART

    Type: Dienstenchequebaan

    Dienstencheques H.Hart valt onder de Woon en Zorggroep H.Hart en is reeds jarenlang actief in de zorg en -welzijnsector. Dit jaar vieren we ons 15-jarig bestaan!!! Ter versterking van ons team zijn wij op zoek naar een huishoudhulp voor bij klanten aan huis voor volgende taken: -licht huishoudelijk werk: afstoffen, dweilen, stofzuigen, ramen wassen -maaltijden bereiden -boodschappen doen -was en -strijkwerk. U werkt hoofdzakelijk bij zorgbehoevenden, bejaarden en grote gezinnen in de regio Kortrijk. Bezoek gerust onze website voor enkele sfeerbeelden www.h-hart.be

  • Bijlesgever wiskunde (OVERIJSE)

    Regio: OVERIJSE

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor wiskunde aan leerlingen van het middelbaar. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • Jobstudent (weekend en/of verlofperiodes) verzorging (ZOUTLEEUW)

    Regio: ZOUTLEEUW

    Bedrijf: Anima Cura - WZC Philemon & Baucis

    Type: Studentenjob

    Voor het woonzorgcentrum Philemon en Baucis zijn we op zoek naar jobstudenten zorgkundige / verpleegkundige (weekendwerk en/of vankantieperiodes). Je helpt bij de zorg van onze bewoners en ondersteunt hen bij het uitvoeren van activiteiten van het dagelijks leven. Je hebt gevarieërde hotel en huishoudelijke taken zoals meehelpen bij het ochtendtoilet,voedselbedeling, orde van de eetzaal, bewoners begeleiden van leefzaal naar eetzaal, afwas en je werkt mee aan een aangename leefomgeving. We streven ernaar om de levenskwaliteit van onze bewoners maximaal te bevorderen. Respect voor de autonomie, de waardigheid en het algemeen welbevinden van de bewoner is erg belangrijk.

  • DIAGNOSETECHNIEKER (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: G.M.S. LEUVEN

    Type: Vaste Job

    Foutendiagnose maken inzake ingewikkelde technische problemen. De oorzaak van een bepaalde technische fout vaststellen. Probleemdiagnose stellen onder testomstandigheden. Grondig documenteren van de diagnosestappen. Adviseren en steunen van het personeel van de werkplaats.

  • Erkend Distributeur Agréé (Regio Tielt)

    Regio: Regio Tielt

    Bedrijf: GIIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

  • ClearSource - Reporting Analyst (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    We are actively looking for an analyst with experience with SQL or Tableau. You will optimize and atomize internal processes.     Function Continuous analyzing to prepare commercial and operational decisions Internal reporting of KPI's and further optimization/automatization of processes. Preparing of external reporting towards clients and partners Analysing and answering of complex questions about data You will be the link between the business team and the data team. You will be part of a broad project. You will give trainings on Tableau, SQL and VBA You will analyse monthly, quarterly and yearly reportings You will transform Excell to SQL Developing of automated updates in some databases   Profile You have good experience with Tableau, SQL, VBA and MS access Experience with reporting and analysing of data is needed. Knowledge of JavaScript, JQuery and PHP is a plus You speak English, dutch is a big plus You are a teamplayer You are structured and proactive. You are able to work autonomous.   Details Start: ASAP contract: Freelance: 6 months + extensions location: Brussels   Interested? Please click on apply.

  • Talent-IT - .NET Consultant (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Profiel Gemotiveerde .NET helden in alle maten en vormen. Heb jij een ongelooflijke kennis honger, kan je om met iet wat gekke collega's, en investeer je graag in je eigen kennis? Dan zoeken wij jou! Wij werken vooral in volgende technische gebieden (maar dit breidt constant uit): C# .NET ASP.NET MVC Web API Javascript, jquery, AngularJS... HTML5/CSS3 Entity Framework LINQ SQl Server Ken je nog niet alles wat hier staat, maar ben je wel zéér geïnteresseerd om het te kunnen? Neem ook zeker even contact op, wij hebben de juiste omkadering om het aan te leren. Jobgerelateerde competenties: Toepassingen ontwikkelen in .Net m.b.v. een framework: MVC Persoonsgebonden competenties Zin voor nauwkeurigheid hebben Resultaatgerichtheid Contactvaardig zijn Creatief denken (Inventiviteit) Regels en afspraken nakomen Omgaan met stress Klantgerichtheid Samenwerken als hecht team Leervermogen hebben Aanbod Persoonlijke coaching en begeleiding door onze competence manager Algemene opleidingen voor het hele consultancy team Een persoonlijk opleidingsbudget Maandelijkse teammeetings met lekker eten Uitdagende, lachwekkende, of gewoon leuke teambuilding activiteiten Het behalen van Microsoft Certificaten Een competitief loon Extralegale voordelen Firmawagen Plaats tewerkstelling TEAM 4 TALENT indiestraat 2 2000 ANTWERPEN

  • KOKS voor hoogstaande horeca evenementen (Brussel) (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: KITCHENSTAFFLEUVEN

    Type: Werfreserve

    Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging? Wil je zelf bepalen welke dagen/uren je werkt en in welke regio? Ben jij een kok of keukenmedewerker, met veel of weinig ervaring maar kook je over van passie voor het vak? Dan is KITCHENSTAFF zeker iets voor jou! Kitchenstaff is een vliegende brigade van gemotiveerd keukenpersoneel. Ondersteuning van klanten op momenten van grote drukte, afwezigheid, ziekte of vakantie van het vaste personeel. Van cateringbedrijf tot eventskantoor, bedrijfsrestaurant tot sterrenzaken.

  • Wervingsreserve administratief medewerk(st)er vrijetijdsdiensten (LEDE)

    Regio: LEDE

    Bedrijf: GEMEENTEBESTUUR LEDE

    Type: Werfreserve

    Het gemeentebestuur legt een wervingsreserve aan voor de functie van administratief medewerker op een van onze vrijetijdsdiensten: jeugd, cultuur, sport, bibliotheek en de buitenschoolse kinderopvang. Hier zoeken we echte creatieve vrijetijdsmedewerkers die zich zeer flexibel kunnen opstellen voor avondvoorstellingen, weekendwerk, … De wervingsreserve wordt vastgelegd voor de duur van één jaar. Deze kan verlengd worden met één jaar. Bij afwezigheden van personeel of toename van werk kan geput worden uit deze wervingsreserve. Afhankelijk van de nood aan personeel en van je plaats op de rangschikking kan je een deeltijds of voltijds contract van bepaalde of onbepaalde duur aangeboden worden.

Zoek naar antwoorden van REGIONAAL ZIEKENHUIS/RUSTHUIS H. HART in sociale netwerken
Look for responds of REGIONAAL ZIEKENHUIS/RUSTHUIS H. HART in social networks

Lees alle opmerkingen voor REGIONAAL ZIEKENHUIS/RUSTHUIS H. HART. Laat een reactie achter voor REGIONAAL ZIEKENHUIS/RUSTHUIS H. HART. REGIONAAL ZIEKENHUIS/RUSTHUIS H. HART bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for REGIONAAL ZIEKENHUIS/RUSTHUIS H. HART. Leave a respond for REGIONAAL ZIEKENHUIS/RUSTHUIS H. HART. REGIONAAL ZIEKENHUIS/RUSTHUIS H. HART on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie REGIONAAL ZIEKENHUIS/RUSTHUIS H. HART op de google maps. Adres en contacten REGIONAAL ZIEKENHUIS/RUSTHUIS H. HART
Location of REGIONAAL ZIEKENHUIS/RUSTHUIS H. HART on the google maps. Address and contacts of REGIONAAL ZIEKENHUIS/RUSTHUIS H. HART

Andere gerelateerde bedrijven als come REGIONAAL ZIEKENHUIS/RUSTHUIS H. HART REGIONAAL ZIEKENHUIS/RUSTHUIS H. HART: Balloon Decors | PISTE DU BAILET | Elite | Ansoms C | SOSADGEM

Other related companies as REGIONAAL ZIEKENHUIS/RUSTHUIS H. HART: Balloon Decors | PISTE DU BAILET | Elite | Ansoms C | SOSADGEM

REGIONAAL ZIEKENHUIS/RUSTHUIS H. HART is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is REGIONAAL ZIEKENHUIS/RUSTHUIS H. HART, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03700714111. Het bedrijf REGIONAAL ZIEKENHUIS/RUSTHUIS H. HART bevindt zich op het adres: NAAMSESTRAAT 105; 3000; LEUVEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 592,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 501,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Rusthuizen and serviceflats; Ziekenhuizen and zorginstellingen. Producten gemaakt in REGIONAAL ZIEKENHUIS/RUSTHUIS H. HART zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van REGIONAAL ZIEKENHUIS/RUSTHUIS H. HART is Voedingswinkels, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van REGIONAAL ZIEKENHUIS/RUSTHUIS H. HART is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van REGIONAAL ZIEKENHUIS/RUSTHUIS H. HART, openstaande posities, locatie van REGIONAAL ZIEKENHUIS/RUSTHUIS H. HART op de kaart.

REGIONAAL ZIEKENHUIS/RUSTHUIS H. HART is a company, that was registered 1994 in N\A region, Belgium. Full name of company is REGIONAAL ZIEKENHUIS/RUSTHUIS H. HART, company assigned to the tax number BE03700714111. The company REGIONAAL ZIEKENHUIS/RUSTHUIS H. HART is located at the address: NAAMSESTRAAT 105; 3000; LEUVEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 592,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 501,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Rusthuizen and serviceflats; Ziekenhuizen and zorginstellingen. Products created in REGIONAAL ZIEKENHUIS/RUSTHUIS H. HART were not found.
The main activity of REGIONAAL ZIEKENHUIS/RUSTHUIS H. HART is Food Stores, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of REGIONAAL ZIEKENHUIS/RUSTHUIS H. HART is not available. You also can look at reviews of REGIONAAL ZIEKENHUIS/RUSTHUIS H. HART, open positions, location of REGIONAAL ZIEKENHUIS/RUSTHUIS H. HART on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over REGIONAAL ZIEKENHUIS/RUSTHUIS H. HART, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf REGIONAAL ZIEKENHUIS/RUSTHUIS H. HART, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about REGIONAAL ZIEKENHUIS/RUSTHUIS H. HART, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company REGIONAAL ZIEKENHUIS/RUSTHUIS H. HART, employees, financial statistics.