SERV.RESIDENTIE ROZENDAEL

Contactgegevens SERV.RESIDENTIE ROZENDAEL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data SERV.RESIDENTIE ROZENDAEL: address, phone, fax, email, website, opening hours

SERV.RESIDENTIE ROZENDAEL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BAGATTENSTRAAT 49; 9000; GENT, België

Telefoon (phone): 92336851 (+32-92336851) 92336851 (+32-92336851)

Fax (fax): +32 (53) 540-72-27 +32 (53) 540-72-27

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) SERV.RESIDENTIE ROZENDAEL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "SERV.RESIDENTIE ROZENDAEL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "SERV.RESIDENTIE ROZENDAEL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van SERV.RESIDENTIE ROZENDAEL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen SERV.RESIDENTIE ROZENDAEL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of SERV.RESIDENTIE ROZENDAEL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees SERV.RESIDENTIE ROZENDAEL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti SERV.RESIDENTIE ROZENDAEL
Products information SERV.RESIDENTIE ROZENDAEL

BTW identificatienummer (tax): BE06512115478
Ondernemingsnummer: 6298706054
Hoofdstad (capital): 416,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 775,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2015

Producten die in SERV.RESIDENTIE ROZENDAEL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Rusthuizen and serviceflats

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor SERV.RESIDENTIE ROZENDAEL
(Get full report from official database of BE for SERV.RESIDENTIE ROZENDAEL)

Aanvulling soorten activiteiten voor SERV.RESIDENTIE ROZENDAEL
Addition kinds of activities for SERV.RESIDENTIE ROZENDAEL

3714. Motoronderdelen en accessoires | Motor vehicle parts and accessories
272102. Tijdschriften, uitgeverij en drukwerk | Periodicals, publishing and printing
07220000. Gewas oogsten | Crop harvesting
25119903. Kinderbedjes, huishouden: hout | Cots, household: wood
30699916. Spatels, rubber | Spatulas, rubber
35370204. Auto's en vrachtwagens, voor industriële mijnbouw | Cars and trucks, for industrial mining
35679904. Drijvers en dorrels, industrieel proces | Driers and redriers, industrial process
36770102. Koppelingstransformatoren | Coupling transformers
72999900. Diverse persoonlijke diensten, nec, nec | Miscellaneous personal services, nec, nec

Werken bij SERV.RESIDENTIE ROZENDAEL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in SERV.RESIDENTIE ROZENDAEL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor SERV.RESIDENTIE ROZENDAEL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for SERV.RESIDENTIE ROZENDAEL. Looking for open vacancies in other companies

  • BEHEERDER INNINGEN (NL/FR) INTERIM (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Start People Woluwe

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor de cel Pre-betwiste Zaken van ons departement After Sales zijn we op zoek naar een Beheerder inningen (nl/fr). FUNCTIEBESCHRIJVING: Beheer van onbetaalde dossiers, zorgen voor de inning van de onbetaalde bedragen, de risico's beoordelen en de nodige waarborgen activeren. In teamverband het beheer verzekeren van de dossiers toegewezen aan de afdeling Pre-betwiste Zaken. Overgaan tot de inning van achterstallige of onbetaalde bedragen aan de hand van de beschikbare tools. Dagelijkse verwerking van briefwisseling, e-mails en inkomende/uitgaande oproepen. Het management op de hoogte brengen van ontdekte afwijkingen, gevallen van fraude. Bijdragen tot de realisatie van de doelstellingen.

  • Logistiek verantwoordelijke dagploeg (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Synergie Evergem Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf regio Wondelgem, die opslag en verhandeling doet van banden, zijn we op zoek naar leidinggevende magazijnier. Je staat in voor het in goede banen leiden van de dagplanning. Je stuurt de andere magazijniers/heftruckchauffeurs aan en springt zelf bij waar nodig. De functie houdt tevens manueel werk in.

  • Aanvuller te grootwarenhuis Deurne (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een grootwarenhuis te Deurne zoekt Unique Merksem een volume aanvuller. Je takenpakket ziet er als volgt uit: - Je verzorgt de logistieke dienstverlening voor de afdeling - Je zorgt voor een aantrekkelijke presentatie van de producten in de verkoopsruimte, volgens de instructies op het gebied van aanwezigheid, versheid, productinformatie en promoties. - Je zorgt ervoor dat klanten hun aankopen vlot weten te vinden en helpt klanten vriendelijk verder - Je zorgt voor een correcte en duidelijke prijsaanduiding

  • Afdelingshoofd Ramen en Deuren (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Je beheert je ramen & deuren zaak van bijna 3 miljoen euro: je verdeelt de taken aan je 6 medewerkers en volgt deze op. Je geeft aan wat in het assortiment moet veranderen, je volgt klachten en problemen van klanten op & helpt ze mee op te lossen, je kent je producten van binnen en van buiten - Je zal ook eindverantwoordelijke zijn voor de planning van de opmetingen en plaatsingen en hiervoor in contact staan met de plaatsers - Je zal klanten advies geven over ramen/deuren, zonnewering, sectionaalpoorten, terrasoverkappingen, … en de bijhorende accessoires. Je geeft uitleg over de technische details en je geeft advies over de opmeting en plaatsing. Je zal naar de klant luisteren en hem goed begeleiden in het keuzeproces en eventueel praktische tips geven - Je zal ook mbv. een offerteprogramma offertes aan de klant voorstellen - Je zal offertes opmaken, bestellingen doen en jouw offertes actief opvolgen - Je kan goed met een PC werken (Excel, Word, Outlook)

  • Verantwoordelijke Marketing (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: T-INTERIM LIER

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - je maakt brochures op met de producten - je verzorgt de lay-out - je zorgt dat de informatie correct is die in de brochure komt Bedrijfsprofiel: Je werkt voor een sterk groeiend bedrijf, je bent verantwoordelijk voor de marketing van een kmo.

  • Ploegverantwoordelijke (MOORSLEDE)

    Regio: MOORSLEDE

    Bedrijf: T-INTERIM IEPER

    Type: Interim met optie "vast werk"

    aanzetten en motiveren van jouw collega's om efficiënt en effectief te werk te gaan werken als een voorbeeldfunctie op gebied van veiligheid, hygiëne en kwaliteit waarborgen van een goede kwaliteit en performantie volgens de vastgestelde planning ondersteuning bieden aan de ploegchef en operatoren bij eventuele problemen/ vragen beheersen en bedienen van verschillende werkposten om zo DE kenner te worden van jouw lijn verzamelen en rapporteren van de productie- & kwaliteitsgegevens coachen en opleren van nieuwe medewerkers  ondersteuning bieden aan en het aanspreekpunt zijn voor de technische dienst

  • Elektricien (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant zijn wij op zoek naar een polyvalent elektricien voor de afdeling "facility". Je werkt hierbij op verschillende  locaties in Vlaanderen. Als allround elektricien, installeer je alle elektrische nutsvoorzieningen in woningen zoals verdeelkasten, verlichting, verwarming, signalisatie, videofonie, parlofonie en databekabeling en voorziet de voeding hiervan. Je zal tewerkgesteld worden bij verschillende klanten (nieuwbouw en bestaande woningen) in een team van twee personen. Wat houdt jouw takenpakket precies in? Je plaatst leiding tracés van de installatie plaatsen volgens plan Je sluit schakelaars en wandcontactdozen aan Je plaatst bedrading en sluit elektrische kringen aan Je legt buizen en kabels voor de verschillende stroomkringen bij in- en opbouw en je kableert Je plaatst verdeelkasten en sluit ze aan Verder sta je in voor diverse residentiële verlichtingssystemen, lokale datanetwerken, parlofonie, videofonie, CATV, belinstallaties en telefonie; Je plaatst inbouwdozen en centraaldozen bij inbouw en holle wanden; Je voert ruwbouwwerkzaamheden uit waaronder kappen en slijpen van sleuven, boren van gaten in diverse vloeren en wanden.

  • Productie operator Chocolade (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: STEGMANN Temse

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben jij technisch aangelegd en een passie voor chocolade? Dan zijn wij op zoek naar jou voor onze klant gelegen in Lokeren. Jouw takenpakket bestaat uit : Instellen en besturen van een geautomatiseerde productielijn volgens de vooropgestelde planning Bewaken van productieparameters (snelheid, temperatuur, ..) en bijsturen van afwijkingen Opvolgen van het aanmaak-, bereidings- en afvulproces Je voert testen uit, je bewaakt de kwaliteit van de chocolade en houdt productiegegevens bij Reinigen van de productielijn op het einde van de productiedag

  • Assistent Filiaalleider | Doe-Het-Zelf (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je hebt al enkele jaren ervaring als verkoper. Je hebt een goede kennis van doe-het-zelfartikelen. Je bent in staat mensen te coachen en aan te sturen. Je weet hoe je met moeilijke situaties moet omgaan. Je bent flexibel en bereid op zaterdag te werken. Je bent zowel vlot in het nederlands als in het frans.

  • jobstudent Panos Rail Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: PANOS RAIL BRUGGE

    Type: Studentenjob

    Als student werk je mee in de Panos uitbating in het station van Brugge. Je helpt mee met het afbakken van onze producten. Je steekt de handen uit de mouwen, bedient de klanten, rekent af en vult producten aan. Je zorgt voor een uitstekende service en bent service en bent klantvriendelijk.

  • Zorgkundige WZC Oostende (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Care Talents Kortrijk

    Type: Vaste Job

    Als zorgkundige binnen het WZC ben je verantwoordelijk voor: - hygiënische en comfortzorgen  - het opvolgen van het elektronisch patiëntendossier - de ondersteuning van de bewoners op vlak van zelfstandigheid, comfort en veiligheid - open en transparante communicatie en overleg met collega's - ... Bedrijfsprofiel: Ben jij een zorgkundige met een hart voor de ouderenzorg? Ben je bovendien op zoek naar een job binnen een vooruitstrevende organisatie? Dan ben jij de persoon die Care Talents zoekt!

  • Process Engineer (Regio Bornem-Puurs-Willebroek)

    Regio: Regio Bornem-Puurs-Willebroek

    Bedrijf: RUN4TALENTS

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant is Run4Talents op zoek naar een process engineer. U bent verantwoordelijk voor het ontwerp van clean utility fluids distributie systemen in de pharma. Dit betekent de opmaak van de P/ID's, opmaak van de routing van de loops, opmaak van de functionele beschrijving van het system nodig voor de automation engineers, opmaken van technische specificaties. De systemen zijn o.a. WFI (water for injection), CS (clean steam), PW (purified water), NaOH, CAP (compressed air process). Daarnaast staat u in voor de opvolging van de uitvoering op de werf van bovengenoemde systemen met inbegrip van opvolging van commissioning uitgevoerd door de aannemer. Ook kwalificatie van bovengenoemde systemen behoort tot uw takenpakket. Dit omvat de opmaak van IQ en OQ protocols volgens beschikbare templates en het invullen van deze protocols tot rapporten.

Zoek naar antwoorden van SERV.RESIDENTIE ROZENDAEL in sociale netwerken
Look for responds of SERV.RESIDENTIE ROZENDAEL in social networks

Lees alle opmerkingen voor SERV.RESIDENTIE ROZENDAEL. Laat een reactie achter voor SERV.RESIDENTIE ROZENDAEL. SERV.RESIDENTIE ROZENDAEL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for SERV.RESIDENTIE ROZENDAEL. Leave a respond for SERV.RESIDENTIE ROZENDAEL. SERV.RESIDENTIE ROZENDAEL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie SERV.RESIDENTIE ROZENDAEL op de google maps. Adres en contacten SERV.RESIDENTIE ROZENDAEL
Location of SERV.RESIDENTIE ROZENDAEL on the google maps. Address and contacts of SERV.RESIDENTIE ROZENDAEL

Andere gerelateerde bedrijven als come SERV.RESIDENTIE ROZENDAEL SERV.RESIDENTIE ROZENDAEL: Verbrugghe M | Lys Yarns NV | J.L. LEFLOT | WALTER BURNIAT | Dokir-Chaboteau

Other related companies as SERV.RESIDENTIE ROZENDAEL: Verbrugghe M | Lys Yarns NV | J.L. LEFLOT | WALTER BURNIAT | Dokir-Chaboteau

SERV.RESIDENTIE ROZENDAEL is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is SERV.RESIDENTIE ROZENDAEL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06512115478. Het bedrijf SERV.RESIDENTIE ROZENDAEL bevindt zich op het adres: BAGATTENSTRAAT 49; 9000; GENT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 416,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 775,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Rusthuizen and serviceflats. Producten gemaakt in SERV.RESIDENTIE ROZENDAEL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van SERV.RESIDENTIE ROZENDAEL is Engineering, Accounting, Research, Management en Verwante Diensten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van SERV.RESIDENTIE ROZENDAEL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van SERV.RESIDENTIE ROZENDAEL, openstaande posities, locatie van SERV.RESIDENTIE ROZENDAEL op de kaart.

SERV.RESIDENTIE ROZENDAEL is a company, that was registered 2015 in N\A region, Belgium. Full name of company is SERV.RESIDENTIE ROZENDAEL, company assigned to the tax number BE06512115478. The company SERV.RESIDENTIE ROZENDAEL is located at the address: BAGATTENSTRAAT 49; 9000; GENT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 416,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 775,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Rusthuizen and serviceflats. Products created in SERV.RESIDENTIE ROZENDAEL were not found.
The main activity of SERV.RESIDENTIE ROZENDAEL is Engineering, Accounting, Research, Management and Related Services , including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of SERV.RESIDENTIE ROZENDAEL is not available. You also can look at reviews of SERV.RESIDENTIE ROZENDAEL, open positions, location of SERV.RESIDENTIE ROZENDAEL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over SERV.RESIDENTIE ROZENDAEL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf SERV.RESIDENTIE ROZENDAEL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about SERV.RESIDENTIE ROZENDAEL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company SERV.RESIDENTIE ROZENDAEL, employees, financial statistics.