RUSTOORD IMMACULATA

Contactgegevens RUSTOORD IMMACULATA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data RUSTOORD IMMACULATA: address, phone, fax, email, website, opening hours

RUSTOORD IMMACULATA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): DORPSSTRAAT 58; 3900; OVERPELT, België

Telefoon (phone): 11641273 (+32-11641273) 11641273 (+32-11641273)

Fax (fax): +32 (53) 438-55-70 +32 (53) 438-55-70

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) RUSTOORD IMMACULATA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "RUSTOORD IMMACULATA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "RUSTOORD IMMACULATA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van RUSTOORD IMMACULATA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen RUSTOORD IMMACULATA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of RUSTOORD IMMACULATA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees RUSTOORD IMMACULATA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti RUSTOORD IMMACULATA
Products information RUSTOORD IMMACULATA

BTW identificatienummer (tax): BE01231262207
Ondernemingsnummer: 7799713134
Hoofdstad (capital): 434,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 163,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1999

Producten die in RUSTOORD IMMACULATA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Rusthuizen and serviceflats

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor RUSTOORD IMMACULATA
(Get full report from official database of BE for RUSTOORD IMMACULATA)

Aanvulling soorten activiteiten voor RUSTOORD IMMACULATA
Addition kinds of activities for RUSTOORD IMMACULATA

399100. Borstels en borstels | Brooms and brushes
569901. Uniformen en werkkleding | Uniforms and work clothing
769918. Algemene huishoudelijke reparatiediensten | General household repair services
01399900. Veldgewassen, behalve contantkorrels, nec, nec | Field crops, except cash grains, nec, nec
10410202. Gouden ertsmalen | Gold ore milling
13110102. Productie van aardgas | Natural gas production
27320201. Boek muziek: printen en binden, niet gepubliceerd op de site | Book music: printing and binding, not published on site
31110403. Zilverleer | Case leather
72310103. Gezichtssalons | Facial salons
96410000. Regulering van de landbouwmarketing | Regulation of agricultural marketing

Werken bij RUSTOORD IMMACULATA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in RUSTOORD IMMACULATA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor RUSTOORD IMMACULATA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for RUSTOORD IMMACULATA. Looking for open vacancies in other companies

  • Projectmedewerker Acasus Academy (VEURNE)

    Regio: VEURNE

    Bedrijf: POM WEST - VLAANDEREN

    Type: Examen openbaar bestuur (niet SELOR)

    → Als projectcoördinator neem je de algemene coördinatie en eindverantwoordelijkheid voor de uitvoering van het project ‘Acasus Academy’ op, in concreto: coördinatie en administratief beheer; opvolging van de voorziene activiteiten van het project; periodiek overleg en afstemming met de Provincie West-Vlaanderen en andere stakeholders; periodieke inhoudelijke en financiële rapportering van het project; communicatie en sensibilisering omtrent het project; →uitvoering van de volgende inhoudelijke activiteiten in het project (inclusief realisatie vooropgestelde mijlpalen en indicatoren van het project): organisatie van demonstratieworkshops en open site dagen tijdens de verbouwingswerken; uitbouw van een netwerk van relevante actoren m.b.t. duurzaam bouwen; inrichting van de site als demonstratie- en opleidingscentrum en opstart van een ‘bouwlabo’ met kmo’s als doelgroep; organisatie van themadagen rond duurzaam bouwen.

  • Multimediatechnieker M/V (ASSE)

    Regio: ASSE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in kabel- en leidingbouw en installatiewerken zijn we momenteel op zoek naar een multimediatechnieker M/V. Je zal een bepaalde regio in België toegewezen krijgen, elke dag krijg je je planning toe en kan je van thuis uit vertrekken naar je klanten. Je voornaamste taken zijn: - Het aansluiten van telefonie, internet en digitale TV in particuliere woningen. - Het verbinden van bestaande inleidingen met de computer en/of telefoon. - Installeren van ISDN PSTN ADT, ADSL en IDTV.

  • Magazijnier met technisch inzicht (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: ASAP HASSELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Hasselt zijn we op zoek naar een magazijnier met technisch inzicht. Je controleert binnenkomende goederen en zorgt voor een correcte opslag en de bijhorende administratie. Je maakt bestellingen klaar en houdt het magazijn op orde. Op rustige momenten ondersteun je in het atelier waar machines samengesteld worden.

  • Automation Engineer m/v (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: ADECCO MATCHING CENTER W-VL

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een houtverwerkende firma in regio Menen zijn we op zoek naar een Automation Engineer! Het bedrijf is Europees marktleider met productievestigingen in België, Frankrijk en Kroatië. De onderneming bouwde de laatste jaren wereldwijd uit, wat resulteert in een continue groei en waarbij ze dus moeten investeren in medewerkers, machines, systemen en gebouwen. Wat houdt een job als Automation Engineer in? Meehelpen aan hoogtechnologische projecten in het Automatiseringsteam, je helpt er mee voor zorgen dat de investeringen en optimalisaties top zijn Je hebt een grote interesse voor servo en synchrone sturingen Je kan complexere problemen snel en correct analyseren Je gaat systemen opstarten en testfases uitbouwen Je gaat het automatiseringsproces van de productielijnen opzetten, optimaliseren en onderhouden van de volledige site Je bent mee met de nieuwe trend op vlak van automatisering door vakbeurzen te bezoeken en opleidingen te volgen Je werkt in een klein team van 3 automation engineers, dit om de samenwerking te bevorderen.

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Merelbeke (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Koninksem - kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Mecanicien (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: Konvert Interim Roeselare Food

    Type: Studentenjob

    Voor onze veevoederfabriek in Izegem zijn we op zoek naar een mechanieker. In deze functie sta je samen met je collega's in voor: Het curatief en preventief onderhoud van onze machines en installaties in onze productie-afdelingen. Het vaststellen van knelpunten, het oplossen van problemen en het aanpassen van de machines. De continue verbetering van het productie- en onderhoudsproces.

  • JOBSTUDENTEN ZORG - VERPLEGING voor weekendwerk (BORSBEEK)

    Regio: BORSBEEK

    Bedrijf: Woonzorgcentrum Compostela

    Type: Studentenjob

    Voor de weekends zijn we nog op zoek naar gemotiveerde jobstudenten verzorging / verpleging. Samen met de andere leden van het zorgteam staat u in voor de verzorging en begeleiding van de bewoners van het woonzorgcentrum.

  • Adviseur/verkoper/consultent M/V (Regio Bornem-Puurs-Willebroek)

    Regio: Regio Bornem-Puurs-Willebroek

    Bedrijf: JULIE AND HER JEWELS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij opzoek naar een bijkomend lucratief inkomen ? Je hebt al een fulltime / parttime job en zoekt naar een extra ? Een extra die rekening houd met uw agenda en zonder investering? Dit is mogelijk! Wij zijn op zoek naar een adviseur/verkoper/consultentM/V, die een bijkomend lucratief inkomen wenst te verdienen! Wij zijn een gerenommeerde en prestigieuze juweelfabrikant van kwaliteitsjuwelen aan scherpe prijzen. Om ons team te versterken zijn wij op zoek naar een vertegenwoordiger/consultent in jouw regio. Als vertegenwoordiger/consultent bestaat uw takenpakket uit : -Onthaal en advies van klanten. -De klanten adviseren en inspireren. -De bestellingen opnemen bij verkoop. -Het imago vertegenwoordigen bij het cliënteel. -Een kwaliteitsvolle dienst na verkoop te bieden. -U werkt mee aan commerciële acties conform de vooropgestelde organisatie. -Het leuke aan het werk is dat je zelf je doelstellingen bepaalt (je bent je eigen baas) -Administratieve opvolging van A tot Z en rapportering aan de zaakvoerder. -Beurzen en happeningskunnen, indien gewenst, deel uitmaken van de functie. -Doel klanten te fideliseren

  • Verkoper op beurzen en/of in winkelcentra (Regio Brugge)

    Regio: Regio Brugge

    Bedrijf: HOOFTMAN CONSULTING

    Type: Zelfstandige activiteit

    Is gezondheid en sport voor jou belangrijk? Wil je graag werken met een vlot verkopend, kwalitatief product? Zijn een goede, positieve en eerlijke werksfeer met toffe, jonge (of jongdenkende) collega's voor jou belangrijk? Ben je niet bang om mensen aan te spreken, werk je graag op resultaat en word je daar graag correct en goed voor verloond? Dan is dit misschien wel dé opportuniteit die je zoekt. Wij doen heel veel beurzen (+/- 10 per maand) in Vlaanderen (en Nederland) en zoeken gemotiveerde, zelfstandige verkopers om onze producten te verkopen (in concreto de Vibromix van Münich Spring, krachtig sport- en gezondheidsgerelateerd toestel). Alle verkopers worden betaald op commissiebasis (mooie verdienste!) en alle kosten worden door ons gedragen. Dit kan voltijds of deeltijds gedaan worden, volgens onderlinge afspraken. Ben jij de gemotiveerde verkoper die wij zoeken? Neem dan snel contact met ons op.

  • Teamleiders Health & Beauty (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: GEYSEN CYNTHIA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Tijdens jouw opleiding als teamleider, ga je aan de slag met het leren kennen van het bedrijf en de producten, en word je bijgestaan in het vinden en begeleiden van consulentes van onze natuurlijke health & beauty producten en/of mensen die ook willen groeien naar teamleider. Ons productgamma bevat gezondheidsproducten en supplementen, beautyproducten, lichaamsverzorging, gewichtsbeheersing, sport en dagelijkse verzorging, allemaal op basis van pure, koudgestabiliseerde aloë vera gel. Er zijn geen (omzet)verplichtingen, geen verplichte investeringen en je kiest zelf hoeveel je doet en hoeveel je wil (bij)verdienen. Wij verplichten jou tot niets. Wij bieden hele mooie doorgroeimogelijkheden aan mensen die zich actief inzetten en anderen willen begeleiden naar een bijverdienste of hoofdinkomen. Uitzonderlijke inkomens zijn mogelijk. Leeftijd en ervaring is van geen belang, 40+ en 50+ ook zeker welkom. Je kan hier ook mee aan de slag naast een job of onderneming, je bouwt op eigen tempo en volgens je eigen situatie en mogelijkheden. We stellen samen een actie- en opleidingsplan voor jou op en begeleiden jou naar het inkomen dat je verkiest. Dit kan zowel deeltijds als voltijds uitgevoerd worden.

  • Kantoorverantwoordelijke regio West-Vlaanderen (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Argenta vaart een klare koers. Ze zijn een bank-verzekeraar van en voor mensen, een strategie die aan de basis ligt van hun duurzame groei. Al sinds 1956 ondersteunen zij gezinnen met advies op vlak van beleggingen, kredieten, verzekeringen en sparen en betalen. Hun langetermijnvisie op bank en verzekeringen met een klantgerichte aanpak, eerlijk advies en transparante producten is de sleutel tot hun succes en het vertrouwen van hun klanten. De zelfstandige agenten vormen daarbij de drijvende kracht. Functie: Als kantoorverantwoordelijke neemt u op korte en middellange termijn de taken van een kantoorhouder over. U volgt het cli?ntenportfolio op en spreekt proactief cli?nten en prospecten aan. U zorgt voor een optimalisatie van de organisatie in het kantoor en zet een commerci?le strategie op. U neemt initiatieven om het kantoor verder uit te bouwen. U werkt in nauw overleg met de regiodirecteur. Profiel: U hebt minstens 5 jaar ervaring in de bank- en/of verzekeringswereld. U bent flexibel en houdt van afwisseling. U kan zich snel inwerken in nieuwe omstandigheden. U bent klantgericht, integer en hebt veel zin voor verantwoordelijkheid. U hebt commercieel inzicht en een sterke zin voor ondernemen.? Aanbod: U maakt deel uit van een bank in volle groei met een uitgesproken klantvriendelijke manier van bankieren. U werkt met een volledig en correct productengamma dat helemaal is afgestemd op uw doelgroep. U komt terecht in een uitdagende omgeving met veel afwisseling waarin u uw kennis en vaardigheden verder kan ontwikkelen. Voor u als kantoorverantwoordelijke aan de slag gaat, krijgt u een praktijkgerichte opleiding op maat van uw kennis en ervaring. U geniet van een blijvende ondersteuning en kan terugvallen op het uitgebreide netwerk van Argenta.? Interesse? U kan zich online kandidaat stellen door te?klikken op de rode sollicitatiebutton?en rechtstreeks solliciteren op deze vacature. Voor verdere vragen of meer informatie kan u bellen naar Search & Selection, tel. 03 248 29 40. Een ernstige en discrete behandeling van iedere kandidatuur is gewaarborgd.

Zoek naar antwoorden van RUSTOORD IMMACULATA in sociale netwerken
Look for responds of RUSTOORD IMMACULATA in social networks

Lees alle opmerkingen voor RUSTOORD IMMACULATA. Laat een reactie achter voor RUSTOORD IMMACULATA. RUSTOORD IMMACULATA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for RUSTOORD IMMACULATA. Leave a respond for RUSTOORD IMMACULATA. RUSTOORD IMMACULATA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie RUSTOORD IMMACULATA op de google maps. Adres en contacten RUSTOORD IMMACULATA
Location of RUSTOORD IMMACULATA on the google maps. Address and contacts of RUSTOORD IMMACULATA

Andere gerelateerde bedrijven als come RUSTOORD IMMACULATA RUSTOORD IMMACULATA: KBC | ANTW. STEEN-& MARMERBEDR. | Velghe C | GROEP ARGENTA | Samarkande.net S.A.

Other related companies as RUSTOORD IMMACULATA: KBC | ANTW. STEEN-& MARMERBEDR. | Velghe C | GROEP ARGENTA | Samarkande.net S.A.

RUSTOORD IMMACULATA is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is RUSTOORD IMMACULATA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01231262207. Het bedrijf RUSTOORD IMMACULATA bevindt zich op het adres: DORPSSTRAAT 58; 3900; OVERPELT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 434,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 163,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Rusthuizen and serviceflats. Producten gemaakt in RUSTOORD IMMACULATA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van RUSTOORD IMMACULATA is Elektriciteit, Gas en Sanitair, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van RUSTOORD IMMACULATA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van RUSTOORD IMMACULATA, openstaande posities, locatie van RUSTOORD IMMACULATA op de kaart.

RUSTOORD IMMACULATA is a company, that was registered 1999 in N\A region, Belgium. Full name of company is RUSTOORD IMMACULATA, company assigned to the tax number BE01231262207. The company RUSTOORD IMMACULATA is located at the address: DORPSSTRAAT 58; 3900; OVERPELT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 434,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 163,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Rusthuizen and serviceflats. Products created in RUSTOORD IMMACULATA were not found.
The main activity of RUSTOORD IMMACULATA is Electric, Gas and Sanitary Services, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of RUSTOORD IMMACULATA is not available. You also can look at reviews of RUSTOORD IMMACULATA, open positions, location of RUSTOORD IMMACULATA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over RUSTOORD IMMACULATA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf RUSTOORD IMMACULATA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about RUSTOORD IMMACULATA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company RUSTOORD IMMACULATA, employees, financial statistics.